31.Αλέξανδρος Πασχαλάκης
-
Re: 31.Αλέξανδρος Πασχαλάκης
Όπως και να έχει δεν μας ενδιαφέρουν τα προσωπικά του παίχτη εφόσων δεν επηρεάζουν την δουλειά του. Σίγουρα το άτομο που έχεις δίπλα σου μπορεί να σε επηρεάσει είτε θετικά είτε αρνητικά. Ας συγκεντρωθεί στη δουλειά του για να είμαστε όλοι καλά!
Εγώ δεν βάζω καμία δίπλα στην άλλη, δεν τις ξέρω τις κοπέλες, απλά λέω ότι όποιος θέλει μπορεί να διαβάσει τι γραφόταν τον πρώτο καιρό που ήταν ο Αντρέ με την Βάσω.Ale έγραψε:Νταξ, το ισοπέδωσες.renegade έγραψε:Μην πάμε 8-9 χρόνια πίσω και δούμε τι γραφόταν για την Βασούλα.
Βάζεις την Βασούλα δίπλα στην κάθε Λούνη-Τούνη-Μούνη;
Μεγάλο παιδί είναι ο Σάσα, πρωταθλητής με τον ΠΑΟΚ, πλούσιος, παιδαράς, θα τον βρει τον δρόμο του σύντομα.
Μακάρι μία Βάσω και γι' αυτόν!
Και δεν ήταν καθόλου εγκωμιαστικά αυτά που γράφονταν
Γενικα καλο ειναι να μην γραφουμε ομως για τριτα προσωπα. Μεγαλα παιδια ειναι, καλοπληρωμενοι ειναι και διασημοι. 1 πραγμα εχουν να κανουν.
Ο Πασχαλάκης δεν έφερε την κύρια ευθύνη για κανένα γκολ. Το πρόβλημα είναι στην άμυνα και κυρίως στον Βαρέλα
Ε όχι και δεν έφερε ευθύνη. Με την Σλόβαν τρώει γκολ από τα 35 μέτρα επειδή κοιμάται, με τον Αρη στην κλειστή γωνία και κυρίως φέρει ευθύνη στο οτι δεν καθάριζε καμιά φάση. Μπουνιές, διωξίματα και αναστάτωση.
- Μπαρκαρούτσος
Με αναγκάσατε να μπω στο Instagram αυτής της Τούνης να δω τι παίζει... Ούτε ήξερα ποια είναι, μετά θυμήθηκα ότι ήταν αυτή η πλαστική μπαζόλα που πηδούσε ο Παπαντωνίου...
Η ίδια, λοιπόν, στο Instagram της διέψευσε χθες ότι τρέχει το παραμικρό με τον GK μας...
Σας παρακαλώ, μη ξαναγίνει αυτό το topic (ή άλλο topic πλην Καφενείου) comment section του Ciao, του OK, του Hello, του Λοιπόν κτλ..
Λίγος σεβασμός στον αθλητή μας που ίσως ακόμα περνάει τα ζόρια του, δεν θα έβλαπτε!
Ζητώ κι εγώ συγγνώμη που τις προάλλες έκανα καναδυό χαβαλετζίδικα ποστς...
Η ίδια, λοιπόν, στο Instagram της διέψευσε χθες ότι τρέχει το παραμικρό με τον GK μας...
Σας παρακαλώ, μη ξαναγίνει αυτό το topic (ή άλλο topic πλην Καφενείου) comment section του Ciao, του OK, του Hello, του Λοιπόν κτλ..
Λίγος σεβασμός στον αθλητή μας που ίσως ακόμα περνάει τα ζόρια του, δεν θα έβλαπτε!
Ζητώ κι εγώ συγγνώμη που τις προάλλες έκανα καναδυό χαβαλετζίδικα ποστς...
To σουτ με τη Μπρατισλάβα έγινε από αμαρκάριστο παίκτη και ήταν άπιαστο. Ακόμα όμως κι αν δεχτούμε κάποια ευθύνη σε αυτό, με τον Άρη η μπάλα (πάλι μετά από σουτ αμαρκάριστου) βρίσκει σε παίκτη του ΠΑΟΚ και αλλάζει πορεία.Odi έγραψε:Ε όχι και δεν έφερε ευθύνη. Με την Σλόβαν τρώει γκολ από τα 35 μέτρα επειδή κοιμάται, με τον Αρη στην κλειστή γωνία και κυρίως φέρει ευθύνη στο οτι δεν καθάριζε καμιά φάση. Μπουνιές, διωξίματα και αναστάτωση.
- Mauricio-8-
Δυστυχώς Αλέξανδρε έχεις καβαλήσει το καλάμι!Το ότι πήρες ένα Νταμπλ και ένα κύπελο δε σημαίνει τπτ! Πρέπει να σοβαρευτείς να δουλέψεις να αφήσεις τα κοτσιδάκια και τις αχρείαστες βουτιές και τις φωνές και να σκύψεις το κεφάλι! Το ότι είσαι ντεφορμέ φταις μόνο εσύ! Όσο είσαι έτσι και απτην άλλη κ Ζίβκοβιτς συνεχίσει αυτές τις εμφανίσεις δε σε βλέπω να ξαναμπαίνεις 11αδα!Δούλεψε μόνο αυτό έχω να σου πω και προσγείωσου γιατί καλός Τερματοφυλακας είσαι!
- sourmenetes
- Moderator
Δηλαδή τι να πούνε και στο εξωτερικό που αλληλοφυστικωνονται οι παίκτες με γυναίκες άλλων...
Ηρεμήστε λίγο παίδες!!
Να βάλει το μυαλό μπροστά και να δουλέψει!
Τίποτα άλλο!!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ηρεμήστε λίγο παίδες!!
Να βάλει το μυαλό μπροστά και να δουλέψει!
Τίποτα άλλο!!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Έτσι είναι, αλλά δυστυχώς η προσωπική ζωή επηρεάζει και την επαγγελματική.BlackFriday έγραψε:Όπως και να έχει δεν μας ενδιαφέρουν τα προσωπικά του παίχτη εφόσων δεν επηρεάζουν την δουλειά του.
- hasio_john
- kataramenos5
Εγω εμαθα(μεταξυ μας) οτι η τουνη τα χει με ραδιοφωνικο παραγωγο που ετοιμαζεται να μπαρκαρει συντομα.
Και ναι ειναι κουκλος.
Και ναι ειναι κουκλος.
- Μπαρκαρούτσος
Καλύτερα να τον κόψω και να τον πετάξω στα σκυλιά.
Κανονικά σκυλιά, όχι σαν τη Τούνη!
Κανονικά σκυλιά, όχι σαν τη Τούνη!
Άρα ΔΕΝ είναι ο RoM...εεε...Ζαντ...εεε...Μπαρκαρούτσος ήθελα να πω.kataramenos5 έγραψε:Εγω εμαθα(μεταξυ μας) οτι η τουνη τα χει με ραδιοφωνικο παραγωγο που ετοιμαζεται να μπαρκαρει συντομα.
Και ναι ειναι κουκλος.