Από κόρνερ το φάγαμε που στα κόρνερ παίζουμε μαν 2 μαν. Ματος έχασε τον παίχτη Ζιφκοβιτς δεν βγήκε να καθαρίσει. Γενικά μέτρια η ομάδα σπουδαίο αποτελέσμα.pxp920 έγραψε:Πρέπει να κοπεί η ζώνη στα στημένα. Εκτός από αυτό νομίζω είμαστε σε πολύ καλό δρόμο
Sent from my iPhone using Tapatalk
Αστέρας Τρίπολης 1-2 ΠΑΟΚ - MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Αστέρας Τρίπολης 1-2 ΠΑΟΚ - MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Το σημερινό τρίποντο, που αυτή τη φορά συνδυάστηκε με κακή εικόνα στο 2ο ημίχρονο, δίνει πολύτιμη ανάσα στην ομάδα να δουλέψει κάποιες χτυπητές αδυναμίες (όπως είναι τα αμυντικά στημένα) στην διακοπή που ακολουθεί.
Πολύ σημαντική νίκη σε μια έδρα που γενικά μας παιδεύει.
Πολύ σημαντική νίκη σε μια έδρα που γενικά μας παιδεύει.
Είπε ότι έχει γίνει δουλειά και θα συνεχίσει να κάνει δουλειά.constadine έγραψε:Στις δηλώσεις μετά τον αγώνα είπε κάτι θα αλλάξει στα στημένα .
Για να δούμε .
Ξέρει ότι θέλουμε βελτίωση
-
- Επικοινωνία:
Εγώ γιατί έχει "τελειώσει "Από την ομάδα τους Stoch και Λάμπρου ενώ ουσιαστικά έχει ένα εξτρέμ (Λημνιος)Μπαρκαρούτσος έγραψε:Αν ήμουν στη συνέντευξη τύπου, θα ρωτούσα γιατί δεν έβαλε Jaba.
- sourmenetes
- Moderator
Ακριβώς το γκολ μπαίνει σε μαν το μαν όταν χάνει ο ματος τον αντίπαλο.
Αρχίζουν να φοβούνται να βάλουν και τα χέρια πλέον ελέω βαρ και καλά κάνουν.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- hasio_john
Δεν έχεις άδικο Σουρμ..., βέβαια θα μπορούσε να πει κάποιος ότι και η νοοτροπία είναι θέμα προπονητή!sourmenetes έγραψε:Ποιον θα έβαζες εσύ;; οι αλλαγές καλές είναι. Η νοοτροπία μας είναι κακή!Gospi έγραψε:Τραγικες αλλαγες για ακομη μια φορα. Αυτο ειναι το βασικό προβλημα της ομαδας. Δεν ξερει να φρεσκαρει την ενδεκαδα στο σωστο χρονικο σημειο. Κανει τις αλλαγες που εχει προαποφασισει χωρις να προσαρμοζεται στα δεδομενα του αγωνα.
Κατα τα λοιπα η ομαδα οσο εχει αντοχες παιιζει μπαλαρα!
Θελω να δω Στοχ αμεσα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όπως και να έχει, ΜΕΓΑΛΗ νίκη σε μια γαμημένη έδρα και πάμε τώρα να ηρεμήσουμε και ν' ανασυνταχθούμε!
Εμένα πάντως κάτι με προβληματίζει στην ομάδα, αλλά δεν ξέρω τι ή ποιος φταίει. Το σίγουρο είναι πως τελικά δεν έχουμε τόσο πλήρες ρόστερ και κάποιοι κάθονται στον πάγκο διακοσμητικά ... (ή έστω έτσι αποφάσισε ο προπονητής)
Κρατάμε την Νίκη . :ugeek: :ugeek:
:ugeek: :ugeek:

Πάμε στοίχημα ότι όλοι στην ομάδα ξέρουν ότι αν παίξουν άμυνα όπως πχ πέρσυ δυνατά θα πάνε σε var και θα δώσουν πέναλτυ εναντίον μας;sourmenetes έγραψε:Ακριβώς το γκολ μπαίνει σε μαν το μαν όταν χάνει ο ματος τον αντίπαλο.
Πολλή σωστή παράμετρο εθιξες!!!!
- navigator11
Δηλαδή δε βαδίζει στον αυτόματο η ομάδα; Εντοπίζει προβλήματα και επιχειρεί να τα αμβλύνει ο Πορτογάλος Βεργέτης; Δεν του το 'χα.pilotos έγραψε:Είπε ότι έχει γίνει δουλειά και θα συνεχίσει να κάνει δουλειά.constadine έγραψε:Στις δηλώσεις μετά τον αγώνα είπε κάτι θα αλλάξει στα στημένα .
Για να δούμε .
- thanos-xanthi
εδω οι αλλοι βουτουσαν σε καθε φαση και επαφη μπας και παρουν κανα πεναλτι απο το βαρ
μεχρι το τελος του αγωνα θελει διπλασια συγκεντρωση πλεον
μεχρι το τελος του αγωνα θελει διπλασια συγκεντρωση πλεον
τουλάχιστον 30 % καλύτερος από τον ματς με την αεχ !giwrgos04dex έγραψε:Τέλος και σ αυτή τη καταραμένη έδρα .. ΔΕν εκφέρω γνώμη δεν είδα το ματς γτ ταξιδεύω
Πως είδατε μαουριτσιο;
Ότι και αν νομίζουν κάποιοι, ο αγώνας σήμερα ήταν πολύ δύσκολος.
Ο Αστέρας είναι πολύ καλή ομάδα. Η θέση του στη βαθμολογία τον αδικεί. Και μην ξεχνάτε ότι μέχρι σήμερα (6η αγωνιστική) έχει βγάλει ΠΑΟΚ, κούλα και γαύρο.
Αυτό το επισήμανε και ο Φερέιρα στις δηλώσεις του...
Στον αγώνα μας τώρα...
Βγάλαμε το δύσκολο κομμάτι του προγράμματος, με 4 διαδοχικούς πολύ δύσκολους αγώνες - 3 εκτός & 1 εντός.
Συγκομιδή? ... 2 νίκες - 2 ισοπαλίες.
Χωρίς να είναι σούπερ, άσχημο δεν το λες. Σε γενικές γραμμές πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι, μόνον όμως από τα αποτελέσματα - όχι από τις εμφανίσεις. Στους 4 αυτούς αγώνες μόνον ένα ημίχρονο είχαμε πολύ καλό. Στα υπόλοιπα είτε είμασταν απλά ικανοποιητικοί, είτε δεν βλεπόμασταν.
Τελοσπάντων, προχωράμε με σύμμαχο τη διακοπή και με 2 μεγάλα κέρδη... την επιστροφή των Μαουρίσιο και (πιθανότατα) Βιειρίνια...
Ο Αστέρας είναι πολύ καλή ομάδα. Η θέση του στη βαθμολογία τον αδικεί. Και μην ξεχνάτε ότι μέχρι σήμερα (6η αγωνιστική) έχει βγάλει ΠΑΟΚ, κούλα και γαύρο.
Αυτό το επισήμανε και ο Φερέιρα στις δηλώσεις του...
Στον αγώνα μας τώρα...
Βγάλαμε το δύσκολο κομμάτι του προγράμματος, με 4 διαδοχικούς πολύ δύσκολους αγώνες - 3 εκτός & 1 εντός.
Συγκομιδή? ... 2 νίκες - 2 ισοπαλίες.
Χωρίς να είναι σούπερ, άσχημο δεν το λες. Σε γενικές γραμμές πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι, μόνον όμως από τα αποτελέσματα - όχι από τις εμφανίσεις. Στους 4 αυτούς αγώνες μόνον ένα ημίχρονο είχαμε πολύ καλό. Στα υπόλοιπα είτε είμασταν απλά ικανοποιητικοί, είτε δεν βλεπόμασταν.
Τελοσπάντων, προχωράμε με σύμμαχο τη διακοπή και με 2 μεγάλα κέρδη... την επιστροφή των Μαουρίσιο και (πιθανότατα) Βιειρίνια...

-
Στο δεύτερο ημίχρονο πάλι πέσαμε. Κρατάμε την νίκη. Συνεχίζουμε!!
Αιτσυnavigator11 έγραψε:Δηλαδή δε βαδίζει στον αυτόματο η ομάδα; Εντοπίζει προβλήματα και επιχειρεί να τα αμβλύνει ο Πορτογάλος Βεργέτης; Δεν του το 'χα.pilotos έγραψε:Είπε ότι έχει γίνει δουλειά και θα συνεχίσει να κάνει δουλειά.constadine έγραψε:Στις δηλώσεις μετά τον αγώνα είπε κάτι θα αλλάξει στα στημένα .
Για να δούμε .
- painkiller4
Η ομάδα σε ακόμη ενα παιχνίδι παρουσιάστηκε βελτιωμένη αλλα σίγουρα δεν είναι ακόμη αυτό που θέλει ο Φερέιρα να μας παρουσιάσει. Τα δείγματα είναι θετικά.
Υπάρχει διακοπή και ευκαιρία να ενσωματωθεί στην ομάδα και ο Βιεϊρίνια και να δουλέψει με ηρεμία όλη η ομάδα.
Πολυ σημαντική νίκη και συνεχίζουμε.
Υπάρχει διακοπή και ευκαιρία να ενσωματωθεί στην ομάδα και ο Βιεϊρίνια και να δουλέψει με ηρεμία όλη η ομάδα.
Πολυ σημαντική νίκη και συνεχίζουμε.