Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από goran 64 »

Ό,τι πεις παλικάρι μου, αρκεί να πάψει πλέον αυτό το αχρείαστο μνημόσυνο, που συντηρείς, δίχως κανένα λόγο...

Πού σαι όμως...Όταν θα πας κι εσύ για κατούρημα στο Παλατάκι και ψάχνεις το τσουτσούνι σου, όπως έκανα εγώ, πάμπολλες φορές, εδώ και 3 χρόνια, με τον φακό του κινητού σου, επειδή οι τουαλέτες δεν έχουν φως, τότε να ρθεις να με πεις κολλημένο, αλλά μάλλον με τον Π.Α.Ο.Κ., θετικά και όχι με τον Μπάνε, αρνητικά, σε παρακαλώ...
Αν πάλι θέλεις να λέω μόνο "φχαριστώ", για την, φιλότιμη μεν, αλλά αποτυχημένη προσπάθεια της τελευταίας 8ετούς διοίκησης, για να είμαι "εντός πραγματικότητας", ε, αυτήν την πραγματικότητα ΣΟΥ, εγώ δεν την θέλω...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 04 Οκτ 2019, 13:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

hell να σου πώ και εγώ μια άλλη διαφορά που έχετε. Ο goran εχει διαρκείας στον ΠΑΟΚ από τις εποχές του Καλπάκη και του ΚΟυματσιώτη. Φαντάσου τι έχουνε δεί τα μάτια του ώστε να δικαιούται δια να ομιλεί.
hellrider

Δημοσίευση από hellrider »

1. goran και palok μην παιζετε με τον πονο μου που εχω να ερθω 5+ χρονια στο παλατακι(εχω τάξει στον γιο μου οτι θα τον παω στο παλατακι και εχει φτασει γυμνασιο και ακομα.....)

2. Καταλαβαινω οτι λες αλλα σκεψου οτι θα μπορουσες καλλιστα να μην πηγαινεις καν στο παλατακι να δεις ομαδα μπασκετ στην Α1.......

3. Και ξαναλεω....δεν κανω εγω κανενα μνημοσυνο.....καποιοι συνεχιζουν την επιθεση και απλα απαντω....αρα μαλλον καποιοι αλλοι ειναι κολλημενοι.....

Υ.Γ. Επεσες β' εθνικη λογω χρεων; επεσες Α2 αγωνιστικά; Αυξηθηκαν τα χρεη; Γιατι λες μια διοικηση αποτυχημενη; Επειδη δεν εχει φως στην τουαλετα;Ποια ειναι τα κριτηρια σου;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hellrider την Παρ 04 Οκτ 2019, 13:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Οι ΣΦ έκοψαν το Παλατάκι κάποτε, επειδή ο Μπάνε τους απαγόρευσε το τζαμπέ που επικρατεί στην 4 της Τούμπας...έτσι ξέρω.

Βέβαια, ο αντίλογος αυτού είναι το συνδεσμιακό διαρκείας που υπάρχει εδώ και 3 τουλάχιστον χρόνια...
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

ρε δεν στη λέω. αθηναίος είμαι (οκ μένω στην αθήνα μην κανω και τον πρωτευουσιάνο). Αν και τα τελευταία 4-5 χρόνια μένω και θεσσσαλονίκη :mrgreen: .

ο καθένας έχει τη γνώμη του και είναι σεβαστή (ειλικρινά). Απλά το να την ακούμε για τον Μπάνε μου είναι Too much. Αν πεθάνω και μου βγάλουν τον εγκέφαλο και τον μελετήσουν (όπως του Χίτλερ) παίζει να είναι ο μισός Μπάνε.
Άβαταρ μέλους
goran 64

hellrider έγραψε:Υ.Γ. Επεσες β' εθνικη λογω χρεων; επεσες Α2 αγωνιστικά; Αυξηθηκαν τα χρεη; Γιατι λες μια διοικηση αποτυχημενη; Επειδη δεν εχει φως στην τουαλετα;Ποια ειναι τα κριτηρια σου;
Με βασικό κριτήριο ότι μιλάμε για διοίκηση του Π.Α.Ο.Κ., όχι της Κύμης, του Χολαργού ή του Ρέθυμνου, ξέρω γω!

Με κριτήριο ότι παρέμεινε επί 8ετία, δίχως να καταφέρει να κάνει ούτε εξυγίανση, πέραν ίσως των χρημάτων που τσοντάρανε ο Βάνιας κι ο Αμοιρίδης, πριν τους παρατήσουν κι αυτοί, για αδιευκρίνιστους, ως σήμερα, λόγους και το ότι παρέδωσε μια κατάσταση, ίσως χειρότερη απ αυτή που παρέλαβε, με απομακρυσμένο, πλέον, τον Βάνια...

Με κριτήριο ότι ούτε καμιά ομάδα έφτιαξε, που να "κλέψει" κάνα Κύπελλο ή να κάνει καμιά καλή πορεία στην Ευρώπη και μάλιστα όχι στα σαλόνια της, αλλά στα 2ης κατηγορίας δωματιάκια, εκεί που επέλεξε να συμμετέχει...

Με κριτήριο ότι ούτε "όραμα" έδωσε στον λαό, ώστε "να βάλει πλάτη" ή, έστω, να ρχεται και σε 5 ματς τη χρονιά!

Αν με όλα τα παραπάνω δεδομένα, γιατί για δεδομένα μιλάμε, δεν την έκρινα αποτυχημένη, θα ήμουν άλλη ομάδα!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Χειρότερη κατάσταση δεν παρέδωσε.. Όταν μπήκε στο 99, βγήκε και έχει πλέον τα μισά χρέη από πριν παραλάβει!
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Και εγώ θεωρώ οτι η διοίκηση του Μπάνε έχει λιγότερες ευθύνες από άλλους πχ τον κόσμο. Απορώ πως όλος ο κόσμος εστιάζει σε αυτό και όχι στο οτι με τη Μπεσίκτας πχ θα έχει 1000 άτομα. Εύχομαι ότι καλύτερο στην καινούργια διοίκηση αλλά βλέπω και ακριβώς την ίδια λογική με την πρώτη εξαετία. Καλά κανουν, είναι ειλικρινείς ή φαίνονται ειλικρινείς αλλά αυτός ο δρόμος χωρίς επιχειρηματία - αφέντικό δεν βγαίνει.
Είναι απορίας άξιο πως δε μπαίνει ποτέ στο κάδρο των ευθυνών ο Κατσαρής, που θα έπρεπε να ψάχνει ιδιοκτήτη για το μπάσκετ από το πρωί μέχρι το βράδυ 8 χρόνια τώρα, και παρουσιάζεται ως ο πατερούλης του συλλόγου, υπεύθυνος και ψιλοσοφός, χάρη στα λεφτά που πληρώνει ο Σαββίδης ως ΠΑΕ.
Ο Μπάνε μπορεί να μην είναι η διοίκηση των ονείρων μας αλλά μη τον βγάλουμε και κλέφτη η βάρος στο σύλλογο.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Αδερφέ, αν πας να διαβάσεις πολλά posts πιο πίσω, ο πρώτος που έβαλα στο κάδρο τον Κατσαρή, ήμουν εγώ...
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Χειρότερη κατάσταση δεν παρέδωσε.. Όταν μπήκε στο 99, βγήκε και έχει πλέον τα μισά χρέη από πριν παραλάβει!
" Ίσως χειρότερη" έγραψα ότι παρέδωσε κι αυτό επειδή ακόμα δεν φάνηκε η συνέχεια της τωρινής διοίκησης...
Όταν ανέλαβαν, υπήρχε και η "λύση" του 99, όπως και 2-3 χρόνια μετά, ένας Σαββίδης, που μπήκε και τα χωσε....
Απ το 99 δεν βγήκε, αλλά την έβγαλε ο Βάνιας, που τώρα είναι πλέον απομακρυσμένος...Οπότε "ίσως χειρότερη"...

Τα χρέη μειώθηκαν όσο τα τσονταρισμένα του λεφτά και του Αμοιρίδη, για όσο βάζανε...Ούτε ευρώ παραπάνω...
Η ΚΑΕ τα χρωστάει σ αυτούς, αντί σε τρίτους, δεν διαγράφηκαν...Ας μην κρυβόμαστε πίσω απ το δάχτυλο μας....
Zoki4

Δημοσίευση από Zoki4 »

Το θέμα "σήμερα" δεν είναι να μαλώνουμε για τις ευθύνες την πρώην διοίκησης και αν υπάρχουν ευθύνες που υπάρχουν.Δεν θα σταυρώσουμε τον Μπάνε.Φταίμε όλοι μαζί.Αυτη είναι η άποψη μου.Το θέμα είναι αφού έχει λυθεί το οικονομικό στο ποδόσφαιρο με αγώνα από τον λαό του ΠΑΟΚ να βρεθεί ένας επενδυτής (Σαββίδης),κάτι ανάλογο να γίνει και για το μπάσκετ.Είναι αδιανόητο να ενδιαφέρεται ένας επενδυτής για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ.
hellrider

Goran δεν τα πιστευω αυτα που γραφεις.......

1. Οχι δεν εισαι Κυμη,Χολαργος ή Ρεθυμνο....αυτοι ειναι σε ΠΟΛΥ καλυτερη κατασταση απο σενα....αυτοι εχουν ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ κι εσυ 10 χρονια διοικηση πρωτοδικειου.....η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ομαδα της Α1 ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ! Μην συγκρινεσαι με φυσιολογικες ομαδες....εισαι ΠΟΛΥ πιο κατω!

2. Το οτι βγηκε απο το αρθρο 99 και μειωσε τα χρεη κατα 3 εκατ.(συμφωνα με τα λεγομενα της τωρινης διοικησης και του Ζουρνατσιδη) στην 8ετια δεν ειναι εξυγιανση; Τι ειναι; Ψαχνω το λεξικο και δεν μπορω να βρω αλλη λεξη.

3. Λες(και λετε) οτι ολα αυτα τα εκαναν τα λεφτα του Ιβαν και του Αμοιριδη. Ναι αλλα την ευθυνη της διαχειρισης την ειχε η διοικηση. Μια κακη διοικηση δεν θα διαχειροζοτανε σωστα τα χρηματα. Και επιτελους να αποφασισουμε. Για τα καλα της 8ετιας φταινε ΜΟΝΟ ο Ιβαν και ο Αμοιριδης και για τα κακα ΜΟΝΟ ο ΜΠΑΝΕ; Γιατι αυτο λέτε!

4. Οτι καλο εγινε λοιπον εγινε απο τα λεφτά του Ιβαν και του Αμοιριδη.....συμφωνω....αλλα τι αλλο θα μπορυσε να γινει; Τα ΜΟΝΑΔΙΚΑ εγγυημενα χρηματα καθε χρονο ειναι τα τηλεοπτικα και η κεντρικη χορηγια της basket league που μοιραζεται στις ομαδες. Αυτα τα χρηματα αν θυμαμαι καλα τα πρωτα χρονια ηταν κατω απο 500 χιλ. και τα 2 τελευταια χρονια κατω απο 300 χιλ. Σε αυτα βαλε τις διαφημισεις σε ενα υποτιμημενο προιον οπως το μπασκετ και το σχεδον ΜΗΔΕΝΙΚΟ εσοδο των εισιτηριων. Εσυ δηλ. ή οποιοσδηποτε αλλος με αυτα τα εσοδα(δηλ. πλην ελεημοσυνης Ιβαν και Αμοιριδη) θα πληρωνες και παλιοτερα χρεη; Γιατι αν ειναι ετσι πρεπει να βγαζεις και κουνελια απο καπελα!!!

5. Επρεπε να μεινει η διοικηση κανωτα αλλον εναν χρονο να βλεπατε που θα πηγαινε η ομαδα συνεχιζοντας να παιρνει Γκρεγκορυ,Μονρο,Μαρσαλ και λοιπους πανακριβους παικτες!

6. Ηθελες κυπελλο και καλη πορεια στην ευρωπη; Με 400-500 χιλιαρικα μπατζετ; Μα περυσι αυξησε λιγο το μπατζετ να τα κανει αυτα και τον κραξατε;Τελικα αποφασιστε μικρα μπατζετ και εξυγιανση ή μεγαλα μπατζετ και αγωνιστικη καταξιωση; Και τα 2 τα εκανε και για τα 2 τον κραξατε!!! Οπως το εχω πει πολλες φορες.....ο ΠΑΟΚτσης ΔΕΝ ξερει τι θελει και με τιποτα δεν ειναι ευχαριστημενος....ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΙ ΜΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΣΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ!
Άβαταρ μέλους
goran 64

Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου....
Οκτώ χρόνια είναι υπερβολικά πολλά, για την ίδια διοίκηση Πρωτοδικείου, υπό τις ευλογίες του κυρίως φταίχτη...

Καλή αντάμωση στο Παλατάκι, όποτε κι αν έρθεις....

Υ.Γ. Ο δικός μας Π.Α.Ο.Κ. δεν είναι κάτω από κανέναν Μπάνε, πόσο μάλλον από Κύμες, Χολαργούς & Ρέθυμνα!
hellrider

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑ για το θεμα απο μενα και δεν ξαναγραφω ουτε ξανααπαντω σε κανεναν.....

Για να τελειωνουμε λοιπον....η διοικηση ΜΠΑΝΕ εκανε 3 σημαντικα λαθη......τα γραφω με σειρα σπουδαιοτητας:
1. Συμμετειχε η ομαδα σε ευρωπαικες διοργανωσεις. Η ομαδα μπηκε μεσα απο αυτες.
2. Το αυξημενο μπατζετ των 2 τελευταιων ετων.
3. Η κοντρα του ΜΠΑΝΕ με τους ΣΦ.

Βεβαιως υπαρχουν επιχειρηματα ως αντιλογος υπερασπισης για τα πιο πανω αλλα παρολαυτα ηταν λαθος εκτιμησεις του ΜΠΑΝΕ που ομως ζημιωσαν την ομαδα. Πιστευω οτι αν δεν ειχαν γινει τα 3 πιο πανω λαθη τωρα μπορει να μιλουσαμε ακομα και για χρεη κατω του 1 εκ.
ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ η γνωμη μου ειναι οτι τα θετικα ηταν πολυ περισσοτερα και μονο ΕΥΓΝΩΜΩΝ μπορω να ειμαι στην διοικηση που με τις κινησεις της εσωσε την ομαδα μου απο τον ΓΚΡΕΜΟ με απολυτη αγωνιστικη αξιοπρεπεια!

Για την κατασταση που δημιουργηθηκε το καλοκαιρι την ευθυνη φερει κατα 80% ο ερασιτεχνης,κατα 10% η νυν διοικηση και κατά 10% ο ΜΠΑΝΕ και αυτο γιατι επρεπε να εχει παραιτηθει και τυπικα από τον Μάη!

Εν κατακλειδι η διοικηση ΜΠΑΝΕ εκανε την βασική δουλειά σωζωντας την ομαδα και μειωνοντας τα χρεη στο μισο ΑΛΛΑ θα μπορουσε να ειχε μειωσει κι αλλο το χρεος.
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Οι συμμετοχές στο champions-league οικονομικά και αγωνιστικά δεν είναι λάθος, οικονομικά γιατί είναι αυτοχρηματοδοτουμενες (100000 η κάθε ομάδα από τους διοργανωτές) και αγωνιστικά γιατί παίκτες έρχονται πιο εύκολα με χαμηλά συμβόλαια με σκοπό να τους δουν από άλλα πρωταθλήματα και να πάρουν καλό συμβόλαιο την επόμενη χρονιά. Κάτι που θα μπορούσε να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ τα επόμενα χρόνια είναι το ΠΑΟΚ tv, ο παοκτσης δύσκολα θα πάει στο παλατάκι αλλά εύκολα θα βρεθούν 15000 που θα έδιναν 2,5 ευρώ για να δουν κάθε παιχνίδι στο σπίτι τους. Και σε αυτό παίζει μεγάλο ρόλο και το να συμμετάσχει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Επίσης σημαντικό θα ήταν να υπήρχαν και κάνα δύο πιτσιρικάδες από τους οποίους να περιμένεις κάτι έστω και για ψυχολογικούς λόγους. Προσωπικά με ενόχλησε που φέτος ο γιος του Νικολαΐδη πήγε στο γαυρο και κανείς δεν ενδιαφέρθηκε ενώ έπαιζε Θεσσαλονίκη.
Zoki4

Δημοσίευση από Zoki4 »

Σωστός, ειδικά αυτό με τον Νικολαϊδη με ενόχλησε και εμένα.Προσωπικα πιστεύω ότι αν ενδιαφερόταν ο ΠΑΟΚ και με τις συνθήκες που επικρατούν θα ερχόταν γιατί θα έβρισκε χώρο να αγωνιστεί κάποια λεπτά.Ίσως θα πρέπει να κοιτάξει πλέον ο ΠΑΟΚ ελπιδοφόρους καλαθοσφαιριστές από μικρότερες κατηγορίες.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”