...και σκότωσα για ένα εισιτήριο!

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
PRAKTORINOS

Re: ...και σκότωσα για ένα εισιτήριο!

Δημοσίευση από PRAKTORINOS »

Συνέχεια από το προηγούμενο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PRAKTORINOS την Παρ 09 Δεκ 2011, 17:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
PRAKTORINOS

[quote="Tetradje"]
ΥΓ θα επανελθω με α
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PRAKTORINOS την Παρ 09 Δεκ 2011, 17:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

για πιο λόγο γράφτηκα στο φόρουμ

για να ρωτήσω από πιο ματς είναι το εισιτήριο αυτό
Εικόνα
μήπως είναι φιλικό για Χατζηπαναγή; (To Altsxhaimer είναι κοντά)
Άβαταρ μέλους
PRAKTORINOS

ccc
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PRAKTORINOS την Παρ 09 Δεκ 2011, 17:26, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
thoumas

Δημοσίευση από thoumas »

PRAKTORINOS έγραψε:
Tetradje έγραψε: ΥΓ θα επανελθω με αλλα εισιτηρια αλλη φορα ψαχνοντας ενα ιστορικο απο το πρωταθλημα του 85
7 Απριλίου 1985, 23η αγωνιστική και ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ υποδέχεται το Αιγάλεω στην Τούμπα, παρουσία 18-20000 λαού.

Τι μου θύμησες με το Αιγάλεω την ίδια χρονιά αλλά στην Αθήνα όταν φτάναμε στην κούπα.Στην εξέδρα αλάνα να χοροπηδάμε, Από πίσω μας έξω από το γήπεδο νεοανεγηρόμενη οικοδομή.Να τρώμε πέτρες σε όλο τον αγώνα και το γκολ του Μπανιώτη στο 90 με γυριστή κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι μετά από κόρνερ.Ε ρε φίλε...
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

@ praktorinos

ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Ήμουν σίγουρος ότι υπήρχε λόγος που κράτησα το εισιτήριο.

Θα επανέλθω και με άλλα αποκόμματα, αν δεν τα ξεφορτώθηκε η μάνα μου.
Άβαταρ μέλους
axl4

Δημοσίευση από axl4 »

η πρωτη και μοναδικη μου φορα που πανηγυρισα ζωντανα εναν τιτλο...

τοτε 17 χρονων μαθαινω οτι σε ενα ξενοδοχειο στη γλυφαδα, το congo palace νομιζω εχουν ερθει λεωφορεια με ΠΑΟΚτσηδες για το final four.

ουτε που το σκεφτηκαμε με 2 φιλους μου Γλυφαδιωτες ΠΑΟΚτσηδες και κατεβηκαμε απο το μεσημερι της κυριακης...πρωτογνωρα σκηνικα τοτε για εμας που πρωτη φορα τους ζουσαμε απο τοσο κοντα και εκτος γηπεδου.

θυμαμαι μας πλησιασαν καποια αλανια και μολις εμαθαν για αθηναιους ΠΑΟΚτσηδες μας εδωσαν εισιτηρια τσαμπα και μπηκαμε στα λεωφορεια.
μας αφησαν στον ιπποδρομο (καπου εκει κοντα) και απο εκει ποδαρατα...θυμαμαι απο τοτε τον ζοσε (δεν τον ηξερα μου ειπαν οτι ειναι αυτος) που στο δρομο μεχρι το σ.ε.φ. φωναζε σε ενδεχομενη επιθεση των γαβρων ''οποιος κανει πισω θα τον @@@ησω εγω!''
τελικα τιποτα δεν εγινε και ηρθε μια ευκολη νικη με την αεκ με πανω απο 20 ποντους διαφορα...ειχαμε θυμαμαι καλη ομαδα αν και στα πεσμενα της με μπροσταρηδες τον μπαλογιαννη και τον κινγκ.

http://img10.imageshack.us/img10/17/dscn0361k.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος axl4 την Δευ 16 Μαρ 2009, 13:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
axl4

Δημοσίευση από axl4 »

04/05/97 αεκ - ΠΑΟΚ και το πεταλο γεματο ΠΑΟΚτσηδες να πανηγυριζουν το διπλο...
γκολαρα απο βρυζα...στοπαρισμα, κινηση και εκτελεση για σεμιναριο...

ο,τι απεμεινε...

http://img25.imageshack.us/my.php?image=dscn0362.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος axl4 την Δευ 16 Μαρ 2009, 14:04, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
axl4

Δημοσίευση από axl4 »

σπορτινγκ-ΠΑΟΚ στα πατησια το '97.
30-40 ΠΑΟΚτσηδες στο κλειστο και ηττα με λιγους ποντους στο τελος απο την καλη τοτε ομαδα του σπορτινγκ.
ειμαι μπασκετικος τι να κανουμε? :) :) :)

ευτυχως που υπαρχει και ο praktorinos για τα σοβαρα μας παιχνιδια!
Άβαταρ μέλους
axl4

Δημοσίευση από axl4 »

04/02/96 αθηναικος - ΠΑΟΚ πρεπει να ειχαμε χασει νομιζω με 1 ή 2-0 και σε 2 θυρες ηταν ΠΑΟΚτσηδες.
την επομενη χρονια 24/02/97 με Αγγελο στον παγκο και στον βυρωνα παντου ΠΑΟΚτσηδες (το αποκομμα ειναι στα τελευταια του...)τοτε ειχανε καλη ομαδα και εμεις ανεβαιναμε.
στο 30' χαναμε με 2-0 αλλα ανατροπη και νικη με 2-3...ξεκινουσαμε την καλη πορεια...

ο,τι απεμεινε παλι απο το '96...

http://img25.imageshack.us/my.php?image=birwnasv.jpg
Άβαταρ μέλους
PRAKTORINOS

axl4 έγραψε: ευτυχως που υπαρχει και ο praktorinos για τα σοβαρα μας παιχνιδια
Ολα δυστυχώς σοβαρά είναι, φίλε axl4.
Όλα!
Και στο ΟΑΚΑ, και στα Πατήσια και στην Τούμπα και τας Ευρώπας.

Όλα, γαμώ τη μου.
Άβαταρ μέλους
axl4

Δημοσίευση από axl4 »

:) :wink:
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δυστυχώς τα εισιτήρια που βρήκα είναι κάτι ταλαιπωρημένα αποκόματα. Τα ελάχιστα που έχουν απομείνει είναι τα παρακάτω:

Αγώνας προς τιμήν του Γιώργου Κούδα μεταξύ Ελλάδας και Γιουγκοσλαβίας (πρέπει να είναι από τα τελευταία ματς που έδωσε η ομάδα από τη Γιουγκοσλαβία)
Εικόνα

Δύο αποκόματα σε ένα. Από τα ευρωπαϊκά ματς με Athletico Madrit και Rangers F.C. Στον αγώνα με τη Rangers παρα λίγο να μην βρω εισιτήριο. Τελικά τα έσκασα και πήγα στη 2!
Εικόνα

Και ένα μπασκετικό από playoffs με το Περιστέρι. Αυτό το εισιτήριο πραγματικά δεν θυμάμαι γιατί το κράτησα.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Tetradje

Δημοσίευση από Tetradje »

Ισως το πρωτο παιχνιδι του Ζηση Βρυζα με τη φανελα του ΠΑΟΚ στην Τουμπα! Δεν ειμαι σιγουρος γι αυτο!

Σιγουρος ειμαι για τον παιχταρα των "Αγιων" που επαιζε... Αλλα ας το αφησω σαν quiz, αν και εχει δυνατους παιχτες αυτο το topic και θα τον βρουν! :)
Άβαταρ μέλους
Tetradje

Δημοσίευση από Tetradje »

Φιλικο με την ομαδα του ατυχου Rabutla. Δε θυμαμαι αλλο φιλικο με αφρικανικη ομαδα, ισως ειναι το μοναδικο!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Multimedia”