Άρης - ΠΑΟΚ 85-82 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Άρης - ΠΑΟΚ 85-82 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Το ακομα πιο ασχημο ειναι πως τοτε στην ηλικια των 14-15 εβλεπα τα παιχνιδια με μια παιδικη αθωοτητα που μου εκλεινε τα ματια στα λαθη της διαιτησιας και αφηνε πισω της απλα στενοχωρια για το αποτελεσμα που δεν ηρθε.Θυμαμαι στο συγκεκριμενο παιχνιδι την μανα μου να προσπαθει να με ηρεμησει κανα τεταρτο που εκλαιγα ασταματητα.Το πρωτο παιχνιδι που μου δημιουργησε πραγματικα αισθηματα ΟΡΓΗΣ για τις διαιτητικες αποφασεις ειναι ο περιβοητος τελικος με τις καλτσες απεναντι στον γαυρο,ισως η πιο βιαιη και ωμη διαιτητικη παρεμβαση στα οσα χρονια παρακολουθω αθλητισμο.
Ξεφτιλισμενο κορακι μπινε,δωρο το ματσακι στο σκουληκι.Μεχρι και σημερα βολες βαρανε οι πεταμενοι για να χασουμε.Βγαλτε και μπλουζακια τωρα το "φαουλ" του Τσοχλα,καμπαρετζουδες.
- anekfrastos
Πάντως οι ψηλοί μας (πλην του αρχηγού εννοείται) ως μονάδες είναι τραγικοί.
Μπροστά τους ο ...Οστοϊτς μοιάζει Ολάζουον. Ελπίζω να γίνει εκεί καμιά διορθωτική αλλαγή. Καμιά παλιά καραβάνα τύπου Κλαντον. Πάλι καλά που πήραμε τα ριμπάουντ αλλά αυτό είναι και ομαδική δουλειά.
Μπροστά τους ο ...Οστοϊτς μοιάζει Ολάζουον. Ελπίζω να γίνει εκεί καμιά διορθωτική αλλαγή. Καμιά παλιά καραβάνα τύπου Κλαντον. Πάλι καλά που πήραμε τα ριμπάουντ αλλά αυτό είναι και ομαδική δουλειά.
- BlackMagicPAOK
Με νέα ανακοίνωση η ΚΑΕ καταγγέλλει ότι στην τελευταία επίθεση του αρη (πριν την παράταση)το χρονόμετρο κόλλησε για 4" ! Φαίνεται και στο βίντεο εξάλλου! (μάλλον αυτό εννοούσε ο κόουτς στις δηλώσεις του περί γραμματείας).
- BlackMagicPAOK
Η ανακοίνωση (και η σχετική φάση)
http://www.paokmania.gr/stiles/mme/1659 ... yrie-video
http://www.paokmania.gr/stiles/mme/1659 ... yrie-video
- Μπαρκαρούτσος
Πω ρε τα βλέπω και ξαναθυμώνω βραδιάτικα, γαμώ τον Άρη μου γαμώ!!
joshua έγραψε:Το ακομα πιο ασχημο ειναι πως τοτε στην ηλικια των 14-15 εβλεπα τα παιχνιδια με μια παιδικη αθωοτητα που μου εκλεινε τα ματια στα λαθη της διαιτησιας και αφηνε πισω της απλα στενοχωρια για το αποτελεσμα που δεν ηρθε.Θυμαμαι στο συγκεκριμενο παιχνιδι την μανα μου να προσπαθει να με ηρεμησει κανα τεταρτο που εκλαιγα ασταματητα.Το πρωτο παιχνιδι που μου δημιουργησε πραγματικα αισθηματα ΟΡΓΗΣ για τις διαιτητικες αποφασεις ειναι ο περιβοητος τελικος με τις καλτσες απεναντι στον γαυρο,ισως η πιο βιαιη και ωμη διαιτητικη παρεμβαση στα οσα χρονια παρακολουθω αθλητισμο.
Είπαμε ο Γκάλης έπρεπε να κερδίζει πάντα,το τι σφαγές υπέστη αυτή η ομαδάρα που είχαμε δεν λέγεται.
Και μετά ήρθαν οι κοκκαλογιανακοπουλοι και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος.
o γουλιέλμος είπε μάλλον ήμασταν σε άλλο γήπεδο εμείς. Καλά τώρα, εδώ εξαφάνισαν χρόνο (4 sec), στην ύλη (γουλιέλμος) θα κολλούσαν?
Φρόντισα να λειπω απο το σπιτι και να μην δω το ματς.....οποτε δεν εχω συνολικη εικονα του ματς....ετυχε να γυρισω 2' πριν την ληξη της κανονικης διαρκειας και να το δω(δυστυχως).....ανεκαθεν ημουν τυπος που παντα κοιταω πρωτα την καμπουρα μου και μετα να τα βαλω με τους αλλους.....ενταξει ρε παιδες τραγικο το φαουλ που δινουν στον "Απο" αλλα το ματς το εχεις χασει πιο πριν με το ΤΡΑΓΙΚΟ-ΑΣΤΕΙΟ-ΠΑΙΔΙΚΟ λαθος του δικου σου πλει μεικερ λιγο νωριτερα!
Κατα τα άλλα θα εμπιστευτω τα σχόλια του palok ΑΛΛΑ απο την αλλη ενα δικιο το έχει και ο marley4 οτι ειναι πρωτο ματς σε ομαδα που δεν εχει βρεθει μαζι πανω απο 3 εβδομαδες!
Αλλα ρε εσυ palok....επειδη εχουμε και μια κουβεντα περι διοικησεων και μπατζετ....οταν κανεις ομαδα τον Αυγουστο και με ταβανι τα 500 χιλ. τι περιμενεις;
Κατα τα άλλα θα εμπιστευτω τα σχόλια του palok ΑΛΛΑ απο την αλλη ενα δικιο το έχει και ο marley4 οτι ειναι πρωτο ματς σε ομαδα που δεν εχει βρεθει μαζι πανω απο 3 εβδομαδες!
Αλλα ρε εσυ palok....επειδη εχουμε και μια κουβεντα περι διοικησεων και μπατζετ....οταν κανεις ομαδα τον Αυγουστο και με ταβανι τα 500 χιλ. τι περιμενεις;
- kataramenos5
Ερωτηση: Για το γεγονος οτι η τελ επιθεση του ρουλη στη κανονικη διαρκεια κρατησε 1-2 '' παραπανω μιας και παγωσε το χρονομετρο οπως φανηκε στη τηλεοπτικη μεταδοση(το ανεφεραν και οι σπικερ) καναμε καμια ενσταση?
Εδιτ τωρα ειδα για ανακοινωση αλλα ενσταση?
Εδιτ τωρα ειδα για ανακοινωση αλλα ενσταση?
- Μπαρκαρούτσος
Δεν θα ήθελα ένσταση... Αυτά που κοροϊδεύαμε θα κάνουμε; Άλλη ομάδα είναι ο Ενστασιακός...
To μόνο που μου προκαλεί χαρά είναι ότι κάποια στιγμή, έστω στο βοθροαθηναισταν που ζούμε όλοι παίρνουν κάποια στιγμή, κάτι έστω από αυτά που αξίζουν.
Ο μεγάλος γαυραικος λοιπόν, έπεσε εθελουσία στην Α2 γιατί δεν άντεξε λέει την πράσινη παράγκα! Ποιος; Ο σύλλογος του καθηγητή της αλητειας, του Γιάννη Γιαννάκη , του τελικού των ξυπολητων που με το έτσι θέλω έκλεψαν το πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ, της ομάδας που έστειλε με δηλητηρίαση στο νοσοκομειο τα 9/12 της ομάδας της ΤΣΣΚΑ για να προκριθεί, και δεν ντράπηκε να παίζει 5 εναντίον 2 ακόμα και όταν το παιχνίδι ήταν στους 30 πόντους διαφορά!
Δεν με νοιάζει λοιπόν αν έπεσε για να αντιδράσει στην πράσινη παράγκα...με νοιάζει που ΕΠΕΣΕ. Κι αυτό λεω σε όποιον γαύρο μου ανοίγει μπασκετική κουβέντα: " καλή επιτυχία εκεί στην Α2".
Βλέπω ότι σήμερα αντέγραψαν μάλιστα και τακτικές Καρυπίδη εξαφανίζοντας χρήματα από τα ταμεία τους για να τα χρησιμοποιήσουν μαύρα! Ούνα φάτσα Ούνα ράτσα!!
Και πάμε λοιπόν στους γαύρους της γειτονιάς που δεν μπορούν να είναι γαυροι εδώ και 29 χρόνια που έστειλαν όλη την ομάδα τους/ προπονητές/ παραγοντες κατω για να στηθούν από το μηδέν οι αθηναϊκές ομάδες:
Αυτο το τσίρκο, που ταιζεται από τα αφεντικά του με κοκκαλακια πλέον, θα έχει νομοτελειακά το τέλος που του αρμόζει...
Όσο κι αν στήνει ομάδες που αφήνει απλήρωτες βγάζοντας τις χρονιές κουτσά στραβά, και μετά παρακαλά για κουρέματα χρωστουμενων κ διακανονισμών, θα έρθει η ώρα που η συσσώρευση των χρωστουμενων θα φτάσει σε επίπεδο που δεν θα μπορεί να αναπνεύσει άλλο...δεν ήταν φέτος; Θα είναι του χρόνου ..του παραχρόνου...ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ!
Και θα πάνε να κάνουν παρέα στα αδερφάκια τους στην Α2.
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο μεγάλος γαυραικος λοιπόν, έπεσε εθελουσία στην Α2 γιατί δεν άντεξε λέει την πράσινη παράγκα! Ποιος; Ο σύλλογος του καθηγητή της αλητειας, του Γιάννη Γιαννάκη , του τελικού των ξυπολητων που με το έτσι θέλω έκλεψαν το πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ, της ομάδας που έστειλε με δηλητηρίαση στο νοσοκομειο τα 9/12 της ομάδας της ΤΣΣΚΑ για να προκριθεί, και δεν ντράπηκε να παίζει 5 εναντίον 2 ακόμα και όταν το παιχνίδι ήταν στους 30 πόντους διαφορά!
Δεν με νοιάζει λοιπόν αν έπεσε για να αντιδράσει στην πράσινη παράγκα...με νοιάζει που ΕΠΕΣΕ. Κι αυτό λεω σε όποιον γαύρο μου ανοίγει μπασκετική κουβέντα: " καλή επιτυχία εκεί στην Α2".
Βλέπω ότι σήμερα αντέγραψαν μάλιστα και τακτικές Καρυπίδη εξαφανίζοντας χρήματα από τα ταμεία τους για να τα χρησιμοποιήσουν μαύρα! Ούνα φάτσα Ούνα ράτσα!!
Και πάμε λοιπόν στους γαύρους της γειτονιάς που δεν μπορούν να είναι γαυροι εδώ και 29 χρόνια που έστειλαν όλη την ομάδα τους/ προπονητές/ παραγοντες κατω για να στηθούν από το μηδέν οι αθηναϊκές ομάδες:
Αυτο το τσίρκο, που ταιζεται από τα αφεντικά του με κοκκαλακια πλέον, θα έχει νομοτελειακά το τέλος που του αρμόζει...
Όσο κι αν στήνει ομάδες που αφήνει απλήρωτες βγάζοντας τις χρονιές κουτσά στραβά, και μετά παρακαλά για κουρέματα χρωστουμενων κ διακανονισμών, θα έρθει η ώρα που η συσσώρευση των χρωστουμενων θα φτάσει σε επίπεδο που δεν θα μπορεί να αναπνεύσει άλλο...δεν ήταν φέτος; Θα είναι του χρόνου ..του παραχρόνου...ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ!
Και θα πάνε να κάνουν παρέα στα αδερφάκια τους στην Α2.
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελικά, καλά έκανα και δεν έκατσα να το δω...
Μια σύγχυση λιγότερη κι η πίεση χαμηλότερη...
Η ισχυρότερη συναγωγή της Γης, το Αλεξάνδρειο...
Μια σύγχυση λιγότερη κι η πίεση χαμηλότερη...
Η ισχυρότερη συναγωγή της Γης, το Αλεξάνδρειο...

- KalamarGiannis
οι φίλοι μας τα αρειανά...
πρώτα προσθέτουμε 1 πόντο ώστε να μη μπορούν να μας φτάσουν...
αχ μας είδαν δεν έπιασε...
ΟΚ
κολλάει το χρονόμετρο ΠΑΝΩ στην τελευταία φάση, ώστε να ξανακάνουν το σουτ κερδίζοντας μερικά ανύπαρκτα δευτερόλεπτα...
και μετά παίρνουμε από καθαρή άμυνα φάουλ και μάλιστα δηλώνουμε παντού ότι ήταν φαουλάρα και δίκαιο το σφύριγμα...
τι ντροπή όμως να έχεις τα 70 χρόνια σοβαρότητας του Σούλη και να πρέπει να υπηρετήσεις αυτό το μπουρδέλο...
πρώτα προσθέτουμε 1 πόντο ώστε να μη μπορούν να μας φτάσουν...
αχ μας είδαν δεν έπιασε...
ΟΚ
κολλάει το χρονόμετρο ΠΑΝΩ στην τελευταία φάση, ώστε να ξανακάνουν το σουτ κερδίζοντας μερικά ανύπαρκτα δευτερόλεπτα...
και μετά παίρνουμε από καθαρή άμυνα φάουλ και μάλιστα δηλώνουμε παντού ότι ήταν φαουλάρα και δίκαιο το σφύριγμα...
τι ντροπή όμως να έχεις τα 70 χρόνια σοβαρότητας του Σούλη και να πρέπει να υπηρετήσεις αυτό το μπουρδέλο...