Abel Fernando Moreira Ferreira
-
Re: Abel Fernando Moreira Ferreira
Παιδιά συμφωνώ σε όλα που λέτε για ζάμπα αλλά αν το δεις προπονητικά σε ματς με τόσους χώρους την ενέργεια που ψάχνεις στον πιο γρηγορο σου παίκτη θα την ψαξεις!απλα ελπιζω να ητανε απο τις τελευταίες ευκαιρίες και να τον αφησει λιγο εξέδρα να ξελαμπικαρει!
Συμφωνώ απολύτως.buffalobill4 έγραψε:Αυτο που πρεπει να αποκτησει η ομαδα ειναι σταθεροτητα και λιγη κυνικοτητα. Αυτα δεν ειχε σημερα. Σταθεροτητα γιατι ενω για 45 τους ψωλοκοπανουσες και δεν ηξεραν τι τους ηρθε, στο β ημιχρονο ειχες καποια νεκρα 10λεπτα. Κυνικοτητα γιατι δεν μπορει να τους εχεις σφυροκοπησει για ενα ημιχρονο και αντι για 0-3 (χωρις υπερβολη) να γραφει 0-1. Ηταν δεδομενο οτι θα ανεβουν και αυτοι. Τα επαιξαν ολα για ολα στο β.
Περι σχηματισμου, εχω να πω οτι το σημερινο 433 με εσωτερικους μεσους καντουρι και μισιτς ειναι αυτο ακριβως που πρεπει να παιξει η ομαδα. Γιατι και πολλους μεσους εχει και λιγα εξτρεμ. Λιγα και αριθμητικα αλλα και ποιοτικα. Για παραδειγμα αυτος ο ζαμπας ειναι ο πιο λιγος παικτης που εχω δει. Παντα αναλογικα με τις προσδοκιες που δημιουργησε η μεταγραφη του και η περσινη χρονια. Για μενα με μια προταση στα λεφτα που τον αγορασες του δινεις πουλο. Ειναι ελαχιστος. Ο λημνιος ειναι 15 φορες πιο χρησιμος. Επιπλεον στα του σχηματισμου, πρεπει να ειναι τυφλος οποιος δεν ειδε οτι το ημερινο μαγικο πρωτο 45λεπτο οφειλεται στην αλλαγη διαταξης. Πρωτον, τα μπακ ξαναγινανε πραγματικα μπακ χαφ, οι δυο εσωτερικοι μεσοι βοηθουσανε την εκαστοτε πλευρα αναπτυξης και μαζι με χαφ και εξτρεμ δημιουργουσαν μονιμη υπεραριθμια την οποια εκμεταλευομασταν με μια απλη μακρινη μπαλια η ενα απλο σκαλοπατακι. Ηταν τοσο απλα ομορφο.
Συνοψιζοντας, σημερα ειδα πρωτη φορα επι φερειρα μια προοδο και μια αλλαγη ενος εκτρωματος στο οποιο επεμενε. Αυτο, μονο θετικο ειναι για μενα. Επισης ειδα μια ομαδα με μενταλιτι και ψυχολογια πρωταθλητη που ουτε περσι ειδα σε εκτος εδρας ματς. Μακαρι να μην ξαναχρησιμοποιησει αυτο το γελοιο και μονοπατο 442 που ουσιαστικα ακυρωνει ενα μπακ και αρα μια ολοκληρη πλευρα και θα παμε πολυ καλυτερα. Γκελες θα γινουν γιατι αμυντικα θελουμε πολυ δουλεια, αλλα μπροστα οσο παραγουμε, αν γινουμε και λιγο πιο κυνικοι, θα το χτυπησουμε στα ισα.
Και για την κυνικότητα που δεν δείχνει η ομάδα και για την αφέλεια αμυντικά.
Και για τον Ζαμπά, που με την πρώτη καλούτσικη πρόταση πρέπει να μπουλαριστεί άμεσα.
Και για το σύστημα που έφερε τόσο μεγάλη αλλαγή, στο πως αντιδρά η ομάδα μέσα στο γήπεδο.
Και νομίζω πως αυτή η ψυχολογία πρωταθλητή που εμφανίστηκε τόσο εμφατικά σήμερα σε μεγάλα διαστήματα, έχει να κάνει και με το σύστημα. Απελευθερώνονται οι παίκτες όταν καλούνται να παίξουν κάτι που ξέρουν.
Τέλος νομίζω ότι η αποβολή του Μάτος με το ρούλη, μας έκανε μεγάλο κακό (και) σήμερα.
Βγήκε και ο Λημνιός νωρίς που βοηθούσε πολύ πίσω και απ' την πλευρά του Ροντρίγκο στο β' είχαμε πολλά θέματα.
Ο Μάτος πιθανόν θα το είχε διαχειριστεί πολύ καλύτερα.
- Μπαρκαρούτσος
giapas έγραψε:τρολαρω μωρε , μάλλον μου έσβησαν και το ποστ.
Εγώ το έσβησα...
Άσε ρε άνθρωπε μια υπόνοια ότι τρολλάρεις!!
Το επαναφέρω.
- navigator11
- Maximus
Όπως σχολιάζουν την δική μου, έτσι θα σχολιάζω και εγώ των άλλων. Σε λογικά πάντα πλαίσια και με σεβασμό στον συνομιλητή μου.PAOK_Antarctica έγραψε:Εσύ τώρα τι παριστάνεις; Την αστυνομία πολιτικής ορθότητας;Maximus έγραψε:Ελα, παμε παιδιά....
Γιατί έκατσε η ομάδα πίσω Αμπελ?
Γιατί εβαλες τον Μαουρίσιο στο τέλος? Τι νόημα είχε?
Γιατί δεν έκανες αλλαγές πιο πριν?
Γιατί έκανες αλλαγή τον Σφιντέρσκι?
Επίσης γιατί Άμπελ εβαλες Ζιφκοβιτς, Σβιντέρσκι βασικούς? Αν είχες βάλει Πασχαλάκη, δεν θα έτρωγε τόσο ευκολα δύο γκολ... (αυτό το τελευταίο είναι bonus, όποιος το πει, θα γίνει ο ήρωας μου)
ΥΓ.
Γιατί Άμπελ τρως ταριφα δυο γκολ σε καθε ματς (ευχαριστω το φιλο που το εγραψε και το θυμηθηκα)
Αν δεν σου αρέσουν αυτά που γράφονται εδώ, μπορείς να πας σε άλλα fora.
Να λες την δική σου άποψη και να μην σχολιάζεις απόψεις άλλων.
Αυτό μόνο στον ΠΑΟΚ γίνεται πάντως.
Οι άλλοι σπρώχνονται, νικάνε με δυσκολία Λαμίες και Λεβαδειακούς και παρόλα αυτά, "ομαδάρα", "μας αδικήσανε" κλπ
Ενώ εμείς, κάθε αγωνιστική έχουμε αλλοιωση αποτελέσματος, δεν αφηνουν εσκεμμένα την ομάδα να στρώσει με τους διαιτητες και τα βαρ τους και εμείς, αντί να σπρώξουμε μπροστά την ομάδα, της βάζουμε παραπάνω τρικλοποδιές, ανούσια κριτική στον προπονητή για ηλίθιες πραγματικά λεπτομέρειες και σπρώχνουμε την ομάδα στην εσωστρέφεια και την μιζέρια!
Φυσικά δεν θέλω να γίνω γαυρος, να μου λένε "πετάει ο γαιδαρος" και να λέω "πετάει", αλλά αν δεν γίνουμε όλη μια γροθιά (όπως πέρσι), δύσκολα τα πραγματα...
Άλλο ένα κλέψιμο βαθμών για φέτος και συνεχίζουμε...
Και πέρσι μεχρι το ματς με. Ξάνθη Ο λουτσεσκου άκουγε τα ίδια και χειρότερα....
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
φιλε δεν μπορεσα να δω το παιχνιδι, ωστοσο ψαχνοντας τη στατιστικη αναλυση απο σοβαρες πλατφορμες η διαταξη εμφανιζεται ως 4-2-3-1. λεπτομερειες θα μου πεις. αν ισχυουν παντως τα οσα λες, τοτε ειναι δεδομενα θετικη εξελιξη.buffalobill4 έγραψε:Αυτο που πρεπει να αποκτησει η ομαδα ειναι σταθεροτητα και λιγη κυνικοτητα. Αυτα δεν ειχε σημερα. Σταθεροτητα γιατι ενω για 45 τους ψωλοκοπανουσες και δεν ηξεραν τι τους ηρθε, στο β ημιχρονο ειχες καποια νεκρα 10λεπτα. Κυνικοτητα γιατι δεν μπορει να τους εχεις σφυροκοπησει για ενα ημιχρονο και αντι για 0-3 (χωρις υπερβολη) να γραφει 0-1. Ηταν δεδομενο οτι θα ανεβουν και αυτοι. Τα επαιξαν ολα για ολα στο β.
Περι σχηματισμου, εχω να πω οτι το σημερινο 433 με εσωτερικους μεσους καντουρι και μισιτς ειναι αυτο ακριβως που πρεπει να παιξει η ομαδα. Γιατι και πολλους μεσους εχει και λιγα εξτρεμ. Λιγα και αριθμητικα αλλα και ποιοτικα. Για παραδειγμα αυτος ο ζαμπας ειναι ο πιο λιγος παικτης που εχω δει. Παντα αναλογικα με τις προσδοκιες που δημιουργησε η μεταγραφη του και η περσινη χρονια. Για μενα με μια προταση στα λεφτα που τον αγορασες του δινεις πουλο. Ειναι ελαχιστος. Ο λημνιος ειναι 15 φορες πιο χρησιμος. Επιπλεον στα του σχηματισμου, πρεπει να ειναι τυφλος οποιος δεν ειδε οτι το ημερινο μαγικο πρωτο 45λεπτο οφειλεται στην αλλαγη διαταξης. Πρωτον, τα μπακ ξαναγινανε πραγματικα μπακ χαφ, οι δυο εσωτερικοι μεσοι βοηθουσανε την εκαστοτε πλευρα αναπτυξης και μαζι με χαφ και εξτρεμ δημιουργουσαν μονιμη υπεραριθμια την οποια εκμεταλευομασταν με μια απλη μακρινη μπαλια η ενα απλο σκαλοπατακι. Ηταν τοσο απλα ομορφο.
Συνοψιζοντας, σημερα ειδα πρωτη φορα επι φερειρα μια προοδο και μια αλλαγη ενος εκτρωματος στο οποιο επεμενε. Αυτο, μονο θετικο ειναι για μενα. Επισης ειδα μια ομαδα με μενταλιτι και ψυχολογια πρωταθλητη που ουτε περσι ειδα σε εκτος εδρας ματς. Μακαρι να μην ξαναχρησιμοποιησει αυτο το γελοιο και μονοπατο 442 που ουσιαστικα ακυρωνει ενα μπακ και αρα μια ολοκληρη πλευρα και θα παμε πολυ καλυτερα. Γκελες θα γινουν γιατι αμυντικα θελουμε πολυ δουλεια, αλλα μπροστα οσο παραγουμε, αν γινουμε και λιγο πιο κυνικοι, θα το χτυπησουμε στα ισα.
- sourmenetes
- Moderator
Ισχύει 100%.και αυτό αγχώνει την ίδια την ομάδα.renegade έγραψε:Απλά πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν χρειάζεται να βάζουμε 4 και 5 γκολ για να κερδίσουμε.sourmenetes έγραψε:Ο καθένας έχει τη δική του εικόνα. Η ιστορία γράφτηκε
Ενα ημίχρονο ασαλιωτο σεξ.
Ένα γκολ πέτσινο και χαμενες κλασικές.
Αυτή κλασική φάση δεν έκαναν.
Αν αποκτήσουμε κι άλλη προσήλωση θα καθαρίσουμε και φέτος τη μπουγάδα.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
9 παιχνίδια χωρίς να κρατήσουμε το 0 δεν έχει ξαναγίνει.
5 ματς πρωταθλήματος 8 γκολ παθητικό.
Είμαστε πολύ μακριά από το να είμαστε ικανοποιημένοι.
Βρείτε μου μια ομάδα τα τελευταία 10 χρόνια σε οποιαδήποτε χώρα που να πήρε πρωτάθλημα με άμυνα χωνί
Δε θεωρώ πως είναι θέμα ικανότητας. Είναι θέμα ότι χάνουμε το μυαλό μας. Ξέρεις ότι η χάρτινη στο β ημίχρονο, θα μπει να πιέσει γιατί έχει την έδρα, είναι με την πλάτη στον τοίχο.
Ποιος ο λόγος να γυρνάς την μπάλα στην περιοχή σου. Το κάναμε επί 7-8 λεπτά και ταυτόχρονα δίναμε και στημένα την ώρα που βλέπεις ότι και το κοράκι αρχίζει και σφυραει πολύ εύκολα.
Μας λείπει το καθαρό μυαλό στα χαφ λέω γω. Η άμυνα πανικοβαλλεται γιατί έχει κακά προηγούμενα και καπου θα δεχθείς το γκολ.
Με το που δέχεσαι το γκολ παίζεις μπάλα. Με το που το βάζεις πάλι χαλάς την εικόνα σου.
Μετά ξανά τα ίδια.
Αυτό είναι θέμα μυαλό και εμπειρίας.
- Sick Bastard
Μερικοί, κάνετε σαν γκόμενες που τις βλέπεις να έρχονται παναϊα μ, ένα κανόνι αλλά μόλις σπάσει το νύχι τους, σκούζουν και κλαίνε λες κι έσπασε το χέρι τους. Τόσο εύθραυστες είναι.
Ο ΠΑΟΚ (μας), είναι πρωταθλητής, κυπελλούχος, 40 συνεχόμενα ματς αήττητος, παιδάκια 18 μηνών δεν τον έχουν δει να χάνει στο πρωτάθλημα και καθόμαστε σοβαρά και συζητάμε μαλακiες.
Ναι, να συζητήσουμε για την άμυνα, γενικά, οκ αυτό είναι μια ποδοσφαιρική κουβέντα που έχει νόημα να γίνει.
Αλλά όλα τα άλλα, περί νοοτροπίας προπονητή και να χαμε να λέγαμε, συγνώμην, αλλά είναι πούτσες μπλε με πράσινες ανταύγειες.
Ο ΠΑΟΚ (μας), είναι πρωταθλητής, κυπελλούχος, 40 συνεχόμενα ματς αήττητος, παιδάκια 18 μηνών δεν τον έχουν δει να χάνει στο πρωτάθλημα και καθόμαστε σοβαρά και συζητάμε μαλακiες.
Ναι, να συζητήσουμε για την άμυνα, γενικά, οκ αυτό είναι μια ποδοσφαιρική κουβέντα που έχει νόημα να γίνει.
Αλλά όλα τα άλλα, περί νοοτροπίας προπονητή και να χαμε να λέγαμε, συγνώμην, αλλά είναι πούτσες μπλε με πράσινες ανταύγειες.
- navigator11
eorptol1 έγραψε:Και πέρσι μεχρι το ματς με. Ξάνθη Ο λουτσεσκου άκουγε τα ίδια και χειρότερα....
ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ!!!
Χτες στο Α ημιχρονο ειδα τον καλυτερο ΠΑΟΚ απο τον τλεικο με Κουλα και το 0-2... Αρχιζει να μπαινει στις ραγες το τραινο...
- sourmenetes
- Moderator
Αυτό είναι περιγραφή!!!Sick Bastard έγραψε:Μερικοί, κάνετε σαν γκόμενες που τις βλέπεις να έρχονται παναϊα μ, ένα κανόνι αλλά μόλις σπάσει το νύχι τους, σκούζουν και κλαίνε λες κι έσπασε το χέρι τους. Τόσο εύθραυστες είναι.
Χαχαχαχα..
Τα θέματα αρχίζουν να λύνονται σιγά σιγά. Έχουμε δρόμο ακόμα.
δεν ενθουσιαζομαι απο την χθεσινη εμφανιση
δεν κανει κατι λαθος ο προπονητης τον εχουν κρεμασει οι παιχτες με πολλα ατομικα λαθη
αν δωθει χρονος αλλα ταυτοχρονα και το δικαιωμα να φτιαξει το ροστερ οπως θελει τοτε θα δουμε ωραια πραγματα θα δουμε ενα ΠΑΟΚ επιτελους να πνιγει τον αντιπαλο να παιζει μπαλαρα με μεγαλη κατοχη μπαλας και γρηγορο ρυθμο
με ραζβαν η χαρτινη δεν επαιρνε βαθμο 2 αιωνες να παιζαμε
δεν κανει κατι λαθος ο προπονητης τον εχουν κρεμασει οι παιχτες με πολλα ατομικα λαθη
αν δωθει χρονος αλλα ταυτοχρονα και το δικαιωμα να φτιαξει το ροστερ οπως θελει τοτε θα δουμε ωραια πραγματα θα δουμε ενα ΠΑΟΚ επιτελους να πνιγει τον αντιπαλο να παιζει μπαλαρα με μεγαλη κατοχη μπαλας και γρηγορο ρυθμο
με ραζβαν η χαρτινη δεν επαιρνε βαθμο 2 αιωνες να παιζαμε
-
ΠΑΟΚ είμαστε πάνω απ' όλα και θέλουμε να νικάει η ομάδα μας. Αν καμιά φορά κάνω καμιά αρνητική κριτική και κάνουμε κανένα σχόλιο, δεν σημαίνει ότι είμαι εμπαθής στον προπονητή ούτε ότι δεν τον στηρίζω, ούτε ότι θέλω να χάσει η ομάδα για να δικαιωθώ. Να κερδίζει η ομάδα και ας διαψευδομαι συνεχώς. Όταν δω τα θετικά τα γράφω και αυτά. Την άποψη μας εκφράζουμε χωρίς να βρίζουμε και να προσβάλουμε κανέναν. Τα σχόλια τύπου "δες λίγο μπαλιτσα" προφανώς περισσεύουν. Για να γράφω εδώ προφανώς βλέπω μπαλιτσα. Δεν το ήξερα ότι πρέπει να συμφωνούμε όλοι σε ένα φόρουμ για να γράφουμε.
- sourmenetes
- Moderator
Όταν λες έχει καταμπερδευτει ενώ έπρεπε να είσαι στη χειρότερη 0-3 στο ημίχρονο τι θες να σου πω;;
Λες να μη βάλει μπισεσβαρ και καντουρι!
Πόσες αλλαγές να κάνει σε ένα ντέρμπι.
Έκανε 3.
Ειναι δυνατόν να αλλάξει 5 βασικούς παίκτες;;
Το ότι βάζοντας 3 καθαρά χαφ ο αντίπαλος είχε ένα σουτ σε όλο το πρώτο ημίχρονο,οπου η μπάλα έφυγε έξω από το γήπεδο δε σου έδειξε ότι κατάλαβε τι ήθελε να κάνει;;
Δε μηδενίσε το Λιβαγια;; ότι έκανε το έκανε από τα στημένα.
Ναι έκανε και λάθη. Και γω θεωρώ πως έχει κάποια λάθη, αλλά δεν είδα κανένα μπερδεμένο φέρευρα.
Ο ΠΑΟΚ έπαιξε σα γηπεδούχος και όλοι όσοι τον είδαν μάλλον αυτοί μπερδεύτηκαν γιατί πρέπει να βρουν τρόπο να τον σταματήσουν.
Λες να μη βάλει μπισεσβαρ και καντουρι!
Πόσες αλλαγές να κάνει σε ένα ντέρμπι.
Έκανε 3.
Ειναι δυνατόν να αλλάξει 5 βασικούς παίκτες;;
Το ότι βάζοντας 3 καθαρά χαφ ο αντίπαλος είχε ένα σουτ σε όλο το πρώτο ημίχρονο,οπου η μπάλα έφυγε έξω από το γήπεδο δε σου έδειξε ότι κατάλαβε τι ήθελε να κάνει;;
Δε μηδενίσε το Λιβαγια;; ότι έκανε το έκανε από τα στημένα.
Ναι έκανε και λάθη. Και γω θεωρώ πως έχει κάποια λάθη, αλλά δεν είδα κανένα μπερδεμένο φέρευρα.
Ο ΠΑΟΚ έπαιξε σα γηπεδούχος και όλοι όσοι τον είδαν μάλλον αυτοί μπερδεύτηκαν γιατί πρέπει να βρουν τρόπο να τον σταματήσουν.