Abel Fernando Moreira Ferreira

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

joshua έγραψε:Με τις δηλωσεις παντως δεν το εχει ιδιαιτερα αλλα σημερα δεν ξερω αν θελω να τον κακισω...Μετα το οτι ο Μισιτς υπολογιζεται για πλαγιος επιθετικος σημερα ειπε οτι ο Λαμπρου που εχει παιξει ολη τη καριερα του στα ακρα παιζει στο 11 και για αυτο δεν περνει χρονο...Να μην πω για το οτι ολοι οι παιχτες εχουν παρει χρονο,ο Στοχ σε μια γωνια βαραει το κεφαλι του...Ασε μας να αγιασουμε σημερα...

joshua....

εκτος του οτι δεν αναφερεις ακριβως τι ειπε....

νομιζω οτι δεν ξερεις και ποια ειναι η θεση 11?

ξερεις??
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

BlackFriday έγραψε:Ο άνθρωπος έχει καταμπερδευτει και μας έχει μπερδέψει και εμάς.
Ναι σοβαρά!!

Στο οακα πιπωνε η χάρτινη για 45 λεπτα και χρειάστηκε να της δώσουν δώρο γκολ για να πάρει Χ.

Την ώρα που ασελγούσες επί 45 λεπτά.

Δες λίγο μπαλίτσα.

Ναι και μας δε μας αρέσανε όλα, οπως είπες και για στοχ, αλλά δε γίνεται να μη βλέπεις κάποια αντικειμενικά πράγματα.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Άρχισε να φαίνεται η δουλειά του και ακομη πιστεύω ότι δεν είδαμε τίποτε.... Τελικά ο σβιντερσκι έβαλε 2 γκολ για όσους αναρωτιόταν ποιος πως θα βάλει γκολ, και όχι με μακρινό σουτ βέβαια....

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
eorptol1

abc_o_ karpouzas έγραψε:
joshua έγραψε:Με τις δηλωσεις παντως δεν το εχει ιδιαιτερα αλλα σημερα δεν ξερω αν θελω να τον κακισω...Μετα το οτι ο Μισιτς υπολογιζεται για πλαγιος επιθετικος σημερα ειπε οτι ο Λαμπρου που εχει παιξει ολη τη καριερα του στα ακρα παιζει στο 11 και για αυτο δεν περνει χρονο...Να μην πω για το οτι ολοι οι παιχτες εχουν παρει χρονο,ο Στοχ σε μια γωνια βαραει το κεφαλι του...Ασε μας να αγιασουμε σημερα...

joshua....

εκτος του οτι δεν αναφερεις ακριβως τι ειπε....

νομιζω οτι δεν ξερεις και ποια ειναι η θεση 11?

ξερεις??
Τελικά βάλαμε δύο γκολ και όχι με μακρινά σουτ για τις κασανδρες που προκαταβαλανε καταστάσεις.....

Kal4

Δημοσίευση από Kal4 »

Taseos έγραψε:Αν μπερδεύτηκες με τον μαγικο σημερινό ΠΆΟΚ να το ψαξεις
ποιον μαγικο ΠΑΟΚ μωρε, 90 λεπτα κραταει το ματς
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

jibbie έγραψε:
τωρα με μπερδεψες..το 11 δηλαδη που ειναι ρε τζος;
Και ελεγα δεν θα το προσεξει κανεις... :mrgreen: Απλα μπερδευτηκα και ειπα οτι δεν μπορει να λεει πως δεν χριζει ευκαιριας με αυτον τον Ζαμπα, αρα εννοει Ακπομ και Σφιντερφσκι και μπερδεψα τα νουμερα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Κυρ 29 Σεπ 2019, 22:22, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Πάντως εγώ δεν βλέπω 4 4 2 ορθόδοξο στον αγωνιστικό χώρο. Βλέπω άλλα συστήματα αλλά στην ευθεία 4 4 2 δεν βλέπω σχεδόν καθόλου. Επιθετικά θυμίζει κάτι από Μπαγεβιτς ο ΠΑΟΚ με εναλλαγές θέσεων που κάνουν. Σίγουρα μιλάμε για επιθετικό ποδόσφαιρο. Σίγουρα μιλάμε ότι τακτικά αμυντικά δεν βλέπεις ούτε Σαντος ούτε Λουστέσκου.
Σίγουρα μιλάμε ότι βλέπεις παίχτες που δεν μπορούν να παίξουν ακομα με μεγάλη διάρκεια αυτό που ζητάει ο προπονητής.

Από την άλλη βλέπω μια πίεση στον προπονητή για τις αλλαγές και το ποιοι πρέπει να παίζουν. Δηλαδή στο οακα είναι γνωστό καθώς έχει γραφτεί ότι ήρθε σκαουτερ για τον Ζαμπα, και βλέπεις κόντρα στην λογική και στην ροή να μπαίνει ο Ζαμπα λες και έπρεπε πάση θυσία να μπει να παίξει. Αυτό λέγεται πίεση προς τον προπονητή όσο αναφορά τις αλλαγές. ;)
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Ζαντός έγραψε:Έσβησα το προκλητικό ποστ μου.
Επαναδιατυπώνω:

Κολλητός σου είναι ο Jaba;
Αυτομπαναρισου [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Kal4 έγραψε:
Εσύ να το ψάξεις γιατι η ομάδα θα βελτιώνετε και δεν θα ξέρεις τι να βρεις να κράξεις.....

Kal4

Δημοσίευση από Kal4 »

eorptol1 έγραψε:
Kal4 έγραψε:
Εσύ να το ψάξεις γιατι η ομάδα θα βελτιώνετε και δεν θα ξέρεις τι να βρεις να κράξεις.....

οκ αλλά επί της ουσίας δεν είπες τίποτα
μαγικός ο ΠΑΟΚ και στο 2ο ημίχρονο
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Τι να πω πλάκα μας κάνεις έχεις δει πολλές φορές τον ΠΑΟΚ στο οακα να παίζει έτσι και συνολικά να το δεις το ματς, πες ένα μέχρι το 2015.... Τους πατήσαμε ακόμη και στο β που πέσαμε φυσιολογικά πάλι μπορούσαμε να το καθαρησουμε εμφάνιση πρωταθλητή απλά.....από το 1972 βλέπω τον ΠΑΟΚ....

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Κυρ 29 Σεπ 2019, 22:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Γιατί στο 2ο ημίχρονο που κινδύνεψε η ομάδα;
Χλιαρή κατοχή είχαν οι άλλοι από φάσεις 0.
Μόνο το γκολ που έβαλαν κι αυτό από φάουλ.

Δηλαδή ποια ομάδα, εκτός έδρας σε υποτίθεται ντέρμπι, βάζει την αντίπαλο μέσα στην εστία της 90 λεπτά;

Ρε θα τρελαθώ εδώ μέσα. Έχετε δει καθόλου ποδόσφαιρο στη ζωή σας, ή απλά γράφετε για να γράφετε μερικοί;

Κι όπως επισημαίνουν ευτυχώς πολλοί πλέον, ξέρετε υπάρχει και αντίπαλος. Δεν παίζεις μόνος σου σαν το μάνατζερ.

Με το ζόρι να βρείτε λάθη. Ναι γίνονται λάθη και θα γίνονται.

Υγ καριόλη Σιδηρόπουλε
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Νομίζω πολλές φορές η κριτική στον Φερευρα γίνετε ξεχνοντας ότι ανέλαβε την ομάδα μέσα στην προετοιμασία. Αν αυτή η εικόνα ήταν στην δεύτερη χρονιά του Φερευρα εννοείται ότι θα τον περνούσα πριόνοκορδελα. Αλλά είναι ακόμα αρχή. Ο ΠΑΟΚ έχει διαστήματα που παίζει πάρα πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και έχει και πολλά κενά διαστήματα στο παιχνίδι του. Λογικό και ο στόχος είναι αυτά τα κενά διαστήματα να γίνονται όλο και πιο μικρά. Να θυμίσω δύο πράγματα. Πρώτον ο ΠΑΟΚ παρόλο που χτίζετε, είναι σήμερα +2 βαθμούς από πέρυσι όσον αφορά τα αντίστοιχα περσινά αποτελέσματα με τις ομάδες που παιξαμε. Δεύτερον με τους δύο πιο πετυχημένους προπονητες τα τελευταία 10 χρόνια, Σαντος και Λουτσεσκου, την πρώτη τους χρόνια μέχρι τον Νοέμβριο ο ΠΑΟΚ δεν βλεπόταν. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν ξέρω αν τελικά ο Φερευρα κάνει ομαδα ή οχι. Δεν ξέρω αν θα πετύχει, αν θα διορθώσει τα λάθη που έγιναν το καλοκαίρι. Αυτό που ξέρω είναι ότι αυτή τη στιγμή, με τις υπάρχουσες συνθήκες, αυτά που βλέπουμε από τον ΠΑΟΚ δεν είναι παράλογα. Ο μόνος λόγος που βρίσκω αυτή τη στιγμή να περάσω, όπως είπα πριν, από πριόνοκορδελα τον Φερευρα είναι για γούρι γιατί το έκανα και με τους άλλους δύο. Πρως το παρόν υπομονή και και κριτική μέχρι ενός σημείου όμως.

Στάλθηκε από το SNE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος chrisg4 την Κυρ 29 Σεπ 2019, 22:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

pilotos έγραψε:
Kal4 έγραψε:
pilotos έγραψε:Πάλι αυτός φταίει για τα γκολ;
Μάλιστα....
ναι αφού κλειστήκαμε ήταν θέμα χρόνου να φάμε γκολ, και ο πιο άσχετος το ήξερε πως θα το τρώγαμε
Ουσιαστικά δεν σου έκαναν φάση όμως. Γύρω γύρω ήταν
Μία ευκαιρία σε όλο τον αγώνα είχε η ΑΕΧ με την κεφαλιά που βγάζει ο Ζιβκο.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

bicii82 έγραψε:Δηλαδή ρε κοουτς τι παραπάνω έχει προσφέρει ο ζαμπα από τον στοχ?
Αυτό είναι το μόνο (σοβαρό) λάθος του Άμπελ σήμερα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”