Γιώργος Σαββίδης
Re: Γιώργος Σαββίδης
Παοκοβιε δεν θα ασχοληθω γτ ο Περαιας με ειπε οτι εισαι ενταξει τυπος και τον εμπιστευομαι! Οποτε δεν εχει ξανα μανουριασμα με σενα.
Οποτε επιτρεψε μου αν θελεις να το εχω ερμηνευσει ετσι ακομη κι αν το ερμηνευσα λαθος[WINKING FACE]
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οποτε επιτρεψε μου αν θελεις να το εχω ερμηνευσει ετσι ακομη κι αν το ερμηνευσα λαθος[WINKING FACE]
Είχε ακουστεί ότι ο καρυπιδης χρωστάει απ αλλες δουλειές παλαιότερα καμμια σχέση με τα αθλητικά 1700000 ευρώ..... Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει.....trouman έγραψε:Μου αρκεί ο συστηματικος και βρώμικος πόλεμος που δέχεται από τα σιχαματα για να τον στηρίξω και αυτόν και όλη την οικογενεια. Και κακά τα ψέματα χωρίς αυτούς οχι δε θα βλέπαμε πρωτάθλημα αλλά θα πήγαινε η σφαλιάρα σύννεφο. Τώρα είμαστε και τόσο απλες που μας χαλάει το ένα και το άλλο. Βέβαια ώρες ώρες μπορεί να ξεφεύγει αλλά και τι έγινε. Η κριτική που λένε, όλοι όντως θεμιτή και χρήσιμη, όμως πάντα θα αποτελεί το "αλλά " που έπεται της μεγάλης αλήθειας, ότι χωρίς αυτούς ο ΠΑΟΚ δε θα έφτανε εδώ και δε θα ατενιζε το μέλλον όπως τώρα. Μετά από αυτή τη μεγάλη αλήθεια, που προηγείται κάθε κριτικής μπορούμε να πούμε τις ενστάσεις μας για το σαβούρα βιβρ που αξίζει ο καραπαπαρας, το αιληνοικο κοινό κλπ ή το ντύσιμο του, το τουίτερ κα.
Επίσης, η Γιωργής και ο κάθε Γιωργής γνωρίζει πράματα που ποτέ δε θα μάθουμε. Έχει άλλον ορίζοντα από εμάς, που βλέπουμε από χαμηλά. Παραθέτω μόνο ένα ερώτημα σχετικό με τη φώτο που ο ίδιος ανέβασε με τον καρυπιδη στη σουιτα του Ιβάν στο πρόσφατο παρελθόν...
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τους προπονητές του Facebook απαξιώσε κανένα κόσμο μην λες ότι ναναι.....Gospi έγραψε:Εγω διαφωνω. Ειδικα σε μια χρονιά που παρα τον αποκλεισμο, αυτος ο λαος που απαξιωσε του εδωσε 22 χιλιαδες διαρκειας γεμιζει καθε κυριακη το γηπεδο και στηριζει εμπρακτα το προτζεκτ του PAOK TV.
Δεν απαξιωνεις αυτο το λαο, οταν εχεις εσυ ο ιδιος ομολογησει οτι φταις για οτι συνεβη.
Εκτος αν οι συγγνωμες ηταν για τα ματια του κοσμου.
Και πριν πιασει τους αμπαλους οπαδους που κραζουν ας βγει κι ας στηριξει σωστα και εμπρακτα τον κοουτς και οχι με τετοιο τροπο καφενειακο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Παρ 27 Σεπ 2019, 12:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΚαλοQuefor έγραψε:Αν εσύ έλεγες τον Σάντος καρπουζά, τον Φερέιρα άμπαλο και την Κυριακή φώναζες βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα, τότε ναι, εσένα λέει.Gospi έγραψε:Εγω ετσι το ειδα. Ο οπαδος φταιει.
Και εφταιξε και με τα συνθηματα περι βαρια φανελας που ακουστηκαν μεχρι να ισοφαρίσουμε.
Ο οπαδος ειναι αμπαλος ασχετος και ευκολα παρασυρεται απο τους αρδ.
Αλλα δεν μπορει να τους απαξιωνει μ αυτον τον τροπο.
Τωρα εσυ @sourme προφανως εννοεις πως με την φωτο εννοουσε τους αρδ...
σωστα?
Δωσε μου το.μειλ σου να σου στελνω τα ποστ μου για προεγκριση ρε φιλε...eorptol1 έγραψε:Τους προπονητές του Facebook απαξιώσει κανένα κόσμο μην λες ότι ναναι.....Gospi έγραψε:Εγω διαφωνω. Ειδικα σε μια χρονιά που παρα τον αποκλεισμο, αυτος ο λαος που απαξιωσε του εδωσε 22 χιλιαδες διαρκειας γεμιζει καθε κυριακη το γηπεδο και στηριζει εμπρακτα το προτζεκτ του PAOK TV.
Δεν απαξιωνεις αυτο το λαο, οταν εχεις εσυ ο ιδιος ομολογησει οτι φταις για οτι συνεβη.
Εκτος αν οι συγγνωμες ηταν για τα ματια του κοσμου.
Και πριν πιασει τους αμπαλους οπαδους που κραζουν ας βγει κι ας στηριξει σωστα και εμπρακτα τον κοουτς και οχι με τετοιο τροπο καφενειακο.
Να αποφυγουμε ολη αυτη την φασαρια μεχρι να εμφανιστεις να μας βαλεις στη θεση μας!
Άσε μας ρε φιλε γράψε ότι θέλεις εδώ σε κοινή θέα.... Ο καθωπρεπισμος και ο σνομπισμος κατά του Γιώργου έχει χτυπήσεις κόκκινο..... Σε αρέσει δεν σε αρέσει τον ποιο ενεργό ρόλο στους 5 τίτλους τον έχει ο Γιώργος.... Τώρα τα ποσταρισματα στο δίκτυο άλλους αρέσουν άλλους όχι..... Εμένα με ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα ούτε παρέα θα τον κάνω ούτε φίλος μου είναι..... Να πάρουμε πρωτάθλημα και φέτος και ας ανεβάσει φότο με στολή των ζουλου και το λιλι απ έξω να κυνηγαει τον καραπαπαρα..... Δεν θα θίγει καθόλου η αισθητική μου..... Ο γαβρος ασχολείται μονίμως με εμάς και αυτό έργο των σαβιδαιων είναι και του Γιώργου..... Το μόνο λάθος σοβαρό που χρεών ω αλλά μπροστα σε αυτά που πετύχανε είναι πταισμα είναι οι προπονητές εξαμήνου της πρώτης τριετίας Σαββίδη.....
- paokovios1974
Οκ και απο μενα (αφου ξερεις και τον ΠεραιαGospi έγραψε:Παοκοβιε δεν θα ασχοληθω γτ ο Περαιας με ειπε οτι εισαι ενταξει τυπος και τον εμπιστευομαι! Οποτε δεν εχει ξανα μανουριασμα με σενα.

- kataramenos5
Τελευταια εχεις ενα θεμα..
Περι αναρτησης...Νταξ αυτα που λεμε μεταξυ μας μας πειραξαν που τα ειπε κι ο Γιωργης.Πολυ τα ψειριζουμε νομιζω.
Δε χρειαζεται ν αναλυουμε τοσο το καθε τι.

Περι αναρτησης...Νταξ αυτα που λεμε μεταξυ μας μας πειραξαν που τα ειπε κι ο Γιωργης.Πολυ τα ψειριζουμε νομιζω.
- Μπαρκαρούτσος
paokovios1974 έγραψε:Οκ και απο μενα (αφου ξερεις και τον ΠεραιαGospi έγραψε:Παοκοβιε δεν θα ασχοληθω γτ ο Περαιας με ειπε οτι εισαι ενταξει τυπος και τον εμπιστευομαι! Οποτε δεν εχει ξανα μανουριασμα με σενα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk) Συγνωμη αν παρασυρθηκα και σου απαντησα ασχημα.
Αυτός είναι mod!
Βοηθά στην επίλυση διαφορών χωρίς να είναι καν στο φόρουμ!

Σταματα να εισαι τοσο επιθετικος σε ΟΛΑ σου τα ποστ. Κατι μερες τωρα καθε σου ποστ ειναι ειρωνεια, εξυπνακισμοι, προθεση για μανουρα. Μπαφους, τσακαλια, πλευρα που κοιμουνται, χρηματα απο μεγαλη φαντασια.Gospi έγραψε:Δωσε μου το.μειλ σου να σου στελνω τα ποστ μου για προεγκριση ρε φιλε...
Να αποφυγουμε ολη αυτη την φασαρια μεχρι να εμφανιστεις να μας βαλεις στη θεση μας!
Ειμαι αρκετα σιγουρος πως μπορεις να απαντας και πιο ηρεμα, 11 χρονια εισαι εδω
- Sick Bastard
Οταν βρεις ενα ποστ μου που να αφορα εκφορα αποψης αλλου μελους, στο οποιο να υπαρχει ειρωνια και προκλητικοτητα, ποσταρε το να το δω.pgetsos έγραψε:Σταματα να εισαι τοσο επιθετικος σε ΟΛΑ σου τα ποστ. Κατι μερες τωρα καθε σου ποστ ειναι ειρωνεια, εξυπνακισμοι, προθεση για μανουρα. Μπαφους, τσακαλια, πλευρα που κοιμουνται, χρηματα απο μεγαλη φαντασια.Gospi έγραψε:Δωσε μου το.μειλ σου να σου στελνω τα ποστ μου για προεγκριση ρε φιλε...
Ειμαι αρκετα σιγουρος πως μπορεις να απαντας και πιο ηρεμα, 11 χρονια εισαι εδω
Απανταω οπως μου μιλανε και στο υφος που με σχολιαζουν.
Τοποθετηθηκα πανω στην αναρτηση του Σαββιδη, και μαλιστα στην συνεχεια αναφερθηκα και στους οπαδους σχολιαζοντας αρνητικα τα συνθηματα περι "βαριας φανελας" κλπ, και αναγνωριζοντας πως οντως κανουμε λαθη ως οπαδοι στην κριτικη μας, και πεταχτηκε ο αλλος ο εξυπνος να μ πει πως αν εγω ανηκω σ αυτην την μεριδα του κοσμου τοτε, ναι για μενα τα λεει ο σαββιδης.
Αν μπεις και ψαξεις ενα ενα τα ποστ μου, σε ολα εκφερω αποψη, και σπανια ασχολουμαι με αποψεις αλλων μελων. Οταν ομως καποιος αποφασιζει να ασχοληθει με την αποψη μου, θα του απανταω στο ιδιο υφος με το δικο του.
Και ναι μπορω να απανταω πιο ηρεμα και ηδη το κανω. Αλλα καλο ειναι να αρχισουμε να εκφραζουμε αποψεις με επιχειρηματα και οχι να λοιδωρουμε την αποψη που εκφραζει ο καθενας εδω μεσα, με ειρωνια και υφακι, γτ και η ηρεμια εχει τα ορια της.
Δημοσιογραφος/φανταρος/πυροσβεστης/μοδερατοραςΖαντός έγραψε:paokovios1974 έγραψε:Οκ και απο μενα (αφου ξερεις και τον ΠεραιαGospi έγραψε:Παοκοβιε δεν θα ασχοληθω γτ ο Περαιας με ειπε οτι εισαι ενταξει τυπος και τον εμπιστευομαι! Οποτε δεν εχει ξανα μανουριασμα με σενα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk) Συγνωμη αν παρασυρθηκα και σου απαντησα ασχημα.
Αυτός είναι mod!
Βοηθά στην επίλυση διαφορών χωρίς να είναι καν στο φόρουμ!

- paokovios1974
Ολα απο σενα ξεκινησαν να ξερειςkataramenos5 έγραψε:Τελευταια εχεις ενα θεμα..![]()