Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
- indian chief
Re: Vieirinha ή μικρος Βιέρι
Δεν υπάρχουν σχόλια γι αυτό που γίνεται φέτος με τους τραυματισμους..κρίμα.

καμια γκαντεμια με τον συγκεκριμένο.....danirifle έγραψε:ε αυτά μόνο στον φετινό ΠΑΟΚ γίνονται.....
τέτοια γκαντεμιά δεν υπάρχει!!!!
αυτο το σωμα που εχει τελικά δεν δενει ουτε σε ενα χρονο.
τζαμπα χωρο πιανει στο ροστερ ετσι με τους τραυματισμους.
Τη να τον κανω να παιζει ενα τεταρτο σε 4 ματς και παλι να μην ειναι ετυμος.
ψεύτικα κορμια μα τελειος αγύμναστος ειναι??δεν γινετε καθε βδομαδα να τραυματιζετε αν ειναι ας τον αφησει 1 μηνα να καθετε μπας και δεσει.
Γαμώ τη Βιειρίνιο-Φτέρνα...
Ματιαγμένο είναι το παιδι.
ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ?
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ??
Σαντος γκοου βιλατζ, ούτε ένα ευχέλαιο...

Ματιαγμένο είναι το παιδι.
ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ?
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ??
Σαντος γκοου βιλατζ, ούτε ένα ευχέλαιο...

Falegkos έγραψε:καμια γκαντεμια με τον συγκεκριμένο.....danirifle έγραψε:ε αυτά μόνο στον φετινό ΠΑΟΚ γίνονται.....
τέτοια γκαντεμιά δεν υπάρχει!!!!
αυτο το σωμα που εχει τελικά δεν δενει ουτε σε ενα χρονο.
τζαμπα χωρο πιανει στο ροστερ ετσι με τους τραυματισμους.
Τη να τον κανω να παιζει ενα τεταρτο σε 4 ματς και παλι να μην ειναι ετυμος.
ψεύτικα κορμια μα τελειος αγύμναστος ειναι??δεν γινετε καθε βδομαδα να τραυματιζετε αν ειναι ας τον αφησει 1 μηνα να καθετε μπας και δεσει.
Αν τον τραυματισμό αυτόν τον έχει ο Αθανασιάδης και έχει παρόμοια παιχνίδια το ίδιο θα λες ?
- PAOKSaLoNiCa
φίλε τί να κάνουμε... όταν θέλεις παίκτες τριπλαδώρους, δαντελένιους με τις τριπλίτσες τους, θα υποστείς και το εύθραστο του σωματότυπού τους..
δίκιο έχεις.. πολύ ασθενικός, όπως και ο σνάουτσερ... ο σνάουτσερ όποτε τραυματίζεται βγαίνει έξω κάνα 2 μήνες...
για τον μαρκαντώνη όμως δε θα μπορούσες να πεις τα ίδια.. ούτε κ εγώ...
εγώ δεν μπορώ να χωνέψω αυτό που γίνεται με όλη την ομάδα φέτος!!!
ΑΠΛΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!
δίκιο έχεις.. πολύ ασθενικός, όπως και ο σνάουτσερ... ο σνάουτσερ όποτε τραυματίζεται βγαίνει έξω κάνα 2 μήνες...
για τον μαρκαντώνη όμως δε θα μπορούσες να πεις τα ίδια.. ούτε κ εγώ...
εγώ δεν μπορώ να χωνέψω αυτό που γίνεται με όλη την ομάδα φέτος!!!
ΑΠΛΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!
Τιμή και δόξα στο παληκάρι του αστέρα που έσπασε τα μούτρα του μ@@νοπανου δρεπανηφόρου
τιμή και δόξα στο λαζαρίδη!!!
το λαλακισμένο άρχισε να πληρώνει την λουστιά του
το λαλακισμένο άρχισε να πληρώνει την λουστιά του
- LittleJohn
Αμα σπασει ενα κοκκαλο,μετα δεν γινεται να ξανακολλησει και να ειναι οπως πριν,και ειδικα οταν ειναι σε εκεινο το σημειο που εχει τοσα πολλα μικρα κοκκαλακια,και ειναι και επαγγελματιας ποδοσφαιριστης,που πιεζει παρα πολυ τα ποδια του και δεχεται συνεχως κλωτσιες.Δυστυχως,εχω την εντυπωση οτι αυτο το χτυπημα που δεχτηκε θα εχει πολυ μεγαλο αντικτυπο σε ολοκληρη την ποδοσφαιρικη του καριερα,και πολυ φοβαμαι μην ειναι η περιπτωση του αντιστοιχη με του Αιμαρ,παιχτη με τεραστιο ταλεντο που ομως χαθηκε γιατι ταλαιπωρουνταν διαρκως απο τραυματισμους.Εγω λυπαμαι που εσπασε τη μουρη του η λουγκρα η κοντοστουπα και οχι το ποδι του,για να δει την γλυκα.Τωρα θα ειναι απλα εναν μηνα εκτος και μετα τιποτα αλλο
Πολυ καλος σημερα μεχρι στιγμης!
Ειδικα το σουτ του. Καλα μιλαμε τι headshotιδι εριξε στον Νταμπιζα? Μες στην μαπα! Αχ ρε αμα δεν ηταν η κεφαλα του θα ηταν τρελο γκολ..
Ειδικα το σουτ του. Καλα μιλαμε τι headshotιδι εριξε στον Νταμπιζα? Μες στην μαπα! Αχ ρε αμα δεν ηταν η κεφαλα του θα ηταν τρελο γκολ..
Πολυ καλη εμφανιση του μικρου...εδειξε οτι σιγα σιγα αποκτα και παλι τη χαμενη του αυτοπεποιθηση!!!!
Να παρει κι ακκες ευκαιριες στα επομενα ματς για να ειναι πανετοιμος στα play off!!!
Να παρει κι ακκες ευκαιριες στα επομενα ματς για να ειναι πανετοιμος στα play off!!!
-
Πολυ καλος,mvp για μενα σημερα,παραλιγο να αφησει στον τοπο με το headshot το νταμπιζακο...

- PAOKSaLoNiCa
MVP του σημερινού αγώνα με 1000 ετρεχε μοίραζε τα παντα ολα εκανε τι να λεμε τωρα..ωραιο το first blood που εκανε στον Νταμπίζα αμα δεν ειχε βαλει το κουτέλι του θα ηταν το γκόλ τις αγωνιστικής