Γιώργος Σαββίδης
Re: Γιώργος Σαββίδης
Να απαντησεις. Σωστα. Και αν θελεις να απαντησεις με μπινελικια, βαλε τον Δουκα. Οχι ομως ο Γιωργης
Γτ Μπανε εγω αν ημουν στη θεση του Γιωργη, μετα το ποστ του χοντρου περι νανων το επομενο ποστ μου θα ταν για την μανα του και το απ αυτο που τον ξερναγε τον πουτανας γιο.
Αλλα δεν γινεται να απανταει ετσι ο Ιδιοκτητης σου. Ας βαλει καποιον αλλο γ αυτα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γτ Μπανε εγω αν ημουν στη θεση του Γιωργη, μετα το ποστ του χοντρου περι νανων το επομενο ποστ μου θα ταν για την μανα του και το απ αυτο που τον ξερναγε τον πουτανας γιο.
Αλλα δεν γινεται να απανταει ετσι ο Ιδιοκτητης σου. Ας βαλει καποιον αλλο γ αυτα.
Δεν είναι ιδιοκτήτης, απλό μέλος της διοίκησης είναι, και γιος του μεγαλομετόχου.
Λοιπόν ακούστε, είμαι την Κυριακή στην 1,σειρά 2,πιο κοντά στο γήπεδο δεν έχει, τα είδα όλα και συμμετείχα και στα μπινελίκια και σε όλα, σουλατσαριζαν όπου ήθελαν και οπως ήθελαν όλοι οι του Άρη, να μη γράφω λεπτομέρειες.
Μόλις τελείωσε το ματς,τρία καθίσματα πιο πέρα ήταν ένας τύπος 200 κιλά,θεριό ανημερο, έβριζε ασταμάτητα τον υπεύθυνο ασφαλείας της ομάδας που τους επέτρεψε να σουλατσάρουν σε όλο τον αγώνα να στέλνουν φιλάκια στις κερκίδες και να κάνουν ότι γουστάρουν.
Εσείς του ΠΑΟΚ της ασφαλείας,είσαστε κότες,φλώροι, σας γαμαω μόνος μου,δεν επιτρέπεται μέσα στην τούμπα να τους αφήνεται να κάνουν τέτοια, ο τύπος είχε τρελαθεί.
Κάποια παιδιά που είχαν διαπίστευση και ήταν μέσα στον αγωνιστικό χώρο,με απολογητικό υφος,του έλεγαν δε μας αφήνουν ρε φίλε ούτε να τους βρισουμε.
Το μόνο που έγινε και το είδα με τα μάτια μου ,ήταν που ένας δικός μας σήκωσε το δίχτυ και πέταξε μια φανέλα του γαύρου στον πάγκο του ρουλη,την οποία ενώ όλοι φωνάζαμε να την αφησουν εκει,μαζεύτηκε αμέσως.
Που θέλω να καταλήξω;
Βγήκαν αυτά τα μουνια που δεν τα ακούμπησε κανένας, να μιλήσουν για φουσκωτούς για τραμπουκισμούς και δεν ξέρω εγώ τι άλλο.
Την επόμενη φορά,γαμησε τους τα πάντα να πούνε και την αλήθεια τουλάχιστον.
Μόλις τελείωσε το ματς,τρία καθίσματα πιο πέρα ήταν ένας τύπος 200 κιλά,θεριό ανημερο, έβριζε ασταμάτητα τον υπεύθυνο ασφαλείας της ομάδας που τους επέτρεψε να σουλατσάρουν σε όλο τον αγώνα να στέλνουν φιλάκια στις κερκίδες και να κάνουν ότι γουστάρουν.
Εσείς του ΠΑΟΚ της ασφαλείας,είσαστε κότες,φλώροι, σας γαμαω μόνος μου,δεν επιτρέπεται μέσα στην τούμπα να τους αφήνεται να κάνουν τέτοια, ο τύπος είχε τρελαθεί.
Κάποια παιδιά που είχαν διαπίστευση και ήταν μέσα στον αγωνιστικό χώρο,με απολογητικό υφος,του έλεγαν δε μας αφήνουν ρε φίλε ούτε να τους βρισουμε.
Το μόνο που έγινε και το είδα με τα μάτια μου ,ήταν που ένας δικός μας σήκωσε το δίχτυ και πέταξε μια φανέλα του γαύρου στον πάγκο του ρουλη,την οποία ενώ όλοι φωνάζαμε να την αφησουν εκει,μαζεύτηκε αμέσως.
Που θέλω να καταλήξω;
Βγήκαν αυτά τα μουνια που δεν τα ακούμπησε κανένας, να μιλήσουν για φουσκωτούς για τραμπουκισμούς και δεν ξέρω εγώ τι άλλο.
- Notorious4
Εντάξει μην λέμε και παπαριες τώρα. Δεν τον έφτασαν στο αμήν των Γιώργη και ξέσπασε έτσι. Από την αρχή συμπεριφέρεσαι σαν παιδάκι οπαδός του ΠΑΟΚ και όχι παράγοντας. Αυτό είναι και καλό και κακό.
- sourmenetes
- Moderator
Η κατάσταση φέτος δύσκολα θα κρατηθεί. Οι άλλοι παίζουν φορά παρτίδα και δείχνουν τις συμμαχίες τους.
Ναι δε με τρελαίνει ο τρόπος του μικρού αλλά αυτόν έχουμε μπροστά.
Καλώς ή κακώς είναι ο μοναδικός στην Ελλάδα που λέει πράγματα που έχουν γίνει. Δε μιλάμε για το αθλητικό κοινό αλλά όλο το κοινο.
Έφτασε ένας "κακομαθημένος, με τα λεφτά του μπαμπά," με με με να λέει την αλήθεια που όλοι ξέρουν αλλά κανείς δε λέει!!
Αλήθεια ή δικαιοσύνη τι έχει να πει για το άσπρο πόλο;; για το νοορ1;; για τα κλωτσιδια στους παίκτες του πλατάνια;; για τις κάμερες που χάθηκαν στο καραιταβλι;; για το διαβατήριο που επιστράφηκε;;
Ναι δε μ αρέσει ο τρόπος του αλλά μ αρέσει η αλήθεια!!!
Θέλετε κυριλέ ανακοινώσεις;; τις είχατε!!
Ξεχάσατε τον προηγούμενο πρόεδρο που" κάποιοι θα χανανε τον ύπνο τους;;"
Ποτέ δεν το χάσανε!!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι δε με τρελαίνει ο τρόπος του μικρού αλλά αυτόν έχουμε μπροστά.
Καλώς ή κακώς είναι ο μοναδικός στην Ελλάδα που λέει πράγματα που έχουν γίνει. Δε μιλάμε για το αθλητικό κοινό αλλά όλο το κοινο.
Έφτασε ένας "κακομαθημένος, με τα λεφτά του μπαμπά," με με με να λέει την αλήθεια που όλοι ξέρουν αλλά κανείς δε λέει!!
Αλήθεια ή δικαιοσύνη τι έχει να πει για το άσπρο πόλο;; για το νοορ1;; για τα κλωτσιδια στους παίκτες του πλατάνια;; για τις κάμερες που χάθηκαν στο καραιταβλι;; για το διαβατήριο που επιστράφηκε;;
Ναι δε μ αρέσει ο τρόπος του αλλά μ αρέσει η αλήθεια!!!
Θέλετε κυριλέ ανακοινώσεις;; τις είχατε!!
Ξεχάσατε τον προηγούμενο πρόεδρο που" κάποιοι θα χανανε τον ύπνο τους;;"
Ποτέ δεν το χάσανε!!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σταματά ρε να ασχολείσαι μαζί τους.Φτανει. Μην πέφτεις στο επίπεδο τους με κάθε ευκαιρια.Επιτελους ιδιοκτήτης εισαι.Μην απαντας σε κάθε σφουγγοκωλαριο.Μην υποτιμάς τον εαυτό σου κ την ομάδα.Ελεοσ με τις απαντήσεις σε καραπαπαδες κ λοιπά σκουπίδια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Τρί 24 Σεπ 2019, 22:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- navigator11
Αδυνατώ να πιστέψω ότι οι του τρακταρεως είπαν ψέματα στην ανακοίνωσή τους! Τι λόγο δηλαδή να είχαν; Δεν το συνηθίζουνobanebane έγραψε:Λοιπόν ακούστε, είμαι την Κυριακή στην 1,σειρά 2,πιο κοντά στο γήπεδο δεν έχει, τα είδα όλα και συμμετείχα και στα μπινελίκια και σε όλα, σουλατσαριζαν όπου ήθελαν και οπως ήθελαν όλοι οι του Άρη, να μη γράφω λεπτομέρειες.
Που θέλω να καταλήξω;

Πιο ξεφτιλισμένο παράρτημα πραγματικά δεν πρέπει να έχουν ξαναϋπάρξει.
Μου αρκεί ο συστηματικος και βρώμικος πόλεμος που δέχεται από τα σιχαματα για να τον στηρίξω και αυτόν και όλη την οικογενεια. Και κακά τα ψέματα χωρίς αυτούς οχι δε θα βλέπαμε πρωτάθλημα αλλά θα πήγαινε η σφαλιάρα σύννεφο. Τώρα είμαστε και τόσο απλες που μας χαλάει το ένα και το άλλο. Βέβαια ώρες ώρες μπορεί να ξεφεύγει αλλά και τι έγινε. Η κριτική που λένε, όλοι όντως θεμιτή και χρήσιμη, όμως πάντα θα αποτελεί το "αλλά " που έπεται της μεγάλης αλήθειας, ότι χωρίς αυτούς ο ΠΑΟΚ δε θα έφτανε εδώ και δε θα ατενιζε το μέλλον όπως τώρα. Μετά από αυτή τη μεγάλη αλήθεια, που προηγείται κάθε κριτικής μπορούμε να πούμε τις ενστάσεις μας για το σαβούρα βιβρ που αξίζει ο καραπαπαρας, το αιληνοικο κοινό κλπ ή το ντύσιμο του, το τουίτερ κα.
Επίσης, η Γιωργής και ο κάθε Γιωργής γνωρίζει πράματα που ποτέ δε θα μάθουμε. Έχει άλλον ορίζοντα από εμάς, που βλέπουμε από χαμηλά. Παραθέτω μόνο ένα ερώτημα σχετικό με τη φώτο που ο ίδιος ανέβασε με τον καρυπιδη στη σουιτα του Ιβάν στο πρόσφατο παρελθόν...
Επίσης, η Γιωργής και ο κάθε Γιωργής γνωρίζει πράματα που ποτέ δε θα μάθουμε. Έχει άλλον ορίζοντα από εμάς, που βλέπουμε από χαμηλά. Παραθέτω μόνο ένα ερώτημα σχετικό με τη φώτο που ο ίδιος ανέβασε με τον καρυπιδη στη σουιτα του Ιβάν στο πρόσφατο παρελθόν...
Τωρα ειδα το ποστ του....ωραια στηριξη στον κοουτς Γιώργη...
Τον βρηκαμε τον φταιχτη... ο οπαδος φταιει κανενας αλλος!
Να μιλας απαξιωτικα για τον χοντρο και τον καθε χοντρο δεκτο.
Αλλα να αναφερεσαι στους οπαδούς με τοσο απαξιωτικο τροπο και μαλιστα να εξισωνεις την αποψη τους με αυτο π κανουν στην τουαλετα, τι να πω...
κριμα!
Ειδικα οταν για το "άδικο" και "αμπαλο" κραξιμο προς τον κοουτς ευθυνεσαι εσυ και μονο εσυ που τον αφησες χωρις τα καταλληλα εργαλεια μονο κ μονο επειδη το παιζεις τεχν. διευθ.
Και μην με πει κανενας αχαριστο κλπ.
Το ποστ του ειναι απαραδεκτο!
και εδωσε και πατημα σε ολους τους κοπριτες τους αρδ (που ειναι οι κυριως πολεμιοι του Φερειρα) να βγαινουν και να μιλανε για πολυ ευστοχη αναρτηση απο τον Γιωργη...
Αλλα να αναφερεσαι στους οπαδούς με τοσο απαξιωτικο τροπο και μαλιστα να εξισωνεις την αποψη τους με αυτο π κανουν στην τουαλετα, τι να πω...
κριμα!
Ειδικα οταν για το "άδικο" και "αμπαλο" κραξιμο προς τον κοουτς ευθυνεσαι εσυ και μονο εσυ που τον αφησες χωρις τα καταλληλα εργαλεια μονο κ μονο επειδη το παιζεις τεχν. διευθ.
και εδωσε και πατημα σε ολους τους κοπριτες τους αρδ (που ειναι οι κυριως πολεμιοι του Φερειρα) να βγαινουν και να μιλανε για πολυ ευστοχη αναρτηση απο τον Γιωργη...
Το να απαξιώνουμε εμείς τους πάντες και να τους κριτικάρουμε είναι πάντα οκ.. Αλλά αν μας κάνουν (σε όλους αναφέρομαι) αντίστοιχα κριτική έστω κ υπερβολική τρελαινόμαστε και φταίει ο Γιωργάκης ακόμα και για την καταστροφή του σύμπαντος. Δεν είναι υπερβολική κριτική να μιλάς δίχως να έχεις απτά δεδομένα ότι το παίζει τεχνικός διευθυντής αντίστοιχα? Ξέρουμε επακριβώς την εσωτερική λειτουργία της ΠΑΕ ή αν ο ίδιος έκοψε παίκτες που ήθελε ο αμπελ?Gospi έγραψε:Τωρα ειδα το ποστ του....ωραια στηριξη στον κοουτς Γιώργη...
κριμα!
- Μπαρκαρούτσος
Εγω διαφωνω. Ειδικα σε μια χρονιά που παρα τον αποκλεισμο, αυτος ο λαος που απαξιωσε του εδωσε 22 χιλιαδες διαρκειας γεμιζει καθε κυριακη το γηπεδο και στηριζει εμπρακτα το προτζεκτ του PAOK TV.
Δεν απαξιωνεις αυτο το λαο, οταν εχεις εσυ ο ιδιος ομολογησει οτι φταις για οτι συνεβη.
Εκτος αν οι συγγνωμες ηταν για τα ματια του κοσμου.
Και πριν πιασει τους αμπαλους οπαδους που κραζουν ας βγει κι ας στηριξει σωστα και εμπρακτα τον κοουτς και οχι με τετοιο τροπο καφενειακο.
Δεν απαξιωνεις αυτο το λαο, οταν εχεις εσυ ο ιδιος ομολογησει οτι φταις για οτι συνεβη.
Εκτος αν οι συγγνωμες ηταν για τα ματια του κοσμου.
Και πριν πιασει τους αμπαλους οπαδους που κραζουν ας βγει κι ας στηριξει σωστα και εμπρακτα τον κοουτς και οχι με τετοιο τροπο καφενειακο.
Αν πω οτι η αποψη σου ειναι του κωλου (η σκατα, αν κρινω απο την φωτο που εβαλε), εσυ θα το εκλαβεις ως κριτική ή ως πληρη απαξιωση?george188 έγραψε:Το να απαξιώνουμε εμείς τους πάντες και να τους κριτικάρουμε είναι πάντα οκ.. Αλλά αν μας κάνουν (σε όλους αναφέρομαι) αντίστοιχα κριτική έστω κ υπερβολική τρελαινόμαστε και φταίει ο Γιωργάκης ακόμα και για την καταστροφή του σύμπαντος. Δεν είναι υπερβολική κριτική να μιλάς δίχως να έχεις απτά δεδομένα ότι το παίζει τεχνικός διευθυντής αντίστοιχα? Ξέρουμε επακριβώς την εσωτερική λειτουργία της ΠΑΕ ή αν ο ίδιος έκοψε παίκτες που ήθελε ο αμπελ?Gospi έγραψε:Τωρα ειδα το ποστ του....ωραια στηριξη στον κοουτς Γιώργη...
κριμα!
Ουτε σε αλλοθρησκους να αναφεροταν.
Λιγος σεβασμος στον οπαδο και στον πελατη δεν εβλαψε ποτε κανεναν.