rainmaker έγραψε:Ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη για το οφ τόπικ:
Pablito αυτό που γράφεις για τον Γκαρσία, εκτός του οτι είναι περίεργο γιατί το νικνεϊμ σου μάλλον από εκεί το πήρες (εκτός αν σε λένε π.χ. Παυλάκη στην πραγματικότητα οπότε πάσο), είναι ΕΝΤΕΛΩΣ αναληθές ή έστω ανακριβές.
Είναι απλώς προπαγάνδα αντιπάλων που μείωναν με αυτό τον τρόπο τον παίκτη.
Δεν ξέρω αν ο κόσμος θα τον έκανε σύνθημα τόσο νωρίς αν δεν είχε δώσει τη μπουνιά.
Ξέρω όμως οτι παίκτης, ειδικά ξένος, με τέτοια ποιότητα και τέτοια σταθερότητα στην απόδοσή του, έρχεται πολύ σπάνια στην ομάδα και στην Ελλάδα γενικώς.
Δεν υπήρχε ούτε ΕΝΑ ματς που να υστέρησε.
Δεν υπήρξε και δεν θα υπάρξει σύντομα παίκτης με τη δική του 40+ μπαλιά και αλλαγή παιχνιδιού.
Δεν υπήρξε παίκτης που να καρπαζώνει στην κυριολεξία συμπαίκτες του τόσο για να τους ξυπνήσει/νουθετήσει όσο και για να τους πωρώσει.
Δεν υπήρξε ξανά παίκτης που να έχει κάνει ΜΗΔΕΝ (ναι, 0) φορές θέατρο σε 6ετή καριέρα στην Ελλάδα ενώ έπαιζε σε θέση που όντως έδινε αλλά και έτρωγε συνεχώς ξύλο σε χρονιές που πολλές ομάδες είχαν πολύ χειρότερα τσεκούρια απ΄οτι θα θέλανε να παρουσιάζουν τον Πάμπλο. Για να είμαι πιο ακριβής, οι αντιδράσεις του σε φάσεις που δεχόταν πραγματικά σκληρά χτυπήματα (π.χ. από Τζιμπούρ και από Νάτσο του ΟΑΡΕΩΣ) ήταν τόσο άμεσες και ξεκάθαρες, ώστε δείχνει πόσο ΣΑΝΟ μας ταϊζουν όλοι σχεδόν οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές οι οποίοι για σαφώς πιο χαλαρά χτυπήματα κάνουν 50 τούμπες για να προκαλέσουν νεύρα, διακοπές, κάρτες κλπ. Ο ίδιος σηκωνόταν αντρίκια και ζητούσε τα ρέστα, με τους μπουχέσες ρέφερι να μοιράζουν τις κάρτες και στους δυο για λόγους ίσων αποστάσεων, λες και είναι τυφλοί.
Και τέλος δεν έχει υπάρξει παίκτης που υπογράφει οικειοθελώς ανανέωση συμβολαίου με μείωση μισθού και μισή ώρα μετά να τον ρωτάνε σε ζωντανή συνέντευξη τι κάνει για να γιορτάσει την ανανέωση και να απαντάει "κάθομαι στο μπαλκόνι μου και αγναντεύω τα βουνά απέναντι". Κυριολεκτικά στην Ελλάδα δεν μου έρχεται στον νου καμία άλλη δημόσια φιγούρα που θα διανοούνταν ποτέ να κάνει αντίστοιχη δήλωση. Οι περισσότερες αντιδράσεις θα ήταν του στυλ "ανεβάζω πίπες στο ίνσταγκραμ"/"κουτουπώνω την μπουζουξού που τσίμπησα χτες"/"βάφω τα μαλλιά μου λαχανί για να κάνω εντύπωση". Ο μόνος που θα μπορούσε να πει κάτι αντίστοιχο θα ήταν π.χ. ο Ψαραντώνης.
Ο Πάμπλο μπορεί να έδωσε αφορμή στο καταπιεσμένο "εγώ" μας να τον αποθεώσει ελαφρά τη καρδία, αλλά στη συνέχεια πιστοποίησε με δεκάδες τρόπους πόσο ηγέτης και πραγματικά άλλη κατηγορία ανθρώπου ήταν.
Το να τα έκανε όλα αυτά μόνο για να του λέμε εμείς μπράβο το βλέπω λίγο δύσκολο.
Έχουν υπάρξει δεκάδες δηλώσεις πασίγνωστων ποδοσφαιρανθρώπων απ την Ουρουγουάη που επιβεβαίωναν τι τύπος είναι, μεταξύ των οποίων και ο Φορλάν.
Τώρα αν μετά από όλα αυτά εμείς λέμε "ε ναι αλλά τον γουστάραμε μόνο για το μπουνίδι στον Ντιόγο" ε τότε όντως, μας αξίζουν Σαμπράνο και Ολίσε.
Βεβαίως όλα αυτά καμιά σχέση δεν έχουν με τον προπονητή και κατηγορηματικά λέω οτι ΔΕΝ θέλω για αρκετό καιρό ακόμα τον Πάμπλο ως προπονητή μας.
Αλλά να ξέρουμε και λίγο τι λέμε και για ποιους το λέμε.
Rain
Η ανάρτησή σου είναι όντως για την κεντρική όπως είπε ένας αδερφός νωρίτερα.
Συγνώμη αλλά είναι καλύτερη από άλλες που ανεβάζεις κατά καιρούς. Είναι ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ!!!!
Να τα βλέπουν οι νεότεροι και εμείς (οι παλαιότεροι) για να μην ξεχνάμε και φτύνουμε εκεί που γλείφαμε.