Abel Fernando Moreira Ferreira

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευση από buffalobill4 »

GI4NNEN4 έγραψε:Οι παίκτες θέλουν να μείνει ο Αμπέλ; Έχουμε άπειρες φορές για παίχτες που ήθελαν να διώξουν τον προπονητή τους. Ένα ντέρμπι, όπως αυτό μεθαύριο, είναι πρώτης τάξεως ευκαιρία για παίκτες που επιθυμούν να ξεφορτωθούν τον προπονητή τους. Θα παίξουν και για τον προπονητή τους οι παίκτες ή όχι;
Αδερφε μου το ματς που θα δειξει αν το αγωνιστικο ειναι μια γροθια ειναι με την τριπολη.

Στο ντερμπι καλως η κακως ολοι παιζουνε. Επισης ειναι ντερμπι και μπορει να στραβωσει κατι απο την αρχη πχ κοκκινη η γρηγορο γκολ

Το ματς με την τριπολιτσα οριοθετω εγω ως οριζοντα του πρωτου σοβαρου κρας τεστ του φερειρα οσον αφορα στο κατα ποσο εχει κερδισει τα αποδυτηρια.

Με την κουλα ειναι το πρωτο πραγματικο κρας τεστ εντος ελλαδας για να δουμε τι ομαδα εχουμε την στιγμη που μιλαμε καθως εχει χαθει η μπαλα. Αλλοι λενε οτι ειμαστε χωριο και αλλοι οτι εχουμε φτασει σε παραγωγικοτητα τον αγιαξ.
Άβαταρ μέλους
mrpink

Δημοσίευση από mrpink »

GI4NNEN4 έγραψε:Οι παίκτες θέλουν να μείνει ο Αμπέλ; Έχουμε άπειρες φορές για παίχτες που ήθελαν να διώξουν τον προπονητή τους. Ένα ντέρμπι, όπως αυτό μεθαύριο, είναι πρώτης τάξεως ευκαιρία για παίκτες που επιθυμούν να ξεφορτωθούν τον προπονητή τους. Θα παίξουν και για τον προπονητή τους οι παίκτες ή όχι;
Έχω καιρό να γράψω... Δεν ασχολούμαι και με το ποδόσφαιρο... Αλλά μιας και έτυχε και διάβασα αυτό το τοστ, να πω πως αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, θα προτιμούσα να ξεφορτωθούμε όλους τους παίκτες παρά τον προπονητή. Δεν έχω ιδέα τι έχει κάνει ο προπονητής μέχρι τώρα, αν είναι καλός ή κακός κτλ, αλλά τέτοιες πρακτικές από παίκτες δεν θα τις ανεχόμουν στη θέση του Ιβάν.-
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Προς rainmaker περι Γκαρσια.

Ευχαριστω. Εγω δεν θα μπορουσα να τα γραψω ετσι αδελφε. Εσυ μπορεσες να τα εκφρασεις.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ευτυχώς η διοίκηση ωριμάζει και δεν έκανε το λάθος να διορθώσει το κατε με λάθος της με ένα νέο λάθος.
Προς έκπληξη ορισμένων αν και το έχω γράψει και στο παρελθόν δεν θέλω να φύγει ο φερέιρα,δεν έχει να κερδίσει κάτι ο ΠΑΟΚ με μία αλλαγή προπονητή τώρα.
Επίσης σίγουρα σαν προπονητής δεν είναι στανόγεβιτς, αλλά οι προπονητές δεν είναι σαν τους ποδοσφαιριστές, μπορεί να πάρεις προπονηταρά και να μην μπορεί να δώσει στην ομάδα.πχ αν φέρεις τον γκουαρντιόλα έναν εκ των δύο καλύτερων προπονητών στον κόσμο το πιθανότερο είναι να αποτύχει, γιατί τα χαρακτηριστικά του είναι πολύ μακριά από το ελληνικό ποδόσφαιρο και από αυτό που μπορεί να παίξει μία ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ.
Ενώ από την άλλη μπορεί να φέρεις έναν προπονητή της 10ης Ξάνθης και να σου φτιάξει μία ομάδα που για ενάμιση χρόνο είναι ασταμάτητη στις εγχώριες διοργανώσεις.
Αυτό είναι το ποδόσφαιρο.

Το ότι ο φερέιρα έχει κάνει λάθη από την ημέρα που ήρθε στην ομάδα πιστεύω ότι είναι εμφανές.
Προσωπικά πιστεύω ότι πολλά από τα λάθη του θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί αν ο προϊστάμενος του αγωνιστικού τμήματος τον είχε βοηθήσει περισσότερο να καταλάβει κάποια πράγματα και να προσαρμοστεί καλύτερα.
Ελπίζω να καθίσουν να μιλήσουν και με τους παίκτες και να βρεθεί τρόπος έτσι ώστε η ομάδα να αποδώσει τα μέγιστα
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

1. Πάλι εξαίρετη δουλειά από τα παιδιά του repress για εμάς τους εραστές των δεδομένων
https://repress.gr/tactical-analysis-paok-aris-vid/

2. ΠΑΟΚ σάγαπώ, ΠΑΟΚ είσαι ο ένας
προπονητή δις σε μια σεζόν
δεν πούλησε κανένας

Φεύγεις επαγγελματικό ταξίδι και τα γεγονότα ή φήμες χιονοστιβάδα. Με τον ΠΑΟΚ το μόνο σίγουρο, δεν βαριέσαι ποτέ.
Πάλι καλά που ο Βάνιας ήταν σήμερα φυσικά παρών. Ήταν ανάγκη. Δεν ξέρω αν είπε και με τους παίχτες.

3. @rain about Pablo .
Ευχαριστώ, και όχι μόνο αυτό, δεν υπήρξε στο παιχνίδι βρώμικος ποτέ. Δυνατός ναι, βρώμικος ποτέ.
Και παιχταράς
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

vs40 έγραψε:Διαβάζω και διαβάζω για το επιθετικό ποδόσφαιρο και τα 2 γκολ ανά αγώνα που βάζουμε. Δηλαδή πέρυσι με 66-14 γκολ, σε 30 ματς πόσα γκολ βάζαμε; 2,2 γκολ/αγώνα και τρώγαμε λιγότερο από μισό γκολ. Το θέαμα είναι για τον αντίπαλο, που ο καθένας ξέρει πλέον ότι και 2-0 να χάνει, μπορεί να το γυρίσει το ματς. Πέρυσι στο 2-0 κλείδωνε. Εμένα η μεγαλύτερη ανησυχία μου είναι η φυσική κατάσταση των παικτών. Πέρα του Γιαννούλη, όλοι είναι κομμάτια. Στο θέμα φυσική κατάσταση έλπιζα με ένα όνομα σαν του Άμπελ, να δω μια βελτίωση. Ο δε ΤΔ, το φιλαράκι του, περίμενα να του βρει παίκτες με τρεξίματα που να τον υποστηρίξει στο νέο αυτό σύστημα. 2 μεταγραφές καλές εννοώ. Όχι μία ομάδα.

Υγ: Ακόμη πιστεύω ότι είναι ικανότατος προπονητής με υψηλό ταβάνι. Όμως είμαι προβληματισμένος πολύ από το πώς αμυνόμαστε, αλλά και τη φυσική κατάσταση.
Με δύο κολλητά ματς σωσμένα στο 90φεύγα και το ένα με 10 παίχτες, δεν υπάρχει κανένα θέμα φυσικής κατάστασης.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Η ΠΑΕ έβγαλε αυτό πριν 2 λεπτά

https://www.instagram.com/p/B22NgSTIw0u ... 6hitbib4mz
Και ο Γιώργος αυτό

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
cronos

Δημοσίευση από cronos »

rainmaker έγραψε:Ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη για το οφ τόπικ:

Pablito αυτό που γράφεις για τον Γκαρσία, εκτός του οτι είναι περίεργο γιατί το νικνεϊμ σου μάλλον από εκεί το πήρες (εκτός αν σε λένε π.χ. Παυλάκη στην πραγματικότητα οπότε πάσο), είναι ΕΝΤΕΛΩΣ αναληθές ή έστω ανακριβές.

Είναι απλώς προπαγάνδα αντιπάλων που μείωναν με αυτό τον τρόπο τον παίκτη.

Δεν ξέρω αν ο κόσμος θα τον έκανε σύνθημα τόσο νωρίς αν δεν είχε δώσει τη μπουνιά.

Ξέρω όμως οτι παίκτης, ειδικά ξένος, με τέτοια ποιότητα και τέτοια σταθερότητα στην απόδοσή του, έρχεται πολύ σπάνια στην ομάδα και στην Ελλάδα γενικώς.

Δεν υπήρχε ούτε ΕΝΑ ματς που να υστέρησε.
Δεν υπήρξε και δεν θα υπάρξει σύντομα παίκτης με τη δική του 40+ μπαλιά και αλλαγή παιχνιδιού.

Δεν υπήρξε παίκτης που να καρπαζώνει στην κυριολεξία συμπαίκτες του τόσο για να τους ξυπνήσει/νουθετήσει όσο και για να τους πωρώσει.

Δεν υπήρξε ξανά παίκτης που να έχει κάνει ΜΗΔΕΝ (ναι, 0) φορές θέατρο σε 6ετή καριέρα στην Ελλάδα ενώ έπαιζε σε θέση που όντως έδινε αλλά και έτρωγε συνεχώς ξύλο σε χρονιές που πολλές ομάδες είχαν πολύ χειρότερα τσεκούρια απ΄οτι θα θέλανε να παρουσιάζουν τον Πάμπλο. Για να είμαι πιο ακριβής, οι αντιδράσεις του σε φάσεις που δεχόταν πραγματικά σκληρά χτυπήματα (π.χ. από Τζιμπούρ και από Νάτσο του ΟΑΡΕΩΣ) ήταν τόσο άμεσες και ξεκάθαρες, ώστε δείχνει πόσο ΣΑΝΟ μας ταϊζουν όλοι σχεδόν οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές οι οποίοι για σαφώς πιο χαλαρά χτυπήματα κάνουν 50 τούμπες για να προκαλέσουν νεύρα, διακοπές, κάρτες κλπ. Ο ίδιος σηκωνόταν αντρίκια και ζητούσε τα ρέστα, με τους μπουχέσες ρέφερι να μοιράζουν τις κάρτες και στους δυο για λόγους ίσων αποστάσεων, λες και είναι τυφλοί.

Και τέλος δεν έχει υπάρξει παίκτης που υπογράφει οικειοθελώς ανανέωση συμβολαίου με μείωση μισθού και μισή ώρα μετά να τον ρωτάνε σε ζωντανή συνέντευξη τι κάνει για να γιορτάσει την ανανέωση και να απαντάει "κάθομαι στο μπαλκόνι μου και αγναντεύω τα βουνά απέναντι". Κυριολεκτικά στην Ελλάδα δεν μου έρχεται στον νου καμία άλλη δημόσια φιγούρα που θα διανοούνταν ποτέ να κάνει αντίστοιχη δήλωση. Οι περισσότερες αντιδράσεις θα ήταν του στυλ "ανεβάζω πίπες στο ίνσταγκραμ"/"κουτουπώνω την μπουζουξού που τσίμπησα χτες"/"βάφω τα μαλλιά μου λαχανί για να κάνω εντύπωση". Ο μόνος που θα μπορούσε να πει κάτι αντίστοιχο θα ήταν π.χ. ο Ψαραντώνης.

Ο Πάμπλο μπορεί να έδωσε αφορμή στο καταπιεσμένο "εγώ" μας να τον αποθεώσει ελαφρά τη καρδία, αλλά στη συνέχεια πιστοποίησε με δεκάδες τρόπους πόσο ηγέτης και πραγματικά άλλη κατηγορία ανθρώπου ήταν.

Το να τα έκανε όλα αυτά μόνο για να του λέμε εμείς μπράβο το βλέπω λίγο δύσκολο.
Έχουν υπάρξει δεκάδες δηλώσεις πασίγνωστων ποδοσφαιρανθρώπων απ την Ουρουγουάη που επιβεβαίωναν τι τύπος είναι, μεταξύ των οποίων και ο Φορλάν.

Τώρα αν μετά από όλα αυτά εμείς λέμε "ε ναι αλλά τον γουστάραμε μόνο για το μπουνίδι στον Ντιόγο" ε τότε όντως, μας αξίζουν Σαμπράνο και Ολίσε.

Βεβαίως όλα αυτά καμιά σχέση δεν έχουν με τον προπονητή και κατηγορηματικά λέω οτι ΔΕΝ θέλω για αρκετό καιρό ακόμα τον Πάμπλο ως προπονητή μας.

Αλλά να ξέρουμε και λίγο τι λέμε και για ποιους το λέμε.
Rain
Η ανάρτησή σου είναι όντως για την κεντρική όπως είπε ένας αδερφός νωρίτερα.
Συγνώμη αλλά είναι καλύτερη από άλλες που ανεβάζεις κατά καιρούς. Είναι ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ!!!!
Να τα βλέπουν οι νεότεροι και εμείς (οι παλαιότεροι) για να μην ξεχνάμε και φτύνουμε εκεί που γλείφαμε.
Άβαταρ μέλους
Bono.

Δημοσίευση από Bono. »

tolis01 έγραψε:1. Πάλι εξαίρετη δουλειά από τα παιδιά του repress για εμάς τους εραστές των δεδομένων
https://repress.gr/tactical-analysis-paok-aris-vid/
To repress δείχνει για άλλη μία φορά πολύ ωραία, πως το σημαντικότερο θέμα του ΠΑΟΚ είναι αυτή η τριάδα πίσω σε φάση επίθεσης.
Η τριάδα που δεν προσθέτει τίποτα σε αμυντική κάλυψη αφού γκολ δεχόμαστε πολύ εύκολα ενώ μπροστά
είτε αφαιρεί έναν παίκτη στα πλάγια της επίθεσης, αναγκάζοντας το 2ο φορ να πάει προς τα εκεί, οπότε κυριαρχεί η εικόνα μίας περιοχής σχετικά άδειας από επιθετικούς μας, αφού και τα χαφ-με εξαίρεση Μίσιτς-δεν πατάνε περιοχή,
είτε εγκλωβίζει τον Λημνιό που συνήθως παίζει δεξιά, ανάμεσα σε 2 αντιπάλους.
Και φυσικά η εικόνα στα αριστερά που η ομάδα ρολάρει αρκετά καλύτερα.
Pablito

Δημοσίευση από Pablito »

Pablito αυτό που γράφεις για τον Γκαρσία, εκτός του οτι είναι περίεργο γιατί το νικνεϊμ σου μάλλον από εκεί το πήρες (εκτός αν σε λένε π.χ. Παυλάκη στην πραγματικότητα οπότε πάσο), είναι ΕΝΤΕΛΩΣ αναληθές ή έστω ανακριβές.

Δεν ξέρω αν ο κόσμος θα τον έκανε σύνθημα τόσο νωρίς αν δεν είχε δώσει τη μπουνιά.

Ξέρω όμως οτι παίκτης, ειδικά ξένος, με τέτοια ποιότητα και τέτοια σταθερότητα στην απόδοσή του, έρχεται πολύ σπάνια στην ομάδα και στην Ελλάδα γενικώς.

Δεν υπήρξε και δεν θα υπάρξει σύντομα παίκτης με τη δική του 40+ μπαλιά και αλλαγή παιχνιδιού.

Δεν υπήρξε παίκτης που να καρπαζώνει στην κυριολεξία συμπαίκτες του τόσο για να τους ξυπνήσει/νουθετήσει όσο και για να τους πωρώσει.

Δεν υπήρξε ξανά παίκτης που να έχει κάνει ΜΗΔΕΝ (ναι, 0) φορές θέατρο σε 6ετή καριέρα στην Ελλάδα ενώ έπαιζε σε θέση που όντως έδινε αλλά και έτρωγε συνεχώς ξύλο σε χρονιές που πολλές ομάδες είχαν πολύ χειρότερα τσεκούρια απ΄οτι θα θέλανε να παρουσιάζουν τον Πάμπλο. Για να είμαι πιο ακριβής, οι αντιδράσεις του σε φάσεις που δεχόταν πραγματικά σκληρά χτυπήματα (π.χ. από Τζιμπούρ και από Νάτσο του ΟΑΡΕΩΣ) ήταν τόσο άμεσες και ξεκάθαρες, ώστε δείχνει πόσο ΣΑΝΟ μας ταϊζουν όλοι σχεδόν οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές οι οποίοι για σαφώς πιο χαλαρά χτυπήματα κάνουν 50 τούμπες για να προκαλέσουν νεύρα, διακοπές, κάρτες κλπ. Ο ίδιος σηκωνόταν αντρίκια και ζητούσε τα ρέστα, με τους μπουχέσες ρέφερι να μοιράζουν τις κάρτες και στους δυο για λόγους ίσων αποστάσεων, λες και είναι τυφλοί.

Και τέλος δεν έχει υπάρξει παίκτης που υπογράφει οικειοθελώς ανανέωση συμβολαίου με μείωση μισθού και μισή ώρα μετά να τον ρωτάνε σε ζωντανή συνέντευξη τι κάνει για να γιορτάσει την ανανέωση και να απαντάει "κάθομαι στο μπαλκόνι μου και αγναντεύω τα βουνά απέναντι". Κυριολεκτικά στην Ελλάδα δεν μου έρχεται στον νου καμία άλλη δημόσια φιγούρα που θα διανοούνταν ποτέ να κάνει αντίστοιχη δήλωση. Οι περισσότερες αντιδράσεις θα ήταν του στυλ "ανεβάζω πίπες στο ίνσταγκραμ"/"κουτουπώνω την μπουζουξού που τσίμπησα χτες"/"βάφω τα μαλλιά μου λαχανί για να κάνω εντύπωση". Ο μόνος που θα μπορούσε να πει κάτι αντίστοιχο θα ήταν π.χ. ο Ψαραντώνης.

Ο Πάμπλο μπορεί να έδωσε αφορμή στο καταπιεσμένο "εγώ" μας να τον αποθεώσει ελαφρά τη καρδία, αλλά στη συνέχεια πιστοποίησε με δεκάδες τρόπους πόσο ηγέτης και πραγματικά άλλη κατηγορία ανθρώπου ήταν.

Το να τα έκανε όλα αυτά μόνο για να του λέμε εμείς μπράβο το βλέπω λίγο δύσκολο.
Έχουν υπάρξει δεκάδες δηλώσεις πασίγνωστων ποδοσφαιρανθρώπων απ την Ουρουγουάη που επιβεβαίωναν τι τύπος είναι, μεταξύ των οποίων και ο Φορλάν.

Τώρα αν μετά από όλα αυτά εμείς λέμε "ε ναι αλλά τον γουστάραμε μόνο για το μπουνίδι στον Ντιόγο" ε τότε όντως, μας αξίζουν Σαμπράνο και Ολίσε.

Βεβαίως όλα αυτά καμιά σχέση δεν έχουν με τον προπονητή και κατηγορηματικά λέω οτι ΔΕΝ θέλω για αρκετό καιρό ακόμα τον Πάμπλο ως προπονητή μας.

Καλά υπέθεσες, από τον Πάμπλο τον πήρα το νικ, τον οποίο τον γουστάρω σαν παίχτη αλλά μέχρι εκεί. Δεν είπα ότι δεν προσέφερε σαν παίχτης.. Αλλά στους 10 οπαδούς αν τους ρωτήσεις γιατί γουστάρεις τον Γκαρσία, θα σου πουν για την μπουνιά.. όχι επειδή έβγαζε μπαλιές με λέιζερ και ότι δεν έπεφτε.
Pablito

Δημοσίευση από Pablito »

Pablito έγραψε:

Καλά υπέθεσες, από τον Πάμπλο τον πήρα το νικ, τον οποίο τον γουστάρω σαν παίχτη αλλά μέχρι εκεί. Δεν είπα ότι δεν προσέφερε σαν παίχτης.. Αλλά στους 10 οπαδούς αν τους ρωτήσεις γιατί γουστάρεις τον Γκαρσία, οι 8 θα σου πουν για την μπουνιά.. όχι επειδή έβγαζε μπαλιές με λέιζερ και ότι δεν έπεφτε.
Kal4

Δημοσίευση από Kal4 »

rainmaker έγραψε: Δεν υπήρχε ούτε ΕΝΑ ματς που να υστέρησε.
Έλεος :lol: :lol: :lol:
trouman

Δημοσίευση από trouman »

http://www.paokmania.gr/stiles/mme/1657 ... -pic-video

Προσπαθώ να ανεβάσω την εικόνα αλλά τζάμπα παιδευομαι τόση ώρα.

Πολύ εύστοχος ο Σαββίδης εδώ και επίκαιρος ..
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Η αλήθεια βέβαια είναι ότι έναν προπονητή δεν τον στηρίζεις από το ινστα αλλά με πράξεις.
Μια τέτοια πράξη θα ήταν να έρθουν καναδυο παίκτες στα γούστα του κοουτς οι οποίοι δεν ήρθαν ποτε
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Χωρίς να ήμουν παρών στις διαπραγματεύσεις ή να έχω ινσάιτ ινφο, δε νομίζω ότι οι Σαββιδηδες δε θα ήθελαν να τον στηρίξουν κ με παίκτες. Το τι έγινε δεν ξέρω (Δε νομίζω ότι ξέρει βασικά και κάνεις άλλος εδώ μέσα, απλά κάνουμε υποθέσεις), υποθέτω όμως ότι δεν τον έφεραν για να τον στηρίζουν μόνο στα λόγια.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”