Abel Fernando Moreira Ferreira

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

jibbie έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Οι σοβαρές ομάδες σκέφτονται πολύ καλά ποιον προπονητή θα φέρουν. Δεν θα έφερναν έναν νέο που εφαρμόζει μόνο έναν σύστημα που είναι διαφορετικό από αυτό στο οποίο έχει κτισθεί η ομάδα.
προφανως Αποστολη και η Σπορτινγκ ασοβαρη ειναι, για να ζηταει τον Αμπελ του 4-4-2, ενω εχει χτισει ροστερ για 4-2-3-1, σωστα;
Δεν ξέρω το ρόστερ της Sporting. Στην Πορτογαλία πάντως θα είναι πολύ καλός προπονητής, γιατί γνωρίζει το ποδόσφαιρο της χώρας του.
kos

Δημοσίευση από kos »

jibbie έγραψε:kos πιπερι
Μπούκοβο....
Είναι αρχηγοί του ΠΑΟΚ, όχι συνδικαλιστές ελληνικού δημοσίου.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Dimg4 έγραψε:
alp920 έγραψε:Καμία δουλειά δεν έχει η διοίκηση να ρωτήσει την γνώμη των ποδοσφαιριστών. Μόνο του τεχνικού διευθυντή.
Με την ίδια λογική θα πρέπει να ζητάει και την γνώμη των φιλάθλων,των συνδέσμων,των βετεράνων και των δημοσιογράφων.
Ο ΤΔ είχε παραιτηθεί πάντως...
Άβαταρ μέλους
riegel

Δημοσίευση από riegel »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
jibbie έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Οι σοβαρές ομάδες σκέφτονται πολύ καλά ποιον προπονητή θα φέρουν. Δεν θα έφερναν έναν νέο που εφαρμόζει μόνο έναν σύστημα που είναι διαφορετικό από αυτό στο οποίο έχει κτισθεί η ομάδα.
προφανως Αποστολη και η Σπορτινγκ ασοβαρη ειναι, για να ζηταει τον Αμπελ του 4-4-2, ενω εχει χτισει ροστερ για 4-2-3-1, σωστα;
Δεν ξέρω το ρόστερ της Sporting. Στην Πορτογαλία πάντως θα είναι πολύ καλός προπονητής, γιατί γνωρίζει το ποδόσφαιρο της χώρας του.
Έστω ότι φεύγει ο Φερέιρα, βάσει αυτού που λες ποιες είναι οι κατάλληλες επιλογές προπονητών που έχουμε; Ο Παράσχος, ο Χάβος, ο Ουζουνίδης ή όποιος άλλος ταλαίπωρος γνωρίζει το ποδόσφαιρο της λίγδας;
Άβαταρ μέλους
Bono.

Δημοσίευση από Bono. »

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Για την ακρίβεια η αμπαλη Σπόρτινγκ θέλει τον προπονητή της πλάκας, τον μαθητευόμενο μάγο, ενώ εμείς που μικροί πέσαμε στην χύτρα με την ποδοσφαιρική παιδεία θέλουμε Πάμπλο Γκαρσία, που το μεγαλύτερο του προπονητικό επίτευγμα είναι η μπουνιά στον Ντιόγκο που του εξασφάλισε συμβόλαιο εφ όρου ζωής.
Σοβαρά τώρα?
Wonderland

Δημοσίευση από Wonderland »

Τι ζουμε θεε μου. Περσυ η ομαδα ειχε αλλου ειδος συσπειρωση γιατι τους ειχαν κλεψει το πρωταθλημα και ηταν αποφασισμενοι να το παρουνε οπως και το πηρανε. Φανταζομαι την εμμονή του Λου να το σηκωσει και πως καταφερε αυτη την εμμονη να τη μετατρεψει σε κατι θετικο για την ομαδα. Αυτο τελειωσε, περασε. Τωρα χτιζουμε καινουρια ομαδα και αυτο καλως ή κακως θελει το χρόνο του. Στηριξη στον προπονητη, και αν κρινουν οι απο πανω οτι δεν κανει τελος. Η κουλα πηρε δυο αποτελεσματα με την ψυχη στο σωμα και κανουν λες και πηραν καναν τιτλο, ο ρουλης πανηγυριζει το τριτο Χ στη Τουμπα και ο γαυρος ζει το ευρωπαικο του ταξιδι, κι εμεις κανουμε λες και δεν εχουμε στον ηλιο μοιρα.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Διαβάζω και διαβάζω για το επιθετικό ποδόσφαιρο και τα 2 γκολ ανά αγώνα που βάζουμε. Δηλαδή πέρυσι με 66-14 γκολ, σε 30 ματς πόσα γκολ βάζαμε; 2,2 γκολ/αγώνα και τρώγαμε λιγότερο από μισό γκολ. Το θέαμα είναι για τον αντίπαλο, που ο καθένας ξέρει πλέον ότι και 2-0 να χάνει, μπορεί να το γυρίσει το ματς. Πέρυσι στο 2-0 κλείδωνε. Εμένα η μεγαλύτερη ανησυχία μου είναι η φυσική κατάσταση των παικτών. Πέρα του Γιαννούλη, όλοι είναι κομμάτια. Στο θέμα φυσική κατάσταση έλπιζα με ένα όνομα σαν του Άμπελ, να δω μια βελτίωση. Ο δε ΤΔ, το φιλαράκι του, περίμενα να του βρει παίκτες με τρεξίματα που να τον υποστηρίξει στο νέο αυτό σύστημα. 2 μεταγραφές καλές εννοώ. Όχι μία ομάδα.

Υγ: Ακόμη πιστεύω ότι είναι ικανότατος προπονητής με υψηλό ταβάνι. Όμως είμαι προβληματισμένος πολύ από το πώς αμυνόμαστε, αλλά και τη φυσική κατάσταση.
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Για την ακρίβεια η αμπαλη Σπόρτινγκ θέλει τον προπονητή της πλάκας, τον μαθητευόμενο μάγο, ενώ εμείς που μικροί πέσαμε στην χύτρα με την ποδοσφαιρική παιδεία θέλουμε Πάμπλο Γκαρσία, που το μεγαλύτερο του προπονητικό επίτευγμα είναι η μπουνιά στον Ντιόγκο που του εξασφάλισε συμβόλαιο εφ όρου ζωής.
Πόσο κόμπλεξ κουβαλάτε μερικοί...
Άβαταρ μέλους
xanapaok

Δημοσίευση από xanapaok »

Gospi έγραψε:Παντως αυτο το ξαφνικο ενδιαφερον της Σπορτινγκ και φυσικα η (οπωε λενε οι αρδ) επιμονης της εμενα με κανει καχυποπτο για το κατα ποσο θελει ο Φερειρα να παραμεινει στην ομαδα.
Καμια ομαδα δεν ειμενει για εναν κοουτς που δεσμευεται με συμβολαιο και εχει τοσο υψηλη ρητρα αν δεν εχει παρει το οκ απο τον κοουτς...
Σημερα αιουσα σε ενα ραδιο απο ακροατη πως η φαση θυμιζει Αναστασιαδη.
Η ομαδα πρώτη και χωρις ηττα και η φωνες για τον προπονητη ανεξηγητα εντονες απο τον τυπο. Και τωρα ξαφνικα αυτο...
Και ναι ξερω και εγω δεν τον στηριξα και εγω τον εκραξα και εγω τον εχω στην μπουκα, αλλα αυτη τη στιγμη αν αποχωρησει θα χαθει 100% η χρονια. Να στηριχτει σωστα και οχι στα λογια

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και αφού βιαστηκατε να τον κραξετε, τώρα θέλετε να μείνει και αν φύγει θα θεωρήσετε ότι ξηγηθηκε πουστικα, μα και αν μείνει στην 1η στραβή θα πείτε πως έχει το μυαλό του στην Λισσαβόνα. Ντάξει όλα καλά, απλά να έχουμε αντικείμενο να μανουριαζουμε.
Άβαταρ μέλους
Notorious4

Δημοσίευση από Notorious4 »

Πουλήστε τον και φέρτε τον στανογιεβιτς να παίξει το 442 μην πάει τσάμπα ο κόπος του el mago
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Μακη Χαβο
Άβαταρ μέλους
Mattias_g4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Mattias_g4 »

ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:
Πόσο κόμπλεξ κουβαλάτε μερικοί...
Για μένα δίκαιο έχει ο φίλος απλά το λέει λίγο άκομψα. Αλλά δεν παύει να λέει την αλήθεια και για αυτό τον λόγο ο ΠΑΟΚ δεν μεγαλουργεί. Δεν τον αφήνει ο ίδιος ο Λαός του. Έχω να σου πω αμέτρητες περιπτώσεις.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Τι λέτε ρε παιδιά. Ο Λαος δεν αφήνει τον ΠΑΟΚ να μεγαλουργησει. Να διώξουμε λοιπόν τον Λαό να γίνει ο ΠΑΟΚ μεγάλος. Και μετά θα αγοράσει ο Σαββίδης οπαδους. Λεφτά έχει ούτως ή αλλως
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

el mago
Μακη Χαβο

beautiful
Άβαταρ μέλους
Bono.

Δημοσίευση από Bono. »

Απ' το αν θα πάει ο Άμπελ στην Σπόρτινγκ, στην μπουνιά του Γκαρσία και από κει στο ότι φταίει ο λαός που δεν μεγαλουργεί η ομάδα.
Τελικά μάλλον το τελευταίο είναι μεγάλη αλήθεια....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”