Γιώργος Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Γιώργος Σαββίδης

Δημοσίευση από obanebane »

Ρε γαμησε τους το σπίτι,γαμω τα πάντα τους.
Αφού δεν σκότωσα άνθρωπο πάλι σήμερα,να συγχωρας ρε γαμημένε που είχα την κόρη μου μαζί.
Μουνια γαμω τον Πειραιά σας.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Αγριεμένος ο Κόρινθιος...

Τι έπαθες μεγάλε;;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Για βαστατε ρε μάγκες.
Όλα τα χρόνια με τον κυρ κυρ λέγατε, δεν μιλάει κανείς κλπ κλπ...

Εδώ μας έχουν στημένους από παντού, λευκά πόλο δέρνουν διαιτητές, μας κλέψανε ένα πρωτάθλημα γιατί έτσι επειδή και θα κάτσουμε να ακούμε τον κάθε παλέτα να πουλάει πνεύμα με ανύπαρκτες υποθέσεις;
Το επίπεδο σας πείραξε; Σε τέτοιους απευθύνονται πώς θέλετε να μιλάνε; Με το σεις και με το σας;
Έχετε καταλάβει τί τύποι είναι;

Πολύ φοβάμαι ότι στην πρώτη στραβή, έτοιμο έχουν το κλίμα να γυρίσουν τον κόσμο εναντίον του κακού Σαββίδη.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Δυστυχως αν μπεις στην διαδικασια των προσωπικών αντεγκλησεων, προσβολων και μπινελικιων, και χαμενος θα βγεις, και ξεφτιλισμενος και ανυποληπτος!
Καθεται και ασχολειται με τον καραπαπαρα και καταντησε να βγαινουν αρθρα με τις μεταξυ τους τραγικες ατακες και να ξεφτιλιζεται.
Γιατι ο χοντρος δεν νιωθει απο ξεφτιλα. Ειναι πολυ χαμηλα δεν παει πιο κατω.
Αλλα εσυ ρε Γιωργη πως ανεχεσαι να δινεις το δικαιωμα σε ενα παιδοβουβαλο να σε προσβαλει τοσο ασχημα μεσω ινσταγκραμ?
Πως ακριβως θα σωσεις ολη αυτην την ξεφτιλα που δημιουργηθηκε?

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Γιατί είναι ξεφτίλα που του απαντάει ο Γιώργης;
icue

Δημοσίευση από icue »

Επειδη ακριβως μας την εχουν στημενη και επειδη δεδομενα δεν ειναι ολοι οι οπαδοι ολων των ομαδων αινσταιν, το να τσιτωνεις παραπανω την κατασταση δεν θα εχει καποιο κερδος. Ισα ισα που διαχρονικα μονο εμεις θα τα λουστουμε γιατι τους αλλους δεν τους αγγιζουν. Το πιο ευκολο πραγμα για να προκαλεσεις τιμωρια αντιπαλου ειναι να του ανεβασεις το αιμα στο κεφαλι.
xrisitsapa

Μήπως είναι και ένας τρόπος να ξυπνήσουμε λίγο από το λήθαργο; Ομάδα και οπαδοί;
Και να καταλάβουμε ποιοί είναι οι εχθροί μας και τι πρέπει να κάνουμε;
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

xrisitsapa έγραψε:Γιατί είναι ξεφτίλα που του απαντάει ο Γιώργης;
Δεν ειναι ξεφτιλα που του απανταει.
Ξεφτίλα ειναι που του εδωσε το δικαιωμα να ανοιξει τον οχετό του και να γραψει αυτα που ειδα ότι εγραψε περι κομπλεξικου νανου, που δεν ξερει ελληνικα καλα και δεν έχει να επιδειξει τπτ στη ζωη του σε προσωπικό επιπεδο και ειναι χαραμοφαης.
Και ρωταω εγω.
Δεν ειναι ξεφτιλα αυτο?
Αν ξεστομιστουν τετοιες ατακες, πως ακριβως μπορεις να τις σβησεις? πως απαντας σ αυτες σωστα?
Γτ εγω ξερω τροπο αλλα δεν ειναι νομιμος
Σε νομιμο επίπεδο απλα εχεις καταφερει να δωσεις το δικαιωμα στον ψοντρο να σε ριξει πολυ πολυ χαμηλα.

giapas

Δημοσίευση από giapas »

obanebane έγραψε:Ρε γαμησε τους το σπίτι,γαμω τα πάντα τους.
Αφού δεν σκότωσα άνθρωπο πάλι σήμερα,να συγχωρας ρε γαμημένε που είχα την κόρη μου μαζί.
Μουνια γαμω τον Πειραιά σας.
Καταδικάζω τη βία.
xrisitsapa

Gospi έγραψε:
Ξεφτίλα ειναι που του εδωσε το δικαιωμα να ανοιξει τον οχετό του και να γραψει αυτα που ειδα ότι εγραψε περι κομπλεξικου νανου, που δεν ξερει ελληνικα καλα και δεν έχει να επιδειξει τπτ στη ζωη του σε προσωπικό επιπεδο και ειναι χαραμοφαης.
Και ρωταω εγω.
Δεν ειναι ξεφτιλα αυτο?
Αν ξεστομιστουν τετοιες ατακες, πως ακριβως μπορεις να τις σβησεις? πως απαντας σ αυτες σωστα?
Σε νομιμο επίπεδο απλα εχεις καταφερει να δωσεις το δικαιωμα στον ψοντρο να σε ριξει πολυ πολυ χαμηλα.

Εγώ πάλι βλέπω ότι για άλλη μια φορά ξεβρακωνει τον καραπαπαρα. Ο οχετός του και των υπολοίπων είναι δεδομένος.Απλα τώρα θα υπάρχει και απάντηση
Άβαταρ μέλους
obanebane

sourmenetes έγραψε:Αγριεμένος ο Κόρινθιος...

Τι έπαθες μεγάλε;;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στην καφετέρια που πήγα στον Βόλο,τον πιτσιρικά που ήταν στο δίπλα τραπέζι τον πείραξε το μπρελόκ ΠΑΟΚ που είχα στα κλειδιά μου και σχολίαζε διαφορά,χωρίς να έχει τα @@ να έρθει να μου τα πει φάτσα.
Τι να λέω τώρα, έγιναν και ειπώθηκαν πολλά,άστα να πάνε στο διάολο.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

xrisitsapa έγραψε:
Gospi έγραψε:
Και ρωταω εγω.
Δεν ειναι ξεφτιλα αυτο?

Εγώ πάλι βλέπω ότι για άλλη μια φορά ξεβρακωνει τον καραπαπαρα. Ο οχετός του και των υπολοίπων είναι δεδομένος.Απλα τώρα θα υπάρχει και απάντηση
Μα αυτο λεω. ο χοντρος ηταν ηδη ξεβρακωτος. Αληθεια πιστευεις υπαρχει εστω και ενας σε αυτη τη χωρα που εχει σε υποληψη τον καραπαπαρα?
Κακο σε μας κανει το οτι ασχολειται μαζι του.
Και φυσικα ακομη μεγαλυτερο κακο κανει ο υπευθυνος τυπου μιας παε που κανει ποσταρισματα στο φμπ του λες και ειναι κανας φοιτητης π μαλωνει για μπαλα.

xrisitsapa

Γενικά θα ήθελα ο ΠΑΟΚ να ακολουθήσει άλλο δρόμο, αλλά με αυτούς που έχουμε μπλέξει είναι δύσκολο.
Άσε που δε μας παίρνει να παρουσιάζουμε εικόνα πολιτισμού γιατί θεωρείται αδυναμία.
Ο Ιβάν μπορεί να κρατιέται μακριά και καλά κάνει, αλλά πρέπει να υπάρχει και κάποιος να μιλήσει και τη γλώσσα του λιμανιού που είναι η μόνη που καταλαβαίνουν οι αρουραίοι
Άβαταρ μέλους
obanebane

Να τους αφήσουμε δηλαδή να μας λένε ψεύτες,κλέφτες, τραμπούκους, Πρέσπες,πιστολαδες, και το μουνι της μάνας τους,επειδή εμείς είμαστε άλλου επιπέδου να μην τους απαντάμε.
Ρε γαμησε τους λέμε,τα κατακάθια και τα πουλημένα τομάρια.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Αυτή είναι η ελληνική πραγματικότητα. Είναι αδύνατο να έχεις απέναντι σου τέτοιους βρωμιάρηδες και εσύ να είσαι μόνιμα υπεράνω.
Το θέμα είναι ότι ως ιδιοκτήτης ουσιαστικά, δίνεις αξία όταν απαντάς σε έναν πεινασμένο παχύσαρκο υπάλληλο που του κουνάει ο βαγγέλας τα 10ευρα και του τρέχουν τα σάλια και μετά χορεύει σαν την αρκούδα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”