Play-off και play-out 2008- 2009

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες των Play off...
Άβαταρ μέλους
tsif

Re: Play-off και play-out 2008- 2009

Δημοσίευση από tsif »

Dimotikos έγραψε:
Yiankos έγραψε:Δεν κατάλαβα τι θες να πεις ακριβώς με το ποστ .. αλλά θα πιαστώ από ένα σου σημείο που μιλάς για 2.000.000 Παοκτσήδες .........

2.000.000 Παοκτσήδες και δεν υπάρχουν 9.500 οι οποίοι δεν έχουν διαρκείας για να πάρουν τα εισιτήρια με Λάρισα και Αστέρα και να κάνουμε sold out με μικρομεσαία ομάδα επιτέλους;
2 βαθμούς από το γαύρο είχαμε τότε ... 2.000.000 Παοκτσήδες και ούτε 9.500 δεν βρέθηκαν .. τι ούτε 9.500 ... ούτε 5.000 ...
Από κει και ύστερα τι ανάλυση να κάνω εγώ για τους παίκτες και τον προπονητή; Αφού δεν υπάρχω εκεί που πρέπει να φαίνομαι .. Δεν έχω δικαίωμα να ομιλώ!
Τι δεν κατάλαβες φίλε μου..?

Θέλω να πώ, και εξηγώ γιατί το λέω,
ότι η φετινή ομάδα, το φετινό ρόστερ....
έπιασε ταβάνι...!
Συγνωμη ρε φιλε αλλα πως μπορεις να μιλας για...ταβανι οταν απομενουν 11 ακομα αγωνες εκ των οποιων και τα play-off? Εισαι τοσο σιγουρος πως ο ΠΑΟΚ θα χασει με κατεβασμενα τα χερια??
Δηλαδη η ΑΕΚ μεσα στο ΟΑΚΑ επαιξε την ΜΠΑΛΑΡΑ που μπορεις να πεις πως δεν νικιεται με τιποτα??
Πολυ απαισιοδοξο σε βρισκω...
Άβαταρ μέλους
Kevin

Δημοσίευση από Kevin »

Εγώ πάντως όταν πήρα το διαρκείας δεν είπαν ότι δεν ισχύουν για τα play-off... Προσωπικά δεν θα μ' αρέσει αν πρέπει να ξαναπάρουμε άλλα εισητήρια γι' αυτά τα ματς και μάλιστα να φτάσουμε Μάρτιο για να μας το πουν...
Άβαταρ μέλους
ugandezos

Δημοσίευση από ugandezos »

Να πω την αληθεια και εγω δεν ηξερα πως δεν 8α ισχισουν τα διαρκειας στα Play-off....
Άβαταρ μέλους
Kareena4ever
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kareena4ever »

Απο την πρωτη ημερα εκδοσης/παραλαβης των διαρκειας ειχαν ρωτησει αρκετα παιδια αν ισχυουν τα διαρκειας και σε περιπτωση που ο ΠΑΟΚ παιξει πλευ-οφ.
Η απαντηση τοτε ηταν οχι. Ισχυουν για ολους τους αγωνες, φιλικους και επισημους, πρωταθλημα και κυπελλο εκτος απο την περιπτωση που παιξουμε σε πλευ-οφ στο τελος της σαιζον.
Κριμα που με την αναβαθμιση του σαιτ χαθηκανε ποστ που ειχαν αναφερθει σ' αυτο ακριβως το θεμα.

Βεβαια, εδω και μηνες υπηρχαν και οι κακοπροαιρετοι που εγραφαν ακριβως το αντιθετο. Πως ειχαν προφορικη διαβεβαιωση οτι τα διαρκειας θα ισχυσουν και για τα πλευ-οφ.
Τωρα λοιπον, ας ζητησουν συγνωμη σε περιπτωση που καταλαβαν λαθος η ας συνεχισουν να γραφουν πως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν επραξε σωστα.
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

δεν διαβασα πουθενα οτι θα ισχυσουν τα διαρκειας στα πλευ οφ
δεν διαβασα πουθενα οτι δεν θα ισχυσουν τα διαρκειας στα πλευ οφ
αποψη μου ειναι να μην ισχυσουν και ας γινομαι αντιπαθητικος
αποψη μου ομως οτι τα πεταλα πρεπει να ναι δεκαρια ή δεκαπενταρια και η 5-6 το πολυ εικοσι...φιλικη τιμη....αποψη μου...ολοι ξερουμε οτι η ομαδα νοσει οικονομικα.
σε καθε περιπτωση το γεγονος οτι δεν εχει ανακοινωθει τπτ ειναι λαθος χειρισμος του θεματος...στη συνεντ.τυπου πρεπει ο θοδωρας να μιλησει ξεκαθαρα και για αυτα τα θεματα οπως και για τους στοχους του χρονου
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

Εγω οταν πηρα το διαρκειας μου τον Ιουλιο δεν ρωτησα για το αν ισχυουν τα διαρκειας για τα πλει οφ ή οχι, πολυ απλα γιατι δεν μου περασε απο το μυαλο να ρωτησω κατι τετοιο.
Ειχα την εντυπωση οτι αγοραζα αυτο που μου ελεγαν οτι μου πουλουσαν. Εισητηριο διαρκειας δηλαδη και οχι εισητηριο περιορισμενης διαρκειας. Γνωμη μου ειναι, οτι αυτα τα πραγματα ειναι της πλακας. Το διαρκειας ειναι διαρκειας και πρεπει να ισχυει για ολη την σαιζον. Εντ οφ ντισκάσιον, φινίτο, σε φινί.
Πηραμε διαρκειας, πηραμε μετοχες, βαζουμε στην μπαντα για να συμμετασχουμε ξανα στην ΑΜΚ και για να αγορασουμε το (ακριβοτερο φανταζομαι) διαρκειας για την νεα σαιζον. Και τωρα θα πρεπει να δωσουμε και 60-80 ευρω για τα ματς των πλει οφ?? Δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα.

Αν ισχυε κατι τετοιο απο την αρχη της σαιζον τοτε θα επρεπε να ενημερωσουν τον κοσμο σχετικα το καλοκαιρι. Δεν το εκαναν. Μιλησα με αρκετο κοσμο στο τηλεφωνο το τελευταιο διημερο για να διαπιστωσω αν τελικα εγω ημουν ο "απροσεχτος" που δεν καταλαβε οτι τα διαρκειας ηταν στην πραγματικοτητα "περιορισμενης διαρκειας". Αυτο που προκυπτει τοσο απο τις προσωπικες μου επαφες οσο και απο τα οσα διαβαζω εδω μεσα ειναι οτι οι περισσοτεροι, για να μην πω οι συντριπτικα περισσοτεροι, ηταν το ιδιο "απροσεχτοι" με μενα.

Επειδη λοιπον θελουμε να τα σπρωξουμε στην ΑΜΚ που ανοιγει ξανα σε λιγο, ας το κοιταξουν λιγο σοβαρα εκει το θεμα στην ΠΑΕ. Θα καταλαβαινα την μη ισχυ των διαρκειας στην ακολουθη περιπτωση: Ας πουμε οτι ο ΠΑΟΚ βγαινει δευτερος στα πλει οφ φετος. Σε αυτη την περιπτωση θα καταλαβαινα ενα διαρκειας που θα ισχυε για ολα τα ματς της σαιζον, συμπεριλαμβανομενου και του ΟΥΕΦΑ, αλλα που δεν θα ισχυε για ματς ομιλων Τσου Λου στην (ομολογουμενως μικρη σε πιθανοτητες) περιπτωση που η ομαδα προκρινοταν σε αυτους. Εκει πραγματι θα υπηρχε ενα θεμα σε οτι αφορα την σωστη κοστολογηση του εισητηριου διαρκειας. Φετος ομως, με τις μεταγραφες που εγιναν και με την εικονα που εδειξε η ομαδα στα φιλικα, υπηρχε κανεις που να πιστευει οτι η ομαδα θα τερματιζε απο την εκτη θεση και κατω??? Δεν νομιζω. Επομενως προβλημα στην “ορθη” κοστολογηση των φετινων διαρκειας δεν δικαιολογειται.
Άβαταρ μέλους
Tetradje

Δημοσίευση από Tetradje »

Και ενα ακομη ερωτημα ειναι: Οταν μπαινουν τοσες... χιλιαδες τζαμπα σε καθε ντερμπι, ποσοι θα δωσουν 80 και 100 ευρω χωρις να νιωθουν μ@λκες?
Άβαταρ μέλους
axl4

Δημοσίευση από axl4 »

ομαρ φιλε μου αυτοι που μπαινουν τσαμπα, μπορει να νιωθουν εξυπνοι αλλα δεν ειναι ΠΑΟΚτσηδες στη συνειδηση και των ιδιων αλλα και ολων μας.
οπως εγω που εχω διαρκειας χρησιμοποιωντας το μονο για λιγους αγωνες και το χαιρεται φιλος φιλου μπορει να αισθανομαι και μακακας αλλα μεσα μου αισθανομαι και ΠΑΟΚτσης και το δευτερο υπερισχυει του πρωτου.
οσο για τα διαρκειας ταπεινη μου γνωμη οτι καλα κανουν και δεν ισχυουν στα πλειοφς.Αυτοματως οι πηγες εσοδων γινονται δυο:η 2η α.μ.κ. που οσοι ειναι να συμμετεχουμε το πολυ πολυ να αφαιρεσουμε απο το ποσο μας την αξια των εισιτηριων και οι εισπραξεις των αγωνων των πλειοφς (3 σολντ αουτ λογικα).
οσοι δεν θα βαλουν για την αυξηση απο τους 28.500*3 αγωνες=85.500 περιπου που θα πανε να αγορασουν εισιτηριο, θα αναγκαστουν να αγορασουν εισιτηριο και μεταξυ αυτων(και οχι μονο) καποιοι θα κανουν και τα δυο.στη σουμα (με το δικο μου μυαλο) μου φαινονται περισσοτερες οι πιθανοτητες να αυξηθουν τα κερδη αφου σου δινονται απο τις 2 πιθανες επιλογες και οι δυο να συνδραμεις.
προσωπικη εκτιμηση αποτελει το γεγονος οτι ειναι πιο σιγουρη η αγορα εισιτηριου απο ενα μεσο ΠΑΟΚτση παρα η συμμετοχη του στην α.μ.κ. και κακα τα ψεματα με τον ΠΑΟΚ αισθανομαστε λιγοτερο καταναλωτες (αρα λιγοτερες απαιτησεις και γκρινιες) παρα στα υπολοιπα αγαθα που δινουμε τα χρηματα μας...
Άβαταρ μέλους
Tetradje

Δημοσίευση από Tetradje »

Το ουσιαστικο θεμα ομως δεν ειναι πως νιωθει ο καθενας αλλα το οτι πληττονται τα εσοδα της ΠΑΕ με 2 τροπους: α. Λογω του οτι αυτοι που μπαινουν ετσι δεν πληρωνουν β. Αυτοι που αγορασαν διαρκειας το καλοκαιρι βλεπουν οτι δεν ειναι πια και απαραιτητο για να μπεις στο γηπεδο...

Το αλλο θεμα παντως ειναι αυτο που αναφερει ο Hideguti και συμφωνω μαζι του! Το λες απο την αρχη, το διαρκειας ειναι διαρκειας γι αυτο και πανω αναφερει τη σαιζον και οχι τη διοργανωση.

Και πιστεψε με δεν ειναι θεμα οικονομικο πρωτιστως... (Εχω απο 2 διαρκειας σε μπασκετ και ποδοσφαιρο και στο μπασκετ πηγα σε εναν αγωνα) Εξ αλλου ο ΠΑΟΚ εχει μπει στα παγια εξοδα ενος μηνα, μαζι με ΔΕΗ και κοινοχρηστα!

Πρωτα απο ολα ειναι θεμα αντιμετωπισης του οπαδου-επενδυτη!
Άβαταρ μέλους
Kareena4ever
Επικοινωνία:

Τα πραγματα ειναι απλα.
Οποιος θελει και μπορει να συνεισφερει οικονομικα στο συλλογο το κανει με οποιο τροπο διαλεξει ο ιδιος.
Διαρκειας, συνδρομη σε Ερασιτεχνη, μετοχες ΠΑΕ ΠΑΟΚ, προιοντα απο επισημη μπουτικ, απλα εισιτηρια σε αγωνες, συνδρομες και ειδη απο συνδεσμους φιλων ΠΑΟΚ ειναι καποιοι απο τους τροπους ενισχυσης.

Η ΠΑΕ δεχτηκε ζυμωσεις αναμεσα στον κοσμο του ΠΑΟΚ την προηγουμενη ανοιξη και αποφασισε για ενα χρονικο διαστημα να αφησει τις τιμες των διαρκειας στο ιδιο επιπεδο.
Επισης, η αυξηση ηταν ελαχιστη για οσους παρηγγειλαν διαρκειας το δευτερο μηνα και μετα.
Ακομα, υπαλληλοι δηλωσαν απο την αρχη πως τα εισιτηρια θα ισχυουν για 15 αγωνες του Πρωταθληματος, για φιλικα και για ματς κυπελλου.
Μονο το ματς με Παρτιζαν αποφασιστηκε με το γελοιο εισιτηριο των 10 και 20 ευρω να αποτελεσει εξαιρεση και τα εσοδα να πανε στο συλλογο. Σε ενα ματς οπου ειδαμε την 1,2,3 σχεδον αδεια ενω την 4,5,6 σχεδον γεματη.
Τελος, καποια απο τα φιλικα του καλοκαιριου απετελεσαν ειδικη περιπτωση, καθοτι τα διαρκειας δεν ειχαν ακομα εκδοθει.

Τα επιχειρηματα του στυλ "γιατι να πληρωσω, αφου αλλος μπαινει τζαμπα μεσα;" με αφηνουν αδιαφορο.
Θελω να βοηθησω και μπορω, αρα το κανω.
Ελευθερος ειναι οποιος δε θελει η δε μπορει να μην δωσει χρηματα/κι αλλα χρηματα για εισιτηρια στα πλευ-οφ.

Οποιος περαιτερω θεωρει πως η ΠΑΕ επρεπε να προσφερει γραπτη ανακοινωση απο την αρχη της σαιζον και να πει πως συμπεριλαμβανει η δεν συμπεριλαμβανει τα ενδεχομενα ματς πλευ-οφ ειναι, κατα την ταπεινη μου γνωμη, πολυ αυστηρος.
Προσωπικα ειχα ρωτησει απο την πρωτη ημερα παραλαβης διαρκειας και μου ειχε ξακαθαριστει προφορικα πως τα διαρκειας μας ισχυουν στο πρωταθλημα μονο για 15 ματς.
Απο κει και περα, ο καθενας εχει το δικαιωμα να θεωρει τα νεα εξοδα για εισιτηρια σε πλευ-οφ θετικο η αρνητικο σημαδι για τη λειτουργια της ΠΑΕ.
Δεν ειναι ωραιο ομως να ακουγονται φωνες που ισχυριζονται πως η ΠΑΕ ειχε δηλωσει εξαρχης πως και τα ματς πλευ-οφ θα συμπεριλαμβανονται στο καρτελακι διαρκειας.

Οσο για σκεψεις που αφορουν στην επομενη σαιζον 2009-2010, ολοι θα δουν πως υπαρχουν ηδη ζυμωσεις για διαφορετικων ειδων διαρκειας. Αγνωστο τι τελικα θα συμβει, μα σιγουρα η γνωμη του κοσμου θα παιξει καταλυτικο ρολο στις αποφασεις.
Άβαταρ μέλους
axl4

Δημοσίευση από axl4 »

tetradze ολοι μας συμφωνουμε για τα χαμενα εσοδα και ολες τις ασχημες συνεπειες των τσαμπατζηδων οπως επισης και για τα προστιμα.
απλα εγραψα (ισως )την αμυνα του οργανισμου μου οσον αφορα το διαρκειας και την αισθηση του μακακα.ειναι καθαρα υποκειμενικο πως αντιδρα ο καθενας μας και ολες οι αποψεις ειναι σωστες.
ειλικρινα δεν ξερω αν ειχε ξεκαθαριστει το θεμα με τα διαρκειας και τα πλειοφς απο την αρχη της σεζον και δεν μπορω να παρω θεση αν υπηρξε τουμπα στο θεμα αυτο.
ειμαι απο τους απροσεκτους που δεν ζητησαν αυτην τη διευκρινηση οταν το αγορασα.αν ομως ειχαν πει απο τη διοικηση οτι ισχυουν και στα πλειοφς, αλλα μετα αλλαξε, τοτε αποτελει μεγα λαθος τους.αλλα δεν ξερω τι ακουγεται επανω στα ραδια κτλ και κατα ποσο υπηρχε επισημη απαντηση ή μηπως καποια παπαγαλακια-παραγωγοι το ειδαν ονειρο και το βγαζουν απο μονοι τους διαμορφωνοντας αποψεις...
οσο για τα στανταρ εξοδα του μηνα...περαστικα μας! :) :) :)
Άβαταρ μέλους
PRAKTORINOS

Δημοσίευση από PRAKTORINOS »

Kareena4ever έγραψε: Οποιος περαιτερω θεωρει πως η ΠΑΕ επρεπε να προσφερει γραπτη ανακοινωση απο την αρχη της σαιζον και να πει πως συμπεριλαμβανει η δεν συμπεριλαμβανει τα ενδεχομενα ματς πλευ-οφ ειναι, κατα την ταπεινη μου γνωμη, πολυ αυστηρος.

Δεν ειναι ωραιο ομως να ακουγονται φωνες που ισχυριζονται πως η ΠΑΕ ειχε δηλωσει εξαρχης πως και τα ματς πλευ-οφ θα συμπεριλαμβανονται στο καρτελακι διαρκειας.
Οποιος σπέρνει "φλου και αοριστίες" θερίζει δυσαρέσκεια.
Οχι μόνο εδώ, παντού.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα έπρεπε να μην μας υποβάλλει στη διαδικασία να την κρίνουμε καν.

Οταν φθάσουμε να την κρίνουμε θα είναι αυστηρά.
Δεν είναι ακόμα τής στιγμής.

Ο διαχωρισμός, πάντως, ενός προϊόντος (των αγώνων τού πρωταθλήματος), σε δύο μέρη μού προκαλεί πικρό γελάκι.

Διοικητική Μέριμνα σημαίνει οτι σεβόμαστε τον πελάτη-οπαδό, προλαβαίνουμε και αποφεύγουμε τις γκάφες και τις κακοτοπιές των προκατόχων μας και επιβραβεύουμε όσους τυφλά μάς εμπιστεύονται.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

οι αλλες ομαδες τι πολιτικη ειχανε για το play of περσυ ας πουμε η αεκ
ο παο ο ρουλης ?
Άβαταρ μέλους
Kareena4ever
Επικοινωνία:

PRAKTORINOS έγραψε:
Kareena4ever έγραψε: Οποιος περαιτερω θεωρει πως η ΠΑΕ επρεπε να προσφερει γραπτη ανακοινωση απο την αρχη της σαιζον και να πει πως συμπεριλαμβανει η δεν συμπεριλαμβανει τα ενδεχομενα ματς πλευ-οφ ειναι, κατα την ταπεινη μου γνωμη, πολυ αυστηρος.

Οποιος σπέρνει "φλου και αοριστίες" θερίζει δυσαρέσκεια.
Οχι μόνο εδώ, παντού.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα έπρεπε να μην μας υποβάλλει στη διαδικασία να την κρίνουμε καν.

Οταν φθάσουμε να την κρίνουμε θα είναι αυστηρά.
Δεν είναι ακόμα τής στιγμής.

Ο διαχωρισμός, πάντως, ενός προϊόντος (των αγώνων τού πρωταθλήματος), σε δύο μέρη μού προκαλεί πικρό γελάκι.

Διοικητική Μέριμνα σημαίνει οτι σεβόμαστε τον πελάτη-οπαδό, προλαβαίνουμε και αποφεύγουμε τις γκάφες και τις κακοτοπιές των προκατόχων μας και επιβραβεύουμε όσους τυφλά μάς εμπιστεύονται.
Δεν ειναι η ΠΑΕ που ευθυνεται για την απεριγραπτη γκρινια στο θεμα των διαρκειας απο τον προηγουμενο Απριλιο μεχρι σημερα.
Πρωτα απ' ολα, διαφορες ΠΑΕ εχουν στο παρελθον διαθεσει διαφορετικων ειδων διαρκειας και μονο δυο παραδειγματα ειναι το ερπετο και το χανουμακι.
Φλου και αοριστια ειναι το να βγαινει κανεις και να λεει πριν μηνες πως η ΠΑΕ εχει δηλωσει πως θα ισχυουν τα διαρκειας και για τα πλευ-οφ, επειδη στην ανακοινωση της ειχε αναφερει πως ισχυουν για τα ματς πρωταθληματος χωρις παραπανω διευκρινιση.
Γκρινια ειναι να μαζευομαστε απο την πρωτη μερα διαθεσης διαρκειας ουρες και καποιοι να βριζουν ασυστολα, ενω προσπαθουν να ανοιξουν τα γραφεια στο βαθος για να "την πουν" σε Ζαγορακη , Ποικιλιδη και οποιον αλλο συμφωνα με εκεινους κρυβοταν μεσα εκεινο το Κυριακατικο πρωινο.
Γκρινια ειναι να σου λεει μια ΠΑΕ πως βρισκεται μπροστα σε ενα χαος οργανωτικο και διοικητικο, πως φετος θα υπαρξουν πολλα παραπονα απο τις ατελειες.
Και καποιοι να λενε δε μας ενδιαφερει, θελουμε σεβασμο στον πελατη, αγνοωντας την πραγματικοτητα που φανερωνει πως ειμαστε πολυ πισω σε συγκεκριμενα θεματα.
Τουλαχιστον, εχουμε μεταξυ μας και μεταξυ κοσμου και διοικησης μια σχεση, την οποια διεπει οσο γινεται η ειλικρινεια και η διαφανεια.
Γκρινια ειναι πριν σχεδον ενα χρονο να τρωγονται σε προσωπικες αντιπαραθεσεις μεχρι τελικης πτωσης ΠΑΟΚτσηδες μεταξυ τους για το αν πρεπει να γινει αυξηση στην τιμη των διαρκειας η οχι.
Η κριτικη στη διοικηση πρεπει να πραγματωνεται καθημερινα απο ολους, οπως και η εμπρακτη στηριξη. Με τον ιδιο τροπο οπως ασκειται κριτικη καθημερινα σε παικτες, προπονητες, παραγοντες, συνδεσμους, απλο κοσμο, ΜΜΕ, αλλους συλλογους, πολιτικα και οικονομικα κεντρα εξουσιας.
Αυτο δε σημαινει πως εχει καποιος το δικαιωμα να συκοφαντει, λεγοντας πως η ΠΑΕ ειχε πει πως συμπεριλαμβανονται τα πλευ-οφ και τωρα κανει πισω.
Άβαταρ μέλους
PRAKTORINOS

Δημοσίευση από PRAKTORINOS »

Kareena4ever έγραψε: ...επειδη στην ανακοινωση της ειχε αναφερει πως ισχυουν για τα ματς πρωταθληματος χωρις παραπανω διευκρινιση.

Τουλαχιστον, εχουμε μεταξυ μας και μεταξυ κοσμου και διοικησης μια σχεση, την οποια διεπει οσο γινεται η ειλικρινεια και η διαφανεια.
Παίζουμε με τις λέξεις.
Ετσι μού φαίνεται.

Οταν λέμε πως "ισχύουν για τα ματς τού πρωταθλημάτος" (με ή χωρίς παραπάνω διευκρίνηση), σημαίνει ακριβώς αυτό το πράγμα:
ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.

Εαν είναι παράλειψη, αμέλεια τής ΠΑΕ, τσιμέντο να γίνει!
Νέοι είναι, θα μάθουν.
Έστω και στην κασίδα μου.
Γιατί είχα πολλά και πλούσια μαλλιά μέχρι που εμφανίστηκε στη ζωή μου ο Βουλινός και οι επόμενοι.

Εαν είναι όμως τρικ, το θεωρώ απαράδεκτο.
Και μόνο αυτοί ξέρουν αν είναι τέτοιο.

Στο δια ταύτα:
Εαν μού πει κάποιος οτι τα play-offs δεν είναι μέρος τού ίδιου πρωταθλήματος που παρακολουθούμε εδώ και εικοσιτόσες αγωνιστικές και θα κρίνουν την τελική κατάταξη του, αλλά κάποια άλλη διοργάνωση (διηπειρωτικό, διαπλανητικό, διαγαλαξιακό), πάω πάσο.

Εαν επιμένετε οτι η ΠΑΕ έκανε ό,τι πρέπει στην φετινή διατύπωση, να την αφήσει ίδια και απαράλλαχτη και για τού χρόνου και δια παντός.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PRAKTORINOS την Παρ 13 Μαρ 2009, 18:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Play off 08-09”