Ισχύει γιατί παίζει με τα καρέ σε κλάσματα, το λέμε χρόνια τώρα... Του πότε θα φύγει η μπάλαpaok re niamou έγραψε:άρα όλη δουλειά στήνεται από τον τεχνικό που σταματά την φάση ένα κλικ πριν η μετά, βάζοντας την γραμμή στο χρονικό σημείο που του έχει συστήσει ο εντολοδοχος του. Βλέπε την φάση στο πρώτο ματς του γαβρου και στο πρώτο ακυρωμενο γκολ του Βαρέλα.
ΠΑΟΚ- Ο.Α.Ρ.Η.Σ. 22/09,18:30, Paokmania Web Radio-PAOKTV
Re: ΠΑΟΚ- Ο.Α.Ρ.Η.Σ. 22/09,18:30, Paokmania Web Radio-PAOKTV
Αν ήταν να παίξουμε με γιομες ,γιατί δεν φέραμε προπονητή τον Αναστασιάδη;
Και ποιο λίγα θα έδινε ο Σαββίδης και με περισσότερο πάθος θα παίζαμε.
Και ποιο λίγα θα έδινε ο Σαββίδης και με περισσότερο πάθος θα παίζαμε.
Δεν μπορω να καταλαβω αυτο το πραγμα που παιζουμε μονιμα σαν συγκαμενοι,κανουμε κοντρολ με την τριτη,κινηση μηδεν και ως αναπτυξη πιο προβλεψιμοι πεθαινεις.Ακομα και ο καλος μεχρι τωρα στη σεζον Γιανουλης, επειδη εκτος της σεντρας δεν απειλει αλλιως, κανει το παιχνιδι μας μονοδιαστατο και ευκολα αντιμετωπισιμο, καθως το ανεβασμα του μοιαζει να ειναι το μονο που δουλευουμε.Μηδενικες βοηθειες και απο τον αξονα επιθετικα, οποτε γιωμα και αγιος ο Θεος.Δεν ξερω που μπορει να μας παει αυτο.
Εγώ ξέρω ότι σε όλα τα ματς τα δικά μας, σταματούσε το ματς.... Σήμερα είχε 40 διακοπές αλλά όχι για αυτόpgetsos έγραψε:Θα το ελεγξαν. Όλα σχεδόν ελεγχονταιpilotos έγραψε:Το τράβηγμα στον μπισεσβαρ εντός περιοχής θα ήταν λόγος για έλεγχο στο var, αν ήταν ανάποδα και φυσικά πέναλτι
Έλεος με τις γιομες στο πουθενά, πρέπει να παιχτεί ποδοσφαιρο, μέχρι τώρα μόνο μπάλα δεν παίζεται
Είμαστε ψιλό χάλια. Ο Γιαννούλης συνεχίζει να είναι καλός. Το σκουλήκι είναι χάλια με λίγη σοβαρότητα θα γίνει το 3-1.
Οι διαιτητές στο βαν βλέπουν και άλλα Ρίπλεϊ εκτός απ' αυτά που βλέπουμε εμείς.
Σε άλλα νέα...η φετινή ομάδα έτρωγε άνετα τάλιρο από την περσινή.
Υγ Βαρέλα εισ' ωραίος
Σε άλλα νέα...η φετινή ομάδα έτρωγε άνετα τάλιρο από την περσινή.
Υγ Βαρέλα εισ' ωραίος
- constadine
Στο ριπλέι δεν φάνηκε να είναι ,στο πάγωμα της φάσης ,φαίνεται να είναι ελάχιστα .blackfox έγραψε:τι λες βρε ......?constadine έγραψε:Ήταν νομίζω για ελάχιστα οφσάιντ ,βέβαια δεν είδαμε τη γραμμή .
Εντιτ. Ήρεμα με τις εκφράσεις
Μαύρο Χιόνι
ας μας καποιος γιατι παιζει αυτος ο ζαμπα... που ειναι ο ΣΤΟΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ γαμω?!!!! και τι νομιζει πως κανει ο Βαρελα...
παιζουμε στο κεντρο με καποιον Αγκουστο και εναν φιλοτιμο Μισιτς... με τους φιλοτιμους??? ελεος δε ψαχνουμε γαμπρο!
παιζουμε στο κεντρο με καποιον Αγκουστο και εναν φιλοτιμο Μισιτς... με τους φιλοτιμους??? ελεος δε ψαχνουμε γαμπρο!
- sourmenetes
- Moderator
Ποιος ο λόγος να παίξει ο ζαμπα πίσω από τον ακπομ και ο μπισε πλάγια;;
Φερτον στο κέντρο βρε
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φερτον στο κέντρο βρε
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ρε παισιά την γραμμή στα οφσάιντ η παραγωγή δεν τα βάζει;Ποιος κάνει την παραγωγή;το PAOK tv δεν την κάνει;
Θα τους πατήσουμε στο β. Και τους σκώληκες καί το βάρ.
Όχι μία εταιρείαxpan έγραψε:Ρε παισιά την γραμμή στα οφσάιντ η παραγωγή δεν τα βάζει;Ποιος κάνει την παραγωγή;το PAOK tv δεν την κάνει;
Δεν έχεις παίκτες με ουσία με αληθινή επιθετικότητα ..ένας Ματος ένας μπισεσβαρ απειλούν με αμεσότητα ..λημνιος ζαμπα διαγωνίζονται ποιος είναι πιο ακίνδυνος
- navigator11
Δε θα σταθώ σε πολλά. Μιλάμε για μια παρωδία. Αδυνατώ να φανταστώ πόσες καθυστερήσεις θα γίνουν στο β ημίχρονο. Τα 7 λεπτά καθυστέρηση είναι από τις γελοιωδέστερες αποφάσεις, που έχω δει μέχρι τώρα για φέτος.
Αμφιβάλλω αν έχει παιχτεί 20 λεπτά χρόνος καθαρού ποδοσφαίρου. Να πω και 2 πραγματάκια για το "παιχνίδι". Ο Βαρέλα μέχρι στιγμής είναι κάκιστος. Κ-Α-Κ-Ι-Σ-Τ-Ο-Σ. Όχι μόνο για το ότι έχασε τον άλλον στη φάση του γκολ. Αυτές οι γιόμες του, τουλάχιστον 3-4 ως τώρα, είναι σχεδόν προκλητικές. Δώρο στον Σάγκι. 1 φορά, οκ. Άντε και μια δεύτερη, να το δεχτώ. Αλλά όχι έτσι ρε φίλε. Χαλάρωσε λίγο. Επίσης, μόνο για την αντίδρασή του σε εκείνη τη φάση, που σήκωνε παρατεταμένα τα χέρια για να του δώσει ο Μίσιτς, νομίζω, την μπάλα και, ενώ χάθηκε η μπάλα, εκείνος έμεινε στήλη άλατος και δε μάρκαρε το σκουλήκι στο 1 μετρο δίπλα του, αν ήμουν ο προπονητής του ΠΑΟΚ, ο Μπίσεσβαρ δε θα ξεκινούσε το β ημίχρονο. Εξοργιστική συμπεριφορά, στα δικά μου μάτια τουλάχιστον.

Σε άλλα νέα για άλλη μια φορά χάθηκε μια αλλαγή λόγω τραυματισμού........