Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X
- navigator11
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X
Δεν μπορεί να επικαλεστεί Κ-Α-Ν-Ε-Ι-Σ πως δεν ενήργησε δολίως ο συριζα στην υπόθεση του προπερσινού πρωταθλήματος. Είναι αστείο δηλαδή. Ο Βασιλειάδης από το κκε εσωτερικού προερχόταν; Όχι. Αυτό το πουτανάκι δεν έχασε, τόσο μετά από την παρωδία της αποχώρησης των μπάσταρδων για το διαβαλκλανικό λόγω του ... ετοιμοθανάτου κλόουν όσο και μετά από την αδιανόητη αλητεία με τους κομπιναδόρους της χούλιας, την παραμικρή ευκαιρία να διατυμπανίζει δημοσίως ότι, επί της ουσίας, ο ΠΑΟΚ έχασε το πρωτάθλημα. Πριν πάνε οι υποθέσεις στα αρμόδια δικαιοδοτικά όργανα. Δημιουργώντας κατά τρόπο αισχρότατο το ... απαραίτητο κλίμα για να κάνουν πολύ πιο απλά κι εύκολα την εκδούλευση οι σκουλαρίκες κι οι καποδιστριες κοκ. Τα περί ... φιέστας στο οακα, ενώ ακόμα εκκρεμούσε η υπόθεση για τον αγώνα με τους χαρτοπούτανους σε δεύτερο βαθμό, εγώ τα έλεγα δημοσίως;; Μην κοροιδευόμαστε. Αν ο συριζα ήθελε, μια χαρά μπορούσε εμπράκτως να τηρήσει τότε στάση ουδετερότητας. Δεν ήθελε. Και φτάσαμε στο σημείο μήνες μετά από το πέρας όλων αυτών των κωμικοτραγικών καταστάσεων, ο Βασιλειάδης, προσπαθώντας να αντικρούσει το ότι τους απέδιδαν τον Ιβάν σαν δικό τους "διαπλεκόμενο ολιγάρχη", να δηλώνει ότι, αν είχαν έτσι τα πράγματα, δε θα είχαν πάρει πρωτοβουλίες, βάσει των οποίων η ομάδα του Σαββίδη έχασε το πρωτάθλημα. Καλώς ή κακώς, έτσι συνέβησαν τα πράγματα. Κ δεν αλλάζει η πραγματικότητα. Όπως δεν αλλάζει και το ότι επί συριζα επετράπη στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μεταξύ πολλών άλλων ακόμα ... ευεργετημένων εταιρειών, να απαλλαγεί από τα χρέη της. Όπως δεν αλλάζει και το ότι επί ημερών τους τα πρωταθλήματα της τελευταίας 2ετιας δεν είχαν προκαθορισμένο πρωταθλητή από Σεπτέμβρη μήνα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Πέμ 19 Σεπ 2019, 14:41, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Εγώ πάλι, με το φτωχό μου το μυαλό, έχω αποφανθεί ότι, σ αυτό το χαβουζοβοθρολιμανίστικο δουλοκρατίδιο του πρεζεμπορίου που ζούμε, με όποια "κυβέρνηση" είναι στα πράγματα, εμείς "κλέψαμε" ένα ΠρωΚτάθλημα-ΝΤΑΜΠΛ...
Δεν με καταλαβαίνετε μαγκες, δε πειράζει
Δεν έχει νόημα να το συζητάμε, απλά διαφωνούμε
Απλά το σύστημα για να πέσει χρειάζεται πολύ κόπος
Προσωπικά πιστεύω δεν σώνεται η κατάσταση
Μόνο εάν χωρίσουμε σαν κράτος.
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Εύχομαι στην κα.Μαντακα ειρηνικό και απαλλαγμένο από άγχος το υπόλοιπο της ζωής της στην Αμερική.
Πραγματικά λυπάμαι και θλίβομαι όταν σοβαροί άνθρωποι και επαγγελματίες αναγκάζονται να αντιμετωπίσουν τέτοιες τρομαχτικές και εξευτελιστικές καταστάσεις απολύτως μόνοι τους, χωρίς κάλυψη απο πουθενά.
Για την κ@λοχώρα που ντρέπομαι να πώ πώς με μεγάλωσε, δεν έχω καμία λύπηση.
Φωτιά και τσεκούρι.
Πραγματικά λυπάμαι και θλίβομαι όταν σοβαροί άνθρωποι και επαγγελματίες αναγκάζονται να αντιμετωπίσουν τέτοιες τρομαχτικές και εξευτελιστικές καταστάσεις απολύτως μόνοι τους, χωρίς κάλυψη απο πουθενά.
Φωτιά και τσεκούρι.
- Μπαρκαρούτσος
++++++georgedoulk2008 έγραψε:Εύχομαι στην κα.Μαντακα ειρηνικό και απαλλαγμένο από άγχος το υπόλοιπο της ζωής της στην Αμερική.
Φωτιά και τσεκούρι.
Πρωτάθλημα Πρεσπών είπε ο π@υτανας ο γιος κ δεν κουνιέται φύλλο.Γαμημενη Ελλάδα.
Μια ολόκληρη κυβέρνηση κ ένα ολόκληρο δικαστικό σύστημα χορεύει στο Ρυθμό της κλανιας του.
Πόσο πιο χαμηλά θα πέσει η σκατοχωρα τους.
- Μπαρκαρούτσος
Ο Γριακλής στο Γ' τοπικό, με το ΑΦΜ "Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015".
Φήμες λένε ότι ο Σαββίδης φταίει.
-
ΔΥΣΤΥΧΏΣ τείνω να συμφωνήσω μαζί σου.prax έγραψε:Δεν με καταλαβαίνετε μαγκες, δε πειράζει
Η έστω να έχει μια ισχυρή κοινοβουλευτική εκπροσώπηση ο βορράς, κάτι σαν τη Λέγκα του Βορρά στην Ιταλία
Δηλαδή στην καλύτερη περίπτωση θα χρειαστούν 6 χρόνια να επανέλθουν στη ΣουπαΛιγδα.Ζαντός έγραψε:Ο Γριακλής στο Γ' τοπικό, με το ΑΦΜ "Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015".
Εκτός αν αγοράσουν κανένα άλλο αφμ του χρόνου.
Afm hopping
Afm hopping
- ΑποστόληςΑ
ΟΚgiapas έγραψε:μαξιμε σε ευχαριστώ που εξήγησες πιο όμορφα από μένα αυτό που ήθελα να πω.
Όπως οι επικές κουβέντες για αυγουλες και φασισμούς. Που όποτε έλεγες κάτι , έβγαινε πχ ο γιαπας κι έλεγε καταδικάζω τη βια από όποιο άκρο και αν προέρχεται είτε το αριστερό είτε το δεξί. Πίπες δηλαδή , όλοι τα ίδια κάνουν άρα μη πολυασχολείσαι.
Κακώς παρεξηγήθηκες Αποστόλη , δεν είχα διάθεση να σε προσβάλλω κι αν το έκανα ειλικρινά συγγνώμη.
Αντιλαμβάνομαι τη δεινή και αμήχανη θέση των αδερφών ΠΑΟΚτσήδων που συνεχίζουν να λένε το ποίημα ότι "κι ο Συριζα μία από τα ίδια ήταν, και μας κλέψανε ένα πρωτάθλημα, και μας πούλησαν και τη Μακεδονία - παρεμπιπτόντως, εγώ ακόμα σπίτι μου είμαι, δεν ήρθε κανένας βορειομακεδόνας να με πετάξει έξω-,και όλοι κράτος Αθηνών είναι κλπ". Εντάξει, το αντιλαμβάνομαι γιατί πρώτον, ναι, δεν είναι όλοι αριστεροί ή φίλοι του Σύριζα, έχουν ενστικτωδώς κακή προαίρεση απέναντι στο αριστερό και προοδευτικό, γιατί δεύτερον υπάρχουν και δεξιοί αδερφοί ΠΑΟΚτσήδες που δε μπορούν να συμφιλιωθούν έυκολα με την ιδέα ότι η παράταξη που αντιοπροσωπέυει το 90% της ιδεολογίας τους στην Ελλάδα είναι ένα μάτσο τομάρια και αποβράσματα, δουλικά του Μαρινάκη και του ΣΕΒ και τρίτον, γιατί μετά από τόσο πασόκ και νδ, δεν το χωρά εύκολα ο νους του Έλληνα ότι κάποια στιγμή πέρασαν και κάποιοι από την κυβέρνηση που μπορεί να έκαναν και αρκετές χοντρομαλακίες αλλά δεν ήρθαν ούτε να φάνε, ούτε να υπήρετήσουν αφεντάδες.
Παίζουμε στο μυαλό μας ένα παραμύθι ότι αυτός ο δαίμονας ο Βασιλειάδης, ήταν λακές του Μαρινάκη και μας έκλεψε το πρωτάθλημα (όταν η στάση του ιδίου του Ιβάν ήταν ενδεικτική του ότι κατάλαβε ότι χειρίστηκε επικοινωνιακά το σκηνικό με την κούλα λάθος), οπότε και ο Συριζα μας το έκλεψε, τα γαϊδούρια τα αριστερά τα άπλυτα. Το ότι οι βιαστές της χώρας είναι ξανά στα πράγματα με τις αγριότερες ορέξεις που είχαν ποτέ και ότι όπου σταθούν και όπου βρεθούν την πέφτουν στους άπλυτους του Συριζα και στον ΠΑΟΚ μάλλον μόνο εγώ το βλέπω.
Καταλάβετε ότι όσοι ψηφίσατε ΝΔ, συμμετείχατε στην παλινόρθωση ενός αποτρόπαιου καθεστώτος που και απέναντι στον ΠΑΟΚ είναι και απέναντι στον απλό Έλληνα εν γένει.
Ελπίζω μόνο να μη βρίσκεται ανάμεσά μας κανένας εξωγήινος που ψήφισε Κούλη για να αντραπεί η συμφωνία των Πρεσπών... Θα λυπηθώ πολύ.
Παίζουμε στο μυαλό μας ένα παραμύθι ότι αυτός ο δαίμονας ο Βασιλειάδης, ήταν λακές του Μαρινάκη και μας έκλεψε το πρωτάθλημα (όταν η στάση του ιδίου του Ιβάν ήταν ενδεικτική του ότι κατάλαβε ότι χειρίστηκε επικοινωνιακά το σκηνικό με την κούλα λάθος), οπότε και ο Συριζα μας το έκλεψε, τα γαϊδούρια τα αριστερά τα άπλυτα. Το ότι οι βιαστές της χώρας είναι ξανά στα πράγματα με τις αγριότερες ορέξεις που είχαν ποτέ και ότι όπου σταθούν και όπου βρεθούν την πέφτουν στους άπλυτους του Συριζα και στον ΠΑΟΚ μάλλον μόνο εγώ το βλέπω.
Καταλάβετε ότι όσοι ψηφίσατε ΝΔ, συμμετείχατε στην παλινόρθωση ενός αποτρόπαιου καθεστώτος που και απέναντι στον ΠΑΟΚ είναι και απέναντι στον απλό Έλληνα εν γένει.
Ελπίζω μόνο να μη βρίσκεται ανάμεσά μας κανένας εξωγήινος που ψήφισε Κούλη για να αντραπεί η συμφωνία των Πρεσπών... Θα λυπηθώ πολύ.
- ΑποστόληςΑ
- thodoris31
Βρε Noor 1 εχεις δικαιωμα και μιλας,
ενω θα επρεπε να εισαι στο Aλκατραζ?
ενω θα επρεπε να εισαι στο Aλκατραζ?
Δυστυχώς έχεις δίκιο.Χανονται αξιόλογοι άνθρωποι όχι μόνο από την δικαιοσύνη, αλλά και άλλοι που μέσω της πολιτικής αν και προσπάθησαν πολύ και αθόρυβα για την ομάδα μας κάνοντας ότι μπορούν παλεύοντας με τα θηρία και για ηθική ανταμοιβή έβρισκαν σφαίρες στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου τους ενώ παράλληλα έτρωγαν και το σκατό από συνοπαδους.georgedoulk2008 έγραψε:Εύχομαι στην κα.Μαντακα ειρηνικό και απαλλαγμένο από άγχος το υπόλοιπο της ζωής της στην Αμερική.
Φωτιά και τσεκούρι.
Δύσκολο πράγμα να παλεύεις.