Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
-
Re: Ερωτήσεις, βοήθεια για το φόρουμ
Και αλλο ενα παιδι σιγουρα δν μπορουσε να μπει στο σαιτ αλλα νομιζω οτι οι περισσοτεροι δν ειχαμε καποιο προβλημα...

και εγω μονο χτες και σημερα το πρωι δεν μπορουσα να μπω... τωρα ολα οκ... 

Πιθανόν να είχες πάρει μπλοκαρισμένη ip .. Μου έχει συμβεί κι εμένα και σε αρκετούς άλλους σε άσχετες φάσεις!
ναι, τωρα που το λες κατι τετοιο μου εβγαζε...
τεσπα, τωρα ολα οκ
τεσπα, τωρα ολα οκ

- Kareena4ever
- Επικοινωνία:
Η λειτουργια "Απόκρυψη των στοιχείων μου κατά την διάρκεια της σύνδεσης" λειτουργουσε κανονικα απο το Σαββατο 31 Ιανουαριου(μερα εμφανισης του νεου φορουμ) μεχρι και 9 Φεβρουαριου.
Τοσο σε προφιλ οσο και κατα την προσπαθεια συνδεσης στο φορουμ.
Εχει απενεργοποιηθει στο φορουμ απο τις 10 Φεβρουαριου.
Επισης, κατα καιρους στο κατω μερος της αρχικης σελιδας του φορουμ εμφανιζονται να ειναι συνδεδεμενα και μελη "κρυφα".
Μηπως η δυνατοτητα αποκρυψης των στοιχειων κατα τη συνδεση παραμενει πια ενεργοποιημενη μονο για αντμιν η αποτελει λαθος στην στατιστικη της αρχικης σελιδας του φορουμ;
Ειναι οι αλλαγες αυτες συνολικα συνειδητη επιλογη του αντμιν που ασχολειται με τον σχεδιασμο του νεου φορουμ η ειναι προβλημα λειτουργιας της πλατφορμας;
Τοσο σε προφιλ οσο και κατα την προσπαθεια συνδεσης στο φορουμ.
Εχει απενεργοποιηθει στο φορουμ απο τις 10 Φεβρουαριου.
Επισης, κατα καιρους στο κατω μερος της αρχικης σελιδας του φορουμ εμφανιζονται να ειναι συνδεδεμενα και μελη "κρυφα".
Μηπως η δυνατοτητα αποκρυψης των στοιχειων κατα τη συνδεση παραμενει πια ενεργοποιημενη μονο για αντμιν η αποτελει λαθος στην στατιστικη της αρχικης σελιδας του φορουμ;
Ειναι οι αλλαγες αυτες συνολικα συνειδητη επιλογη του αντμιν που ασχολειται με τον σχεδιασμο του νεου φορουμ η ειναι προβλημα λειτουργιας της πλατφορμας;
εκανα μια βλακεια πριν συνδεθηκα στο φορουμ με explorer και δεν μου βγαζει το'αποσυνδεση' και ετσι δεν μπορω να αποσυνδεθω.....τι να κανω τωρα??
δοκιμασε εκκαθαριση προσωπικων δεδομενων απο εργαλεια του μοτζιλα
ή αν εισαι εξπλορερ, δοκιμασε εργαλεια επιλογες και καπου εχει διαγραφη ..
σε καθε περιπτωση κανε και μια ανανεωση πατωντας F5
ή αν εισαι εξπλορερ, δοκιμασε εργαλεια επιλογες και καπου εχει διαγραφη ..
σε καθε περιπτωση κανε και μια ανανεωση πατωντας F5
- screwdriver4
Re: Προβληματα λειτουργιας
σημερα 22 φεβ. καταφερα επιτελους να κανω συνδεση στο φορουμ του παοκμανια.ελεος
αυτο που ποτε δεν εχω μπορεσει να κανω στο φορουμ ειναι να απαντησω σε πανω απο μια δημοσιευσεις με μια δικια μου δημοσιευση.πως μπορω να το κανω;
- Pegasus1589
Re: Νέο φόρουμ
Τώρα που πέρασε ένας μήνας και σταμάτησε η καταιγίδα αποριών, ας ρωτήσω για το γνωστό θέμα για 1234134312ή φορά:
Τελικά δε γίνεται τίποτα για τα κατεστραμμένα ποστ; Διάβασα τα παραπάνω και φάνηκε ότι ίσως υπήρχε ελπίδα.
Έστω και στο ξεκάρφωτο, θα πω κι εγώ συγχαρητήρια για την ιστοσελίδα αυτή! Οι συντελεστές απ'όσο έχω καταλάβει δεν πρέπει να είχαν μεγάλη εμπειρία και αυτό κάνει ακόμα σημαντικότερο αυτό που έχουν καταφέρει. Κοιτάμε μπροστά!
Τελικά δε γίνεται τίποτα για τα κατεστραμμένα ποστ; Διάβασα τα παραπάνω και φάνηκε ότι ίσως υπήρχε ελπίδα.
Έστω και στο ξεκάρφωτο, θα πω κι εγώ συγχαρητήρια για την ιστοσελίδα αυτή! Οι συντελεστές απ'όσο έχω καταλάβει δεν πρέπει να είχαν μεγάλη εμπειρία και αυτό κάνει ακόμα σημαντικότερο αυτό που έχουν καταφέρει. Κοιτάμε μπροστά!

Κάνε παράθεση στην πρώτη δημοσίευση που θέλεις να απαντήσεις, γράψε την απάντηση σου και κάνε copy (ctrl+c) χωρις να πατήσεις υποβολή. Ξαναπήγαινε πίσω και κάνε παράθεση στη δεύτερη δημοσίευση. Στο καινούριο παράθυρο, κάνε paste (ctrl+v) και θα έχεις και την πρώτη. Για παραπάνω απο 2 παραθέσεις, συνεχίζεις στο ίδιο μοτίβο.
Όταν μπαίνω στο forum και θέλω να κάνω replay μου ζητάει όνομα κωδικό , τα δίνω απαντάει οτι ήταν επιτυχημένη σύνδεση και αντί να με βάλει ''μέσα'' μου ξαναβγάζει το ίδιο παράθυρο να συμπληρώσω τα ίδια στοιχεία.Αυτό γίνεται συνεχώς και δεν με βάζει ποτέ μέσα. Αυτά με το μηχάνημα που δούλευα πριν την αναβάθμιση του paokmania,είτε με explorer είτε με mozilla. Μπορεί κανένας αδερφός να βοηθήσει με τα ψι ψι ψι να μην χάσουμε το κορμί;
Σταύρος

Σταύρος
Δε ξέρω εαν έχει τύχει σε άλλους (χρησιμοποιώ google chrome):
στα θέματα της κεντρικής σελίδας μερικές φορές κάνει κάτι σαν refresh και εαν εκείνη τη στιγμή γράφω κάποιο σχόλιο το κείμενο εξαφανίζεται.
στα θέματα της κεντρικής σελίδας μερικές φορές κάνει κάτι σαν refresh και εαν εκείνη τη στιγμή γράφω κάποιο σχόλιο το κείμενο εξαφανίζεται.