PAOK TV & PAOK New Media

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Όσοι έχετε πρόβλημα, βλέπετε τα παιχνίδια:

Ενσύρματα (Με καλώδιο Ethernet συνδεδεμένο στον υπολογιστή).
25
41%
Ασύρματα (Μέσω Wi-fi)
28
46%
Αλλιώς (Από browser τηλεόρασης, κλπ)
8
13%

Σύνολο ψήφων: 61

Άβαταρ μέλους
john4serres

Re: PAOK TV

Δημοσίευση από john4serres »

Μεγαλύτερος αντίπαλος του PAOK TV είναι τα πειρατικά streams.
Πρέπει να βρεθεί τρόπος να "πέφτουν"
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Μόλις το τσίμπησα κι εγώ.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Εικόνα
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Θα αγοράζω εισιτήρια για όσους αγώνες θα θελήσω να πάω με τον γιο μου, αλλά για κάθε αγώνα θα κάνω δύο συνδέσεις, στον δικό μου κωδικό και του γιου μου. Να σταθούμε στην ομάδα με όσες οικονομικές δυνάμεις έχει ο καθένας από μας, ειδικά τώρα που ο χοντρός έμπορος άχνης ζάχαρης πήρε κοψοχρονιά τη NOVA και θα ελέγχει πλέον το 50% των ΜΜΕ.
Κάτω από 60.000 ετήσιες συνδέσεις των 70 ευρώ θα είναι δική μας αποτυχία, ενώ σε κάθε αγώνα θα πρέπει να έχει και άλλες 20.000 τουλάχιστον στο pay per view και περισσότερες ακόμη στους λεγόμενους εμπορικούς αγώνες. Τώρα πρέπει να δείξει την δυναμική του ο κόσμος του ΠΑΟΚ, όπως οι πατεράδες μας και οι παππούδες μας, που έκτιζαν το γήπεδο και επί χούντας έκλειναν τους δρόμους για να μην φύγει ο Κούδας.
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

john4serres έγραψε:Μεγαλύτερος αντίπαλος του PAOK TV είναι τα πειρατικά streams.
Πρέπει να βρεθεί τρόπος να "πέφτουν"
+
Και να μην ξεχνάμε ότι λινκ σημαίνει και ''κολλάει'' & ''πέφτει'' και αν είχε κάποιος είχε άλλοθι μέχρι χθες να βλέπει σε κάκιστη ποιότητα το ματς σε λινκ για να μην πληρώνει συμβόλαια με νοβα ... τώρα του δίνετε και η δυνατότητα να μην κάνει συμβόλαιο και να πληρώνει μόνο το ματς PPV.

Τα λινκ κολλάνε και πέφτουν εύκολα όλοι την ώρα... αλλά ο μεγαλύτερος εχθρός όλων πιστεύω ότι δεν είναι τα λινκ που εντοπίζονται αργά ή γρήγορα αλλά είναι οι πειρατές που δίνουν software ή κουτί και πουλάνε πακέτα νοβα+οτε+PAOK TV+σχεδόν τα πάντα. Αυτοί είναι οι εχθροί όλων γιατί πλέον πουλάνε τα πάντα σε πακέτα πειρατικά εδώ και χρόνια και κάνουν ζημιά σε όλους.
kalamata4

Δημοσίευση από kalamata4 »

Μόλις πήρα το πακέτο συνδρομής.
Μεγάλη επιτυχία θα σημάνει και το τέλος της nova και του εγχειρήματος του χοντρού, να ελέγξει με άλλον τρόπο πλέον το ποδόσφαιρο.
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

Συγγνώμη εάν έχει συζητηθεί, αλλά εγώ έκανα 2 γραμμές ανανέωση σε forthnet τον Απρίλιο για 2 χρόνια με 40+ το μήνα σύνολο. Για να κόψω τη σύνδεση μου είπαν ότι θα πληρώσω 123κάτι+ΦΠΑ για κάθε γραμμή, οπότε δεν μπορώ να το κόψω :-/ Γνωρίζετε αν υπάρχει τρόπος να αποφύγω το πέναλτυ; Αν ήταν Νόβα θα έλεγα την πήρα για τον ΠΑΟΚ και τώρα αλλάξατε τη συμφωνία μονομερώς (μπας και έπιανε), τώρα δεν μπορώ να κάνω κάτι, ε; :|

ΟΛΟΙ PAOK TV :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Έχει βγει απόφαση από την ΕΕΤΤ που δεν πληρώνεις πλέον τέλη αποσύνδεσης. Πάρε πχ στον ΟΤΕ και ζήτα να πάει το νούμερο σου σε αυτούς
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Σε όλο αυτό το κυνηγητό, ασφαλώς, και εμείς ως πελάτες, εφόσον επιλέγουμε να βλέπουμε σε καφέ κλπ τους αγώνες, μια χαρά μπορούμε να ελέγχουμε αν το/τα στέκι/στέκια, που είθισται να παρακολουθούμε ΠΑΟΚ, έχουν τη σχετική πιστοποίηση. Κι αν, ενώ δεν την έχουν, ως δια μαγείας δείχνουν παιχνίδι του ΠΑΟΚ, να ενημερώνουμε σχετικά την ΠΑΕ. Βασικά, πιο πολύ υποχρέωσή μας είναι παρά κάτι δυνητικό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Τετ 18 Σεπ 2019, 12:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Μόνο εγώ "φοβάμαι" μην έχουμε επιθέσεις σε μαγαζιά που θα δέιχνουν ΠΑΟΚ;; Κυρίως μιλώ για νότια Ελλάδα, νησιά κτλ.. Ειδικά από τη στιγμή που τα δημοσιεύει και η ΠΑΕ...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δεν δείχνουν μόνο ΠΑΟΚ. Συνήθως τα μαγαζιά αυτά έχουν περισσότερες από δύο τηλεοράσεις και δείχνουν παράλληλα και Nova και ΟΤΕ. Τον αγώνα με τον Πανιώνιο τον είδα σε καφέ κοντά στη Ν. Σμύρνη. Δίπλα, ή άλλη τηλεόραση έδειχνε Λάρισα - γαύρο.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

klainmein έγραψε:Συγγνώμη εάν έχει συζητηθεί, αλλά εγώ έκανα 2 γραμμές ανανέωση σε forthnet τον Απρίλιο για 2 χρόνια με 40+ το μήνα σύνολο. Για να κόψω τη σύνδεση μου είπαν ότι θα πληρώσω 123κάτι+ΦΠΑ για κάθε γραμμή, οπότε δεν μπορώ να το κόψω :-/ Γνωρίζετε αν υπάρχει τρόπος να αποφύγω το πέναλτυ; Αν ήταν Νόβα θα έλεγα την πήρα για τον ΠΑΟΚ και τώρα αλλάξατε τη συμφωνία μονομερώς (μπας και έπιανε), τώρα δεν μπορώ να κάνω κάτι, ε; :|

Δεν έχουν κανένα δικαίωμα να σου ζητήσουν χρήματα για μη προσφερόμενες υπηρεσίες, εφόσον διακόψεις, η ΕΕΤΤ είναι σαφής σε αυτό. Απευθύνσου στον συνήγορο του καταναλωτή και αν χρεώσουν στην κάρτα σου, κάνε αμφισβήτηση συναλλαγής στην αρμόδια Τράπεζα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γερασίμου την Τετ 18 Σεπ 2019, 12:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
paokilerou

Δημοσίευση από paokilerou »

pilotos έγραψε:Έχει βγει απόφαση από την ΕΕΤΤ που δεν πληρώνεις πλέον τέλη αποσύνδεσης. Πάρε πχ στον ΟΤΕ και ζήτα να πάει το νούμερο σου σε αυτούς
νομιζω αυτο ισχύει μονο για συμβάσεις αορίστου χρόνου. αν εχεις συμβολαιο και φυγεις πληρωνεις κανονικά

https://www.eett.gr/opencms/opencms/adm ... _0905.html
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Ζαντός έγραψε:Μόνο εγώ "φοβάμαι" μην έχουμε επιθέσεις σε μαγαζιά που θα δέιχνουν ΠΑΟΚ;; Κυρίως μιλώ για νότια Ελλάδα, νησιά κτλ.. Ειδικά από τη στιγμή που τα δημοσιεύει και η ΠΑΕ...
Δηλαδή τα καφέ που έδειχναν μέχρι τώρα πχ gay στην Μακεδονία είχαν θέμα;
Και κατά δεύτερον, όποιος θέλει βάζει το μαγαζί του
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

klainmein έγραψε:Συγγνώμη εάν έχει συζητηθεί, αλλά εγώ έκανα 2 γραμμές ανανέωση σε forthnet τον Απρίλιο για 2 χρόνια με 40+ το μήνα σύνολο. Για να κόψω τη σύνδεση μου είπαν ότι θα πληρώσω 123κάτι+ΦΠΑ για κάθε γραμμή, οπότε δεν μπορώ να το κόψω :-/ Γνωρίζετε αν υπάρχει τρόπος να αποφύγω το πέναλτυ; Αν ήταν Νόβα θα έλεγα την πήρα για τον ΠΑΟΚ και τώρα αλλάξατε τη συμφωνία μονομερώς (μπας και έπιανε), τώρα δεν μπορώ να κάνω κάτι, ε; :|

μπορεις να φυγεις ανετα.αυτοι θα σε καλουν μετα για να τους πληρωσεις τα χρωστουμενα.Ισως σου πουν οτι θα το πανε και νομικα και παπαριες.Δεν κανουν ποτε κατι.

Πηγαινε στον παροχο που θελεις αφοβα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”