Ευτυχώς ή δυστυχώς, κάποιοι -όσο ΠΑΟΚτσήδες και να είναι- δεν είναι διατεθειμένοι να πληρώνουν για την ομάδα τους, όπως δεν πλήρωναν ούτε όταν η ομάδα ήταν στη νόβα, ούτε όταν έπαιζε κύπελλο στην cosmote.
Δεν τους κακίζω... Δεν λειτουργούν όλοι οι άνθρωποι με τον ίδιο τρόπο. Και εδώ μέσα ακόμα ακούστηκε αντίλογος για το PAOKtv, με ορισμένα επιτυχημένα (όσο και αν δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε) επιχειρήματα. Από την άλλη, τα 5, 10, ή 70 €, που για εμένα δεν είναι τίποτα, για άλλον μπορεί να είναι σημαντικό ποσό. 'Η ενδεχομένως να είναι "πεταμένα" χρήματα (όπως για παράδειγμα είναι για εμένα το 3ευρο του καφέ).
Από την άλλη, το έχουμε πει και είναι δεδομένο... Τα λεφτά της νόβα, είναι ΠΟΛΥ δύσκολο να τα πιάσουμε με τον τρόπο αυτό. Αν ήταν τόσο απλό, δεν θα ξεκινούσαμε καν διαπραγματεύσεις... θα το ξεκινούσαμε από πριν. Ο λόγος που δεν κλείσαμε με τη νόβα ήταν ότι μας έδιναν λιγότερα από άλλες ομάδες (στον αήττητο νταμπλούχο)!
Για να μπορέσουμε να φτάσουμε και να ξεπεράσουμε τα νούμερα αυτά, θα πρέπει να συμβούν δύο πράγματα:
Να βλέπουν σταθερά 10.000 αντίπαλοι τον κάθε αγώνα και
να δραστηριοποιηθεί η ομάδα στο θέμα των διαφημίσεων.
Και επειδή τίποτα από αυτά δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί, ας είμαστε ρεαλιστές... ο σκοπός είναι να μπορέσουμε απλά να δείξουμε στην κάθε νόβα ότι δεν τη χρειαζόμαστε (5 πάνω - 5 κάτω δεν έχουν διαφορά) και "φεύγοντας από το κοπάδι" να έχουμε ένα ισχυρό διαπραγματευτικό χαρτί στα διαδραματιζόμενα στη λίγκα.
Οπότε, ένα νούμερο 30-40.000 συνδρομές, είναι απόλυτα αποδεκτό νούμερο.
Αν τελικά φτάσει στις 50.000, τότε θεωρώ ότι πιάνουμε και την προσφορά της νόβα (μαζί με τα εξτραδάκια).
Παραπάνω δεν νομίζω ότι μπορεί να φτάσουμε.
Αλλά δεν έχει και καμία σημασία...