ΑΕΛ - Π.Α.Ο.Κ. 14/03 (16:45) Προβλέψεις και σχόλια

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
scouser4

Re: Λάρισα - ΠΑΟΚ Σάββατο 14/03 (16:45) Προβλέψεις και σχόλια

Δημοσίευση από scouser4 »

Ασκήσεις τακτικής περιελάμβανε η σημερινή προπόνηση της ομάδας. Πριν την έναρξή της ο Fernando Santos μίλησε στους ποδοσφαιριστές για θέματα τακτικής με τη βοήθεια χρήσης βίντεο.

Δάρλας, Garcia και Marcos Antonio εξακολουθούν να γυμνάζονται ατομικά, ενώ ο Sergio Conceicao έκανε θεραπεία λόγω οσφυαλγίας.

http://www.paokfc.gr/shownews.jsp?newsC ... 2161735984
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Ο πρωην δικηγόρος του Σωκράτη Κόκαλη θα δικάσει τον Κηπουρό για την καρατιά στον ΠΑΟΚτσή.

Όφ τόπικ απο έναν γραφικό.

Ποια τακτική μωρέ κατεβάζει τώρα και ο Καρπουζάς πλάκα μας κάνει...
johntaramas

Δημοσίευση από johntaramas »

Ομόθρησκε gash04 έκανα εγγραφή μόνο και μόνο για να προτείνω 1 -2 πραγματάκια.

Δε γίνεται να βλέπουμε παντού εχθρούς. Η Λάρισα είναι μια ομάδα η οποία είναι απο την επαρχία εχει τραβήξει απο τη διαιτησία πολλά θυμίσου τα περσινα 8 διαιτητές παραπέμθηκαν. Πιστεύω πρέπει να είμαστε πιο χαλαροι. Δεν έχουμε πόλεμο με αυτούς. Δεν μπορούμε να έχουμε πόλεμο με όλους.

Αυτή είναι η άποψη μου και δεν την επιβάλω σε κανένα.

ΠΑΟΚ - ΤΟΥΜΠΑ
fran

Δημοσίευση από fran »

Εχεις δικιο τζον και καλως ηρθες. Πλην ομως εισαι αναγκασμενος να ασχοληθεις με αυτον που βγαζει ανακοινωσεις εναντιον σου και τυγχανει να ειναι προεδρος της λιγκας. Μπαι δε γουει ποτε τελειωνει η θητεια του (για να μην μας τα πρηζει αλλο)
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

johntaramas δεν είπα ότι είναι εχθρός μου.
Απλά ένας ρουφιάνος και παλιολαμόγιο κέρατο βερνικομένο και κακόψοφο να χει το μ... της μάνας του που τον ξετίναζε.
Πες μου για τις σχέσεις που έχει με Βγενόπουλους και λοιπούς απο άρθρα και λόγια όχι δικά μου γιατί εγώ είμαι γραφικός και τον τρόπο που ένας μεροκαματιάρης άνθρωπος με βίντεοκλάμπ πως κατάφερε να έχει 3 καζίνο αεροπορικές και μουσικές εταιρείες (να το κάνω και εγώ το παλιολαμόγιο) δεν είναι μπλεγμένος με όλους τους υπόλοιπους που προσκυνά και στηρίζει με κάθε μέσο και την χολή που έριξα για αυτόν την παίρνω πάνω μου.
Αν διάβασες όλα τα άρθρα απο τα sites και συμπέρασμα σου είναι ότι είναι ένας αγνός φίλαθλος κοντά 40 ετών ΟΚ πάμε παρακάτω.
johntaramas

Αδέλφια δεν κάνω καμμία ένσταση για τον πρόεδρο της Λάρισας αφού έχει φράγκα κάπως θα τα έχει κάνει. Εξάλου τα λίγα φράγκα θέλουν κόπο τα πολλά θέλουν κόλπο. Απλώς θεωρώ οτι δε θα έπρεπε να ανοίξουμε λογαριασμούς και με τα τυριά που στο κάτω κάτω ο λαος τους δεν είναι εναντίον μας.

Αυτά χωρίς να θέλω να υπερασπιστώ ή να κατηγορήσω κανένα.

ΠΑΟΚ - ΤΟΥΜΠΑ
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Με την Λάρισα δεν έχω τίποτα αδερφέ ούτε και με τους Λαρισαίους ούτε και με οπαδούς άλλων ομάδων παρά μόνο φίλους απο κάθε ομάδα.

Ο εν λόγο ''κύριος'' όμως δεν βλέπω τίποτα άλλο απο το να στάζει χολή για ΠΑΟΚ και Ζαγοράκη.

Ποιο είναι το κόλπο που απο βίντεο club να έχεις αεροπορκό στόλο σε τέτοια ηλικία?
Να το κάνω και εγώ..

Υ.Γ johntaramas μήπως είσαι αυτός που τον αποβάλανε απο όλα τα καζίνο του κόσμου και παίζεις σε κανά καζίνο του? :P
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Το κόλπο είναι ένα γκας... Πρώτον, με τις οικονομίες που έχεις απο το βίντεοκλαμπ (ή με δάνειο), γίνεσε πρόεδρος μιας μικρής συνοικικής ομάδας... Αν είσαι τυχερός πολλά ταλέντα απο τις αλάνες, θα μαζευτούνε σε σενα...Αν είσαι καλος προπονητής κερκίδας, γινεσε εσύ προπονητής, και παίρνεις πρωταθλήματα... Όταν φτάσεις σε ένα καλό σημείο (πχ Β εθνική) λαδώνεσε απο τους κάτω κάνωντας καλή ομάδα... Κάπως έτσι φτάνεις στην Α εθνική, όπου το παραδάκι μεγαλώνει για να κάνεις ελαφρώς ανταγωνιστική ομάδα... (να μπορεις να κοβεις βαθμούς απο άλλους...). Τώρα αν είσαι "μαγκας" γίνεσε και πρόεδρος της λίγκας και το παραδάκι μεγαλώνει ακόμα πιο πολύ... Τώρα αν είσαι και λαμόγιο, απο το παραδάκι που παίρνεις για να κάνεις μεγάλη ομάδα που να τους ανακόπτει ΟΛΟΥΣ ΠΛΗΝ ΠΟΚ, κλέβεις και αγοράζεις καζίνο, αεροπλάνα κτλ... Φαντάσου για να κλέβεις ένα μέρος τον χρημάτων, και να κάνεις ανταγωνιστική ομάδα, ποσο είναι αυτό το "παραδάκι"...
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

gash04 έγραψε:Ποιο είναι το κόλπο που απο βίντεο club να έχεις αεροπορκό στόλο σε τέτοια ηλικία?
Να το κάνω και εγώ..
Να σου πω εγώ αδερφέ: Καταρχήν ήταν η εποχή. Λίγα χρόνια νωρίτερα είχαν κυκλοφορήσει τα video και ο νεαρός τότε επιχειρηματίας "γύριζε στην γειτονιά με το μηχανάκι" για να παραδίδει κασέτες. Στην καλύτερη μιλάμε για τσόντες σε παράνομα ζευγάρια, εγώ άλλον ιδιοκτήτη βίντεο-κλαμπ που να έκανε βίζιτα τις κασέτες του στα σπίτια δεν ξέρω. Τσόντες τότε έβγαιναν πολλές και καλές. Και δεν μιλάμε μόνο για τις πολυδιαφημισμένες ΠΑΟΚ-Γάβρος 6-1 και ΠΑΟΚ-Βάζελος 4-0 στο κύπελο. Αλλά και για ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 5-0.
Τώ καιρώ εκείνω επίσης, αν αργούσες την κασέτα πάνω από μία μέρα (τις πήγαινε, δεν λέει ότι πήγαινε και να τις πάρει) έτρωγες πρόστιμο, που αυξάνοταν αναλόγως με κάθε επιπλέον μέρα καθυστέρησης. Από αυτά έβγαζε το κάτι παραπάνω και από τότε του έμεινε αυτό το κόλλημα με τα πρόστιμα.

Τα υπόλοιπα ήταν εύκολα! :) Άδεια για αεροπορική εταιρία (εν καιρώ μονοπωλίου), άδεια για καζίνο (που είναι ελάχιστα σε όλη την Ελλάδα), όλα αυτά είναι εύκολα όταν κάνεις σωστά την αίτηση. Και η σωστή αίτηση θέλει να είναι κολλημένο σωστά το χαρτόσημο το οποίο πρώτα πρέπει να γλείψεις καλά. Όσο καλύτερα γλείψεις (το χαρτόσημο), τόσο πιο εύκολα βγάζεις και την άδεια που θέλεις.

Ελπίζω να σε βοήθησα. :shock:

ΥΓ: Gika, μαζί τα γράφαμε, αλλά έτσι κι αλλιώς μιλάμε για διαφορετικά πράγματα. :) Άκου "κλέβεις μέρος των χρημάτων"! Μα γίνονται αυτά τα πράγματα; :lol: :lol: :lol:
SATANAS

Δημοσίευση από SATANAS »

johntaramas έγραψε:Απλώς θεωρώ οτι δε θα έπρεπε να ανοίξουμε λογαριασμούς και με τα τυριά που στο κάτω κάτω ο λαος τους δεν είναι εναντίον μας.
Λυπαμαι αλλα αυτο δεν ισχύει.
Πρωτα μισουν εσενα και μετα τους απο κάτω. Ρώτα καποιον Λαρισαιο ΠΑΟΚτση και θα καταλαβεις τι εννοω.
Και δεν εχει να κανει με Μπλιωνα και λοιπα.
Και αν δεν με πιστευεις πανε μια βολτα απο τα δικαστηρια αυτης της βρωμοπολης και θα δεις απο τα γκραφιτι με ποιον βγαζουν το κομπλεξ τους ολο.
gpap4

Δημοσίευση από gpap4 »

πολυ σωστος ο Σατανας!!
το τι ακουνε τα αυτια μας εδω στην λαρισα τις τελευταιες μερες ειναι απιστευτα!!!μιλαμε οι ανθρωποι εχουν απιστευτο κομπλεξ και σιγουρα θα το βγαλουν το σαββατο!!
μιλανε για τριμπαλο μιλανε για ξυλο στο μπακαγιοκο και τετοια!!

εγω θελω την ομαδα σοβαρη οπως ειναι μετα απο καθε κακη εμφανιση που κανει και θα ερθει το θετικο αποτελεσμα!!!και θα το βουλωσουν ολοι εδω!!!!
PAOK LARISSA

Δημοσίευση από PAOK LARISSA »

Γίνεται αυτή η κωλομάδα να φτάσει στη δ εθνική? Αυτοί ρε μάγκες θέλουν να γίνουν με το ζόρι εχθροί μας μπας και αποκτήσουν αξία. Το κόμπλεξ που βγάζουν με τον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει.. Το τι ακούμε όλη την εβδομάδα από το ράδιο είναι άλλο πράγμα. Μέχρι και γιατί ρίξανε στον ΠΑΟΚ μόνο 120000 ευρώ πρόστιμο ακούσαμε!! Τους τσούζει τους ερμαφρόδιτους πρώην γαυροβάζελους ότι οι μόνοι που έχουμε γράψει στα αρχίδι@ μας την κωλομάδα είμαστε τα Παόκια.. Σάντος κατέβασε την ομάδα κανονικά και ρίξε 3 γκολάκια. Στους κομπλεξικούς και στον τρύπιο πρόεδρό τους το θυμήθηκες να ξεκουράσεις την ομάδα?
Άβαταρ μέλους
khaledfreepaok

Δημοσίευση από khaledfreepaok »

εγω παραδεχομαι τον ζαγορακη που καταφερε να μεινει ατιμωρητη η εδρα μας.ειναι μεγαλη προεδραρα π τυπος
Άβαταρ μέλους
alex ntepo

Δημοσίευση από alex ntepo »

Φίλοι μας οι Λαρισαίοι; Δεν ξέρω αν έχω δει χειρότερους εχθρούς μας! Οι σκατόμυαλοι νομίζουν ότι μπορούν, ντρέπομαι που το ξεστομίζω, να συγκριθούν με μας!!!
Δείτε τα παρακάτω video να πάρετε μια γεύση....

http://www.youtube.com/watch?v=zeXxufRmQDM

http://www.youtube.com/watch?v=uV0ya4-OBvk

http://www.youtube.com/watch?v=M0eqVMEH ... re=related
johntaramas

Με το να βρίσκεις ενα μάτσο κάφρους δεν μπορείς να χαρακτηρίσεις τη μάζα. Εγώ έμενα χρόνια στη Λάρισα. Τα πραγματα δεν είναι όπως τα λέει ο φίλος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”