31.Αλέξανδρος Πασχαλάκης
- milhouse777
Re: 31.Αλέξανδρος Πασχαλάκης
ευθυνη τεραστια γιατι την κακη αμυντικη εικονα της ομαδας. δεν δινει καμια σιγουρια στα στημενα. παγκο αμεσα.
- thanos-xanthi
παρατεταμενο ντεφορμαρισμα
πολυ αργη αντιδραση στις καθυστερησεις του πρωτου ημιχρονου
αν κλεισει εκει 0-2 δεν το γυρνανε να ισοφαρισουν
κακιστος
πολυ αργη αντιδραση στις καθυστερησεις του πρωτου ημιχρονου
αν κλεισει εκει 0-2 δεν το γυρνανε να ισοφαρισουν
κακιστος
Το παστίτσιο που έφαγα δεν μου άρεσε. Εννοείται πως εσύ φταις. Πάγκο μέχρι να μάθεις να κάνεις παστίτσιο.
- navigator11
Στη φάση του δεύτερου γκολ η αντίδρασή του μου φάνηκε αστεία. Ας το έτρωγε, οκ. Μόνος ήταν ο άλλος. Αλλά κάνε μια προσπάθεια ρε φίλε να το αποσοβήσεις. Κάτι. Έστω ένα ... μπου α λα Μανωλά. 

Κάνει τα πάντα για να κάτσει πάγκο. Ας τον ακούσει ο προπονητής το να βαράς το κεφάλι σου στον τοίχο δεν θα βλάψει τον τοίχο. Εκτός αν ο ζιβκο πηγαίνει προπόνηση με τσιγάρο και βότκα.
Δεν έχει ξεκινήσει καλά, αλλά ας μη ξεχνάμε ότι η διαχείριση στο τέρματα είναι από τα πολύ δύσκολα πράγματα να κάνεις. Δε τον αφήνεις πάγκο έτσι απλά.
Έγω θα τον εκραζα κατ ιδίαν αλλα θα τον κράταγα βασικό, θα έπαιρνα το Ρίσκο.
η τοποθέτησή του στο πρώτο γκολ είναι κάκιστη
τι κάνεις εκεί αγόρι μου στο πρώτο δοκάρι?
τι κάνεις εκεί αγόρι μου στο πρώτο δοκάρι?
Στο πρώτο φέρει ευθύνη όπως και οι άλλοι 2.
Στο 2ο καμία ευθύνη, ίσα ίσα στο τετ α τετ προσπάθησε να κόψει την τελική πάσα του βελιου στον Μανούσο που ήταν σε κενό τέρμα, αλλά ο βέλιος πήρε ρίσκο να τελειώσει με τάκλιν.
Οκ δεν είναι στα περσινά πολύ υψηλά στάνταρτ αλλά όποιος μιλάει για πάγκο νομίζω είναι υπερβολικός.
Στο 2ο καμία ευθύνη, ίσα ίσα στο τετ α τετ προσπάθησε να κόψει την τελική πάσα του βελιου στον Μανούσο που ήταν σε κενό τέρμα, αλλά ο βέλιος πήρε ρίσκο να τελειώσει με τάκλιν.
Οκ δεν είναι στα περσινά πολύ υψηλά στάνταρτ αλλά όποιος μιλάει για πάγκο νομίζω είναι υπερβολικός.
- ΑποστόληςΑ
Δύο επικίνδυνες φάσεις έκανε ο Ατρόμητος και στις δύο έφαγες φκολ. Η πρώτη περίπτωση ήταν σέντρα, που όπως συμβαίνει σε ΟΛΕΣ τις σέντρες κοντά στην εστία σου, είσαι κίνδυνος - θάνατος. Η άλλη ήταν έξοδος του Μεσολογγίου.
Στο δευτερο γκολ εχει τοποθετηση ερασιτεχνη τερματοφυλακα. το εβλεπα και τραβουσα τις π435τριχες μου ασουμ.navigator11 έγραψε:Στη φάση του δεύτερου γκολ η αντίδρασή του μου φάνηκε αστεία. Ας το έτρωγε, οκ. Μόνος ήταν ο άλλος. Αλλά κάνε μια προσπάθεια ρε φίλε να το αποσοβήσεις. Κάτι. Έστω ένα ... μπου α λα Μανωλά.
Το ενδεχόμενο να είναι ο Σέρβος καλύτερος τερματοφύλακας το έχουμε αποκλείσει οριστικά και αμετάκλητα?giapas έγραψε:Δεν έχει ξεκινήσει καλά, αλλά ας μη ξεχνάμε ότι η διαχείριση στο τέρματα είναι από τα πολύ δύσκολα πράγματα να κάνεις. Δε τον αφήνεις πάγκο έτσι απλά.
Δεμ θυμάμαι να έχω ξαναδεί τερματοφύλακα σε σέντρα να πηγαίνει στο πρώτο δοκάρι.
Αυτό που σίγουρα έχω δει είναι, τερματοφύλακα σε αργή και ψηλοκρεμαστή σέντρα να αμύνεται πατώντας μέσα απ' τη γραμμή του τέρματος. Σε κάτι αστεία βιντεάκια γεμάτα από γκάφες ολκής, που δείχνουν συνήθως στο τέλος του έτους.
Αυτό που σίγουρα έχω δει είναι, τερματοφύλακα σε αργή και ψηλοκρεμαστή σέντρα να αμύνεται πατώντας μέσα απ' τη γραμμή του τέρματος. Σε κάτι αστεία βιντεάκια γεμάτα από γκάφες ολκής, που δείχνουν συνήθως στο τέλος του έτους.
-
Δεν θελω να πω κατι κακο, γιατι ενταξει φανταζομαι οτι το καταλαβαινει και ο ιδιος οτι δεν ειναι καλα. Αλλα ρε Αλεξ, φτανει ρε παιχταρα μου να πεφτεις αφου εχει περασει η μπαλα. Δηλαδη οκ κατανταει αστειο ρε συ.
- constadine
Ναι kos ,εγώ προσωπικά πιστεύω δεν υπάρχει τέρματας ζιφκοβιτς. Μια συναλλαγή ήταν και τίποτα άλλο, να είχα ρευ από πίσω οκ θα έλεγα. Ποιός ζιφκοβιτς όμως.kos έγραψε:Το ενδεχόμενο να είναι ο Σέρβος καλύτερος τερματοφύλακας το έχουμε αποκλείσει οριστικά και αμετάκλητα?giapas έγραψε:Δεν έχει ξεκινήσει καλά, αλλά ας μη ξεχνάμε ότι η διαχείριση στο τέρματα είναι από τα πολύ δύσκολα πράγματα να κάνεις. Δε τον αφήνεις πάγκο έτσι απλά.
Δε ξέρω ,μπορεί να λέω και μαλακιες