97. Λάζαρος Λάμπρου

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: 11. Λάζαρος Λάμπρου

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

MANIAKOS έγραψε:Ποιον ν βγάλει δλδ ; Μην κάνετε παράπονα
Λημνιό, Ζαμπά, Πέλκα. Σε ένα θεωρητικά εύκολο παιχνίδι μπορεί να τον δοκιμάσει.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Dimg4 έγραψε:Εγω παντως ειχα μαθει στις αρχες πως πηρε εντολη ο προπονητης να τον αφησει εκτος γενικα. Τωρα ηταν λογω μανατζερ? Ηταν κατι αλλο? παντως οχι αγωνιστικο για αυτο και στις προπονησεις συνηθως εκανε ατομικο. Το ειχα αναφερει απο την πρωτη στιγμη και καποιοι κραζατε. Τωρα χωρις ανταγωνισμο μενει εκτος αποστολης παλι.
Εδώ δεν έχει δει 11άδα ούτε καν ο Στοχ που είναι παικτάρα. Ας μπει πρώτα ο Στοχ για να ακολουθήσει ο Λάζαρος.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Παιξτη που αμφιβάλω αν είδε κανεις σας στην Ολλανδία
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Dimg4 έγραψε:Εγω παντως ειχα μαθει στις αρχες πως πηρε εντολη ο προπονητης να τον αφησει εκτος γενικα. Τωρα ηταν λογω μανατζερ? Ηταν κατι αλλο? παντως οχι αγωνιστικο για αυτο και στις προπονησεις συνηθως εκανε ατομικο. Το ειχα αναφερει απο την πρωτη στιγμη και καποιοι κραζατε. Τωρα χωρις ανταγωνισμο μενει εκτος αποστολης παλι.
Είναι δυνατόν να επιτρέπονται τέτοια ποστ?
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
Οσο λιγοστευουν οι ομαδες στην Α' κατηγορια, δεν θα υπαρχουν ευκολα παιχνιδια.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Μισολογα
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Πάντα ξέρουμε καλύτερα από τον προπονητή
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

MANIAKOS έγραψε:Παιξτη που αμφιβάλω αν είδε κανεις σας στην Ολλανδία

Τον είδα πρώτη φορά Γριά-Γαύρος, εν συνεχεία σε κάποια ματς στον Πανιώνιο και πέρσυ σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια του στην Ολλανδία.Η γνώμη μου είναι ότι ειναι καλός σε ανοιχτό γήπεδο αλλά μέχρι εκεί. Δεν είμαι σίγουρος ότι μπορεί να παίξει στον ΠΑΟΚ.Από την στιγμή που λόγω τραυματισμού δεν πήρε ευκαιρίες στην προετοιμασία ήταν δύσκολο να δοκιμασθεί υπό άλλες συνθήκες.
Δεν ξέρω γιατί δεν δοθηκε δανεικός και γιατί ειναι ίσως ο μονος παίχτης του ρόστερ που δεν έχει ρήτρα.
Στα συν του ο εξαιρετικός χαρακτήρας του.

Για τις μπαλαδόφατσες του φόρουμ που έκραξαν όταν ξαναείπα τα ίδια περίπου και την άνοιξη, ας με συγχωρήσουν που τολμώ και εκφράζω άποψη όντας μη ειδικός.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Συν π

Εγώ δεν έχω ιδιαίτερη άποψη το κεω
Άβαταρ μέλους
constadine

Δημοσίευση από constadine »

Είδα κάποιους αγώνες του πέρσι ,καλή τεχνική ,μέτριος ανασταλτικά .
Για τον ΠΑΟΚ ,που η πίεση είναι μεγάλη ,πιστεύω δεν έχει τσαγανό για να παίξει .
Απλά δεν κατάλαβα τι παίχτηκε και ,αφού δεν υπολογίζεται ,δεν δόθηκε δανεικός .
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
Εύκολο θεωρητικά παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι?
Ενώ μας βγήκε η ψυχή με τον Πανιώνιο στην Τούμπα?
Το μεγαλύτερο μάθημα που μας έδωσε το περσινό πρωτάθλημα είναι ότι δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, ούτε μισό. Μόνο στο κύπελλο και αυτό σε ομίλους.

Συμφωνώ με Μανιακό, δεν μπορεί να βγει άλλος από την αποστολή, ο Ζαμπά και ο Λημνιός και ο Πέλκας είναι πιο σημαντικοί. Εδώ ο Στοχ δεν έχει πάρει λεπτό.
Συμφωνώ και με Τζόσουα, με ένα παιχνίδι τη βδομάδα ίσως έπρεπε να φύγει δανεικός. Θα με πεις δεν ξέρεις τι γίνεται, πέρσι με τόσα χαφ ξεκινήσαμε και άμα δεν παίρναμε Ολιβέιρα το χειμώνα θα ξεμέναμε.

Υπόψιν είναι εκτός αποστολής ο Μαου και ο Βιέρι. Και το Βιέρι τον βλέπω να παλεύει και για εξτρέμ με τέτοιο Γιαννούλη.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Το λαθος για μενα στη περιπτωση Λαμπρου ειναι λαθος στρατηγικης, αλλα παντα καποιος μπορει να εχει διαφορετικη οπτικη.Εγω προσωπικα αν ειχα εναν 20χρονο Λημνιο και εναν 20χρονο Λαμπρου, θα επελεγα να επενδυσω στο σπανιο για Ελληνα ταλεντο σε τεχνικη καταρτητη Λαμπρου και θα ηταν αυτος που θα εγραφε τις 70 συμμετοχες μεσα απο τις οποιες θα βελτιωνε τις αδυναμιες σε αθλητικα θεματα και οχι στον εξαιρετικο αθλητικα και τακτικα Λημνιο.Επειδη παρακολουθω τον Λαμπρου απο μικρο,Λαμπρου το ελληνικο ποδοσφαιρο βγαζει σπανια,Λημνιους με το κιλο.Το παλικαρι παντως μελλον στον ΠΑΟΚ δεν εχει και ελπιζω να βρει το δρομο του και να παιξει καποια στιγμη μπαλα γιατι ειναι κριμα να χαθει σε μια πολυ κρισιμη για το μελλον του χρονια.Νομιζω παντως οτι αυτη τη στιγμη πληρωνει την πιεση που υπαρχει γυρω απο τον οργανισμο ΠΑΟΚ,πιεση που προερχεται απο τη κατακτηση του πρωταθληματος και το κακο ξεκινημα και δεν επιτρεπει πειραματισμους που θα μπορουσαν να δημιουργησουν αβολες καταστασεις.
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Αυτο που λες Τζοσουα, μου θυμιζει την κουβεντα που γινεται τωρα για την Εθνικη Μπασκετ. Εχουμε μανια με ατεχνους πειθαρχημενους παικτες που ακουνε τυφλα τον προπονητη, αντι να επιτρεπουμε στον νεαρο αθλητη να αναπτυξει τα βασικα του αθληματος, κι αν βρουμε τετοιο παικτη τον βαφτιζουμε ανετοιμο. Τωρα δεν ξερω εν προκειμενω τι παιζει, γιατι ο Φερεϊρα δεν ειναι της δικης μας σχολης, αλλα εχω την αισθηση οτι γενικα πασχουμε ως χωρα στην αναπτυξη ταλεντων, κι αυτο εχει να κανει με την στειρα λογικη μας για το πως πρεπει να διδασκεται το αθλημα στις μικρες ηλικιες.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

λαμβάνω αφορμή από την αναφορά σε Λημνιό και Εθνική για να ρωτήσω,

γιατί ο Λημνιός έχει καλύτερα στατιστικά από το Λάμπρου στην Εθνική ΕΛπίδων;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

john4serres έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:
Οσο λιγοστευουν οι ομαδες στην Α' κατηγορια, δεν θα υπαρχουν ευκολα παιχνιδια.
Μπορεί να τον βάλει στο 46΄ σε αγώνα της Τούμπας, εφόσον είμαστε μπροστά στο ημίχρονο, έστω και με ένα γκολ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”