Αυτής της άποψης είμαι και εγώ. Ναι ίσως θα μπορούσαν τα πράγματα να ήταν και καλύτερα, ναι ίσως όλοι οι παίκτες που επιλέχθηκαν να μη μας βγουν, ναι μπορεί ο Αμπέλ στο τέλος να αποδειχθεί φούσκα αλλά ακόμα είναι πολύ νωρίς να τα κρίνουμε όλα αυτά επειδή η μπάλα, εξαιτίας της διαιτησίας στα ματς με τον Άγιαξ και εξαιτίας της απογοήτευσης των παικτών και της διαιτησίας στα ματς με την Σλόβαν, πήγε δοκάρι και έξω. Ακυρώνοντας τον Μπράνκο στην παρούσα φάση ακυρώνονται και οι επιλογές του (παίκτες και προπονητικό τιμ) κάτι που το θεωρώ ανεπίτρεπτο να συμβεί καθώς αυτό θα δημιουργήσει πολλά μεγαλύτερα προβλήματα στην ομάδα και αποσχιστικές τάσεις μεταξύ νέων και παλαιών παικτών. Το χειρότερο όλων δε είναι ότι θα δημιουργηθεί πέραν των δύο πόλων (παλαιών και νέων παικτών) και ένας τρίτος, αυτός των καβαλάρηδων. Παίκτες όπως ο Ζαμπά, ο Στόχ ή ακόμα και ο Μελιόπουλος δεν θέλουν και πολύ να τα κάνουν όλα άνω κάτω.paokovios1974 έγραψε:Να ταν μόνο το οφσάιντ Καλα θα ταν. Όργια πρωτοφανή έγιναν για να μείνουμε έξω από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ακόμα και με τα λάθη που μνημονευονται με 50-50 διαιτησία θα ειμασταν ομίλους.
Ιβάν Σαββίδης ΙV
Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV
- paokovios1974
Το έβγαλε το βρωμο10.gr και το αναπαραγάγει το βρωμοvoria.gr, το βρωμοin.gr και το βρωμοmakthes.gr σε συνδιασμό με ένα καραφλό χελωνονιντζάκι.
Εγώ πάντως αυτά βρήκα, όλα γραμμής χοντρού εμπόρου κουραμπιεδόσκονης.
Εγω το ακουσα στον αρενα
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- paokovios1974
Σοβαρά μιλάς τώρα? Και κάθομαστε και συζητάμε επ αυτού τόση ώρα? Όταν λέω εγώ ότι κάνουμε κριτική για την κριτική είμαι είρωνας, συνεχίστε.
Αν απο οσα εγραψα, εσυ διαβασες και επιασες μονο αυτονγια τον βρυζα, τοτε οκ.
κανω κριτικη για την κριτικη.
Δεν θα ξανα αναλυσω τα ιδια.
Για τον βρυζα γινεται σφαγη στο τοπικ του Μπρανκο. Περνα μια βολτα να τους κραξεις κ εκει.
κανω κριτικη για την κριτικη.
Δεν θα ξανα αναλυσω τα ιδια.
Για τον βρυζα γινεται σφαγη στο τοπικ του Μπρανκο. Περνα μια βολτα να τους κραξεις κ εκει.
- paokovios1974
Αυτό διάβασα και μου φτάνει τι άλλο έχεις πει δηλαδή που το στηρίζεις σε φήμες χαβουζοαρδ?
Ακριβώς συγκοινωνουντα δοχείαSunAce16 έγραψε:Το έβγαλε το βρωμο10.gr και το αναπαραγάγει το βρωμοvoria.gr, το βρωμοin.gr και το βρωμοmakthes.gr σε συνδιασμό με ένα καραφλό χελωνονιντζάκι.
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- navigator11
Ας την κάνανε και πάλι. Φυσικά, με πολύ λιγότερο οξύ πνεύμα θα γινόταν η όποια κουβέντα. Τώρα, επειδή ήταν μια κάποια Σλόβαν αυτή, που ευνοήθηκε κατά τρόπο διαμορφωτικό του αποτελέσματος σε βάρος του ΠΑΟΚ, δεν επιτρέπεται να επισημαίνεται αυτό, επειδή λογίζεται ήσσονος σημασίας.SunAce16 έγραψε:Φίλε Gospi αν στο πρώτο γκολ του Άγιαξ στην Τούμπα είχε υποδειχθεί το οφ σάιτ ή στον επαναληπτικό με την Σλόβαν είχε δοθεί το πέναλντι στον Αουγκούστο αυτή την στιγμή θα την κάναμε αυτή την συζήτηση;Gospi έγραψε:Αφου λοιπον θεωρειτε πως δεν υπαρχει χωρος για κριτικη, διατύπωση αποψεων και φυσικα για περαιτέρω βελτιωση της ομαδας. Και αφου το οτι διανυουμε την καλυτερη περίοδο μας με 3 συνεχεις χρονιες ευρωπαικων αποτυχιων δεν αφηνει περιθωρια βελτιωσης, παω πασο.
Ολα καλα λοιπον
Στα δικα μου ματια κατι δεν παει τόσο καλα σε διοικητικο και οργανωτικο επιπεδο. Μακαρι να κανω λαθος και να εχετε δικιο
υ.γ. αν δουμε κανά βρυζα να επανερχεται τοτε να το αποδωσετε στην καλυτερη μας περιοδο...
ειπαμε τοσο σε κοβει τοσα λες.paokovios1974 έγραψε:Αυτό διάβασα και μου φτάνει τι άλλο έχεις πει δηλαδή που το στηρίζεις σε φήμες χαβουζοαρδ?
Ξεδωσε εδω μεσα γτ η κοινωνια ειναι σκληρη για κατι τυπους σαν εσενα.
Απαξιω να ασχοληθω περαιτερω με την παρτη σου.
- paokovios1974
Ποσα ξερεις εσυ ποσα ξερεις.Gospi έγραψε:ειπαμε τοσο σε κοβει τοσα λες.paokovios1974 έγραψε:Αυτό διάβασα και μου φτάνει τι άλλο έχεις πει δηλαδή που το στηρίζεις σε φήμες χαβουζοαρδ?
Ξεδωσε εδω μεσα γτ η κοινωνια ειναι σκληρη για κατι τυπους σαν εσενα.
Απαξιω να ασχοληθω περαιτερω με την παρτη σου.
Αντε τραβα τωρα στον μιζερο κοσμο σου να κανεις κριτικη γιατι ξερω γω και ξερω γω
ΥΓ Η υπογραφη μου για κατι τυπους σαν και σενα
- Μπαρκαρούτσος
Εγώ απλά αφήνω αυτό το άρθρο εδώ
http://www.paokmania.gr/stiles/mme/1650 ... ivan-video
Έχει κ βίντεο όποτε δεν βάζω το κείμενο (είμαι κ από κινητό..)
Τιιιιι έγινε ρε μαγκες; Αφού τα είχε βρει ο ιβαν με την νδουλα;;;
Έτσι δεν λέγανε ;;
http://www.paokmania.gr/stiles/mme/1650 ... ivan-video
Έχει κ βίντεο όποτε δεν βάζω το κείμενο (είμαι κ από κινητό..)
Τιιιιι έγινε ρε μαγκες; Αφού τα είχε βρει ο ιβαν με την νδουλα;;;
Έτσι δεν λέγανε ;;