Mario Branco
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
Re: Mario Branco
ΠΑΟΚ: Ο Ιβάν αποφασίζει, ο Βρύζας ψάχνει διαμέρισμα
Κ. Πετρωτός - μετροσπορτ
Ίσως και σήμερα η τελική επιλογή του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ για τον νέο αθλητικό διευθυντή. Η έρευνα του Βρύζα για σπίτι στη Θεσσαλονίκη.
Ο Μάριο Μπράνκο παρέμεινε το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο, είναι δεδομένο ότι πλέον δεν έχει πολύ ενεργό ρόλο στον ΠΑΟΚ. Ο Ιβάν Σαββίδης σκέφτεται ήδη τον διάδοχό του, καθώς έχει καταλήξει στο πόρισμα ότι ο Αμπέλ Φερέιρα χρειάζεται δίπλα του έναν πολύ καλό γνώστη του ΠΑΟΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Σύμφωνα, μάλιστα, με τις τελευταίες πληροφορίες του metrosport.gr, δεν αποκλείεται να ανακοινώσει ακόμη και σήμερα την οριστική απόφασή του.
Με βάση το σκεπτικό που κυριαρχεί στο μυαλό του ισχυρού άνδρα του ΠΑΟΚ, στους υποψηφίσους συγκαταλέγονται ο Ζήσης Βρύζας και ο Λούμπος Μίχελ.
Μάλιστα, υπάρχει μία πληροφορία που ίσως να απτελεί και σημάδι επιστροφής για τον έναν εκ των δύο. Ο Ζήσης Βρύζας, εδώ και λίγες μέρες, βρίσκεται σε αναζήτηση διαμερίσματος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Όπως και να 'χει το θέμα δεν θα μείνει για πολύ ανοιχτό...
Κ. Πετρωτός - μετροσπορτ
Ίσως και σήμερα η τελική επιλογή του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ για τον νέο αθλητικό διευθυντή. Η έρευνα του Βρύζα για σπίτι στη Θεσσαλονίκη.
Ο Μάριο Μπράνκο παρέμεινε το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο, είναι δεδομένο ότι πλέον δεν έχει πολύ ενεργό ρόλο στον ΠΑΟΚ. Ο Ιβάν Σαββίδης σκέφτεται ήδη τον διάδοχό του, καθώς έχει καταλήξει στο πόρισμα ότι ο Αμπέλ Φερέιρα χρειάζεται δίπλα του έναν πολύ καλό γνώστη του ΠΑΟΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Σύμφωνα, μάλιστα, με τις τελευταίες πληροφορίες του metrosport.gr, δεν αποκλείεται να ανακοινώσει ακόμη και σήμερα την οριστική απόφασή του.
Με βάση το σκεπτικό που κυριαρχεί στο μυαλό του ισχυρού άνδρα του ΠΑΟΚ, στους υποψηφίσους συγκαταλέγονται ο Ζήσης Βρύζας και ο Λούμπος Μίχελ.
Μάλιστα, υπάρχει μία πληροφορία που ίσως να απτελεί και σημάδι επιστροφής για τον έναν εκ των δύο. Ο Ζήσης Βρύζας, εδώ και λίγες μέρες, βρίσκεται σε αναζήτηση διαμερίσματος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
-
Αντε μακαρι να γυρισει ο Λουμπος. 5 τιτλους πηρε η ομαδα που εφτιαξε.Δεν αναλαμβάνει ο Βρύζας
Οι δυο πλευρές αποφάσισαν πως να μην προχωρήσουν σε «γάμο»
09-09-2019, 14:16
PAOK24
Στη συνάντηση που έγινε στα γραφεία της Τούμπας αποφασίστηκε πως δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις συνεργασίας των δυο πλευρών
Ο Ζήσης Βρύζας βρέθηκε σήμερα στη Τούμπα και συναντήθηκε με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, με τις δυο πλευρές να εξετάζουν το ενδεχόμενο συνεργασίας, για την κάλυψη της θέσης του τεχνικού διευθυντή. Μέσα από τις συζητήσεις που έγιναν ανάμεσα στις δυο πλευρές διαπιστώθηκε πως οι «αποστάσεις» που υπάρχουν είναι τέτοιες που δεν ευνοούν την παρουσία του Βρύζα στο συγκεκριμένο πόστο. Ο πρώην πρόεδρος αλλά και τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου έχει, εδώ και λίγο καιρό, ξεκινήσει διαδικασίες να ανοίξει δικό του γραφείο, γεγονός που αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για την συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ. Πλέον, οι «ασπρόμαυροι» θα κινηθούν προς άλλες περιπτώσεις ανθρώπων για να βρεθεί εκείνος που θα καθίσει στη θέση του τεχνικού διευθυντή.
- navigator11
Επικός για ακόμα μια φορά.ΑποστόληςΑ έγραψε:ΠΑΟΚ: Ο Ιβάν αποφασίζει, ο Βρύζας ψάχνει διαμέρισμα
Κ. Πετρωτός - μετροσπορτ

Τελικα υπαρχει θεμα βρυζα ή οχι?
Γτ μερικοι αναρωτιοντουσαν που τα ακουσαμε αυτα, οταν κραζαμε πριν καμια βδομαδα κ βαλε...
Αν υπήρξε ειναι τραγικο...
τουλαχιστον δεν προχωρησε.
Αν υπήρξε δημιουργει ευλογες αποριες αναφορικα με την στρατηγικη και το πλανο π έχει η διοικηση στο μυαλό της για την συγκεκριμενη θεση...
Τελικα μηπως ψαχνουμε εναν τ.δ. απλα να βγαζει τις φωτο με τα καινουρια μεταγραφικα αποκτηματα? Γτ η επιλογη Βρυζα μονο ως τετοια θα μπορουσε να προσφερει.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γτ μερικοι αναρωτιοντουσαν που τα ακουσαμε αυτα, οταν κραζαμε πριν καμια βδομαδα κ βαλε...
Αν υπήρξε ειναι τραγικο...
τουλαχιστον δεν προχωρησε.
Αν υπήρξε δημιουργει ευλογες αποριες αναφορικα με την στρατηγικη και το πλανο π έχει η διοικηση στο μυαλό της για την συγκεκριμενη θεση...
Τελικα μηπως ψαχνουμε εναν τ.δ. απλα να βγαζει τις φωτο με τα καινουρια μεταγραφικα αποκτηματα? Γτ η επιλογη Βρυζα μονο ως τετοια θα μπορουσε να προσφερει.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- kostasAthens
Με τις άκρες που έχει σε αρδ και να μην υπάρχει θα το κάνουν σαν να υπήρξε και να χάλασε στο τσακ
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- paokovios1974
Ακόμα αναρωτιουνται κάποιοι αν υπήρχε θέμα βρυζα. Μετά φταίω εγώ, αφού δεν είναι εδώ ο Ιβάν ποιος αποφάσισε ότι δεν θα προχωρήσει η συνεργασία.
Έχει ένα οροφοδιαμερισμα σε καλή περιοχή ο Σαλπιγγίδης
Τελικά οι παλαίμαχοι του ΠΑΟΚ είναι σαν το ΠΑΣΟΚ. Πάντα μέσα στα πράγματα. Αντί να πάρει μια σκούπα.....

Τελικά οι παλαίμαχοι του ΠΑΟΚ είναι σαν το ΠΑΣΟΚ. Πάντα μέσα στα πράγματα. Αντί να πάρει μια σκούπα.....
Πολύ σωστόςpaokovios1974 έγραψε:Ακόμα αναρωτιουνται κάποιοι αν υπήρχε θέμα βρυζα. Μετά φταίω εγώ, αφού δεν είναι εδώ ο Ιβάν ποιος αποφάσισε ότι δεν θα προχωρήσει η συνεργασία.
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Μπαρκαρούτσος
Ο Μπράνκο φταίει για όλα, που πάει και παραιτείται, πριν καν προσλάβουμε υπεύθυνο διεθνών σχέσεων...
Ακούς εκεί? Ο εύθικτος...Δεν είναι ωραία πράματα αυτά, κύριε Μπράνκε μας, για να τα λέμε όλα δηλαδή....
Ακούς εκεί? Ο εύθικτος...Δεν είναι ωραία πράματα αυτά, κύριε Μπράνκε μας, για να τα λέμε όλα δηλαδή....
- Μπαρκαρούτσος
pilotos έγραψε:Μεγάλα παιδιά είστε μπρε..
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ορκίζεσαι;
Done. Βδομάδα Gospi, 6ωρο paokovios που απάντησε.Gospi έγραψε:Ζαντε μπαναρε με γτ αυτος εδω μας περναει για χαζους!
Για σένα δεν ορκίζομαι.Ζαντός έγραψε:pilotos έγραψε:Μεγάλα παιδιά είστε μπρε..
Ορκίζεσαι;
Done. Βδομάδα Gospi, 6ωρο paokovios που απάντησε.Gospi έγραψε:Ζαντε μπαναρε με γτ αυτος εδω μας περναει για χαζους!