PAOK TV & PAOK New Media

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Όσοι έχετε πρόβλημα, βλέπετε τα παιχνίδια:

Ενσύρματα (Με καλώδιο Ethernet συνδεδεμένο στον υπολογιστή).
25
41%
Ασύρματα (Μέσω Wi-fi)
28
46%
Αλλιώς (Από browser τηλεόρασης, κλπ)
8
13%

Σύνολο ψήφων: 61

Άβαταρ μέλους
tolis01

Re: PAOK TV

Δημοσίευση από tolis01 »

:lol: :lol: :lol: :lol:
γελάτε, αλλά πλάκα πλάκα τα σκουλίκια τα θεωρώ από τα πιο σίγουρα να αγοράσουν
Είναι όμως ιδέα. Κουμπί ¨το μεγαλύτερο μπουρδέλο είναι ο Ο-Ο-Ολιεμπιεακός¨ 5€, το άλλο κουμπί. 8€. Εδώ σας θέλω ;)

#############################
pgetsos έγραψε:Με τις διαφημίσεις μέσα;

Επίσης, τι εννοούν καθαρά είναι μια καλή ερωτηση
Φαντάζομαι τα πάντα, όλα, αλλά από την άλλη καλά κάνουν και δεν ανοίγουν τα βιβλία. (ακόμη)

#############################
mbison έγραψε:Διαφωνω tolis αν βάλουν πάνω από 5 € το ματς.
Ειπαμε να δουμε ματς , οχι τη λιμνη των κυκνων.
Κάτσε, είδαμε 3 παιχνίδια από τάληρο έκαστο. Άρα προφανώς πάμε για ταληράκι στα ¨μη εμπορικά¨ και 7-8 (δικιά μου εκτίμηση) για τα 4 ¨μεγάλα¨ και 8-10 τα πλέιοφ. Δε το βλέπω για τρελό το νούμερο.
Βάζελους δεν αναμένω, κούλες ελάχιστες, σκουλίκια και γαύροι μόνο.
Το ετήσιο πακέτο 80-100 δεν το βρίσκω κουφό υπό αυτές τις συνθήκες.
θα ήθελα να δω και φόρμα από που αγοράζεις, ή τόπο διαμονής, μπας και μετρηθούμε ανά τον κόσμο ή πουλήσουν location based based ads.
Προσωπικά για μένα στα ξένα με μικρά παιδιά η δυνατότητα να καταναλώσω ένα 2ωρο σπίτι από 4ωρο να τρέχω έξω σε ελληνάδικα φαντάζει από μόνη της ελκυστική.
Στα επαγγελματικά (για καφέ, ταβέρνες, προπατζίδικα, ...) φαντάζομαι θα προσφέρουν έξτρα connectivity φυσικά με το αντίστοιχο αντίτιμο.

Υπο αυτές τις συνθήκες βλέπω τa 70,000 πακέτα σαν starting point να γελάμε στη μούρη της Πορνόβα.

ΥΓ: Όταν το PAOK TV προσέφερε πέρυσι με δίφραγκο τα παιχνίδια για το εξωτερικό, ούτε ούτε που φανταζόταν η Πορνόβα πως έσκαβε το λάκκο της.
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

εγώ την πορνονοβα την έκοψα εύκολα γιατί δεν είχα πέναλτι. οκ , πρέπει να βγάλω και τον αποκωδικοποιητή απο τη πρίζα, κάποια στιγμή, γιατί τζάμπα καίει ρεύμα...όλα τα εντός ΠΑΟΚ τιβι τα εκτός σπορτζόουν .Το τάλιρο το δίνω με την καρδιά μου και δεν το λυπάμαι καθόλου, ακόμα και που δεν μπόρεσα να δω κανέναν απο τους 2 αγώνες πρωταθλήματος.
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Για WIND/Vodafone κ νοβα μερικες διευκρινισεις κ για τα προστιμα που ζητανε

H wind εχει το 30% νομιζω της νοβα γιαυτο κ μπορει να δειχνει οτι θελει απο την νοβα το ιδιο ισχυει κ για την vodafone

Δεν χρειαζεται να πληρωσεις ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ/BAN ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΝΟΒΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΣ ΠΟΤΕ

ΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΑΓΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΑΝ ΕΧΕΙΣ

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΩΜΑ ΝΑ ΣΕ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΝ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ

Σε περιπτωση που σου πρηξουν τα κακαλα στειλε μου ενα πμ να σε κατατοπισω ωστε να τους κανεις την ζωη κολαση :twisted:

Σορρυ για τα κεφαλαια αλλα θελει λιγο εμφαση
trouman

Δημοσίευση από trouman »

mpouJr έγραψε:Για WIND/Vodafone κ νοβα μερικες διευκρινισεις κ για τα προστιμα που ζητανε

H wind εχει το 30% νομιζω της νοβα γιαυτο κ μπορει να δειχνει οτι θελει απο την νοβα το ιδιο ισχυει κ για την vodafone

Δεν χρειαζεται να πληρωσεις ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ/BAN ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΝΟΒΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΣ ΠΟΤΕ

ΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΑΓΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΑΝ ΕΧΕΙΣ

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΩΜΑ ΝΑ ΣΕ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΝ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ

Σε περιπτωση που σου πρηξουν τα κακαλα στειλε μου ενα πμ να σε κατατοπισω ωστε να τους κανεις την ζωη κολαση :twisted:

Σορρυ για τα κεφαλαια αλλα θελει λιγο εμφαση
Άβαταρ μέλους
theodorosstefan

Δημοσίευση από theodorosstefan »

panta έγραψε:εγώ την πορνονοβα την έκοψα εύκολα γιατί δεν είχα πέναλτι. οκ , πρέπει να βγάλω και τον αποκωδικοποιητή απο τη πρίζα, κάποια στιγμή, γιατί τζάμπα καίει ρεύμα...όλα τα εντός ΠΑΟΚ τιβι τα εκτός σπορτζόουν .Το τάλιρο το δίνω με την καρδιά μου και δεν το λυπάμαι καθόλου, ακόμα και που δεν μπόρεσα να δω κανέναν απο τους 2 αγώνες πρωταθλήματος.
Οι εκτός έδρας στο σπορτζοουν είναι δωρεάν?
mavros4

Δημοσίευση από mavros4 »

Το sportzone είναι εφαρμογή για android και windows. Δείχνει αγώνες δωρεάν χωρίς περιγραφή,
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Πειρατικά *

Να το διευκρινησουμε. Περιγραφή έχει καμιά φορα
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Ο εσκομπαρινακης έχει μπροστινούς στα παραπολιτικα τον κουρτακη, αν τεθεί θέμα με αυτόν βάζει τον κουρτακη να πάρει την νόβα και όλα καλά.....

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Τρικυμίας

Δημοσίευση από Τρικυμίας »

pgetsos έγραψε:Πειρατικά *

Να το διευκρινησουμε. Περιγραφή έχει καμιά φορα
Έτσι. Θεωρώ δεδομένο μάλιστα ότι οι κίτρινοι θα καταφύγουν σε αυτήν και άλλες παράνομες λύσεις προκειμένου να αποφύγουν να δώσουν λεφτά σε κάποια τσέπη που δεν εγκρίνει ο πρόεδρος της ομάδας του προέδρου τους.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Μπα θα περάσει κόσμος από την μπουτίκ Αγίας Σοφίας να πάρει κουπονακι κανονικά. Ποιο παράνομο και μαλακές.
Άβαταρ μέλους
Banksy

Δημοσίευση από Banksy »

Αυτά τα κουπόνια ίσως θα ταν καλό να πωλούνται και σε κάποια "ουδέτερα" σημεία σε συνεργασία της παε με μια εταιρία που μπορεί να την διαφημίζει. Γιατί πιο εύκολο είναι πχ να πάει κάποιος να αγοράσει κουπόνι απ έναν "Γερμανό" (τυχαίο το παράδειγμα) παρά απ την μπουτίκ της αντίπαλης ομάδας. Το ίδιο και με την ηλεκτρονική πλατφόρμα. Ίσως θα πρέπε να γίνονται (και να διαφημίζονται) οι εγγραφές κλπ ΚΑΙ από ένα "ουδέτερο" σάιτ τύπου πώς είναι το ticketmaster, viva κλπ για εισιτήρια. Γιατί και μεις αν γινόταν το αντίστροφο θα μπαίναμε με βαριά καρδιά στο σαιτ του γάβρου ή της χανούμας. Ακόμα κι αν ξέρουν ότι τα λεφτά θα καταλήξουν και πάλι στον ΠΑΟΚ. Για λόγους ψυχολογίας του οπαδού. Δεν ξέρω αν είναι εφικτά και αποδοτικά όλα αυτά. Μια σκέψη καταθέτω.
Άβαταρ μέλους
Darklord67

Δημοσίευση από Darklord67 »

Banksy έγραψε:Αυτά τα κουπόνια ίσως θα ταν καλό να πωλούνται και σε κάποια "ουδέτερα" σημεία σε συνεργασία της παε με μια εταιρία που μπορεί να την διαφημίζει. Γιατί πιο εύκολο είναι πχ να πάει κάποιος να αγοράσει κουπόνι απ έναν "Γερμανό" (τυχαίο το παράδειγμα) παρά απ την μπουτίκ της αντίπαλης ομάδας. Το ίδιο και με την ηλεκτρονική πλατφόρμα. Ίσως θα πρέπε να γίνονται (και να διαφημίζονται) οι εγγραφές κλπ ΚΑΙ από ένα "ουδέτερο" σάιτ τύπου πώς είναι το ticketmaster, viva κλπ για εισιτήρια. Γιατί και μεις αν γινόταν το αντίστροφο θα μπαίναμε με βαριά καρδιά στο σαιτ του γάβρου ή της χανούμας. Ακόμα κι αν ξέρουν ότι τα λεφτά θα καταλήξουν και πάλι στον ΠΑΟΚ. Για λόγους ψυχολογίας του οπαδού. Δεν ξέρω αν είναι εφικτά και αποδοτικά όλα αυτά. Μια σκέψη καταθέτω.
++++++
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

eorptol1 έγραψε:Ο εσκομπαρινακης έχει μπροστινούς στα παραπολιτικα τον κουρτακη, αν τεθεί θέμα με αυτόν βάζει τον κουρτακη να πάρει την νόβα και όλα καλά.....

Με τι λεφτά ο κουρτακης??
Πώς θα τα δικαιολογήσει?
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Όπως δικαιολόγησε την αγορά των παραπολιτικων

Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Banksy έγραψε:Αυτά τα κουπόνια ίσως θα ταν καλό να πωλούνται και σε κάποια "ουδέτερα" σημεία σε συνεργασία της παε με μια εταιρία που μπορεί να την διαφημίζει. Γιατί πιο εύκολο είναι πχ να πάει κάποιος να αγοράσει κουπόνι απ έναν "Γερμανό" (τυχαίο το παράδειγμα) παρά απ την μπουτίκ της αντίπαλης ομάδας. Το ίδιο και με την ηλεκτρονική πλατφόρμα. Ίσως θα πρέπε να γίνονται (και να διαφημίζονται) οι εγγραφές κλπ ΚΑΙ από ένα "ουδέτερο" σάιτ τύπου πώς είναι το ticketmaster, viva κλπ για εισιτήρια. Γιατί και μεις αν γινόταν το αντίστροφο θα μπαίναμε με βαριά καρδιά στο σαιτ του γάβρου ή της χανούμας. Ακόμα κι αν ξέρουν ότι τα λεφτά θα καταλήξουν και πάλι στον ΠΑΟΚ. Για λόγους ψυχολογίας του οπαδού. Δεν ξέρω αν είναι εφικτά και αποδοτικά όλα αυτά. Μια σκέψη καταθέτω.
Πολύ σωστός. Ειδικά με τις εγγραφές στο ¨εχθρικό¨ σάιτ απαπαπαπα..
έτσι κι αλλιώς πολλές αγορές στο διαδίκτυο τις κάνεις είτε ως μέλος είτε ως guest. Προφανώς οι συνδρομές πακέτου πρέπει να μπουν στη διαδικασία logins κλπ..

Ρε παιδιά, ας μιλάμε εδώ μόνο για ΠΑΟΚ TV, κι όχι για τον Φαταούλ, πλιζ, έχει τόσα άλλα τόπικ
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”