Νέα συνθήματα και προτάσεις για την κερκίδα
Re: Νέα συνθήματα και προτάσεις για την κερκίδα
ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΔΩΘΕΙ... Θα μπορούσε να γίνει συνθημα που δονεί την ατμόσφαιρα...peris έγραψε:στα αρχιδι@ μου για τον εισαγγελεα
στα αρχιδι@ μου τι λενε στην βουλη
εγω ποτε δεν σκυβω το κεφαλι
παλιομαλακ@ κοκαλη
![]()
Κάποιοι μπερδεμένοι στον λαό του ΠΑΟΚ πρέπει να καταλάβουν ότι είναι πρώτα απ'όλα είναι ΠΑΟΚ και μετά είναι ότι άλλο θέλουν...άλλοι μπορεί να είναι αναρχικοί,φασίστες,αντιολυμπιακοί,αντιαριανοι και κάποιοι είναι πάνω απ'όλα ο σύνδεσμος τους.
Δεν μπορώ να πηγαίνω στο γήπεδο και να βλέπω να μην φωνάζουν ΠΑΟΚ!
Όταν πήγαινα σε ματς με ιωνικό,αιγάλαιο,κτλπ πιο παλιά μόνο ο λαός το έπαιρνε το ματς,και τώρα που έχει γίνει μόδα ο ΠΑΟΚ δεν μπορούμε να φωνάξουμε ένα σύνθημα...πρέπει όλοι να καταλάβετε ότι αυτή την στιγμή έχει διοίκηση ο ΠΑΟΚ μπορεί εσύ να είσαι μέτοχος αλλά ξέρεις που πάνε τα λεφτά σου,και εφόσον έχεις εμπιστοσύνη σε αυτούς το μόνο που πρέπει εσύ να σκέφτεσαι είναι η κερκίδα σου και τίποτε παραπάνω...φτάνει πια να σας ταίζει η κάθε φιλάδα για το ποιος είναι ο λαός του ΠΑΟΚ...ο λαός του ΠΑΟΚ είναι απλά ένας μύθος και πουλάει!
Κάντε και μία φορά αυτοκριτική στον εαυτό σας και πείτε έκανα εγώ σήμερα τον δικό μου αγώνα για να κερδίσει η ομάδα?Η μόνο περιμένετε όποτε παίξει η ομάδα μπάλα να φωνάξετε και εσείς σύνθημα?
Μαγκιά δεν είναι να πετάς μέσα στο γήπεδο ένα μπουκάλι ρετσίνας και να κρύβεσαι πίσω απο το πλήθος!!!!και ούτε να κάνεις τον γκαρσία τσε γκεβάρα επειδή κοπάνησε μία μπουνιά στον γύφτο,γιατί τώρα βλέπουμε τι ζημιά που σου έκανε αυτό...και ούτε φωνάζεις ζλάνταν κτλπ γιατί από το αριστερό στο δεξί δεν δίνει την μπάλα όπως και κάποιοι άλλοι που θέλουν να γίνουν ήρωες μέσα σε ένα μήνα...αλλά ότι βλέπει ο νέος το κάνει!!!!
Όλα αυτά μας γύρισαν μπούμερανγκ τόσο καιρό και έχουμε δει τον άλλον να έχει 2 συμμετοχές και να τρώει κόκκινη...Εμείς ΠΑΟΚ είμαστε και άσε τους άλλους να κράζουν τον κάθε προπονητή και τον κάθε παίκτη!!!
Υ.Γ.Το καλύτερο που άκουσα την Κυριακή στο γήπεδο ήταν: ΠΑΟΚ ΓΑΜΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΥ..ΝΑ
Υ.Γ.2Το δεύτερο που άκουσα ήταν ΘΡΥΛΕ ΘΥΜΗΣΟΥ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΒΟΡΡΑΣ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΑΜΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ(αυτό ακούστηκε στο 90)
Υ.Γ.3Μάλλον κάποιοι ξέχασαν ότι ο ΠΑΟΚ έχει ξεχάσει την λέξη ευρώπη εδώ και κάτι χρόνια,και κάτι ακόμα αυτοί πάλι ξέχασαν πόσα χρόνια έχει ο ΠΑΟΚ να κερδίσει τον μισητό του αντίπαλο!
Δεν μπορώ να πηγαίνω στο γήπεδο και να βλέπω να μην φωνάζουν ΠΑΟΚ!
Όταν πήγαινα σε ματς με ιωνικό,αιγάλαιο,κτλπ πιο παλιά μόνο ο λαός το έπαιρνε το ματς,και τώρα που έχει γίνει μόδα ο ΠΑΟΚ δεν μπορούμε να φωνάξουμε ένα σύνθημα...πρέπει όλοι να καταλάβετε ότι αυτή την στιγμή έχει διοίκηση ο ΠΑΟΚ μπορεί εσύ να είσαι μέτοχος αλλά ξέρεις που πάνε τα λεφτά σου,και εφόσον έχεις εμπιστοσύνη σε αυτούς το μόνο που πρέπει εσύ να σκέφτεσαι είναι η κερκίδα σου και τίποτε παραπάνω...φτάνει πια να σας ταίζει η κάθε φιλάδα για το ποιος είναι ο λαός του ΠΑΟΚ...ο λαός του ΠΑΟΚ είναι απλά ένας μύθος και πουλάει!
Κάντε και μία φορά αυτοκριτική στον εαυτό σας και πείτε έκανα εγώ σήμερα τον δικό μου αγώνα για να κερδίσει η ομάδα?Η μόνο περιμένετε όποτε παίξει η ομάδα μπάλα να φωνάξετε και εσείς σύνθημα?
Μαγκιά δεν είναι να πετάς μέσα στο γήπεδο ένα μπουκάλι ρετσίνας και να κρύβεσαι πίσω απο το πλήθος!!!!και ούτε να κάνεις τον γκαρσία τσε γκεβάρα επειδή κοπάνησε μία μπουνιά στον γύφτο,γιατί τώρα βλέπουμε τι ζημιά που σου έκανε αυτό...και ούτε φωνάζεις ζλάνταν κτλπ γιατί από το αριστερό στο δεξί δεν δίνει την μπάλα όπως και κάποιοι άλλοι που θέλουν να γίνουν ήρωες μέσα σε ένα μήνα...αλλά ότι βλέπει ο νέος το κάνει!!!!
Όλα αυτά μας γύρισαν μπούμερανγκ τόσο καιρό και έχουμε δει τον άλλον να έχει 2 συμμετοχές και να τρώει κόκκινη...Εμείς ΠΑΟΚ είμαστε και άσε τους άλλους να κράζουν τον κάθε προπονητή και τον κάθε παίκτη!!!
Υ.Γ.Το καλύτερο που άκουσα την Κυριακή στο γήπεδο ήταν: ΠΑΟΚ ΓΑΜΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΥ..ΝΑ
Υ.Γ.2Το δεύτερο που άκουσα ήταν ΘΡΥΛΕ ΘΥΜΗΣΟΥ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΒΟΡΡΑΣ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΑΜΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ(αυτό ακούστηκε στο 90)
Υ.Γ.3Μάλλον κάποιοι ξέχασαν ότι ο ΠΑΟΚ έχει ξεχάσει την λέξη ευρώπη εδώ και κάτι χρόνια,και κάτι ακόμα αυτοί πάλι ξέχασαν πόσα χρόνια έχει ο ΠΑΟΚ να κερδίσει τον μισητό του αντίπαλο!
πρέπει να ξεκινήσουμε από τα βασικά... και ένα βασικότατο είναι ο συγχρονισμός... σε αυτό πάσχουμε υπερβολικά πολύ...
δείτε εδώ από το 5:30 και μετά.... http://www.youtube.com/watch?v=l7Y-rUtrnE8
πρέπει να είμαστε όλη η 4 ένα κομμάτι και όχι 3..
πρέπει να υπάρχει ένας οργανωτής στο κέντρο της 4, ή 2 οργανωτές ο ένας στο μπέλλο μεριά και ο άλλος στην 4α, αλλά όχι πάνω στις θύρες, κάτω στα κάγκελα...
δείτε εδώ από το 5:30 και μετά.... http://www.youtube.com/watch?v=l7Y-rUtrnE8
πρέπει να είμαστε όλη η 4 ένα κομμάτι και όχι 3..
πρέπει να υπάρχει ένας οργανωτής στο κέντρο της 4, ή 2 οργανωτές ο ένας στο μπέλλο μεριά και ο άλλος στην 4α, αλλά όχι πάνω στις θύρες, κάτω στα κάγκελα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος danirifle την Πέμ 12 Μαρ 2009, 19:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Re: Οργανωση Κερκιδας
αδερφέ alienara τα λες όλα!!!!
περισσότερα τύμπανα στην 4
τηλεβόας, http://www.youtube.com/watch?v=l7Y-rUtrnE8
δείτε τί κάνει ο τηλεβόας στο 6 λεπτό και μετά...
ένας οργανωτής στο κάγκελο στο κέντρο της 4 ή δύο οργανωτές στο κάγκελο ο ένας στην 4 και ο άλλος στην 4α..
βασικό να φωνάζουμε όλοι και να έχουμε συγχρονισμό.....
περισσότερα τύμπανα στην 4
τηλεβόας, http://www.youtube.com/watch?v=l7Y-rUtrnE8
δείτε τί κάνει ο τηλεβόας στο 6 λεπτό και μετά...
ένας οργανωτής στο κάγκελο στο κέντρο της 4 ή δύο οργανωτές στο κάγκελο ο ένας στην 4 και ο άλλος στην 4α..
βασικό να φωνάζουμε όλοι και να έχουμε συγχρονισμό.....
Παιδια τηλεβοα δενχρειαζεται ο Παοκτσης. Δυστυχως οσοι θυμομαστε κερκιδες 1997-98-99 η αναφλεξη ενος συνθηματος απο ολο το γηπεδο γινοταν μεαα σε 2 δευτεραλεπτα . Ο λογος? Ολοι περιμεναμε τα συνθηματα , ειχαμε παθος , και υπηρχε καλυτερη οργανωση στον συντονισμο. Τοτε υπηρχαν 2-3 καλης κλασης Παοκτσακια που δινανε τον συντονισμο , ενω τωρα υπαρχουν 15-20 μετριοι. Οι παλιοι ειτε μεγαλωσαν,ειτε αποτραβηχτηκαν,ειτε ξεκοψαν εντελως. Τα καινουργια τα παιδια βγαζουν περισσοτερο εγωισμο απο οτι πρεπει, και το αποτελεσμα ειναι μετρια ακουστικα πραγματα. Προσεξτε, εννοω για ΚΕΡΚΙΔΑ που ξερουμε να κανουμε.
Γνωμη μου ειναι σιγα σιγα το οπαδικο κιννημα να αυτοεπιβαλλει καποια στανταρ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ κινητα μεσα στην 4Α, δεν μπορω αλλο σπορι και πασατεμπο στην 4. ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ που ειναι χομπι, υπαρχουν αλλες θυρες ρε αδερφε. ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ υπαρχει η ΘΥΡΑ 4.......
Γνωμη μου ειναι σιγα σιγα το οπαδικο κιννημα να αυτοεπιβαλλει καποια στανταρ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ κινητα μεσα στην 4Α, δεν μπορω αλλο σπορι και πασατεμπο στην 4. ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ που ειναι χομπι, υπαρχουν αλλες θυρες ρε αδερφε. ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ υπαρχει η ΘΥΡΑ 4.......
-
Ντροπη για ολους μας να υπαρχει σιγη μεσα στο γηπεδο ειδικοτερα σε ενα ντερμπι με τον γαυρο(αν και σε ολα τα παιχνιδια πρεπει να επικρατει κολαση),δυστυχως λογω καποιων προβληματων δν καταφερα να ταξιδεψω σαλονικα την κυριακη και παρακολουθησα το παιχνιδι απο την γαμωνοβα,ΝΤΡΟΠΗ να μην ακουγομαστε 30000 ανθρωποι...

- Athanasiadhs
Ειδικά τα κινητά ρε παιδιά είναι τελείως απαράδεκτα..Θα ανεβούνε videakια από άλλες θύρες ή από ένα δυο άτομα των συνδέσμων...Είναι εμετική η εικόνα να είναι η μισή Θύρα 4 με ένα κινητό στο χέρι και απλά να μουρμουράει το σύνθημα την ώρα που βγάζει φωτογραφίες και video.Samurai4 έγραψε: Γνωμη μου ειναι σιγα σιγα το οπαδικο κιννημα να αυτοεπιβαλλει καποια στανταρ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ κινητα μεσα στην 4Α, δεν μπορω αλλο σπορι και πασατεμπο στην 4. ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ που ειναι χομπι, υπαρχουν αλλες θυρες ρε αδερφε. ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ υπαρχει η ΘΥΡΑ 4.......

όταν λες "εδώ" αδερφέ???
Μήπως να χες βάλει το video?? Μήπως λέω...

Μήπως να χες βάλει το video?? Μήπως λέω...

τί εννοείς?? δε σε καταλαβαίνω...novito έγραψε:όταν λες "εδώ" αδερφέ???
Μήπως να χες βάλει το video?? Μήπως λέω...![]()

danirifle βάλε το βίντεο βρε τρελοΠΑΟΚΙ ποιο πάνω στο Post σου να πάρουμε μάθημα κερκίδας. 

ε το έχω βάλει ρε συ gash... γι αυτό ρωτάω.... για δες καλύτερα...

Τώρα μας έβαλες να δούμε βίντεο από ''BAD BLUE BOYS'' (BBB) αυτοί ρε φίλε είναι από τα πιο οργανωμένα γκρουπ σε όλο τον κόσμο...αν αυτοί ειναι στο 9 εσύ είσαι στο 1....!!!!