PAOK TV & PAOK New Media
- navigator11
Re: PAOK TV
εγω νομιζω οτι 700000 ειναι υπερβολικα πολλα γι αυτους τους αγωνες...δηλ αν συνεχισουμε ετσι και με ντερμπι θα ξεπεραουμε τα 5 μυρια...φανταζομαι δεν κανω λαθος
στη διακοπη, επιβαλλεται να δουλευτει λιγο το συστημα της νοβα με αποκρυψη πλανων κατα το δοκουν και replay μετα την μαγειρεμενη αποφαση, για ολα τα εντος εδρας παιχνιδια. καθε βαθμος μετραει. ολοι παιζουν μπαλα.
ξεχνάμε ότι ένα ποσό,εκτός φπα,πάει και στην SL και στην επο...και αν θυμάμαι καλά είναι κάπου 10%
- nikos_algio
Το όλο στοίχημα αφορά πιστεύω στις χορηγίες που πάρει το όλο εγχείρημα. Ήδη υπάρχουν κάποια brands που είδαμε στις διαφημίσεις αλλά ίσως να θέλει κάτι πιο μεγάλο (heineken, αυτοκίνητα κλπ - δεν έχω και επαφή εδώ που τα λέμε με τα νούμερα που παίζουν σε τέτοια θέματα)
Οι χορηγίες τις ομάδας έως τώρα λογικά δεν περιλαμβάνουν και την προβολή τους στο PAOK TV και θα πρέπει να γίνουν επιπρόσθετα deals με επιπλέον κέρδος για την ομάδα.
Αν γνωρίζει κάποιος θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι ρεαλιστικός στόχος το 1.5-2 εκ. από τις προβολές των χορηγών μέχρι το τέλος της σεζόν;
Οι χορηγίες τις ομάδας έως τώρα λογικά δεν περιλαμβάνουν και την προβολή τους στο PAOK TV και θα πρέπει να γίνουν επιπρόσθετα deals με επιπλέον κέρδος για την ομάδα.
Αν γνωρίζει κάποιος θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι ρεαλιστικός στόχος το 1.5-2 εκ. από τις προβολές των χορηγών μέχρι το τέλος της σεζόν;
Μερικες εκτιμησεις ΜΟΝΟ για τα ντερμπι εκτος του σκωληκα που ειναι τοπικο
Βαζελα/Γαυρος/Κουλα
30.000 συνδρομες ειναι μοναχα τα πρακτορεια οπαπ οι καφετεριες τα σπορτς καφε σε ολη την ελλαδα που θα το αγορασουν (εχω αφαιρεσει ηδη καμμια 10.000 που θα το βαλουν στο κλεμμενο αν κ δεν ειναι καθολου αξιοπιστο για να το βαλεις σε μαγαζι...Δεν πιστευω οτι υπαρχει μαγαζι στην ελλαδα που να μην δειξει το ματς κ αν νομιζετε οτι ο αριθμος ειναι μεγαλος ενας αθηναιος θα σας διαφωτισει ποσα μαγαζια υπαρχουν στο λεκανοπεδιο που θα δειχνουν τον αγωνα...
αν υποθεσουμε οτι οι 45.000 που αγορασαν ενα αδιαφορο ματς θα αγορασουν κ τα ντερμπι ο αριθμος ευκολα φτανει τις 75000 κ ολα αυτα με προχειρους εντελως υπολογισμους 75.000 συνδρομες με το 9 ειναι 675.000 επι 6 4.050.000 ας υποθεσουμε οτι 550.000 ειναι τα εξοδα κ μας μενει 3.500.000 ΜΟΝΟ απο ΕΞΙ ΜΑΤΣ
Δεν γνωριζω τι ποσα θα παρουμε απο χορηγους διαφημισεις κτλ αλλα δεν τα υπολογιζω καθολου μιας κ αυτα θα πανε απευθειας στο κοστος μεταδοσης κ τι πληρωμες (μετρανε σαν εσοδα κανονικα για το ffp)
Για να εχουμε ενα πιο ακριβες συμπερασμα θα πρεπει να περιμενουμε το πρωτο εντος εδρας ματς με το ληκι που αν ξεπερασουμε τις 60.000 συνδρομες τοτε οι 100.000 στα παραπανω ντερμπι θα ειναι εφικτο με το καλημερα
Βαζελα/Γαυρος/Κουλα
30.000 συνδρομες ειναι μοναχα τα πρακτορεια οπαπ οι καφετεριες τα σπορτς καφε σε ολη την ελλαδα που θα το αγορασουν (εχω αφαιρεσει ηδη καμμια 10.000 που θα το βαλουν στο κλεμμενο αν κ δεν ειναι καθολου αξιοπιστο για να το βαλεις σε μαγαζι...Δεν πιστευω οτι υπαρχει μαγαζι στην ελλαδα που να μην δειξει το ματς κ αν νομιζετε οτι ο αριθμος ειναι μεγαλος ενας αθηναιος θα σας διαφωτισει ποσα μαγαζια υπαρχουν στο λεκανοπεδιο που θα δειχνουν τον αγωνα...
αν υποθεσουμε οτι οι 45.000 που αγορασαν ενα αδιαφορο ματς θα αγορασουν κ τα ντερμπι ο αριθμος ευκολα φτανει τις 75000 κ ολα αυτα με προχειρους εντελως υπολογισμους 75.000 συνδρομες με το 9 ειναι 675.000 επι 6 4.050.000 ας υποθεσουμε οτι 550.000 ειναι τα εξοδα κ μας μενει 3.500.000 ΜΟΝΟ απο ΕΞΙ ΜΑΤΣ
Δεν γνωριζω τι ποσα θα παρουμε απο χορηγους διαφημισεις κτλ αλλα δεν τα υπολογιζω καθολου μιας κ αυτα θα πανε απευθειας στο κοστος μεταδοσης κ τι πληρωμες (μετρανε σαν εσοδα κανονικα για το ffp)
Για να εχουμε ενα πιο ακριβες συμπερασμα θα πρεπει να περιμενουμε το πρωτο εντος εδρας ματς με το ληκι που αν ξεπερασουμε τις 60.000 συνδρομες τοτε οι 100.000 στα παραπανω ντερμπι θα ειναι εφικτο με το καλημερα
Νομίζω ακολουθεί Ρούλης, τα 60.000 θα τα περάσουμε σβέλτα νομίζω
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Τετ 04 Σεπ 2019, 10:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Χάχαχαχαχαχα πραγματικά λίγη τσίπα δεν έχουν τώρα κρύβουν και πλάναjibbie έγραψε:στη διακοπη, επιβαλλεται να δουλευτει λιγο το συστημα της νοβα με αποκρυψη πλανων κατα το δοκουν και replay μετα την μαγειρεμενη αποφαση, για ολα τα εντος εδρας παιχνιδια. καθε βαθμος μετραει. ολοι παιζουν μπαλα.
- ΑποστόληςΑ
Ο αγώνας με την Slovan ήταν σαν ντέρμπυ. Μην ξεχνάς ότι και στα εισιτήρια του γηπέδου είχαμε sold out.Athens έγραψε:εγω νομιζω οτι 700000 ειναι υπερβολικα πολλα γι αυτους τους αγωνες...δηλ αν συνεχισουμε ετσι και με ντερμπι θα ξεπεραουμε τα 5 μυρια...φανταζομαι δεν κανω λαθος
- theodorosstefan
To καλύτερο θα ήταν ετήσια συνδρομή... Και αν ήταν δυνατόν να δείχνει όλα τα εντός από όλο τα αθλήματα...
Αυτο θα ηταν πραγματικά πολύ καλό και ας πληρώναμε λίγο παραπάνω
Αυτο θα ηταν το τελειο μιας κ τα εσοδα απο τηλεοπτικα στα υπολοιπα τμηματα εκτος του ποδοσφαιρου τα νουμερα ειναι απογοητευτικα αλλα νομιζω οτι θελει πολυ καλη οργανωση για να επιτευχθει αυτο για ολα τα αθληματα,ετησια συνδρομη λογικα θα υπαρξει συντομα αλλα θα πρεπει να εχει κατηγοριες για να αποδωσει οσον το δυνατον πιο πολλα εσοδα,κατηγοριες στις οποιες μπορει να επιλεξει ο καθε συνδρομητης οπως τις ποσες οθονες μπορει να στριμαρει πακετο αγωνων που μπορει να κλεισει ειδικη εκπτωση στους κατοχους διαρκειας κ παει λεγοντας νομιζω οτι ειναι ενα στοιχημα το οποιο μπορει να κερδισει η ομαδα κ να εξελιχθει οσο το δυνατον πιο πολυ απο την ομαδα που κανει εξαιρετικη δουλεια,φυσικα καποια στιγμη στην ελλαδα θα πρεπει το ιντερνετ να εξελιχθει αλλα μιλαμε για ουτοπικα πραγματα σε αυτο το κομματι....theodorosstefan έγραψε:To καλύτερο θα ήταν ετήσια συνδρομή... Και αν ήταν δυνατόν να δείχνει όλα τα εντός από όλο τα αθλήματα...
Και ποιος θα τα βλέπει τα υπόλοιπα; Ας είμαστε λίγο σοβαροί. Με το PAOK TV εγώ πιστεύω θα βγάλουμε τσέπη γύρω στα 3 εκατομμύρια φέτος. Πέρα από αυτά, η κατάσταση προσφέρεται για τρελές μαιμουνιές στο πως μπορείς να φουσκώσεις αυτό το νούμερο για το FFP. Από το να αγοράζει ο Σαββίδης 100.000 συνδρομές σε κάθε παιχνίδι, μέχρι το να σκάσει η Dimera ένα ποσό της τάξης των 10Μ στην ΠΑΕ για τα αποκλειστικά δικαιώματα όλων των αγώνων και να εμφανιστεί η ζημιά στην Dimera αντί για την ΠΑΕ. Οικονομικά πιστεύω θα ζημιωθούμε όλοι: οπαδοί και Σαββίδης. Λογιστικά, ίσως να μας δώσει αυτό που χρειαζόμαστε. Σαν ποιότητα εικόνας, lag, διαχείριση της κίνησης, εξυπηρέτηση πελατών κοκ η ΠΑΕ τα πήγε υπέροχα. Τα προβλήματα που υπάρχουν είναι αναμενόμενα για οποιοδήποτε streaming live event στον κόσμο, πόσο μάλλον στην Ελλάδα. Ελπίζω να μας βγει φέτος και από του χρόνου να είμαστε στο Open.
Καλησπέρα σε όλους,
(το πόσταρα και στο thread "τηλεπτικά δικαιώματα" ίσως λανθασμένα μιας και δεν γνωριζα πως υπάρχει και ξεχωριστό για PAOKtv)
Σχετικά με το PAOKtv. H πλατφόρμα, αποτελεί μια καινοτομία και ένα στοίχημα του ΠΑΟΚ μας να αντισταθεί στο (παρα)κράτος του ΠΟΚ και τους όρους της ελεύθερης (αλλά με χοντρούς χαλκάδες) αγοράς του πρεζεμπορα με τα πακιστανικά τηλέφωνα και τα άσπρα polo. Έτσι πρέπει να το βλέπουμε όλοι μας γιατί αυτή είναι η τραγική αλήθεια.
Τα 4,99 είναι μια τιμή που θεωρώ είναι σούπερ αλλά πρόκειται για πιλοτική χρονιά. Οι μεταδόσεις είναι πολύ καλές με αξιοκρατικά σχόλια και ελευθερία γνώμης όπως και στο τελευταίο παιχνίδι που την περιγραφή έκανε δηλωμένος φίλαθλος του Πανιωνίου.
Ήδη η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει βγάλει >700k euro σε 3 αγώνες. Σίγουρα φέτος θα χαθούν έσοδα λόγω μή συμμετοχής σε ευρωπαϊκά παιχνίδια αλλά η στήριξη μας πρέπει να παραμείνει καθόλη την διάρκεια της χρονιάς σε όλα τα παιχνίδια.
Για μένα, του χρόνου και όταν το προϊόν είναι ακόμα μια ολοκληρωμένο (οχι πως το έχουμε ανάγκη οι περισσότεροι αλλά για να εκλίψουν και οι όποιες διαμαρτυρίες σχετικά με την ποιότητα μεταδόσεων) περιμένω να μπει ετήσιο πακέτο συνδρομής από 80-100ευρώ (ανάλογα και με Ευρώπη) και η τιμή των μεμονομένων pay per view να είναι αυξημένη κατά τουλάχιστον 60-80% τύπου 8-9 ευρώ/παιχνίδι.
Με περισσότερη από μία Τούμπα διαρκείας ( ~70k κόσμος, το όποιο είναι ρεαλιστικό νούμερο σε Ελλάδα και εξωτερικό με σωστό promotion και διάρκεια διάθεσης) στο PAOKtv τα έσοδα μπορέι να φτάσουν από τις συνδρομές ~70,000 συνδρομές x 80 ευρώ = 5,5 εκατομμύρια + 1 εκατομμύριο (διαφημίσεις και 3λεπτα σποτάκια) + Μεμονομένα εισιτήρια μπορούμε να φτάσουμε περισσότερα από 8-9 εκατομύρια έσοδα και εκεί θα γελάσει το κατσίκι αγαπητοί...
Από την άλλη μπορεί να φτιάξει το ΜΑΡΑΚΙ τιμολογιακή πολιτική ανάλογα με την εμπορικότητα του παιχνιδιου και να ανεβάσει λίγο τις τιμές σε ματς με οσφπ,παο,αεχ,οαρης*. Είμαι σίγουρος πως το μελετάει ήδη αυτό το σενάριο μιας και είναι γατόνι αλλά λέμε...
*Βασικά αν βγαίνουν τα νούμερα ας το κάνει free με τον οαρης.
(το πόσταρα και στο thread "τηλεπτικά δικαιώματα" ίσως λανθασμένα μιας και δεν γνωριζα πως υπάρχει και ξεχωριστό για PAOKtv)
Σχετικά με το PAOKtv. H πλατφόρμα, αποτελεί μια καινοτομία και ένα στοίχημα του ΠΑΟΚ μας να αντισταθεί στο (παρα)κράτος του ΠΟΚ και τους όρους της ελεύθερης (αλλά με χοντρούς χαλκάδες) αγοράς του πρεζεμπορα με τα πακιστανικά τηλέφωνα και τα άσπρα polo. Έτσι πρέπει να το βλέπουμε όλοι μας γιατί αυτή είναι η τραγική αλήθεια.
Τα 4,99 είναι μια τιμή που θεωρώ είναι σούπερ αλλά πρόκειται για πιλοτική χρονιά. Οι μεταδόσεις είναι πολύ καλές με αξιοκρατικά σχόλια και ελευθερία γνώμης όπως και στο τελευταίο παιχνίδι που την περιγραφή έκανε δηλωμένος φίλαθλος του Πανιωνίου.
Ήδη η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει βγάλει >700k euro σε 3 αγώνες. Σίγουρα φέτος θα χαθούν έσοδα λόγω μή συμμετοχής σε ευρωπαϊκά παιχνίδια αλλά η στήριξη μας πρέπει να παραμείνει καθόλη την διάρκεια της χρονιάς σε όλα τα παιχνίδια.
Για μένα, του χρόνου και όταν το προϊόν είναι ακόμα μια ολοκληρωμένο (οχι πως το έχουμε ανάγκη οι περισσότεροι αλλά για να εκλίψουν και οι όποιες διαμαρτυρίες σχετικά με την ποιότητα μεταδόσεων) περιμένω να μπει ετήσιο πακέτο συνδρομής από 80-100ευρώ (ανάλογα και με Ευρώπη) και η τιμή των μεμονομένων pay per view να είναι αυξημένη κατά τουλάχιστον 60-80% τύπου 8-9 ευρώ/παιχνίδι.
Με περισσότερη από μία Τούμπα διαρκείας ( ~70k κόσμος, το όποιο είναι ρεαλιστικό νούμερο σε Ελλάδα και εξωτερικό με σωστό promotion και διάρκεια διάθεσης) στο PAOKtv τα έσοδα μπορέι να φτάσουν από τις συνδρομές ~70,000 συνδρομές x 80 ευρώ = 5,5 εκατομμύρια + 1 εκατομμύριο (διαφημίσεις και 3λεπτα σποτάκια) + Μεμονομένα εισιτήρια μπορούμε να φτάσουμε περισσότερα από 8-9 εκατομύρια έσοδα και εκεί θα γελάσει το κατσίκι αγαπητοί...
Από την άλλη μπορεί να φτιάξει το ΜΑΡΑΚΙ τιμολογιακή πολιτική ανάλογα με την εμπορικότητα του παιχνιδιου και να ανεβάσει λίγο τις τιμές σε ματς με οσφπ,παο,αεχ,οαρης*. Είμαι σίγουρος πως το μελετάει ήδη αυτό το σενάριο μιας και είναι γατόνι αλλά λέμε...
*Βασικά αν βγαίνουν τα νούμερα ας το κάνει free με τον οαρης.