14. Δημήτρης Μελιόπουλος
- buffalobill4
Re: 14. Δημήτρης Μελιόπουλος
Το μεγαλύτερο παοκτσακι που πέρασε. Θέλει να κλείσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ.
Γενικά κάθε 1-2 χρόνια κάνουμε μια επιτυχημένη μεταγραφή. Λεβεκ μουλεν μελιο.
Γενικά κάθε 1-2 χρόνια κάνουμε μια επιτυχημένη μεταγραφή. Λεβεκ μουλεν μελιο.
Αν σου πει ο teacher, ζαντε θα σου πάρω 15000€ εξοπλισμό για το paokmania radio, του πεις οκ, στον αγοραζει και του λες "Αύριο μπαρκαρω" θα φας το κράξιμο της αρκούδας.Ζαντός έγραψε:Δηλαδή αν εγώ μπαρκάρω, έχοντας υπογράψει συμβόλαιο για 6 μήνες, αλλά στον έναν μήνα ζητήσω να φύγω στο επόμενο λιμάνι, τι θα με πει ο Καπετάνιος; "Όχι βλαμμένο, θα κάτσεις τώρα εδώ να βγάλεις το εξάμηνο, γιατί η εταιρεία σε πληρώνει τα αεροπορικά και άντε γαμήσου!";;;;
Καλυτερα;
- Μπαρκαρούτσος
Ατυχές παράδειγμα, ο όποιος εξοπλισμός του Paokmania Web Radio ανήκει στο Paokmania και όχι σε εμένα! Είναι επένδυση για τη σελίδα και όχι για εμένα..
Το αν θα σε αφήσει να φύγεις είναι σχετικό.Ζαντός έγραψε:Δηλαδή αν εγώ μπαρκάρω, έχοντας υπογράψει συμβόλαιο για 6 μήνες, αλλά στον έναν μήνα ζητήσω να φύγω στο επόμενο λιμάνι, τι θα με πει ο Καπετάνιος; "Όχι βλαμμένο, θα κάτσεις τώρα εδώ να βγάλεις το εξάμηνο, γιατί η εταιρεία σε πληρώνει τα αεροπορικά και άντε γαμήσου!";;;;
Αν δεν τον ενδιαφέρεις ιδιαίτερα θα το κάνει.
Αν όμως του κάνεις τη δουλειά μπουρ..λο, δηλαδή αν για παράδειγμα πρέπει να παραδώσει κάπου εμπρόθεσμα και δεν μπορεί εξαιτίας της παραίτησής σου, τότε δεν θα σε αφήσει.
Φυσικά δεν μπορεί να σε φυλακίσει. Αλλά έχει το δικαίωμα να σε κυνηγήσει νομικά για να σου πάρει ΤΕΡΑΣΤΙΑ αποζημίωση.
Το ίδιο ακριβώς ισχύει και με το Μελιόπουλο.
Ο ΠΑΟΚ έκανε επένδυση πάνω του, πληρώνοντας την Ξάνθη για να τον φέρει στην ομάδα.
Του έδωσε θέση στο ρόστερ και επένδυσε πάνω του.
Αν ισχύουν αυτά που γράφονται, μπορεί να τον κυνηγήσει για τα 800 χιλιάρικα που έδωσε στην Ξάνθη, για την προκαταβολή και τους μισθούς που πήρε μέχρι σήμερα από την ομάδα και ενδεχομένως μπορεί να ζητήσει και αποζημίωση για μελλοντικά διαφυγόντα κέρδη.
Λίγο εξτρίμ, το ξέρω, πιθανότατα δεν θα κάνει ο Ιβάν τίποτα, αλλά έτσι έχουν τα πράγματα.
Ατυχές και με τον καπετάνιο, αφού δεν μιλάμε μόνο για τον μισθό σου, αλλά και για αγορά από το paokmania.Ζαντός έγραψε:Ατυχές παράδειγμα, ο όποιος εξοπλισμός του Paokmania Web Radio ανήκει στο Paokmania και όχι σε εμένα! Είναι επένδυση για τη σελίδα και όχι για εμένα..
Πέρα από την πλάκα, εμένα με έχει χαλάσει πολύ αυτό με τον Μελιοπουλο, δεν μπορώ να το καταλάβω ακόμα. Τεσπα..
Καλά να το έχει ο Θεός το παιδί και να επιτύχει σε ότι έχει βάλει στόχο.
Αλλά πως ήθελε αυτό το παλικάρι να παίξει στον ΠΑΟΚ; Βλέπω τον τετρακέφαλο και τον δικέφαλο από τη φωτογραφία του ΠΑΟΚμάνια και χωρίς να υπερβάλλω, οι δικοί μου είναι πιο γυμνασμένοι. Αυτός ήθελε 2 τουλάχιστον μήνες βάρη και όργανα για να δέσει και να παίξει την θέση 6.
800.000 πεταμένες, ποιος ευθύνεται γι' αυτό;
Αλλά πως ήθελε αυτό το παλικάρι να παίξει στον ΠΑΟΚ; Βλέπω τον τετρακέφαλο και τον δικέφαλο από τη φωτογραφία του ΠΑΟΚμάνια και χωρίς να υπερβάλλω, οι δικοί μου είναι πιο γυμνασμένοι. Αυτός ήθελε 2 τουλάχιστον μήνες βάρη και όργανα για να δέσει και να παίξει την θέση 6.
800.000 πεταμένες, ποιος ευθύνεται γι' αυτό;
- buffalobill4
Ζαντε είναι σαν να πάει ο τιτσερ και να πληρώσει σεμινάρια πανεπιστήμια στο εξωτερικό για σένα για δημοσιογραφια ξέρω γω ραδιοφωνικός παραγωγός όλα με την μια και με το που το κάνει να πεις μπα γαμα το εγώ θα πάω να γίνω αγρότης.
Εννοείται ότι στο τέλος της ημέρας ότι θες θα κάνεις αλλά κάλλιστα ο τητσερ μπορεί να σε πει μαλακα
Εννοείται ότι στο τέλος της ημέρας ότι θες θα κάνεις αλλά κάλλιστα ο τητσερ μπορεί να σε πει μαλακα
Εγω εχοντας γνωστους και φιλους στην ηλικια μου με καταθλιψεις και αποπειρες, ατομα που μπορει να μην εχουν τα συμβολαια του Μελιοπουλου αλλα δεν χρειαζεται να δουλευουν καν για να ζουν ζωη χαρισαμενη, οχι τις προπονησεις που κανει επαγγελματιας αθλητης, μπορω να το δεχτω. Αρκετα ευκολα. Τα ψυχολογικα προβληματα δεν κανουν διακρισεις. Εχει-δεν εχει ο μικρος, η κουβεντα ειναι γενικηParolos έγραψε:Δεν το δέχομαι να μιλάμε για ψυχολογικά για έναν 20χρονο που τα έχει όλα στρωμένα στα πόδια του..
-
Μα γραφτηκαν απειρα παραδειγματα. Δεν ειναι απλη δουλεια σηκωνομαι και φευγω. Μπορουσε να το κανει μεχρι πριν 3 μηνες αυτο χωρις κανενας μα κανενας να του πει τιποτα. Αν τον Μαϊο εβγαινε ρεπορταζ, "Ακυρο του Μελιοπουλου στον ΠΑΟΚ, αποφασισε να ασχοληθει με τις σπουδες του" δεν θα ελεγε κανεις τιποτα. Ισα ισα θα λεγαμε κοιτα υπαρχουν και τετοια παιδια. Τωρα ειναι σαν να του ανοιξε με 800 χιλιαρικα ο πατερας του ενα μαγαζι, να πηγε αυτος 7 μερες και επειδη του φανηκε δυσκολο να ειπε "Ακυρο δεν ψηνομαι τελικα, παω να γινω φοιτητης". Ε θα ακουγε μερικες ευχες.
Νομιζω χανουν το νοημα πολλοι. Οι περισσοτεροι δεν εχουμε θεμα που αποφασισε να μην γινει ποδοσφαιριστης. Εχουμε θεμα που το αποφασισε λιγο καιρο αφου η ομαδα μας πληρωσε 800 χιλιαρικα για να τον αγαρασει. Το timing ηταν μαλακια. Με ενα απλο google search βλεπω οτι τον ανακοινωσαμε 25/6, πηγε Ολλανδια με την ομαδα την 1/7, ο Φερεϊρα ηρθε 2/7 και τον εκοψε 7/7. Μετα διαβαζω οτι πηγε στο χωριο του κατευθειαν και εκοψε την μπαλα. Δεν εκανε καν προπονησεις. Ε δηλαδη οκ.

Νομιζω χανουν το νοημα πολλοι. Οι περισσοτεροι δεν εχουμε θεμα που αποφασισε να μην γινει ποδοσφαιριστης. Εχουμε θεμα που το αποφασισε λιγο καιρο αφου η ομαδα μας πληρωσε 800 χιλιαρικα για να τον αγαρασει. Το timing ηταν μαλακια. Με ενα απλο google search βλεπω οτι τον ανακοινωσαμε 25/6, πηγε Ολλανδια με την ομαδα την 1/7, ο Φερεϊρα ηρθε 2/7 και τον εκοψε 7/7. Μετα διαβαζω οτι πηγε στο χωριο του κατευθειαν και εκοψε την μπαλα. Δεν εκανε καν προπονησεις. Ε δηλαδη οκ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ron-swanson την Τετ 04 Σεπ 2019, 20:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- PAOK_Antarctica
Ψυχολογικά έχουν μόνο οι φτωχοί, γι'αυτό άλλωστε οι πλούσιοι είναι τόσο ισορροπημένοι
Επίσης δεν είπε κανείς ότι το παιδί έχει ψυχολογικό πρόβλημα. Ότι θα το βοηθούσε μια κουβέντα με έναν ψυχολόγο ή πως πρέπει να γίνεται και ψυχολογική εξέταση των παικτών που αποκτά η ομάδα, είπαμε.

Επίσης δεν είπε κανείς ότι το παιδί έχει ψυχολογικό πρόβλημα. Ότι θα το βοηθούσε μια κουβέντα με έναν ψυχολόγο ή πως πρέπει να γίνεται και ψυχολογική εξέταση των παικτών που αποκτά η ομάδα, είπαμε.
Ελπίζω ο άνθρωπος αυτός να μην μετανοιωσει για αυτήν του την απόφαση κάποια στιγμή στην ζωή του.Θα είναι πολύ αργά.Μακαρι να του βγει η επιλογή του.
Ο οργανισμός ΠΑΟΚ μια χαρά θα συνεχίσει και χωρίς αυτόν.Η ζημιά είναι ελάχιστη.
Ο οργανισμός ΠΑΟΚ μια χαρά θα συνεχίσει και χωρίς αυτόν.Η ζημιά είναι ελάχιστη.
Καταρχάς... Αν πάρουμε ως δεδομένο για την οικονομία της συζήτησης το ότι όντως το παιδί θέλει να σταματήσει το ποδόσφαιρο και δεν κρύβεται τίποτα πιο πονηρό από πίσω... Τότε σίγουρα υπάρχει κάποιο πολύ σοβαρό πρόβλημα... Είτε ψυχολογικό είτε όπως θέλει να το πει ο καθένας, γιατί κανένας νέος που προέρχεται από τη μεσαία οικονομική τάξη δεν απαρνείται έτσι εύκολα 600 700.000 σε βάθος τετραετίας.
Καταλαβαίνω οτι όταν εμπλέκεται ο ΠΑΟΚ η κρίση μας δεν μπορεί να είναι αντικειμενική, αλλά θα ήθελα να ρωτήσω ειδικά αυτούς οι οποίοι είναι γονείς ή είναι σε ηλικία να γίνουν γονείς αν για παράδειγμα ο γιος τους εκεί που δούλευε σε μία μικρομεσαία εταιρεία κατάφερε εν τέλει να κάνει το όνειρό του και να προσληφθεί από έναν κολοσσό ας τον ονομάσουμε google.
Η εταιρεία λοιπόν αυτή παίρνει τον γιο σας ξοδεύει χρόνο και χρήμα για να τον εκπαίδευσει ( και το χρήμα αυτό δεν είναι λίγο μιλάμε για ένα μήνα σεμινάρια στην άλλη άκρη της γης, πληρωμένα ξενοδοχεία πληρωμένα φαγητά... Πολλά τα λεφτά Άρη μου) και μετά από όλα αυτά ο γιος σας είναι έτοιμος να μπει στην παραγωγική διαδικασία και να προσφέρει ανταποδοτικά τις υπηρεσίες του στην εταιρεία που τον προτίμησε, στήριξε, εκπαίδευσε.
Και έρχεται μία μέρα μετά από λίγο καιρό και σας λέει... Μπαμπά πνίγομαι, δεν μπορώ άλλο, πολύ το στρες το οποίο δεν το αντέχω... Θα φύγω και θαγυρίσω.
Είμαι πολύ περίεργος τι θα του λέγατε
Θα του λέγατε δηλαδή... Τι είναι αυτά που κάνεις η google έχει επενδύσει ένα σωρό λεφτά πάνω σου?
Θα του λέγατε μήπως... Καλα είσαι τρελός άλλα παιδιά στην ηλικία σου θα διναν την ψυχή τους για να είναι στη θέση σου?
Καταλαβαίνω οτι όταν εμπλέκεται ο ΠΑΟΚ η κρίση μας δεν μπορεί να είναι αντικειμενική, αλλά θα ήθελα να ρωτήσω ειδικά αυτούς οι οποίοι είναι γονείς ή είναι σε ηλικία να γίνουν γονείς αν για παράδειγμα ο γιος τους εκεί που δούλευε σε μία μικρομεσαία εταιρεία κατάφερε εν τέλει να κάνει το όνειρό του και να προσληφθεί από έναν κολοσσό ας τον ονομάσουμε google.
Η εταιρεία λοιπόν αυτή παίρνει τον γιο σας ξοδεύει χρόνο και χρήμα για να τον εκπαίδευσει ( και το χρήμα αυτό δεν είναι λίγο μιλάμε για ένα μήνα σεμινάρια στην άλλη άκρη της γης, πληρωμένα ξενοδοχεία πληρωμένα φαγητά... Πολλά τα λεφτά Άρη μου) και μετά από όλα αυτά ο γιος σας είναι έτοιμος να μπει στην παραγωγική διαδικασία και να προσφέρει ανταποδοτικά τις υπηρεσίες του στην εταιρεία που τον προτίμησε, στήριξε, εκπαίδευσε.
Και έρχεται μία μέρα μετά από λίγο καιρό και σας λέει... Μπαμπά πνίγομαι, δεν μπορώ άλλο, πολύ το στρες το οποίο δεν το αντέχω... Θα φύγω και θαγυρίσω.
Είμαι πολύ περίεργος τι θα του λέγατε
Θα του λέγατε δηλαδή... Τι είναι αυτά που κάνεις η google έχει επενδύσει ένα σωρό λεφτά πάνω σου?
Θα του λέγατε μήπως... Καλα είσαι τρελός άλλα παιδιά στην ηλικία σου θα διναν την ψυχή τους για να είναι στη θέση σου?
- ΑποστόληςΑ
Επιμένεις να κάνεις ατυχείς συγκρίσεις. Αν ξεμπαρκάρεις δεν θα κοστίσεις τίποτε στην Εταιρεία. Θα σου πληρώσει μόνο τα δεδουλευμένα. Για τον Μελιο σκάσαμε 800 χιλιάρικα. Αυτά είναι που μας απασχολούν και όχι το συμβόλαιό του που μπορεί να καταγγελθεί ανά πάσα στιγμή.Ζαντός έγραψε:Δηλαδή αν εγώ μπαρκάρω, έχοντας υπογράψει συμβόλαιο για 6 μήνες, αλλά στον έναν μήνα ζητήσω να φύγω στο επόμενο λιμάνι, τι θα με πει ο Καπετάνιος; "Όχι βλαμμένο, θα κάτσεις τώρα εδώ να βγάλεις το εξάμηνο, γιατί η εταιρεία σε πληρώνει τα αεροπορικά και άντε γαμήσου!";;;;
- Sick Bastard
Τρώγεστε τόση ώρα για τον τύπο και λέτε θεωρίες ενώ δεν ξέρετε τίποτα, ενώ είναι προφανές πως
ΑΦΟΥ ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΟ 14 ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ;
ΑΦΟΥ ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΟ 14 ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ;
στον στρατο καποτε σε οπλιτες πενταετους υποχρεωσης αν ηθελες να σταματησεις επρεπε να δωσεις πισω τα λεφτα που επενδυσε ο στρατος για σενα...