Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Nikos 74

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Και μετά ο δημοσιογράφος είπε ότι ο Μπράνκο όταν έφυγε ο Λουτσεσκου, έδωσε τα χέρια με Ισπανό προπονητή, αλλά τον ενημέρωσε η παε ότι έκλεισαν τον Φερεϊρα! Το όνομα του Ισπανού θα μαθευτεί λέει σε λίγες μέρες. Αν ισχύει αυτό το σενάριο αλλάζει αυτά που γνωρίζαμε περί επιλογής Φερέϊρα.
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

Ποιος ο αρδ;
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Κάνα γαβροπόλις

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
theodorosstefan

Δημοσίευση από theodorosstefan »

Αυτός ο Αlvaro Medran δεν μπορεί να έρθει? :(
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

joshua έγραψε:
Napoli4 έγραψε:
joshua έγραψε:Τον Ιουλιο δεν μπορουσαμε να παρουμε παικτες απο το πανω ραφι γιατι ειναι ακριβοι...Τον Αυγουστο δεν τους πηραμε γιατι αποκλειστηκαμε...Τον Σεπτεμβριο δεν ασχολουμαστε με ελευθερους γιατι μας ξυνιζουν...
Το ότι δεν έγιναν οι μεταγραφές που έπρεπε, δε σημαίνει πως πρέπει να γίνουν οι μεταγραφές που δεν πρέπει.

Βγάζει νόημα; :mrgreen:
Πως ακριβως οριζεται το δεν πρεπει? Γιατι ακριβως δεν πρεπει? Γιατι πρεπει να παρεις τον Σοαρες και δεν πρεπει να παρεις τον Χολτμπι η τον Ισπανο που ανεφερε ο φιλος?
Γιατί ίσα τσίμα-τσίμα με το ffp, γιατί το ρόστερ είναι πλήρες τώρα που δεν έχουμε Ευρώπη, γιατί κανείς από αυτούς δεν σε ανεβάζει εγγυημένα επίπεδο.

Και συμφωνώ πως ο Σοάρες δεν έπρεπε να είναι πρώτη προτεραιότητα, και πως οι Αουγκούστο-Εσίτι δεν ήταν αυτό που ψάχναμε, αλλά επειδή δε σου έχουν βγει οι μεταγραφές μέχρι τώρα, δεν πρέπει να προβείς σε κινήσεις-πανικού.

Δηλαδή ρε jos, πιστεύεις πως με έναν Μεντράν θα δούμε άλλον ΠΑΟΚ μετά τη διακοπή; Ή πως ο Χόλτμπι χωρίς προετοιμασία θα είναι έτοιμος στο 100% νωρίτερα από τον Μαουρίσιο;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Πληρες το ροστερ δεν ειναι κατα δηλωση ΚΑΙ του προπονητη.Προβλημα με το ffp ενα συμβολαιο ελευθερου δεν θα δημιουργησει και ΝΑΙ πιστευω οτι η αποκτηση ενος επιτελικου ειναι απαραιτητη γιατι ετσι και λειψει ο Μπισεσβαρ κλαφτα...Δεν εχουν σχεση ο Χολτμπι η ο Ισπανος με τον Μαουριτσιο και καθε ποτε βρισκεις ελευθερο 25χρονο με κοντα 100 συμμετοχες στην πριμερα? Αλωστε ο Μαουριτσιο ελευθερος στις 31 αυγουστου ειχε υπογραψει οι 3-4 μερες διαφορα μας πειραξαν?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Τετ 04 Σεπ 2019, 19:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Ετσι οπως εγιναν τα πράγματα καλυτερα να μην παρουμε κανεναν. Αν συνεχισουμε να διορθωνουμε τα λαθη του μεταγραφικου προγραμματισμού με σπασμωδικες κινησεις, καθε χρονο θα αντιμετωπίζουμε τα ιδια προβληματα!
Αν υπαρχει χωρος στο μπατζετ ας κανουμε υπομονη μεχρι τον γεναρη, ώστε να αποκρυσταλλωθει η εικονα αναφορικα με τα κενα του ροστερ και να κανουμε στοχευμένες διορθωτικες κινησεις!
Τωρα προεχει ο κοουτς να κερδισει το ροστερ και να τους δωσει κινητρο. Αν το πετύχει αυτο, και με την κ19 να κατεβει, θα κανουμε πλακα στο 80% των αγωνων!

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Εγώ πάντως αν ήμουν Γιώργο θα προσπαθούσα να πίσω τον Ιβάν να βάλει κάτι της ακόμα να έρθει ο Μπεν αρφα που είναι ακριβώς αυτό που ψάχνεις μεσοεπιθετικα... και ως κάτι να ανεβάσει την ψυχολογία του κόσμου αλλά πολύ περισσότερο γιατί κινδυνεύουμε και με αγωνιστικες αποτυχίες και έτσι η χασουρα θα είναι πολύ μεγαλύτερη από το οποίο συμβόλαιο στον Γάλλο.

Υγ βέβαια παίζει και το ενδεχόμενο να μην θέλει ο παίκτης καν να ακούσει για ομάδα από Ελλάδα που δεν παίζει καν Ευρώπη
Άβαταρ μέλους
Ettien

Δημοσίευση από Ettien »

Δεν παίζει ρε παιδιά να πάρουμε κανέναν, μην τρέφετε τζάμπα ελπίδες.
Εγιναν λάθη στην μεταγραφική περιοδο, ήρθαν και τα πάνω κατω με τον αποκλεισμό από την Σλοβαν.
Αυτό δεν μπορεί να αλλάξει τωρα.
Το να πας να δώσεις βαρυ συμβολαιο σε ελευθερο παίκτη δεν είναι τίποτε άλλο από την επαναληψη των ίδιων λαθών.

Θα προχωρήσουμε μ' αυτούς που έχουμε. Ναι υπάρχουν ελλειψεις, αλλά ας έχουμε περισσότερο εμπιστοσύνη στο υπάρχον ρόστερ και είναι και ευκαιρία να αξιοποιησουμε ορισμενα νέα παιδιά που υπάρχουν στην πρωτη ομάδα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Το οτι δεν θα κανουμε μεταγραφες το ξερουμε αλλα το να λεμε με το ζορι οτι θα ηταν λαθος για να απαλυνουμε τον πονο μας,σορυ αλλα ειναι χειροτερο.
Άβαταρ μέλους
Ettien

Δημοσίευση από Ettien »

Φίλε τζοσουα κι εγω θα ηθελα να φερναμε 1-2 παίκτες ακόμη (ειπα άλλωστε ότι το ροστερ έχει ελλειψεις) αλλά η πραγματικότητα είναι διαφορετική και δεν αλλάζει.

Τα πράγματα είναι απλή αριθμητική. Οσο πιο γρηγορα το καταλάβουμε τόσο καλύτερα. Και το φετεινο ας γίνει μάθημα σε όλους ώστε να υπάρχει καλύτερος προγραμματισμός και αποφυγη λάθων που - μεταξύ των άλλων - εμπεριεχουν και το αντιστοιχο ρίσκο. Δεν είναι φυσικά όλα μαύρα κι άραχνα, και έχω ξαναγράψει ότι παρουσιάζεται μια πρωτης τάξης ευκαιρία να το ξαναδούμε το πράγμα και να αλλάξουμε μεταγραφική (τουλάχιστον) φιλοσοφία. Ειδικά σ' αυτό που ονομάζεται value for money των μεταγραφων.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω θελω να μου πει ενας γιατι θα ηταν λαθος να αποκτηθει ελευθερος παικτης, ΑΝ εχει εντοπιστει καποια ενδιαφερουσα περιπτωση.Συγκεκριμενο λογο, οχι αοριστιες.
Άβαταρ μέλους
Ettien

Δημοσίευση από Ettien »

Για ποιον παίκτη αναφέρεσε συγκεκριμένα ?
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

joshua έγραψε:Εγω θελω να μου πει ενας γιατι θα ηταν λαθος να αποκτηθει ελευθερος παικτης, ΑΝ εχει εντοπιστει καποια ενδιαφερουσα περιπτωση.Συγκεκριμενο λογο, οχι αοριστιες.

απλο ειναι ρε τζος, δε θα ηταν.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεν ειναι δικια μου δουλεια να εντοπιζω ποιος παικτης θα μπορουσε να αποτελει ενδιαφερουσα περιπτωση, αλλα δεν νομιζω οτι ειναι αυτος ο λογος που δεν ασχολουμαστε.Ο λογος ειναι πως το ποδοσφαιρικο τμημα τελει υπο κριση και τιποτα δεν λειτουργει αυτη τη στιγμη σωστα και υπο καθεστος ψυχραιμιας που ειναι απαραιτητη για να αντιμετωπιστει μια δυσκολη κατασταση.Ο ΤΔ ειναι υπ'ατμον,ο προπονητης ζορισμενος,ο Ιβαν εξοργισμενος,ποιος να κατσει να σκεφτει αν υπαρχουν κενα στο ροστερ και παικτες στη λιστα των ελευθερων για να τα καλυψουν.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”