Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙ

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
SunAce16

Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙ

Δημοσίευση από SunAce16 »

Μαυρο Χιονι έγραψε:43. Τιντερ φάση; Χαχαχαχαχαχαχα
Εσύ είσαι παππούς ρε φίλε, εγώ είμαι μόλις 39! Είσαι σειρά και λίγο μεγαλύτερος από τον γιο του Κλεάνθη του δάσκαλου;
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Νομίζω ένα χρόνο μεγαλύτερος. Δεν τον θυμάμαι στην τάξη. Μιλάμε για πολλά χρόνια πίσω. Δημοτικό σκέψου
SunAce16

Μένεις ακόμα εκεί;
Ο Χάρης έχει πάρει Φεράρι!
Εγώ έχω πάρει τον πούλο... 20 χρόνια έχει που έφυγα!
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙ

Νομίζω πόρσε είχε. Την παρκάρει από πίσω στο πάρκινγκ.

Και γω τον πουλογλου. Γενικά από Ελλάδα. Και ξέχασες την πιο σημαντική προσωπικότητα που έμεινε στην γειτονιά, όταν και ήταν φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη. Η μεγάλη Αλέκα Παπαρήγα
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ωραία, τη Porsche τη βρήκαμε. Τα κλειδιά της Porsche πού τα έχει;
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Εσύ θα κάνεις βόλτα με άλλο αμάξι
SunAce16

Περνάω καμιά φορά γεμάτος νοσταλγία προσπαθόντας να συναντήσω κάτι από τις όμορφες παιδικές και εφηβικές μου αναμνήσεις και ενώ όλα μοιάζουν να έχουν μείνει περίπου ίδια παρόλα αυτά δεν νιώθω να με συνδέει τίποτα με την παλιά μου γειτονιά. Νιώθω ότι με εγκατέλειψε και όχι ότι την εγκατέλειψα. Δεν ξέρω αν φαίνεται εγωιστικό έτσι όπως το διατυπώνω αλλά πραγματικά έτσι νιώθω. Δεν έχω κάτι με τους ανθρώπους που πλέον έχουν κάνει Γη τους την Γη μου, την Γη που μεγάλωσα, αλλά είναι σπάνιο θεωρώ να γυρνάς στα μέρη που έχει μεγαλώσει και να μη βρίσκεις ένα άνθρωπο γνωστό στον δρόμο να πεις μια κουβέντα, να ρωτήσεις τι κάνει, πως τα περνάει τόσα χρόνια που εσύ λείπεις από κει. Καμιά φορά μιλάω με φίλους και τους λέω ότι κάποτε το Βαρδαρι ήταν γειτονιά και με κοιτάνε σαν εξωγήινο λες και τους λέω κάτι που δεν υπήρξε ποτέ παρά μόνο στην φαντασία μου. Χαίρομαι που κάποιοι παρόλες τις αντιξοότητες καταφέρατε και παραμείνετε έστω και υπ' αυτές τις συνθήκες!
SunAce16

Ζαντός έγραψε:Ωραία, τη Porsche τη βρήκαμε. Τα κλειδιά της Porsche πού τα έχει;
Σαν να τον είδα να τα βάζει στο μπροστά δεξί λάστιχο, κάτω από το φτερό! Πλάκα έχουμε τελικά (όταν θέλουμε). ;)
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

SunAce16 έγραψε:Περνάω καμιά φορά γεμάτος νοσταλγία προσπαθόντας να συναντήσω κάτι από τις όμορφες παιδικές και εφηβικές μου αναμνήσεις και ενώ όλα μοιάζουν να έχουν μείνει περίπου ίδια παρόλα αυτά δεν νιώθω να με συνδέει τίποτα με την παλιά μου γειτονιά. Νιώθω ότι με εγκατέλειψε και όχι ότι την εγκατέλειψα. Δεν ξέρω αν φαίνεται εγωιστικό έτσι όπως το διατυπώνω αλλά πραγματικά έτσι νιώθω. Δεν έχω κάτι με τους ανθρώπους που πλέον έχουν κάνει Γη τους την Γη μου, την Γη που μεγάλωσα, αλλά είναι σπάνιο θεωρώ να γυρνάς στα μέρη που έχει μεγαλώσει και να μη βρίσκεις ένα άνθρωπο γνωστό στον δρόμο να πεις μια κουβέντα, να ρωτήσεις τι κάνει, πως τα περνάει τόσα χρόνια που εσύ λείπεις από κει. Καμιά φορά μιλάω με φίλους και τους λέω ότι κάποτε το Βαρδαρι ήταν γειτονιά και με κοιτάνε σαν εξωγήινο λες και τους λέω κάτι που δεν υπήρξε ποτέ παρά μόνο στην φαντασία μου. Χαίρομαι που κάποιοι παρόλες τις αντιξοότητες καταφέρατε και παραμείνετε έστω και υπ' αυτές τις συνθήκες!
Δεν έχουν παίξει μπάλα μικροί στο πάρκο στο σταθμό μπροστά, γι'αυτό σε κοιτάνε έτσι!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

SunAce16 έγραψε:Περνάω καμιά φορά γεμάτος νοσταλγία προσπαθόντας να συναντήσω κάτι από τις όμορφες παιδικές και εφηβικές μου αναμνήσεις και ενώ όλα μοιάζουν να έχουν μείνει περίπου ίδια παρόλα αυτά δεν νιώθω να με συνδέει τίποτα με την παλιά μου γειτονιά. Νιώθω ότι με εγκατέλειψε και όχι ότι την εγκατέλειψα. Δεν ξέρω αν φαίνεται εγωιστικό έτσι όπως το διατυπώνω αλλά πραγματικά έτσι νιώθω. Δεν έχω κάτι με τους ανθρώπους που πλέον έχουν κάνει Γη τους την Γη μου, την Γη που μεγάλωσα, αλλά είναι σπάνιο θεωρώ να γυρνάς στα μέρη που έχει μεγαλώσει και να μη βρίσκεις ένα άνθρωπο γνωστό στον δρόμο να πεις μια κουβέντα, να ρωτήσεις τι κάνει, πως τα περνάει τόσα χρόνια που εσύ λείπεις από κει. Καμιά φορά μιλάω με φίλους και τους λέω ότι κάποτε το Βαρδαρι ήταν γειτονιά και με κοιτάνε σαν εξωγήινο λες και τους λέω κάτι που δεν υπήρξε ποτέ παρά μόνο στην φαντασία μου. Χαίρομαι που κάποιοι παρόλες τις αντιξοότητες καταφέρατε και παραμείνετε έστω και υπ' αυτές τις συνθήκες!

Στο group Άγνωστη Θεσσαλονίκη στο Facebook θα βρεις πολλές παλιές φωτογραφίες της πόλης ΚΑΙ από τα δυτικά! Μπορεί να βρεις τη γειτονιά σου..
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

SunAce16 έγραψε:Μένεις ακόμα εκεί;
Ο Χάρης έχει πάρει Φεράρι!
Εγώ έχω πάρει τον πούλο... 20 χρόνια έχει που έφυγα!
Τεράστιος Χαρης!
Μεγαλο αλανι!

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Αντε καλημερες!!!
Άβαταρ μέλους
john4serres