Πες οτι ζηλεύεις κι αστα αυτα!barlow4 έγραψε:Σοβαρευτείτε.Gospi έγραψε:Ξερεις να τρωςΖαντός έγραψε:Ή αμφότερα (merenda + bueno)
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πες οτι ζηλεύεις κι αστα αυτα!barlow4 έγραψε:Σοβαρευτείτε.Gospi έγραψε:Ξερεις να τρωςΖαντός έγραψε:Ή αμφότερα (merenda + bueno)
Πιρουνι ναι.Μαυρο Χιονι έγραψε:Πείτε ρε ότι την τρώτε με μαχαίρι και πηρουνι. Και το κακάο σε ποτήρι
Βραδυ γυριζοντας απο ξυδια ειναι βαλσαμο!SunAce16 έγραψε:Δηλαδή για να καταλάβω απ' όσους γράφετε για τον Κατσέλη δεν είναι κανείς σας από την γειτονιά και εγώ που μεγάλωσα στα πέριξ αυτής είμαι ο μόνος που δεν έχω σταματήσει να δοκιμάσω ούτε μια φορά;
Χαχα καλό κι αυτό.
Και εγώ μεγάλωσα Σαπφούς φίλε!Gospi έγραψε:εγω δουλευω απεναντι απο τα δικαστηρια γ αυτο ξερω την περιοχηSunAce16 έγραψε:Είστε κάποιοι από τους συνομιλητές Βαρδαριώτες, Νεοσταθμήτες, Παλαιοσταθμήτες, παιδιά των παλιών ξυλάδικων ή των Λαχανόκηπων;
Σαπφούς 30 δίπλα από το μπακάλικο του Μαυρουδή, πάνω από τον Λαζαρίδη, απέναντι από το πατρικό της Ολυμπίας της Χοψωνίδου, κοντά στα πράσινα παντζούρια, δύο βήματα από το μπακάλικο του Κουμπάρου, στο ύψος της παλιάς ασφαλείας στην Αισώπου, γωνία με Σανταρόζα (όχι την μαρμελάδα), στην ίδια πολυκατοικία με τον Μπουγαΐδη 1ο ξάδερφο του τιτανοτεράστιου σέντερ μπακ του ΟΑΡΗ και της ΑΕΧ, πίσω από το βενζινάδικο της BP. Δεν ξέρω αν βοήθησα;Μαυρο Χιονι έγραψε:Ηλιολουστε που στη Σαπφούς έμενες;
barlow4 έγραψε:Πες μας που κρύβεις κ τα λεφτά να μη λερώνουμε.
Έχει πάνω από 20 χρόνια που έχω φύγει ή καλύτερα που εκτωπίστηκα.Ζαντός έγραψε:barlow4 έγραψε:Πες μας που κρύβεις κ τα λεφτά να μη λερώνουμε.
![]()
![]()
![]()
![]()
Έμενε ρε.. Αλλιώς θα το είχα σβήσει ήδη!
Γιατί να τα σβήσω, δεν έχω να κρύψω κάτι. Άλλωστε πάνε πολλά χρόνια. Αναγνωσταρά είναι εκεί που ήταν η παλιά δημοτική βιβλιοθήκη και πάνω ήταν το γυμναστήριο σωστά; Με το ουφάδικο δίπλα!Μαυρο Χιονι έγραψε:Σβήσε τα γείτονα. Εγώ Αναγνωσταρά. Η μαμά χοψωνιδου έμενε νομίζω στη γωνιακή αν δε κάνω λάθος