Mario Branco

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: Mario Branco

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ζαντός έγραψε:Κάποιοι λέτε για Michel...

Αυτός μπορεί να θέλει να γυρίσει (δεν ξέρω πού το είδατε)...
Οι...υπάλληλοι της ΠΑΕ τον θέλουν; Όλοι; ΟΛΟΙ-ΟΛΟΙ...;

Εικόνα

Άραγε, αυτός θέλει τον ΖΒ;

Επί ΖΒ δεν είχαμε τα SMS;;
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Κολκα εφιάλτης σε είχε γίνει ο λουμπος :) :)

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Κρίθηκε κ αυτός. Δεν κάνει. Να περάσει ο επόμενος.

Αν δεν καταλαβαίνει ο ίδιος ο Ιβάν ότι αλλάζοντας πρόσωπα και προσέγγιση κάθε τρεις και λιγο πεταει τα λεφτα του στην αποχέτευση δικαίωμα του.

Για να αποδώσει ένας τεχνικός διευθυντής και στο αγωνιστικό και στο οικονομικό θέλει τουλάχιστον 3 χρόνια. Αν δεν έχει σκοπό να του τα δώσει τι τον φέρνει.

Τώρα είναι καλός ο Μιχελ που μας γέμισε τριετή συμβόλαια με κατώτερη ταρίφα τα 700 χιλιάρικα. Που έφυγε κ είδαμε τετραετές συμβόλαιο με λιγότερα των 600. Που είδαμε πώληση. Συμφωνώ πως έκανε δουλειά δεν αντιλέγω αλλά όχι κ ότι πρόκειται για κάνα κελεπούρι. Έκανε ομάδα ειδικού σκοπού και τον πέτυχε και χίλια του μπράβο. Όχι ότι έχτισε ομαδα με καποιο μελλον καθώς επί των ημερών του είδαμε τον πιο αντιαθλητικο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη.

Τα περί του τρυπιου ζβ κ πιθανής επιστροφής του μόνο ως ανέκδοτο λαμβάνονται. Αν πραγματικά συζητιέται αυτήν η επιστροφή Προσωπικά την δέχομαι μόνο πακέτο με ΑΑ και πουτανα ολα κάθε μερα
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Πάντως, αν μεθαύριο βγάλει το κουραδεκα.γρ ή κανένα ψόντρα ότι συζητιέται ενδεχόμενο επιστροφής Τσιστιακοφ ή πρόσληψης Γιάννη Γούναρη για γενικός αρχηγός στην ομάδα, να είστε στις επάλξεις για κουβεντούλα. Μπορεί για 2 βδομάδες αγωνιστικές υποχρεώσεις να μην έχει, εμείς ωστόσο δεν επιτρέπεται να χαλαρώνουμε.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Εγω λέω να σε κανουμε μοντ με δικαίωμα ελεγχου των ποστ, για να τα κόβεις ολα αυτα χωρις να δημοσιευονται για να τελειωνουμε!
Να γινεις επισημα αστυνομια του φορουμ να ηρεμησεις.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Νομίζω ότι κάνετε(ουμε) ένα λάθος σχετικά με τον ΤΔ στην προκειμένη περίπτωση.
Κι αυτό είναι, ότι αντιμετωπίζετε(ουμε) το αφεντικό του, σαν κάποιου είδους τεχνοκράτη και κάτι τέτοιο ο Ιβάν σίγουρα δεν είναι.

Θα πρέπει να μας προβληματίζει έντονα το γεγονός ότι αφού στηρίζεται απ τη διοίκηση ο προπονητής, φεύγει (με τον ένα ή τον άλλο τρόπο) ο άμεσος συνεργάτης του στα θέματα της ομάδας κι ότι παραιτείται (με ή χωρίς εισαγωγικά) ένας άνθρωπος που συνετέλεσε κι αυτός στο περυσινό νταμπλ.

Το ζήτημα δηλαδή είναι πολύ πιο σημαντικό απ το ποιός θα έρθει, μιας και αυτός που θα έρθει, έχει ουσιαστικά ήδη φύγει.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Φέρτε τον πίσω, να έχουμε καυγάδες και μίρλα για πάντα! Να επιστρέψει επιτέλους το παλιό κραταιό ΠΑΟΚ κλίμα!

Εικόνα
spiridoula

Δημοσίευση από spiridoula »

Ακομα και ο Τσικι Μπεγκιρισταιν να ερθει τα ιδια θα εχουμε
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Φερνεις πισω τον Μιχελ σε θεση αντιπροεδρου ή Προεδρου. Κρατάς Μπρανκο αφου κρατας και στηριζεις Φερέιρα και παιρνεις εξωτερικο συνεργατη τον Αρνεσεν να σου φερνει ταλεντακια με το καταλληλο αντιτιμο.
Ταυτοχρονα τσεκαρεις την αγορα των στελεχων για να βρεις ποδοσφαιρανθρωπους με διοικητικα προσοντα και προσωπικοτητα για να τους ενταξεις σταδιακα στον οργανισμο του ΠΑΟΚ με σκοπο να κανεις ενα δυνατο τιμ.

Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Θελεις όλους τους πρώην πίσω; τον τσιστιακοφ; τον φίλο του κολκα; :) :) οι πρώην είναι πρώην...... Να κρατήσει τον μπρανκο και στήριξη από όλη την ομάδα στον προπονητή....

spiridoula

Δημοσίευση από spiridoula »

ωχ Gospi της πουτανας θα γινει χωρις σωνει και καλα να διαφωνω με αυτα που γραφεις
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

Sick Bastard έγραψε:Νομίζω ότι κάνετε(ουμε) ένα λάθος σχετικά με τον ΤΔ στην προκειμένη περίπτωση.
Κι αυτό είναι, ότι αντιμετωπίζετε(ουμε) το αφεντικό του, σαν κάποιου είδους τεχνοκράτη και κάτι τέτοιο ο Ιβάν σίγουρα δεν είναι.

Θα πρέπει να μας προβληματίζει έντονα το γεγονός ότι αφού στηρίζεται απ τη διοίκηση ο προπονητής, φεύγει (με τον ένα ή τον άλλο τρόπο) ο άμεσος συνεργάτης του στα θέματα της ομάδας κι ότι παραιτείται (με ή χωρίς εισαγωγικά) ένας άνθρωπος που συνετέλεσε κι αυτός στο περυσινό νταμπλ.

Το ζήτημα δηλαδή είναι πολύ πιο σημαντικό απ το ποιός θα έρθει, μιας και αυτός που θα έρθει, έχει ουσιαστικά ήδη φύγει.
γαμα τα.
buffalobill4 έγραψε:Κρίθηκε κ αυτός. Δεν κάνει. Να περάσει ο επόμενος.

Αν δεν καταλαβαίνει ο ίδιος ο Ιβάν ότι αλλάζοντας πρόσωπα και προσέγγιση κάθε τρεις και λιγο πεταει τα λεφτα του στην αποχέτευση δικαίωμα του.

Για να αποδώσει ένας τεχνικός διευθυντής και στο αγωνιστικό και στο οικονομικό θέλει τουλάχιστον 3 χρόνια. Αν δεν έχει σκοπό να του τα δώσει τι τον φέρνει.

Τώρα είναι καλός ο Μιχελ που μας γέμισε τριετή συμβόλαια με κατώτερη ταρίφα τα 700 χιλιάρικα. Που έφυγε κ είδαμε τετραετές συμβόλαιο με λιγότερα των 600. Που είδαμε πώληση. Συμφωνώ πως έκανε δουλειά δεν αντιλέγω αλλά όχι κ ότι πρόκειται για κάνα κελεπούρι. Έκανε ομάδα ειδικού σκοπού και τον πέτυχε και χίλια του μπράβο. Όχι ότι έχτισε ομαδα με καποιο μελλον καθώς επί των ημερών του είδαμε τον πιο αντιαθλητικο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη.

Τα περί του τρυπιου ζβ κ πιθανής επιστροφής του μόνο ως ανέκδοτο λαμβάνονται. Αν πραγματικά συζητιέται αυτήν η επιστροφή Προσωπικά την δέχομαι μόνο πακέτο με ΑΑ και πουτανα ολα κάθε μερα
ετσι ειναι. ελπιζω να τον κρατησει και να απομακρυνει τον μικρο.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Πω θυμάμαι καλοκαιρι του 2014 με Άγγελο να έχουμε περάσει ομίλους Europa League, με ρόστερ αστειο, με βασική τριάδα στο κέντρο Τζιολη-Κατσε-Τζανδαρη με επιθετικά οπλα τους Μακ-Σαλπι-Κλαους-Δημ. Παπαδόπουλο-Φακουντο, στην ουσία δηλαδή κέντρο με τρία αμυντικά χαφ και επίθεση με 4 φορ ή δεύτερους επιθετικούς και ένα εξτρέμ. Δεκαρι ούτε για αστείο δεν είχε η ομάδα (είχε Μάρτενς-Γκολασα, δεν είχε δηλαδή). Και θυμάμαι έκανε ο Τζακ Αγγελίδης μια συνέντευξη τύπου κάπου αρχές Σεπτεμβρίου τέτοιες μέρες ήτανε. Και είχε γεμίσει το τοπικ των μεταγραφών με βιντεάκια από όποιον ελεύθερο κυκλοφορούσε. Και όλοι αφηνιασμενοι εδώ, ότι σίγουρα δεν θα μείνουμε έτσι κάτι θα ανακοινώσει. Και βγαίνει ο παλικαρος ο Τζακ και μας λέει κάτι παπαριές καμαρωτες για financial fair play και για την οργάνωση της ΠΑΕ. :lol:

Γι'αυτό σε σχέση με αυτά που έχουμε ζήσει το φετινό ρόστερ μαγεία ειναι. Γκαλακτικος.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

eorptol1 έγραψε:Θελεις όλους τους πρώην πίσω; τον τσιστιακοφ; τον φίλο του κολκα; :) :) οι πρώην είναι πρώην...... Να κρατήσει τον μπρανκο και στήριξη από όλη την ομάδα στον προπονητή....

Απο τους πρώην μονο αυτον που σιχαινεται ο κολκας [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]
Για να σιχαινεται ο κολκας ρον Μιχελ σημαινει οτι κατι εκανε σωστα!
Αληθεια πθστευω πως κακως εφυγε οπως εφυγε ο Μιχελ.
ΟΚ μπορει να μην ηταν ο καλυτερος τ.δ. αλλα στην θητεια του πηραμε τίτλους και σιγουρα ειχε γνωσεις επι της οργανωσης του ποδοσφαιρικου.
Θα μπορουσε να εχει αλλο ρολο στην ομαδα.

Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

spiridoula έγραψε:ωχ Gospi της πουτανας θα γινει χωρις σωνει και καλα να διαφωνω με αυτα που γραφεις
Οχι απλα της πουτανας...
αλλα στα δικα μου ματια ειναι ενα εφικτο και καλο σεναριο...

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”