Ζαντός έγραψε:Κάποιοι λέτε για Michel...
Αυτός μπορεί να θέλει να γυρίσει (δεν ξέρω πού το είδατε)...
Οι...υπάλληλοι της ΠΑΕ τον θέλουν; Όλοι; ΟΛΟΙ-ΟΛΟΙ...;
Άραγε, αυτός θέλει τον ΖΒ;
Επί ΖΒ δεν είχαμε τα SMS;;
Ζαντός έγραψε:Κάποιοι λέτε για Michel...
Αυτός μπορεί να θέλει να γυρίσει (δεν ξέρω πού το είδατε)...
Οι...υπάλληλοι της ΠΑΕ τον θέλουν; Όλοι; ΟΛΟΙ-ΟΛΟΙ...;
γαμα τα.Sick Bastard έγραψε:Νομίζω ότι κάνετε(ουμε) ένα λάθος σχετικά με τον ΤΔ στην προκειμένη περίπτωση.
Κι αυτό είναι, ότι αντιμετωπίζετε(ουμε) το αφεντικό του, σαν κάποιου είδους τεχνοκράτη και κάτι τέτοιο ο Ιβάν σίγουρα δεν είναι.
Θα πρέπει να μας προβληματίζει έντονα το γεγονός ότι αφού στηρίζεται απ τη διοίκηση ο προπονητής, φεύγει (με τον ένα ή τον άλλο τρόπο) ο άμεσος συνεργάτης του στα θέματα της ομάδας κι ότι παραιτείται (με ή χωρίς εισαγωγικά) ένας άνθρωπος που συνετέλεσε κι αυτός στο περυσινό νταμπλ.
Το ζήτημα δηλαδή είναι πολύ πιο σημαντικό απ το ποιός θα έρθει, μιας και αυτός που θα έρθει, έχει ουσιαστικά ήδη φύγει.
ετσι ειναι. ελπιζω να τον κρατησει και να απομακρυνει τον μικρο.buffalobill4 έγραψε:Κρίθηκε κ αυτός. Δεν κάνει. Να περάσει ο επόμενος.
Αν δεν καταλαβαίνει ο ίδιος ο Ιβάν ότι αλλάζοντας πρόσωπα και προσέγγιση κάθε τρεις και λιγο πεταει τα λεφτα του στην αποχέτευση δικαίωμα του.
Για να αποδώσει ένας τεχνικός διευθυντής και στο αγωνιστικό και στο οικονομικό θέλει τουλάχιστον 3 χρόνια. Αν δεν έχει σκοπό να του τα δώσει τι τον φέρνει.
Τώρα είναι καλός ο Μιχελ που μας γέμισε τριετή συμβόλαια με κατώτερη ταρίφα τα 700 χιλιάρικα. Που έφυγε κ είδαμε τετραετές συμβόλαιο με λιγότερα των 600. Που είδαμε πώληση. Συμφωνώ πως έκανε δουλειά δεν αντιλέγω αλλά όχι κ ότι πρόκειται για κάνα κελεπούρι. Έκανε ομάδα ειδικού σκοπού και τον πέτυχε και χίλια του μπράβο. Όχι ότι έχτισε ομαδα με καποιο μελλον καθώς επί των ημερών του είδαμε τον πιο αντιαθλητικο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη.
Τα περί του τρυπιου ζβ κ πιθανής επιστροφής του μόνο ως ανέκδοτο λαμβάνονται. Αν πραγματικά συζητιέται αυτήν η επιστροφή Προσωπικά την δέχομαι μόνο πακέτο με ΑΑ και πουτανα ολα κάθε μερα
Απο τους πρώην μονο αυτον που σιχαινεται ο κολκας [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]eorptol1 έγραψε:Θελεις όλους τους πρώην πίσω; τον τσιστιακοφ; τον φίλο του κολκα;![]()
οι πρώην είναι πρώην...... Να κρατήσει τον μπρανκο και στήριξη από όλη την ομάδα στον προπονητή....
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οχι απλα της πουτανας...spiridoula έγραψε:ωχ Gospi της πουτανας θα γινει χωρις σωνει και καλα να διαφωνω με αυτα που γραφεις