14. Δημήτρης Μελιόπουλος
- ΑποστόληςΑ
Re: 14. Δημήτρης Μελιόπουλος
Σα να λέμε δουλεύεις στον ιδιωτικό τομέα και επειδή δεν σου έδωσαν προαγωγή πήγες σπίτι σου αλλά εξακολουθείς να πληρώνεσαι!
-
- Επικοινωνία:
Λιγοψυχος Δυστυχώς για να κάνει καριέρα. Πόσο περισσότερο στον Π.Α.Ο.Κ. Το μόνο που κλαίω είναι τα λεφτά που "έφαγαν " πάλι από τον Ivan για έναν παίκτη που όποτε αγωνίστηκε με την Ξάνθη ήταν από τους καλύτερους του αντιπάλου!Καλή επιτυχία με τις σπουδές σου
- constadine
Το παιδί φαίνονταν ότι δεν ήταν πνευματικά (σαν νοοτροπία ) αλλά και σωματικά για τον ΠΑΟΚ .
Μάλιστα στο βιντεάκι της παρουσίασης του ,το είχα γράψει εδώ, ότι μου φάνηκε κάπως ο παίκτης .
Τώρα αυτό με το σταμάτημα της μπάλας το έγραψε πρώτο το sportime και έλεγα ότι θα είναι υπερβολή .
Σήμερα το γράφουν όλοι .
Μάλιστα στο βιντεάκι της παρουσίασης του ,το είχα γράψει εδώ, ότι μου φάνηκε κάπως ο παίκτης .
Τώρα αυτό με το σταμάτημα της μπάλας το έγραψε πρώτο το sportime και έλεγα ότι θα είναι υπερβολή .
Σήμερα το γράφουν όλοι .
- Μπαρκαρούτσος
Υπάλληλος της ΠΑΕ είναι, όχι όμηρός της. Δεν είναι υποχρεωμένος να κάνει καριέρα.
- ΑποστόληςΑ
Να μας γυρίσει τα 850 χιλιάρικα πίσω, να σκίσει το συμβόλαιό του και όλα μια χαρά.
- PAOK_Antarctica
ΑΝ ισχύουν όλα αυτά που γράφονται (ΑΝ), δεν βλέπω πως αυτό το παιδί θα παίξει ποτέ στον ΠΑΟΚ.
Ακόμα και να συνεχίσει την μπάλα, δεν έχει τα ψυχικά αποθέματα για να σηκώσει τη φανέλα.
Το βουητό της ΤΟΥΜΠΑΣ θα τον λιώσει.
Για το καλό του, ας κάνει προπονήσεις με την Κ19 και τον Γενάρη αλλού.
Ακόμα και να συνεχίσει την μπάλα, δεν έχει τα ψυχικά αποθέματα για να σηκώσει τη φανέλα.
Το βουητό της ΤΟΥΜΠΑΣ θα τον λιώσει.
Για το καλό του, ας κάνει προπονήσεις με την Κ19 και τον Γενάρη αλλού.
- constadine
Το θέμα είναι ότι και να σκίσει το συμβόλαιο ,τα 800 χιλιάρικα που έδωσε ο ΠΑΟΚ στην πρώην ομάδα του χάνονται .
εγω παντως βλεπω οτι ενδιαφεροτανε ολος ο ποδοσφαιρικος πλανητης για παρτη του μεχρι το καλοκαιρι. Χωρις να έχω δει κατι το εξαιρετικο στο γηπεδο βεβαια. Πρέπει να βρουμε ποιος στον κυκλο του είναι μανατζερ

Ερωτηση: Αν πει πως σταματαει,μεχρι ποτε τον δεσμευει το συμβολαιο; Δηλ. αν του χρονου αποφασισει να επανελθει; Δεσμευεται απο μας; Αν αποφασισει σε 3 χρονια να επανελθει, τι γινεται; ΕΙναι ελευθερος να διαλεξει ομαδα; Ξερω οτι κατι τετοιο ειναι πολυ δυσκολο να συμβει για αγωνιστικους και προπονητικους λογους, απλα ρωταω απο νομικης πλευρας. Παντως το κοστος της μεταγραφης αφορα την πρωην ομαδα του , το κοστος του συμβολαιου του το πληρωνεται σε δοσεις εφοσον ανηκει στην ομαδα. Να ειναι καλα παντως, σωματικα και ψυχικα , γιατι ειναι ενας νεος ανθρωπος 19 ετων, και εχει ολο το μελλον μπροστα του. Καλο θα ηταν να τον στηριξει η ομαδα με οποιο τροπο μπορει, γιατι ειναι μικρος, τετοια πραγματα μπορει να προκυψουν, εστω και σε σπανιες περιπτωσεις, και επισης ανθρωποι με τετοιες αντιδρασεις- εξω απο τη μετριοτητα δηλ- μπορει να σε εκπληξουν ευχαριστα.
- john4serres
Σουρεαλιστικά πραγματα ζούμε.
Ελπίζω να διαβάζει το παιδί φόρουμ, και να του πω:
Ρε αγοράκι μου.. αυτή τη στιγμή στη θέση σου μετά από μεγάλη μεταγραφή στον ΠΑΟΚ θα ήθελαν να είναι αμέτρητα παιδιά.. κι εσένα σου χαμογέλασε η τύχη? λίγο το ταλέντο? λίγο οι συγκυρίες? να μπεις σε αυτή την ομάδα.. και θέλεις να σπουδάσεις?
Έχω τελειώσει μια από τις ντεμεκ "καλύτερες σχολές στην Ελλάδα" και αυτή τη στιγμή ανταλλαζα και την ψυχή μου να ήμουν 20 χρονών και στη θέση σου.. σε κανένα επάγγελμα δεν πρόκειται να βγάλεις περισσότερα λεφτά ούτε κατά διάνοια.. εκτός από γιατρός με φακελάκια.. εκεί πάσο...
Μπαλουκωσου και συνελθε.
Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ελπίζω να διαβάζει το παιδί φόρουμ, και να του πω:
Ρε αγοράκι μου.. αυτή τη στιγμή στη θέση σου μετά από μεγάλη μεταγραφή στον ΠΑΟΚ θα ήθελαν να είναι αμέτρητα παιδιά.. κι εσένα σου χαμογέλασε η τύχη? λίγο το ταλέντο? λίγο οι συγκυρίες? να μπεις σε αυτή την ομάδα.. και θέλεις να σπουδάσεις?
Έχω τελειώσει μια από τις ντεμεκ "καλύτερες σχολές στην Ελλάδα" και αυτή τη στιγμή ανταλλαζα και την ψυχή μου να ήμουν 20 χρονών και στη θέση σου.. σε κανένα επάγγελμα δεν πρόκειται να βγάλεις περισσότερα λεφτά ούτε κατά διάνοια.. εκτός από γιατρός με φακελάκια.. εκεί πάσο...
Μπαλουκωσου και συνελθε.
Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μηπως θελει να γινει επιστημονας οπως ο Σιαμπανης και μας το φερνει με τροπο 

-
Επίσης.. αληθεύει οτι αντιμίλησε στο Βιειρινια στην προετοιμασία?
άκυρα τα όσα έγραψα γιατί και για σπουδές το λιγότερο που χρειάζεται είναι να μην έχεις άχυρο για μυαλό..
Έχω απορία πραγματικά σε τι σχολή είναι φοιτητής.
άκυρα τα όσα έγραψα γιατί και για σπουδές το λιγότερο που χρειάζεται είναι να μην έχεις άχυρο για μυαλό..
Έχω απορία πραγματικά σε τι σχολή είναι φοιτητής.
- ΑποστόληςΑ