FIBA World Cup 2019 (China)

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!

Ποια ομάδα θα γίνει παγκόσμια πρωταθλήτρια;

Αργεντινή
5
83%
Ισπανία
1
17%

Σύνολο ψήφων: 6

Grigorios_PAOK

Re: FIBA World Cup 2019 (China)

Δημοσίευση από Grigorios_PAOK »

Από τη στιγμή που το μπάσκετ κατέβηκε στην Ελλάδα εμένα δεν με ενδιαφέρει.
Πρωταθλητές κόσμου βγουν τελευταίοι βγουν ούτε με νοιάζει.
Από εκείνη την αποφραδα μέρα που χειροκρότησαν δε οι ατιναιοι τους Κροάτες και γιουχαραν τους Σέρβους, επίσημα είναι και αντίπαλοι μου.
Με όλες τις ομάδες σοφτ κ γούστα κ με τη Σερβία ακόμη και σε φιλικό ξύλο, ε όχι ρε μάγκες πολιτική και στο παρκέ...

Υ.γ διαχειριστές αν πίσευετε πως το ποστ μου είναι ερεθιστικό παρακαλώ μη το περάσετε. Ευχαριστώ

ΠΑΟΚ
xpan

Δημοσίευση από xpan »

Ζαντός έγραψε:Εντάξει, έκανα κι εγώ χαβαλέ με τον Γιάννη στον αγώνα και τον έλεγα μια θεό μια παλτό..
Αλλά πέρα από τα φάουλ, τι έχεις να του προσάψεις;
αδιαφορία;
Άβαταρ μέλους
Sekeris

Δημοσίευση από Sekeris »

obanebane έγραψε:
Sekeris έγραψε: Οι αμερικάνοι κατέβασαν τα 4ο-5α;Ως άσχετος αυτή την εντύπωση έχω.

Μπορεί και πιο κάτω,6α και βάλε.
Ειπώθηκε ότι 40 παίχτες αρνήθηκαν την κλήση.
Ωραίος. Θα τους περιμένω στη γωνία στοιχηματικα.Δυσκολα να το σηκώσουν.
Kal4

Δημοσίευση από Kal4 »

Ζαντός έγραψε:Εντάξει, έκανα κι εγώ χαβαλέ με τον Γιάννη στον αγώνα και τον έλεγα μια θεό μια παλτό..
3 καλαθια εβαλε σε ολο το ματς ο καλπικος MVP, αφησε την ομαδα του να χασει απο το +17 οντας ουσιαστικα θεατης του αγωνα, δεν πηρε προσπαθειες στην 4η περιοδο, γενικα ηταν λιγος. Η κριτικη πρεπει να ειναι ακομα πιο αυστηρη επειδη μιλαμε για εναν σουπερσταρ του ΝΒΑ.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

xpan έγραψε:
αδιαφορία;

Επιθετικά δεν τον έπαιξαν πολύ. Ο Σκουρτόπουλος σαν να τον "κρύβει", τον κρατάει για τους αγώνες knock-out.
Σαν να έχεις

Εικόνα

και να λες "άσ'το μωρέ, θα πάω με

Εικόνα"

Αμυντικά φορτώθηκε φάουλ γρήγορα (το προτελευταίο ήταν μούφα) και μετά πρόσεχε μην μπει δυνατά στις φάσεις.
Kal4

Δημοσίευση από Kal4 »

Πέτροβιτς: «Ένας 40χρονος τις... έβρεξε στον Αντετοκούνμπο»!

ρε τον φουκαρα τον "MVP" :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Πες μας και σε μας το αστείο να γελάσουμε λίγο...
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Καλά ηλιθιο σχόλιο του τύπου.... Για τον Πέτροβιτς μιλάω

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Slade

Δημοσίευση από Slade »

Ο Πέτροβιτς τον έστειλε για σουβλάκια τον δικό μας. Ακόμα και όταν στράβωσε το ματς για τους Βραζιλιάνους παρέμειναν στο πλάνο τους να μας δίνουν το μακρινό σουτ και να παίζουν άμυνα με γκαρντ χωρίς νταμπλ τιμ πάνω στον κακό Αντετοκούμπο. Στο πρώτο ήμασταν εύστοχοι στο δεύτερο τα στείλαμε στα στεφάνια χάσαμε την συγκέντρωση στην άμυνα και πάπαλα. Ο μόνος που ξεχώρισε ήταν ο Πρίντεζης.
Με την μάρθα κλάψα στον πάγκο χτυπούσαμε τετράδα, με γιουγκοσλάβο προπονητή μέχρι και τελικό, τώρα Σκουρτόπουλος, Μίσσας κτλ καλοί για εθνικές εφήβων και νέων είναι, όταν σοβαρεύουν τα πράγματα θολώνει το μάτι τους και μέχρι να πάρουν γραμμή τι γίνεται έχει τελειώσει η διοργάνωση. Δηλαδή με 7 παίχτες ροτέισον ούτε το 1991 δεν παίζαμε ρε Σκουρτόπουλε.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

http://www.fiba.basketball/basketballwo ... b=boxscore

Στατιστικά αγώνα.

Highlights:
[youtube]va-Oig9iOFM[/youtube]

Highlights με ενγκλεζικό σχολιασμό:
[youtube]R1Dy3gONfYY[/youtube]

Σκουρτόπουλος: «Απόψε θα μιλήσουμε για τα πάντα»

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος τόνισε πως οι προπονητές και οι παίκτες της Εθνικής θα συζητήσουν για όσα πήγαν στραβά και έφεραν την ήττα από τη Βραζιλία.

Μετά την ήττα της Ελλάδας από τη Βραζιλία ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου: «Ήταν ένα κακό ματς και ένα κακό αποτέλεσμα για εμάς. Πιστεύαμε πως μπορούμε να προκριθούμε από σήμερα. Το δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν αυτό που θέλαμε να δούμε. Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας στην άμυνα. Δεν είχαμε καμία συγκέντρωση μέσα στη ρακέτα. Αυτό είναι το σημαντικότερο στοιχείο του αγώνα. Χάσαμε, επίσης, ανοιχτά σουτ. Υπήρχε στρες. Δεν βρήκαμε τις σωστές επιλογές. Πρέπει να περάσουμε από το επόμενο ματς για να προκριθούμε».

Για την ατμόσφαιρα μετά την ήττα και τι θα ακολουθήσει, ανέφερε: «Είμαστε απογοητευμένοι. Όμως, όλοι είναι επαγγελματίες. Θα μιλήσουμε απόψε. Θα συζητήσουμε τα πάντα, για να βρούμε την λύση».

Σκουρτόπουλος: «Άλλο είχαμε σχεδιάσει, άλλο έγινε στην τελευταία φάση»

Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ τόνισε: «Δημιουργήσαμε μόνοι μας τα προβλήματα. Κάναμε πολλές αλλαγές. Βιαστήκαμε και είχαμε μεγάλη αστοχία. Δυστυχώς παρ' ότι φτάσαμε στους 80 πόντους δεν ήταν αρκετοί για να πάρουμε το παιχνίδι.

Οι επιστροφές δεν ήταν τόσο σημαντικές. Το θέμαα ήταν η αντιμετώπιση των ψηλών, αλλά κααι σε κάποια πικ εν ρολ δεν είχαμε καλή συνεργασία και καλή επικοινωνία. Ο Βαρεχάο μας έκανε ζημιά. Ακόμα και στην τελευταία επίθεση άλλο είχαμε σχεδιάσει και άλλο έγινε. Κοιτάμε την επόμενη μέρα.

Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Και εμείς θέλαμε να περάσουμε από σήμερα στην επόμενη φάση, όπως έκανε η Βραζιλία. θα ετοιμαστούμε για ανα παίξουμε το επόμενο παιχνίδι.

Δεν κατέδειξε αδυναμίες το σημερινό παιχνίδι. Κάποια πράγματα λειτούργησαν καλύτερα, κάποια όχι. Αν βάζαμε κάποια καλάθια θα έφευγε η φόρτιση των παικτών και αυτό το πληρώσαμε».

Το shot chart του Γιάννη στο 4ο δεκάλεπτο:

https://www.sdna.gr/sites/default/files ... k=FSCtBnqx

28:35 σύνολο στο παρκέ, 15 efficiency..το 3ο καλύτερο της εθνικής σήμερα.

Δεν βρίσκω πόσο έπαιξε στο 4ο όμως... Ο Σκουρτόπουλος δεν τον έβγαλε πάντως όταν συμπλήρωσε 4 φάουλ.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Με Μαργαρίτη και Τσόχλα θα ρίχναμε 20αρα στους γέρους της βραζιλίας.

Η TEAM USA τι κατέβασαν; Ούτε έναν ξέρω.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Kal4 έγραψε:Πέτροβιτς: «Ένας 40χρονος τις... έβρεξε στον Αντετοκούνμπο»!

ρε τον φουκαρα τον "MVP" :lol: :lol: :lol:

Ρε φίλε...αγαπώ το μπάσκετ, αλλά δεν μπορώ να το "διαβάσω" ακόμα τόσο καλά...

Αλλά:

στη κακή του μέρα, ο Γιάννης είχε
13 πόντους (7/7 βολές), 4 ριμπάου (1 επιθ.), 1 assist, 3 κλεψίματα, 1 τάπα, +/- 9 και efficiency 15, όταν οι Καλάθης και Αγιώργης είχαν 17.

Φαντάζεσαι τι θα τους κάνει αν πάρει περισσότερες μπάλες;

john4serres έγραψε:Με Μαργαρίτη και Τσόχλα θα ρίχναμε 20αρα στους γέρους της βραζιλίας.

Η TEAM USA τι κατέβασαν; Ούτε έναν ξέρω.

Καλά, αυτό εννοείται. Ο Μαργαρίτης θα τον έσβηνε τον Varejao και ο Άπο θα έβαζε τα τρίποντα στο 4ο που έκαιγε η μπάλα.
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

To Λαρετζάκη που είναι καθαρός σουτέρ τι τον πήρε αν είναι να μην παίρνει λεπτά σε τέτοια παιχνίδια; Ο Αντετοκούνμπο δε μπορεί να αποδώσει όταν βρίσκεται στην ίδια πεντάδα με 2 ball dominant guard μαζί, είναι παίκτης που αποδίδει στο ανοιχτό γήπεδο, όταν περιορίζεται στη ρακέτα οι καλές άμυνες δεν έχουν πρόβλημα να τον αντιμετωπίσουν. Κι όταν δεν έχεις σουτέρ μέσα, αυτό που έγινε σήμερα είναι απολύτως φυσιολογικό.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Grigorios_PAOK έγραψε:Από τη στιγμή που το μπάσκετ κατέβηκε στην Ελλάδα εμένα δεν με ενδιαφέρει.
Πρωταθλητές κόσμου βγουν τελευταίοι βγουν ούτε με νοιάζει.
Από εκείνη την αποφραδα μέρα που χειροκρότησαν δε οι ατιναιοι τους Κροάτες και γιουχαραν τους Σέρβους, επίσημα είναι και αντίπαλοι μου.
Με όλες τις ομάδες σοφτ κ γούστα κ με τη Σερβία ακόμη και σε φιλικό ξύλο, ε όχι ρε μάγκες πολιτική και στο παρκέ...

Υ.γ διαχειριστές αν πίσευετε πως το ποστ μου είναι ερεθιστικό παρακαλώ μη το περάσετε. Ευχαριστώ

ΠΑΟΚ

Να μη λέμε ότι θέλουμε,γιουχαραν τους Σερβους γιατί οι διαιτητές έσφαξαν τους Λιθουανους για να πάρει η Σερβία το χρυσό.
Φυσιολογική αντίδραση ενός ουδέτερου παρατηρητή ήταν.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”