14. Δημήτρης Μελιόπουλος
Re: 14. Δημήτρης Μελιόπουλος
Δεν ειναι πολυπλοκο το θεμα. Το παιδι ειναι αγαθο, πιστεψε οτι θα παιξει στον ΠΑΟΚ με την μια. Προφανως και καποιοι τον καναν να το πιστεψει. Στην προετοιμασια ισως επαθε καποιο σοκ βλεποντας οτι η πραγματικοτητα απεχει χιλιομετρα απο αυτο που πιστευε. Ε λιγο που δεν επαιξε ουτε λεπτο σε φιλικο, λιγο το οτι δεν ειναι εμπειρος να διαχειριστεί καταστασεις, δεν θελει και πολυ να στραβωσε κιολας και για αυτο να τον στειλαν με φιογκο πισω.
Απο εκει και περα το να σε παρει απο κατω ψυχολογικα σε αυτη την ηλικια δεν ειναι κατι δυσκολο. Και θελει και λεπτη αντιμετωπιση. Ωραια ειναι να τα λεμε εμεις απο εδω οτι αν εγω εβγαζα τοσα θα γινομουν ξαφνικα ρομποτ κλπ. Η ψυχολογικη κατασταση καποιου δεν συμβαδιζει με τον μισθο του. Υποθετω σαν σοβαρη ΠΑΕ που ειμαστε, να υπαρχει καποιος που θα κοιταξει να υποστηριξει ψυχολογικα τον παικτη, γιατι ειναι περιουσια μας.
Απο εκει και περα το να σε παρει απο κατω ψυχολογικα σε αυτη την ηλικια δεν ειναι κατι δυσκολο. Και θελει και λεπτη αντιμετωπιση. Ωραια ειναι να τα λεμε εμεις απο εδω οτι αν εγω εβγαζα τοσα θα γινομουν ξαφνικα ρομποτ κλπ. Η ψυχολογικη κατασταση καποιου δεν συμβαδιζει με τον μισθο του. Υποθετω σαν σοβαρη ΠΑΕ που ειμαστε, να υπαρχει καποιος που θα κοιταξει να υποστηριξει ψυχολογικα τον παικτη, γιατι ειναι περιουσια μας.
Περα απο το ταλεντο, θα πρεπε να χουμε και. ενα τιμ που να τσεκαρει την νοοτροπια και το iq του εκάστοτε στοχου.
Δεν γινεται να κανουμε τοσες επιλογες νεαρων ποδοσφαιριστων και να μας βγαινουν ολοι ανευροι χωρις προσωπικοτητα και υπερευαισθητοι...
Ολες οι επιλογες εχουν συνεπειες. Τι ειναι η ζωη? αστικο του ΟΑΣΘ να πατησεις το κουμπι να κατεβεις σε οποια σταση θέλεις? Υπεγραψες ενα συμβολαιο. Δαπανηθηκαν ενας σκασμος χρηματα για να ρθεις. Δεν ειναι τοσο απλο να πεις "τελικα δεν ψηνομαι, γεια σας".
κ
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν γινεται να κανουμε τοσες επιλογες νεαρων ποδοσφαιριστων και να μας βγαινουν ολοι ανευροι χωρις προσωπικοτητα και υπερευαισθητοι...
Ολες οι επιλογες εχουν συνεπειες. Τι ειναι η ζωη? αστικο του ΟΑΣΘ να πατησεις το κουμπι να κατεβεις σε οποια σταση θέλεις? Υπεγραψες ενα συμβολαιο. Δαπανηθηκαν ενας σκασμος χρηματα για να ρθεις. Δεν ειναι τοσο απλο να πεις "τελικα δεν ψηνομαι, γεια σας".
κ
-
- alex ntepo
Ώπα αδερφέ, έτσι που το πας εσυ θα πρέπει να κόψουμε και το μαμήσι επειδή δε γίναμε διάσημοι πορνοσταρ.invincible έγραψε:Καλά κάνει... ή το έχεις ή δεν το έχεις... και εγώ το ίδιο έκανα... είπα αν στα 19 μου δεν παίζω μπάλα σε μεγάλη ομάδα θα σταματήσω το ποδόσφαιρο. Το ίδιο είχα κάνει και με το μπάσκετ στα 15 μου . Κάπως έτσι έκανα και με την κιθάρα ... αν δεν παίζεις κιθάρα στους metallica τι νόημα έχει να παίζεις μόνος σπίτι σου.![]()

αχαχαχαχαχαχααααααα
- ΑποστόληςΑ
Δεν χρειαζόταν καν να τον πάρουμε. Ήταν όμως επιλογή Lucesku.sourmenetes έγραψε:Επειδη ειναι ολιγον τι τραγικο να μιλαμε για παραξενες κινησεις, αν ηθελες κατι γιατι ν αναγκαστεις να δωσεις 800 χιλιαρικα;;;
Ενα 300αρι δεν εφτανε;;
ο Μελιοπουλος δειγμα το πως τρως λεφτα...
παικτης που την τελευταια του χρονια στην Ξανθη δεν διακριθηκε και δεν επαιξε ιδιαιτερα μας τον φορτωσαν σαν τον σουπε ουαου ταλεντο
παικτης που την τελευταια του χρονια στην Ξανθη δεν διακριθηκε και δεν επαιξε ιδιαιτερα μας τον φορτωσαν σαν τον σουπε ουαου ταλεντο
++Ζαντός έγραψε:Επειδή οι αθλητές δεν είναι τζουκμπόκς "βάζω λεφτά και παίζει" και "όσο περισσότερα θα βάλω, τόσο πιο πολύ θα παίζει", ας είμαστε λίγο φειδωλοί με την κριτική..
Μπορεί όντως να θέλει να συνεχίσει τις σπουδές του, μπορεί να είναι άλλος λόγος.. Τώρα πρωτοβγήκε το θέμα, οπότε σίγουροι δεν μπορούμε να είμαστε... Θεωρώ λίγο περίεργο (έως ακραίο) το να θέλει να σταματήσει εντελώς επειδή δεν τον θέλουν στη πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ!
- Mutasevic
δυστυχως μαλλον δεν μπορει να διαχειριστει την ψυχολογικη πιεση , παντως το θεικο ειναι οτι τοσα χρονια ολα τα περιεργα στον ΠΑΟΚ συμβαινουν ουτε ο λεοβατς την παλευε εδω περα επιβαλλεται να μιλαει κ ψυχολογος με τους παιχτες πριν τους κλεισεις , εδω εμεις που ειμαστε οπαδοι ειμαστε ολοι γιατα σιδερα οι παιχτες που εχουν κ λιγο λαιτ ψυχοσυνθεση δε την παλεβουνε γιανα αντεξεις στον ΠΑΟΚ πρεπει η νασαι τρελαμενος( Παμπλο Κονσεισαο Πασχαλακης Ματος ) η εμπειρος με παραστασεις κ χορτασμενος απο τα περιεργα στο ποδοσφαιρο που ναμη σου κανει πλεον κλικ τπτ περιεργο απο οσα βλεπεις (Βουκιτς Κοντρερας ΜΑουρισιο Κρεσπο)
Αυτιά.........Στον αέρα παραμένει το ποδοσφαιρικό μέλλον του Δημήτρη Μελιόπουλου, τον οποίο απέκτησε ο ΠΑΟΚ από την Ξάνθη το καλοκαίρι ως μεγάλο ταλέντο, αλλά τώρα λέει ότι θέλει να σταματήσει την μπάλα!
Ο νεαρός χαφ (γεννημένος στις 22 Μαρτίου του 2000) νιώθει παραγκωνισμένος επειδή δε βρήκε θέση στην πρώτη ομάδα του Δικέφαλου, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι άκρως υπερβολικό να θέλει να σταματήσει την ποδοσφαιρική του καριέρα πριν καν κλείσει τα 20 του χρόνια.
Το θέμα είναι ανοιχτό εδώ και αρκετό καιρό, καθώς τον τελευταίο 1,5 μήνα δε μένει στη Θεσσαλονίκη, αλλά έχει επιστρέψει στο χωριό του για να ηρεμήσει.![]()
Στο περιβάλλον του λέει ότι θέλει να ηρεμήσει για να πάρει την οριστική του απόφαση, αλλά σε πρώτη φάση σημειώνει ότι δε θα αλλάξει η αρχική του σκέψη και επιμένει ότι θέλει να σταματήσει το ποδόσφαιρο.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς το παρόν δε έχει πάρει επίσημα θέση για τον Δημήτρη Μελιόπουλο.
Από: inPAOK
https://inpaok.com/591907/o-meliopoulos-epimeni/
- invincible
Εννοείτε ή θα γίνεις πορνοσταρ ή θα παντρευτείς και θα κάνεις οικογένεια ή θα γίνεις καλόγερος ή θα γίνει μεγάλος επαγγελματίας στο ψάρεμα. ή το έχεις ή δεν το έχεις...alex ntepo έγραψε:Ώπα αδερφέ, έτσι που το πας εσυ θα πρέπει να κόψουμε και το μαμήσι επειδή δε γίναμε διάσημοι πορνοσταρ.invincible έγραψε:Καλά κάνει... ή το έχεις ή δεν το έχεις... και εγώ το ίδιο έκανα... είπα αν στα 19 μου δεν παίζω μπάλα σε μεγάλη ομάδα θα σταματήσω το ποδόσφαιρο. Το ίδιο είχα κάνει και με το μπάσκετ στα 15 μου . Κάπως έτσι έκανα και με την κιθάρα ... αν δεν παίζεις κιθάρα στους metallica τι νόημα έχει να παίζεις μόνος σπίτι σου.![]()
![]()
![]()

o Leovac ειναι ομιλους τσαμπιονς λιγκ και εδω ειχε λιγοψυχησει τρεμαν τα ποδια του. Ο ΠΑΟΚ σαν club εχει τεραστια Πιεση που πολλες φορες λειτουργει λογω οτι οι παιχτες που ερχονται εδω δεν ειναι μαθημενοι σε τετοια πιεση αλλοτε θετικα άλλοτε αρνητικα. Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν βαριεσαι ποτε στον ΠΑΟΚ ολους σε ολα τα θεματα τρελα τους πουλαμε ακομα και στους ευατους μας οπως τον αποκλεισμο απο Slovan.
- ΑποστόληςΑ
Επαγγελματίας ποδοσφαιριστής είναι αυτός που επειδή δεν ήταν στις πρώτες επιλογές του νέου προπονητή πήγε σπίτι του;
Πρόστιμο μέχρι να συνέλθει!
Πρόστιμο μέχρι να συνέλθει!
- john4serres
Πρόσφατα ένας νεαρός Άγγλος ποδοσφαιριστής αυτοκτόνησε λόγω σοβαρών τραυματισμών.
Είχε δοκιμαστεί μάλιστα στην ManUtd.
Είναι κρίσιμες οι ηλικίες και οι απορρίψεις.
Μακάρι να πάνε ολά καλά με το παιδί, ας παίξει στην Κ19 για την σεζόν.
Είχε δοκιμαστεί μάλιστα στην ManUtd.
Είναι κρίσιμες οι ηλικίες και οι απορρίψεις.
Μακάρι να πάνε ολά καλά με το παιδί, ας παίξει στην Κ19 για την σεζόν.