PAOK TV & PAOK New Media

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Όσοι έχετε πρόβλημα, βλέπετε τα παιχνίδια:

Ενσύρματα (Με καλώδιο Ethernet συνδεδεμένο στον υπολογιστή).
25
41%
Ασύρματα (Μέσω Wi-fi)
28
46%
Αλλιώς (Από browser τηλεόρασης, κλπ)
8
13%

Σύνολο ψήφων: 61

Άβαταρ μέλους
fiorentinos

Re: PAOK TV

Δημοσίευση από fiorentinos »

Οτι ο Σπυρόπουλος ειναι απο τους πιο αντικειμενικους και καλους σπικερ δεν σηκωνει αμφισβήτηση. Απο εκει και περα οχι δεν θελω καποιον να ουρλιάζει σαν τον Θαναηλακη που το εχει ξεφτιλίσει. Βεβαια ειναι δηλωμένος οπαδος του Πανιωνίου οποτε δεν θα κριθεί απο αυτό τον αγωνα.
PAOK LARISSA

Δημοσίευση από PAOK LARISSA »

Ο Σπυρόπουλος πολύ καλός αλλά ο Κούδας πολύ βαρετός στο σχολιασμό και συνέχεια με την τσίχλα να ακούγεται μας έσπασε λίγο τα νεύρα.. Πόσες συνδρομές είχε το ματς έγινε γνωστό;;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μια χαρά είναι ο Σπυρόπουλος!
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

η σημαντικότερη κίνηση της ΠΑΕ μετά το σβήσιμο των χρεών._

καλή αρχή, μακάρι ακόμα καλύτερη συνέχεια. :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Maxmad

Δημοσίευση από Maxmad »

Γνωστος μου ειδε το ματς με Πανιωνιο σε πειρατικο και μαλιστα κανονικα με περιγραφη.

Μετα τις πρωτες προβολες που υπηρχαν καποια λινκ, αυτη τη φορα οσο και να εψαξα δεν βρηκα κατι.
Ουτε το sportzone δεν το ειχε το παιχνδι.

Δεν ξερω σε ποιο πειρατικο επαιζε, αλλα κανονικα πρεπει να γινουν κινησεις...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

υπάρχει mail όπου όποιος παρατηρεί κάτι μπορεί να το αναφέρει.

δεν είναι...ρουφιανιά σε καμία περίπτωση, είναι στήριξη σε ένα πρωτοπόρο εγχείρημα που έχει να κάνει με βαθύτερες έννοιες όπως η αυτο-οργάνωση και η αυτάρκεια. ουσιαστικά, προστατεύουμε την αγάπη μας και την αυτονομία μας.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Έχω μια απορία, υπάρχει άλλη ομάδα στον πλανήτη που κάνει κάτι αντίστοιχο,ξέρει κάποιος;
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

απο ότι ξέρω οχι. όλα τα κλαμπ που σέβονται τον..εαυτό τους έχουν τηλεόραση, ειδικά μερικά και κανάλια μη ιντερνετικά! αλλά αγώνες όχι. κυρίως γιατί απολαμβάνουν υψηλά τηλεοπτικά συμβόλαια (με ότι αυτό συνεπάγεται).

εδω μιλάμε για ενα εγχείρημα που αν μη τι άλλο βασίζεται πρώτα από όλα στο αγνό συναίσθημα να στηρίξεις τις δικές σου δομές! τις δομές του ΠΑΟΚ!
Grigorios_PAOK

Δημοσίευση από Grigorios_PAOK »

Παιδιά ο Σπυρόπουλος είναι αδυναμία μου από τότε που περιέγραφε το κονσέρβα ματς τσουλου στο Μέγκα με διακοπή για ειδήσεις... Για να έχει το καλό παιχνίδι που ήταν λάιβ ο Σωτηρακόπουλος (σπιρτουλης από τα στρουμφ).
Εχθές πραγματικά ούτε τον πρόσεξα, ίσως το ματς ήταν αργό ίσως ο Κούδας που δεν έχει τη σπιρτάδα του Βιερίνια, εμένα πάντως ευχάριστη μου ήταν και νομίζω αντικειμενική.
Άβαταρ μέλους
Maxmad

Δημοσίευση από Maxmad »

Υπαρχει ενα αρθρο για το pay per view.

Πολλες ιστορικες αναφορες.

https://www.contra.gr/longreads/o-argos ... 90813.html
Άβαταρ μέλους
Τρικυμίας

Δημοσίευση από Τρικυμίας »

Δεν είμαι σίγουρος ότι αυτά που γράφει το άρθρο έχουν την παραμικρή σχέση με το PAOK TV: αναφέρεται σε περιόδους χωρίς κεντρική διαχείριση, σε ένα πολύ πιο εμπορικό πρωτάθλημα, με εκατομμύρια ομόγλωσσων ενδιαφερόμενων στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, με πολύ μικρότερη διείσδυση του διαδικτύου στον πληθυσμό (για ευρυζωνικότητα τότε ούτε λόγος) όπου καμία ομάδα δεν φαίνεται να βασίστηκε αποκλειστικά σε ppv και μάλιστα διαδικτυακό. Απλώς είναι ό,τι πιο κοντινό βρέθηκε σε ξένα άρθρα κι έγινε η μετάφραση και η σχετική συρραφή γιατί ο κόσμος όντως διψάει για πληροφορία, είτε για να πειστεί ότι το εγχείρημα θα πάει καλά είτε... όχι, όπως φαίνεται να είναι και η πρόθεση του... συντάκτη του αν κρίνει κανείς από τον τίτλο.

Το εγχείρημα δεν μπορεί να κριθεί με καθαρά οικονομικά κριτήρια και μάλιστα με τόσο λίγα στοιχεία στα χέρια μας. Αν τυχόν αποφέρει μεγάλο οικονομικό κέρδος στην ΠΑΕ, τόσο το καλύτερο. Το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι θα είναι μια καλή ευκαιρία να δούμε τι ψάρια πιάνουμε σε τοπικό ντέρμπι και αν υπάρχει έστω και μικρό περιθώριο ελέγχου της πειρατείας.
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Πολλές φορές κολλάει, επειδή το βλέπετε live και σε υψηλή ανάλυση. Αν κατεβάσετε λίγο την ανάλυση και το αφήσετε να "τρέξει" λίγα δευτερόλεπτα πίσω στο DVR, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα, ακόμα και αν η σύνδεση είναι αργή...

Όλα αυτά φυσικά σε κατ'οικον προβολή. Για μαγαζί και "επαγγελματική" μετάδοση, προκύπτουν προβλήματα δυστυχώς. Αφενός γιατί χρειάζεται υψηλή ανάλυση σε μεγάλη οθόνη και αφετέρου γιατί πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στο live...
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

obanebane έγραψε:Έχω μια απορία, υπάρχει άλλη ομάδα στον πλανήτη που κάνει κάτι αντίστοιχο,ξέρει κάποιος;
νομίζω ότι βρισκόμαστε σε μια εκπληκτική συγκυρία τοπικά και χρονικά να δοκιμάσουμε ένα τέτοιο εγχείρημα.
Από τη μια το περιβάλλον είναι αρκετά ανεπτυγμένο (ευρυζωνικότητα, ψηφιακός αλφαβητισμός, κατά κεφαλήν εισόδημα) για να στηρίξει διαδικτυακές προβολές επί πληρωμή.
Από την άλλη το περιβάλλον είναι αρκετά υπανάπτυκτο (σουπαλίγδα, κανάλια, νοοτροπία να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα) ώστε να μην στηρίζει την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Αυτό που μου κάνει τη μεγαλύτερη εντύπωση είναι ότι τον πόλεμο των βουβαλιών (ΠΑΟΚ, ΟΣΦΠ) τον ανέχονται τα βατράχια (οι υπόλοιπες ομάδες). Σε μια φυσιολογική (σε αντίθεση με το ελληνική) πραγματικότητα, η πλειοψηφία των ομάδων θα επέβαλε την κεντρική διαχείριση με σκοπό την ανάπτυξη του προϊόντος κ.α. τα οποία κοροϊδεύουμε επειδή δεν τα φτάνουμε.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Μαγκες φροντιστε να χετε βγαλει τα πακετα διαρκειας πριν τελειωσει η διακοπη,ειναι ο μονος τροπος να υπαρξει σοβαρη επιτυχια
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Συμφωνώ απόλυτα. Διότι, όπως φαίνεται, η διάθεση στήριξης της ομάδας τελεί υπό αιρέσεις. Όταν η ΠΑΕ μας κάνει να γουστάρουμε, η σχέση μας με τον ΠΑΟΚ είναι σχέση ζωής, βρίθουσα συναισθήματος κλπ κλπ. Όταν είναι να αναγνωρίσουμε όσα έχει μοχθήσει, με τα λάθη της, η ΠΑΕ να μας προσφέρει, αντιπροσφέροντας στήριξη από μέρους μας, όταν πούστικα την έχει απομονώσει οικονομικά το γραικυλικό παρακράτος και τα εντεταλμένα τσιράκια του, βγαίνει ... προβληματισμός για το ότι ο προπονητής δείχνει ανελαστικός σε σχέση με τη χρήση συστήματος, ο Εσίτι δε δείχνει να είναι ο χαφ, που χρειαζόμασταν, κι ο Λάμπρου έχει δοθεί "χαρτάκι" στον Αμπελ να θαφτεί για χάρη άλλων.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”