PAOK TV & PAOK New Media
- fiorentinos
Re: PAOK TV
Οτι ο Σπυρόπουλος ειναι απο τους πιο αντικειμενικους και καλους σπικερ δεν σηκωνει αμφισβήτηση. Απο εκει και περα οχι δεν θελω καποιον να ουρλιάζει σαν τον Θαναηλακη που το εχει ξεφτιλίσει. Βεβαια ειναι δηλωμένος οπαδος του Πανιωνίου οποτε δεν θα κριθεί απο αυτό τον αγωνα.
-
Ο Σπυρόπουλος πολύ καλός αλλά ο Κούδας πολύ βαρετός στο σχολιασμό και συνέχεια με την τσίχλα να ακούγεται μας έσπασε λίγο τα νεύρα.. Πόσες συνδρομές είχε το ματς έγινε γνωστό;;
- ΑποστόληςΑ
η σημαντικότερη κίνηση της ΠΑΕ μετά το σβήσιμο των χρεών._
καλή αρχή, μακάρι ακόμα καλύτερη συνέχεια.
καλή αρχή, μακάρι ακόμα καλύτερη συνέχεια.

Γνωστος μου ειδε το ματς με Πανιωνιο σε πειρατικο και μαλιστα κανονικα με περιγραφη.
Μετα τις πρωτες προβολες που υπηρχαν καποια λινκ, αυτη τη φορα οσο και να εψαξα δεν βρηκα κατι.
Ουτε το sportzone δεν το ειχε το παιχνδι.
Δεν ξερω σε ποιο πειρατικο επαιζε, αλλα κανονικα πρεπει να γινουν κινησεις...
Μετα τις πρωτες προβολες που υπηρχαν καποια λινκ, αυτη τη φορα οσο και να εψαξα δεν βρηκα κατι.
Ουτε το sportzone δεν το ειχε το παιχνδι.
Δεν ξερω σε ποιο πειρατικο επαιζε, αλλα κανονικα πρεπει να γινουν κινησεις...
υπάρχει mail όπου όποιος παρατηρεί κάτι μπορεί να το αναφέρει.
δεν είναι...ρουφιανιά σε καμία περίπτωση, είναι στήριξη σε ένα πρωτοπόρο εγχείρημα που έχει να κάνει με βαθύτερες έννοιες όπως η αυτο-οργάνωση και η αυτάρκεια. ουσιαστικά, προστατεύουμε την αγάπη μας και την αυτονομία μας.
δεν είναι...ρουφιανιά σε καμία περίπτωση, είναι στήριξη σε ένα πρωτοπόρο εγχείρημα που έχει να κάνει με βαθύτερες έννοιες όπως η αυτο-οργάνωση και η αυτάρκεια. ουσιαστικά, προστατεύουμε την αγάπη μας και την αυτονομία μας.
Έχω μια απορία, υπάρχει άλλη ομάδα στον πλανήτη που κάνει κάτι αντίστοιχο,ξέρει κάποιος;
απο ότι ξέρω οχι. όλα τα κλαμπ που σέβονται τον..εαυτό τους έχουν τηλεόραση, ειδικά μερικά και κανάλια μη ιντερνετικά! αλλά αγώνες όχι. κυρίως γιατί απολαμβάνουν υψηλά τηλεοπτικά συμβόλαια (με ότι αυτό συνεπάγεται).
εδω μιλάμε για ενα εγχείρημα που αν μη τι άλλο βασίζεται πρώτα από όλα στο αγνό συναίσθημα να στηρίξεις τις δικές σου δομές! τις δομές του ΠΑΟΚ!
εδω μιλάμε για ενα εγχείρημα που αν μη τι άλλο βασίζεται πρώτα από όλα στο αγνό συναίσθημα να στηρίξεις τις δικές σου δομές! τις δομές του ΠΑΟΚ!
-
Παιδιά ο Σπυρόπουλος είναι αδυναμία μου από τότε που περιέγραφε το κονσέρβα ματς τσουλου στο Μέγκα με διακοπή για ειδήσεις... Για να έχει το καλό παιχνίδι που ήταν λάιβ ο Σωτηρακόπουλος (σπιρτουλης από τα στρουμφ).
Εχθές πραγματικά ούτε τον πρόσεξα, ίσως το ματς ήταν αργό ίσως ο Κούδας που δεν έχει τη σπιρτάδα του Βιερίνια, εμένα πάντως ευχάριστη μου ήταν και νομίζω αντικειμενική.
Εχθές πραγματικά ούτε τον πρόσεξα, ίσως το ματς ήταν αργό ίσως ο Κούδας που δεν έχει τη σπιρτάδα του Βιερίνια, εμένα πάντως ευχάριστη μου ήταν και νομίζω αντικειμενική.
Υπαρχει ενα αρθρο για το pay per view.
Πολλες ιστορικες αναφορες.
https://www.contra.gr/longreads/o-argos ... 90813.html
Πολλες ιστορικες αναφορες.
https://www.contra.gr/longreads/o-argos ... 90813.html
Δεν είμαι σίγουρος ότι αυτά που γράφει το άρθρο έχουν την παραμικρή σχέση με το PAOK TV: αναφέρεται σε περιόδους χωρίς κεντρική διαχείριση, σε ένα πολύ πιο εμπορικό πρωτάθλημα, με εκατομμύρια ομόγλωσσων ενδιαφερόμενων στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, με πολύ μικρότερη διείσδυση του διαδικτύου στον πληθυσμό (για ευρυζωνικότητα τότε ούτε λόγος) όπου καμία ομάδα δεν φαίνεται να βασίστηκε αποκλειστικά σε ppv και μάλιστα διαδικτυακό. Απλώς είναι ό,τι πιο κοντινό βρέθηκε σε ξένα άρθρα κι έγινε η μετάφραση και η σχετική συρραφή γιατί ο κόσμος όντως διψάει για πληροφορία, είτε για να πειστεί ότι το εγχείρημα θα πάει καλά είτε... όχι, όπως φαίνεται να είναι και η πρόθεση του... συντάκτη του αν κρίνει κανείς από τον τίτλο.
Το εγχείρημα δεν μπορεί να κριθεί με καθαρά οικονομικά κριτήρια και μάλιστα με τόσο λίγα στοιχεία στα χέρια μας. Αν τυχόν αποφέρει μεγάλο οικονομικό κέρδος στην ΠΑΕ, τόσο το καλύτερο. Το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι θα είναι μια καλή ευκαιρία να δούμε τι ψάρια πιάνουμε σε τοπικό ντέρμπι και αν υπάρχει έστω και μικρό περιθώριο ελέγχου της πειρατείας.
Το εγχείρημα δεν μπορεί να κριθεί με καθαρά οικονομικά κριτήρια και μάλιστα με τόσο λίγα στοιχεία στα χέρια μας. Αν τυχόν αποφέρει μεγάλο οικονομικό κέρδος στην ΠΑΕ, τόσο το καλύτερο. Το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι θα είναι μια καλή ευκαιρία να δούμε τι ψάρια πιάνουμε σε τοπικό ντέρμπι και αν υπάρχει έστω και μικρό περιθώριο ελέγχου της πειρατείας.
- Maximus
Πολλές φορές κολλάει, επειδή το βλέπετε live και σε υψηλή ανάλυση. Αν κατεβάσετε λίγο την ανάλυση και το αφήσετε να "τρέξει" λίγα δευτερόλεπτα πίσω στο DVR, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα, ακόμα και αν η σύνδεση είναι αργή...
Όλα αυτά φυσικά σε κατ'οικον προβολή. Για μαγαζί και "επαγγελματική" μετάδοση, προκύπτουν προβλήματα δυστυχώς. Αφενός γιατί χρειάζεται υψηλή ανάλυση σε μεγάλη οθόνη και αφετέρου γιατί πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στο live...
Όλα αυτά φυσικά σε κατ'οικον προβολή. Για μαγαζί και "επαγγελματική" μετάδοση, προκύπτουν προβλήματα δυστυχώς. Αφενός γιατί χρειάζεται υψηλή ανάλυση σε μεγάλη οθόνη και αφετέρου γιατί πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στο live...
νομίζω ότι βρισκόμαστε σε μια εκπληκτική συγκυρία τοπικά και χρονικά να δοκιμάσουμε ένα τέτοιο εγχείρημα.obanebane έγραψε:Έχω μια απορία, υπάρχει άλλη ομάδα στον πλανήτη που κάνει κάτι αντίστοιχο,ξέρει κάποιος;
Από τη μια το περιβάλλον είναι αρκετά ανεπτυγμένο (ευρυζωνικότητα, ψηφιακός αλφαβητισμός, κατά κεφαλήν εισόδημα) για να στηρίξει διαδικτυακές προβολές επί πληρωμή.
Από την άλλη το περιβάλλον είναι αρκετά υπανάπτυκτο (σουπαλίγδα, κανάλια, νοοτροπία να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα) ώστε να μην στηρίζει την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.
Αυτό που μου κάνει τη μεγαλύτερη εντύπωση είναι ότι τον πόλεμο των βουβαλιών (ΠΑΟΚ, ΟΣΦΠ) τον ανέχονται τα βατράχια (οι υπόλοιπες ομάδες). Σε μια φυσιολογική (σε αντίθεση με το ελληνική) πραγματικότητα, η πλειοψηφία των ομάδων θα επέβαλε την κεντρική διαχείριση με σκοπό την ανάπτυξη του προϊόντος κ.α. τα οποία κοροϊδεύουμε επειδή δεν τα φτάνουμε.
Μαγκες φροντιστε να χετε βγαλει τα πακετα διαρκειας πριν τελειωσει η διακοπη,ειναι ο μονος τροπος να υπαρξει σοβαρη επιτυχια
- navigator11
Συμφωνώ απόλυτα. Διότι, όπως φαίνεται, η διάθεση στήριξης της ομάδας τελεί υπό αιρέσεις. Όταν η ΠΑΕ μας κάνει να γουστάρουμε, η σχέση μας με τον ΠΑΟΚ είναι σχέση ζωής, βρίθουσα συναισθήματος κλπ κλπ. Όταν είναι να αναγνωρίσουμε όσα έχει μοχθήσει, με τα λάθη της, η ΠΑΕ να μας προσφέρει, αντιπροσφέροντας στήριξη από μέρους μας, όταν πούστικα την έχει απομονώσει οικονομικά το γραικυλικό παρακράτος και τα εντεταλμένα τσιράκια του, βγαίνει ... προβληματισμός για το ότι ο προπονητής δείχνει ανελαστικός σε σχέση με τη χρήση συστήματος, ο Εσίτι δε δείχνει να είναι ο χαφ, που χρειαζόμασταν, κι ο Λάμπρου έχει δοθεί "χαρτάκι" στον Αμπελ να θαφτεί για χάρη άλλων.