ΠΑΟΚ - Πανιώνιος 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
-
Re: ΠΑΟΚ - Πανιώνιος 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Αυτό που γράφεις τώρα είναι ο ορισμός κοιτάω το δέντρο και χάνω το δάσος. Σε πειράζουν οι στομφώδεις λέξεις, χρησιμοποιείς ηπιότερες για να αποδείξεις τι? Δηλαδή εσύ κάνεις καλό στον ΠΑΟΚ και εγώ κακό? Εξήγησέ μου λοιπόν γιατί ήταν άνευρος και δυσκοίλιος.. κατά τη γνώμη σου...
Στη Σλόβαν τακτικά σε φάση επίθεσης σε τρία ημίχρονα τι ηταν δηλαδή? απλά άνευρος? άτολμος?
Στη Σλόβαν τακτικά σε φάση επίθεσης σε τρία ημίχρονα τι ηταν δηλαδή? απλά άνευρος? άτολμος?
Επειδή αυτά αφορούν εμένα, ας σου απαντήσω:Othin έγραψε:Διαβάζοντας τα προηγούμενα σχόλια κατέληξα: Η παράνοια είναι πάντα εδώ. ΠΑΟΚ είσαι αφού.
Σταχυολογώ μερικά σχόλια, χαρακτηριστικά της ένδοξης ασπρόμαυρης φυλής:
Κάποιος διαπίστωσε πως φαινόταν ότι θα φάμε γκολ, έχοντας άνω του 70% κατοχή και μηδενικές επισκέψεις αντιπάλου στην περιοχή μας σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο και μέχρι την φάση της ισοφάρισης στο δεύτερο! Τι κληρονομικό χάρισμα είναι αυτό ρε αδερφέ, respect!
Άλλος διέγνωσε ότι, αφού ο Εσίτι δεν είναι δημιουργικός, έπρεπε να περιμένουμε πίσω και να παίξουμε με αντεπιθέσεις!!! Αυτός μάλλον είναι ο ιδρυτής της νέας σχολής, της γνωστής και ως «πονηρή προπονητική».
1ο: Έχω κάθε δικαίωμα να λέω την άποψή μου. Αν δεν σου αρέσει, ή δεν την ασπάζεσαι, δικαίωμά σου! Έχεις κάθε δικαίωμα να εκφράσεις τη δική σου. ΔΕΝ έχεις όμως κανένα δικαίωμα να ειρωνεύεσαι.
2ο: ΝΑΙ. Για εμένα προσωπικά έβγαζε μάτια ότι ερχόταν το γκολ. Είχα ξεκινήσει να γράφω και σχόλιο στο φόρουμ, αλλά με πρόλαβαν οι καταστάσεις. Και για να σου φύγει η περιέργεια, δεν έχω κληρονομικό χάρισμα. Κοινή λογική λέγεται. Αν εσύ δεν το έβλεπες, τότε....
3ο: Μετά το 1-0, βλέποντας πως πηγαίνει το παιχνίδι, και με τον Εσίτι να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος (πράγμα που διαπίστωσε και ο ίδιος ο Φερέιρα, σύμφωνα με τις δηλώσεις του) δεν θα μπορούσε η ομάδα να καθίσει πίσω και να μην ανεβαίνει τόσο πολύ? Να μην αφήνει αποστάσεις μεταξύ των γραμμών? Να μην επιζητά κατοχή, αλλά να πετάει τη μπάλα μπροστά για τους 3-4 γρήγορους παίκτες που έχουμε μπροστά? Μία απλή αντίδραση για εμένα που δεν είμαι ειδικός. Θα περίμενα από τον προπονητή που είναι ειδικός να έχει περισσότερες.
Τώρα, επαναλαμβάνω... ειδικός δεν είμαι, αυτή τη λογική έχω. Αν εσύ είσαι ειδήμονας, μπράβο σου.
- theodorsalonika
εγω παντως ελεγε θα φαμε οπου να ναι γκολ..γιατι τελικη δεν ειχε κανει ο πανιωνιος..εαν εκανε τρεις τεσσερις τελικες και δεν το τρωγαμε τοτε δεν θα το τρωγαμε ποτε...αλλα επειδη στις πρωτες δυο τελικες ειναι το επικινδυνο και δεν ειχαν περασει.....σταυροκοπιομουνα...αλλα ματαια για αλλη μια φορα!!!!

-
Ακόμη τρωγόμαστε μεταξύ μας;
Δείτε ανακοίνωση νιονιου...
- ΑποστόληςΑ
Και με τον Άγιαξ το γκολ του Μάτος από κόρνερ ήταν.pilotos έγραψε:Παρομοίως εκτιμώ και σου έγραψα και γιατί πήγαν χαμένα τα 18 με την σλοβαν...Dimpatra έγραψε:Πιλοτε εκτιμώ πολύ τις απόψεις σου, μην κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις. Μόνο 18 με την Σλόβαν ανεκμετάλλευτα. Θέλει πολύ δουλειά εκεί. Με ένα γκολ , είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα.pilotos έγραψε:Βάλαμε χτες από κόρνερ γκολ....
Το είπαν και παραπάνω.
Ευτυχώς ο Πέλκας μόλις είχε μπει και δεν πήγε να το εκτελέσει
SM-G965F
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
SM-G965F
- sourmenetes
- Moderator
Του γαβρου ηθελες να πεις...Grigorios_PAOK έγραψε:Ακόμη τρωγόμαστε μεταξύ μας;

Πίστα υπακουα γιουσουφακια πανιώνιος Άρης.....
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
- sourmenetes
- Moderator
Καταλαβε καποιος τι ειναι αυτο???
Καποιοι φαγωθηκαν για τα 4 εκ που καθοντουσαν στον παγκο. Ευκαιρια να τα δουμε να παιζουν..
Καποιοι φαγωθηκαν για τα 4 εκ που καθοντουσαν στον παγκο. Ευκαιρια να τα δουμε να παιζουν..

-
Δυστυχώς έχει ρήξη ινώδους δακτυλίου μεσοσπονδυλίου δίσκου 03-04... απότοκος τραυματισμού.. Η θεραπεία είναι συντηρητική αρχικά, βέβαια μπορεί να μείνει χρόνιος πόνος ή και νευρολογική σημειολογία αν πιέζεται ρίζα, τότε χρειάζεται χειρουργείο.. Πραγματικά δεν μπορείς να προβλέψεις χρόνο αποθεραπείας.. Εξαρτάται από τον οργανισμό του.. Σίγουρα κανένα 15ήμερο έξω μπορεί και παραπάνω..
περαστικά στο Βαρέλα.
Ελπίζω να βρει τις ανάσες που χρειάζεται η ομάδα και ο Αμπέλ να μάθει πως προφέρεται στα ελληνικά το όνομα του Misic ή να του βρει ένα παρατσούκλι.
Ξέρει κανείς γιατί είχε μια τρύπα στη θύρα 4; Έλειπε κάποιος σύνδεσμος;
Το ιδανικό θα είναι οι άσχημες εμφανίσεις να ωθήσουν την ομάδα σε μεγαλύτερη συγκέντρωση και περισσότερη δουλειά, ώστε η αυτοπεποίθηση να έρθει από μέσα και όχι με περσινά δεκανίκια.
Το καλό είναι ότι η Τούμπα παραμένει απόρθητο κάστρο. Το κακό ότι τα επόμενα παιχνίδια είναι εκτός.
Ελπίζω να βρει τις ανάσες που χρειάζεται η ομάδα και ο Αμπέλ να μάθει πως προφέρεται στα ελληνικά το όνομα του Misic ή να του βρει ένα παρατσούκλι.
Ξέρει κανείς γιατί είχε μια τρύπα στη θύρα 4; Έλειπε κάποιος σύνδεσμος;
Το ιδανικό θα είναι οι άσχημες εμφανίσεις να ωθήσουν την ομάδα σε μεγαλύτερη συγκέντρωση και περισσότερη δουλειά, ώστε η αυτοπεποίθηση να έρθει από μέσα και όχι με περσινά δεκανίκια.
Το καλό είναι ότι η Τούμπα παραμένει απόρθητο κάστρο. Το κακό ότι τα επόμενα παιχνίδια είναι εκτός.
Ο Ακπομ μπορει να μην ξερει τι σημαινει ΠΑΟΚ και σιγουρα δεν "νοιωθει" αλλα μαλλον θα επρεπε να ακουσουν μερικοι καλομαθημενοι τι ειπε πανω στον πανηγυρισμο...
- Μπαρκαρούτσος
Προσπάθησα καναδυό φορές να διαβάσω τα χείλη του, δεν κατάλαβα... Στο τέλος πρέπει να λέει "come on!", αλλά πάλι δεν είμαι σίγουρος.
Αρχικά συμφωνώ με τον προβληματισμό σου για την ποιοτητα που βλεπουμε. Αλλά.Mauricio-8- έγραψε:Λοιπόν,μετα από 6 επίσημα ματς που έχω δει τον ΠΑΟΚ έχω βγάλει τα συμπεράσματα μου και όποιος τα δεχτεί καλώς.Λοιπον η ομάδα είναι σε τραγική κατάσταση τόσο στο δημιουργικό κομμάτι όσο και στο αμυντικό αν δεν αλλάξουμε τρόπο παιχνιδιού η ομάδα δεν πρόκειται να πάρει φέτος Πρωτάθλημα Ξεχαστε το μπορεί να μην το διεκδικήσει καν.Αυτη τη στιγμή που μιλάμε ο γαυρος έχει και ψυχολογία παίζει και καλή μπάλα και αν δεν χάσει εύκολους βαθμούς όπως πέρυσι το Πρωτάθλημα το ξεχνάμε! Όπως φεναιτε έγιναν εγκλήματα φέτος στον σχεδιασμό και στις μεταγραφές δεν υπάρχουνε Κανιάς Σακοφ συν οι Τραυματισμόι του Μαουρισιο και Βιερηνια Κόστισαν πάρα πολύ ο Βερνμπλουμ για μένα είναι τουρίστας και ακόμη δεν έχει δώσει τίποτα στην ομάδα! Ναι τα λέω έξω απτά δόντια γιατί έχω σκάσει!Δεν γίνεται να παίξουμε 4-4-2 με αυτούς τους παίκτες που έχουμε!Αχρηστευετε ο Πελκας ο Μπισεσβαρ ο Κάντουρι!Ο Εσιτι και ο Μισιτς δεν ειναι χαφ που μπορούνε να παίξουνε στο 4-4-2 Ο Σβιντερσκι και ο Ακπομ δεν ταιριάζουνε μαζί στην Κορυφή δεν μπορούμε με 2 φορ μπροστά χάνουμε πολύ απτην ανάπτυξη και τη δημιουργία! Έχουμε πολλά κενα πίσω και θα τρώμε πολλά γκολ φέτος αυτό σημαίνει ότι Βαθμούς θα χάσουμε και μάλιστα πολλούς! Αν όντως στιριχτει αυτό το μοντέλο Φερευρα ξεχάστε το Πρωτάθλημα για φέτος ίσως με τους κατάλληλους παίκτες απυου χρόνου παίξουμε ξανά μπάλα.Παλι καλά έχει διακοπή για να ηρεμήσει η ομάδα που είναι ένα μαύρο χάλι!
Υ.Γ Δεν μπορώ ακόμη να καταλάβω τι γίνεται με Στοχ και Λάμπρου.
Υ. Γ Δυστυχώς αν συνεχίσουμε έτσι θα μας γλεντάνε όλοι αμυντικα και θα βρεθούμε σε πολλά παιχνίδια να κυνηγάμε σκορ!
Η προετοιμασία της ομάδας ήταν επικεντρωμένη στο CL (ή EL). Για αυτό το λόγο βλέπουμε αυτά τα χάλια τώρα τα οποία δεν είναι τίποτε άλλο παρά έλλειψη φυσικής κατάστασης. Αυτό συνέβη και πέρυσι. Αλλα πέρυσι δεν φάνηκε τόσο. Θες η αποτελεσματικότητα του Πρίγιο; Θες η παρουσία μονάδων σαν τον Μαουρίσιο, τον Βέρνμπλουμ, τον Βιειρίνια; Θες από τον Σάκχοφ που καλώς κακώς είναι από τα χαφ που σκοράρουν και πατάνε γενικά περιοχή για τα "ριμπάουντ"; Θες οτι φέτος περίμεναν να περάσουμε (καλώς κατά την γνώμη μου) και μετά να κάνουν προσθήκες 11δατες σαν αυτές που ανέφερα λίγο πριν;
Όπως και να έχει, ο προπονητής ΠΡΕΠΕΙ να δουλέψει στο διάλειμμα και να βελτιώσει την απαράδεκτη ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ των ποδοσφαιριστών και την λειτουργία της ομάδας στις ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΦΑΣΕΙΣ που ως τωρα ηταν πραγματικά αστείο το οτι κανείς δεν ήξερε τί να κάνει... λες και μαζευόμαστε μια παρέα και κάνουμε σέντρες ήταν.
- Ο οσφπ που αναφέρεις θα κάνει σοβαρότατη κοιλιά αργότερα (μετά τους ομίλους).
- Ο Στοχ και ο Λάμπρου θα πρέπει να ενεργοποιηθούν σύντομα. Προβλεπω στο πρώτο ματς στην Τούμπα μετα την διακοπή
- Επίσης προβλέπω η ομάδα να βελτιωθεί μετά τη διακοπή και να αποδίδει πολύ όμορφο ποδόσφαιρό μετά τον Οκτώβριο. Δυστυχώς λείπουν σημαντικότατες μονάδες που κάνουν την διαφορά...
σε απλα ελληνικα δισκοκηλη ...δυσκολο να προβλεψεις χρονο αποκαταστασης,λογικα λιγοτερο απο μηνα και αν κανει ενεση στην περιοχη ,μπορει να υποχωρησει ο πονος και πολυ πιο γρηγορα ,αλλα ειναι μια παθηση που δεν ιαται,αφου ο δισκος δεν διορθωνεται , απο την αλλη δεν ειναι απαραιτητα και καταδικαστικη μακροχρονια ,καθως ολοι μετα απο καποια ηλικια την αποκτουμε λογω επιβαρυνσης της σπονδυλικης στηλης ,χωρις αυτο να αποκλειει τις αθλητικες δραστηριοτητες.Η θεραπεια ειναι σχεδον παντα συντηρητικη (πανω απο 90%).Αγνωστο επισης ποτε θα υποτροπιασει ..sourmenetes έγραψε:Καταλαβε καποιος τι ειναι αυτο???