Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III
Κάπου εκεί είναι και ένα εντοπισμένο μέρος του προβλήματος (της δικής μας οπαδικής προσδοκίας, όχι του Ιβάν). Το περηβόητο πράσινο φως πιστεύω πως έχει κόφτη max στα 3. Για να πας στα 4 ή 5 χαρτιά για μεταγραφή θα πρέπει να γίνουν 10 συμβούλια, χαρτομαντίες για το σίγουρο μέλλον και φυσικά να μην προλάβει άλλος...
- theodorosstefan
Οχι οτι εχει καμια σημασια πλεον αλλα προφανως τον ειχαν κλεισει πριν τα μεσανυχτα Σαββατου.Μετα τον ανακοινωνεις οποτε θελεις.obanebane έγραψε:jibbie έγραψε:ρε σεις, απλα ειναι τα πραγματα. το summer transfer window εχει διαφορετικο deadline για καθε χωρα. για ελλαδα ηταν το σαββατο, για τις περισσοτερες μεγαλες αγορες της ευρωπης σημερα.
εδω το καλενταρι
δε φαινεται ο πλανητης ΠΑΟΚ βεβαια στο καλενταρι, εκει το deadline ηταν 22 ιουλη.Κώδικας: Επιλογή όλων
https://www.fifatms.com/itms/worldwide-transfer-windows-calendar/
Και ο οΑΡης πως φερνει παιχτη που ανηκει σε ομαδα; το ξανα ρωτησα και απαντηση δεν πηρα.
Έτσι γράψανε, αλλά με πωλητή τη Ροστόφ και αυτά που βλέπω από το συγκεκριμένο, τον Ζαμπά αντίστοιχα θα πρέπει να τον πήραμε πάνω από 10theodorosstefan έγραψε:Για τον ιγνανσον αν δεν κάνω λάθος δώσαμε 5 μυρια
-
A ρε καημενε Ferreira να ξερες τι γινοταν σ'αυτο το topic ακριβως πριν 2 χρονια
Ακόμα και ο καρέλης ήταν τουλάχιστον ένας παίκτης με 200 συμμετοχές στην επίθεση.sourmenetes έγραψε: Είναιοιος ηταν ο τριτος στραικερ??ο πρωην του βαζελου??ειλικρινα δε μου ερχεται το ονομα του.
Ειναι ο γαιτανιδης σε αυτη τη θεση. Δε λεω οτι καλως μειναμε με 2 βασικα και εναν απο κ19, απλα λεω οτι καποια στιγμη η ομαδα θα αρχισει να παιρνει γκολ και απο αλλους παικτες.
Περυσι πηραμε παρα πολλα γκολ απο αλλους παικτες. φετος δεν εχουν ερθει ακομα αλλα θεωρω οτι θα ερθουν.
Επισης σου εστειλα και αλλου.Δες τα mail soy
Τώρα μου αναφέρεις τον γαϊτανίδη που ακόμα και στην κ20 δεν έπαιζε ως επιθετικός.
Και δεν έχει να κάνει με τα γκολ η χρησιμοποίηση του επιθετικό αλλά με την σωστή λειτουργία της ομάδας.
- ΑποστόληςΑ
Ποιος να στο πει; Ο Φερέιρα; Ο ΤΔ; Ο ΓΣ; Γιατί μόνον αυτοί ξέρουν.makispaspartou έγραψε:Εγώ φίλε μου Αποστόλη ξέρω ότι μου έφερε Εσιτί.. Ας βγουν να μας πουν ότι ήταν η πρώτη επιλογή. Εκεί ναι θα τον παραδεχτώ.
- ΑποστόληςΑ
Ingason και δώσαμε 4.theodorosstefan έγραψε:Για τον ιγνανσον αν δεν κάνω λάθος δώσαμε 5 μυρια
Οπότε αν είσαι σοβαρός Τ.Δ και έχεις τα δύο βασικά χαφ με χιαστό και Αχίλλειο από Απρίλιο μήνα, σκαναρεις την αγορά για συμβόλαια που λήγουν. Δίνεις κάτι παραπάνω στον παίκτη αλλά δεν ακούς 7 εκατομμύρια για μπρανταριτς ούτε δίνεις 3,5 για εσιτι.barlow4 έγραψε:καμια αξια δεν ξεφυγε στο ευρωπαικο ποδοσφαιρο αν μιλαμε για 6 μυρια.Μεταγραφες 6 μυριων ειναι ψωμοτυρι για ρολιστες στα σοβαρα πρωταθληματα.makispaspartou έγραψε:Αυτός φίλε μου πραγματικά ήταν next big thing.. Γι αυτό και άλλωστε η τιμή του ξέφυγε..wickerman έγραψε:Κι ένας Ramires της Bahia πιτσιρικάς 19 χρονών Βραζιλιάνος χαφ που είχε ακουστεί σε κάποια φάση έκλεισε λέει στη Βασιλεία με πάνω από 6 μύρια(θα φανεί αν αλήθεύει). Θυμάμαι πάντως τις αντιδράσεις όταν είχε ακουστεί ο συγκεκριμένος παίχτης. Φαντάζεστε να ακουγόταν ότι πληρώσαμε 6,5 μύρια για να τον αγοράσουμε; Θα περιμέναμε να αερίζεται ουράνια τόξα και να αφοδεύει μονόκερους(το μάζεψα λίγο).
καποια καλιαρι ζητουσε 7 για τον μπρανταριτς που τελευταια μερα πηγε δανεικος στο χωριο του.
Φίλε @seaman για τον Ιngason τον πήραμε 4χαρτιά και το είχα διαβάσει όταν τον πήραμε σε 2-3 αδροσάιτ και το sdna έβαλε άρθρο από 1 ρώσικο σάιτ στη Rostov το λεεί και το transfermarkt το ίδιο όχι 5 χαρτιά.
Ο δε Jaba πάλι όταν ήρθε και έβαλε στο ίνσταγκραμ ο Γιώργης αεροπλανάκια μετά την ερχόμενη 'μέρα έγραφαν και ΠΑΟΚτσίδικα σάιτ αθληρικά και γενικά αρδοσάιτ για 2,5χαρτιά + ποστοστό μεταπώλησης 25%.
Άλλοι άσχετοι έγραφαν 5 χαρτιά το transfermarkt γράφει 2,3χαρτόνια.
Ο δε Jaba πάλι όταν ήρθε και έβαλε στο ίνσταγκραμ ο Γιώργης αεροπλανάκια μετά την ερχόμενη 'μέρα έγραφαν και ΠΑΟΚτσίδικα σάιτ αθληρικά και γενικά αρδοσάιτ για 2,5χαρτιά + ποστοστό μεταπώλησης 25%.
Άλλοι άσχετοι έγραφαν 5 χαρτιά το transfermarkt γράφει 2,3χαρτόνια.
Dark για τις αγωγές του Ιβάν για χρέη της Ροστόφ προς αυτόν μάθαμε τίποτα? Είναι ακόμα ενεργές ή το σπάτσαρε το θέμα....
Για τον Ζαμπά αν τον πήραμε όσα δώσανε για αυτόν οι τσετσένοι μην περιμένεις κάτι περισσότερο από συνιδιοκτησία στα δικαιώματά του
Για τον Ζαμπά αν τον πήραμε όσα δώσανε για αυτόν οι τσετσένοι μην περιμένεις κάτι περισσότερο από συνιδιοκτησία στα δικαιώματά του
Ενας απο τους βασικους λογους για την οποια μεταγραφικη δυσλειτουργια εμφανιστηκε, ειναι και η κατα δηλωση Σαββιδη, στροφη σχεδον αποκλειστικα στις αγορες ελπιδοφορων παικτων και η εγκαταλειψη παικτων με πιο βαρια βιογραφικα.Τετοιες αγορες ειναι πραγματικα δυσκολο να πραγματοποιηθουν νωρις μεσα στο καλοκαιρι.Αρχες καλοκαιριου με κατι τρυπες Να σε συγκεκριμενες γραμμες, στρεφεσαι στην αποκτηση εμπειρων παικτων που κυκλοφορουν και ειναι διαθεσιμοι να ερθουν.Τετοιοι ηταν αλωστε και οι πρωταγωνιστες της κατακτησης του πρωταθληματος.Ειναι λαθος που μεταξυ αλλων εχουμε εγκαταλειψει την αγορα των ελευθερων.
- theodorosstefan
Για να δούμε ελπίζουμε να δουν το κενό και να φέρουν δύο ελεύθερους από το πάνω ράφι αλλιώς δύσκολα ... Σαν να περπατάς σε τεντωμένο σχοινί....
Νομιζω οτι ειναι κατι παραπανω απο ευδιακριτο οτι το στοπ στις μεταγραφες ειναι αποφαση εκ πεποιθησεως της διοικησης και οχι εκ των πραγματων, αρα δεν υπαρχει περιπτωση να στραφουν στην αγορα των ελευθερων.Εγω δεν ειμαι σιγουρος οτι υπηρχε προθεση να κινηθουν σε οποιαδηποτε αγορα μετα την αποκτηση του Εσιτι.Δεν ειναι τυχαιο οτι οποιαδηποτε σχεδον φημη για αποκτηση η ενδιαφερον σταματησε μετα την αποκτηση του.
-
Προκλητικό να βλέπεις Deffour, Holtby και Moukandjo ελεύθερους...