Abel Fernando Moreira Ferreira

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Να περάσει ο επόμενος παρακαλώ...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ποσες φορες εχουμε ζησει αυτη την κατασταση? Ποσες? Ποσες φορες καναμε τα ιδια λαθη.?Ποσες?Και ποσες ακομα θα τα ξανακανουμε?Τραγικο να μη μαθαινουμε απ αυτα.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

makispaspartou έγραψε:Δεν απαντάς επί της ουσίας. Πες τη γνώμη σου για τον Φερέιρα και τις εμφανίσεις της ομάδας έως τώρα.
Να μαθουμε επιτέλους και τις δικές σου σκέψεις για την ομάδα.
Η κοινή λογική σίγουρα δεν είναι η δική σου. Γιατί προσπαθείς να καταλήξεις σε συμπεράσματα για συνοπαδούς σου στην προσπάθεια να αποδείξεις ότι τάχα εσύ υπερασπίζεσαι το καλό του συλλόγου ενώ οι άλλοι θέλουν να φανε τον προπονητή και διάφορα άλλα τέτοια. Σου υπόσχομαι ότι θα παρακολουθώ στενά τα γραφόμενά σου και θα είμαι εκεί να σου την πω όπως κάνεις κατά συρροή εδώ μέσα για πολλούς συνοπαδούς.

Να παρακολουθείς όσο στενά θες. Ξύθηκα. Είμαι διατεθειμένος να περιμένω, χωρίς ανάρθρως κραυγάζειν, το λιγότερο μέχρι τον Ιανουάριο - Φεβρουάριο για να έχω επαρκέστατα δείγματα γραφής από τον Πορτογάλο. Τα μέχρι τώρα δε με γεμίζουν ως προς αυτό που θέλω σαν οπαδός. Ούτε, φυσικά, και τον ίδιο τον Φερέιρα. Η ομάδα δείχνει ψυχολογικά σαν να έχει μείνει αλλού, πέρα από το ότι έχει εμφανείς δυσκολίες σε επίπεδο ανάπτυξης. Δυσλειτουργεί. Δείχνει ανέμπνευστη, δεν παίζει γρήγορα, δεν εμπνέει σιγουριά ούτε μετόπισθεν, κάποιοι παίχτες έχουν εικόνα ... αγγαρειομάχων. Μιλάω κυρίως για τους ως τώρα αγώνες πρωταθλήματος. Τα ευρωπαϊκά, καλώς ή κακώς, σε επίπεδο αποτελεσμάτων νοθεύτηκαν διαιτητικά.

Και; Επειδή έχει ο ΠΑΟΚ συμπτώματα τέτοια, παρόντος νέου προπονητή στην ομάδα μόλις 2 μήνες, θα παροτρύνω τον προπονητή να ξεθυμίσει ... Στανόεβιτς; Κάνε μας τη χάρη.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

prax έγραψε:
makispaspartou έγραψε:Εμφανίσεις σαν του Άγιαξ έχω δει και με προπονητές όπως ο Δερμιτζάκης, ο Ίβιτς και άλλες.. Διαφορετικά όμως δεδομένα τότε διαφορετικά τώρα. Δύο χρονιές ντάμπλ δεν έχω δει ποτέ.. Και γι αυτό θα έπρεπε να κάνουμε όλες τις χάρες στον Λουτσέσκου..Αυτό που δε λες να καταλάβεις είναι ότι ο Φερέιρα δεν παρέλαβε ομάδα καινουρια.. Καινούριος είναι αυτός και οι ιδέες του. Που μέχρι τώρα δεν έχουν αποδειχθεί και πολύ ευφυείς.. Ας ελπίσουμε για το καλό του ΠΑΟΚ να μας διαψεύσει. Απλά τολμώ να βγάλω πρόωρο συμπέρασμα ότι δε θα πετύχει.. Μακάρι να διαψευστώ γιατί πέρα από όλα θα βλάψει και οικονομικά την ομάδα τυχον απομάκρυνσή του.
Μεγάλο λάθος κανείς, βομβάρδιζε τότε ο Άγιαξ και με δερμι κ με ιβιτς
Με αμπελ έπαιξες μπάλα αδερφέ, έχασαν ευκαιρίες αλλά στα ίσια τους έπαιξες
Σε προκαλώ να δεις τα χαιλαιτς και θα με θυμηθείς ότι η ομάδα φέτος με Άγιαξ έπαιξε αρκετά καλύτερα απ ότι το 2010 και 2016
Και σκέψου ότι ο σημερινός Άγιαξ είναι κατά αρκετά καλύτερα και από του 2010 κ από του 2016
Το 2016 έπαιξε καλύτερα τόσο εκτός όσο και στην Τούμπα. Δες καλύτερα τα video.. Αλλά δεν εννοώ μόνο τον Άγιαξ.. και για Φενέρ αναφερόμουν..και για Φιορεντίνα.. Τέσπα..
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ναι μωρε kat επρεπε να κρατησουμε και τον Στανογεβιτς...Δεν ειναι ο χρονος η πανακεια για ολα τα προβληματα,υπαρχουν και περιπτωσεις που δεν παιρνουν γιατρεια.Στη συγκεκριμενη βεβαια χρονικη στιγμη περα ενος προβληματισμου που δεν αφορα τοσο τις ικανοτητες του προπονητη,δεν βλεπω το λογο να καταφευγουμε στα γνωστα επιχειρηματα.Κανεις δεν σκεφτεται την αποπομπη του Φερειρα.
makispaspartou

navigator11 έγραψε:
makispaspartou έγραψε:Δεν απαντάς επί της ουσίας. Πες τη γνώμη σου για τον Φερέιρα και τις εμφανίσεις της ομάδας έως τώρα.
Η κοινή λογική σίγουρα δεν είναι η δική σου. Γιατί προσπαθείς να καταλήξεις σε συμπεράσματα για συνοπαδούς σου στην προσπάθεια να αποδείξεις ότι τάχα εσύ υπερασπίζεσαι το καλό του συλλόγου ενώ οι άλλοι θέλουν να φανε τον προπονητή και διάφορα άλλα τέτοια. Σου υπόσχομαι ότι θα παρακολουθώ στενά τα γραφόμενά σου και θα είμαι εκεί να σου την πω όπως κάνεις κατά συρροή εδώ μέσα για πολλούς συνοπαδούς.

Να παρακολουθείς όσο στενά θες. Ξύθηκα. Είμαι διατεθειμένος να περιμένω, χωρίς ανάρθρως κραυγάζειν, το λιγότερο μέχρι τον Ιανουάριο - Φεβρουάριο για να έχω επαρκέστατα δείγματα γραφής από τον Πορτογάλο. Τα μέχρι τώρα δε με γεμίζουν ως προς αυτό που θέλω σαν οπαδός. Ούτε, φυσικά, και τον ίδιο τον Φερέιρα. Η ομάδα δείχνει ψυχολογικά σαν να έχει μείνει αλλού, πέρα από το ότι έχει εμφανείς δυσκολίες σε επίπεδο ανάπτυξης. Δυσλειτουργεί. Δείχνει ανέμπνευστη, δεν παίζει γρήγορα, δεν εμπνέει σιγουριά ούτε μετόπισθεν, κάποιοι παίχτες έχουν εικόνα ... αγγαρειομάχων. Μιλάω κυρίως για τους ως τώρα αγώνες πρωταθλήματος. Τα ευρωπαϊκά, καλώς ή κακώς, σε επίπεδο αποτελεσμάτων νοθεύτηκαν διαιτητικά.

Και; Επειδή έχει ο ΠΑΟΚ συμπτώματα τέτοια, παρόντος νέου προπονητή στην ομάδα μόλις 2 μήνες, θα παροτρύνω τον προπονητή να ξεθυμίσει ... Στανόεβιτς; Κάνε μας τη χάρη.

Δικαίωμα σου. Αλλά κάνε μας κι εσύ τη χάρη να έχουμε την γνώμη μας χωρίς τις δικές σου άναρθρες κραυγές. Γιατί τέτοιες θυμίζουν..
Άβαταρ μέλους
Notorious4

Δημοσίευση από Notorious4 »

Πάντως μετά και τις χθεσινές δηλώσεις του θεωρώ πως είναι ένα υβρίδιο Αναστασιάδη / Στανόγιεβιτς που αποτελεί θανατηφόρος συνδυασμός.

Πέρα από την πλάκα καλό θα ήταν ο προπονητής να κριθεί μετά τα χριστούγεννα αν και οποιαδήποτε αποτυχία πρώτα βαραίνει τον Μπράνκο και μετά τον ίδιο.
makispaspartou

makispaspartou έγραψε:
navigator11 έγραψε:

Δικαίωμα σου. Αλλά κάνε μας κι εσύ τη χάρη να έχουμε την γνώμη μας χωρίς τις δικές σου άναρθρες κραυγές. Γιατί τέτοιες θυμίζουν..
Και το αν ξύθηκες ξερεις.. ανακοίνωσέ το όταν πρέπει..
prax

Δημοσίευση από prax »

Μάκη Μιλάω για τα ματς στην Ολλανδία
Το 2016 έγκλημα έγινε μ, μόνο εμείς μπορούσαμε να αποκλειστουμε με 4 κλασικές φάσεις στο 1-0..
Ατυχία; Ανικανότητα;

Κάτι στη μέση..
Άβαταρ μέλους
Mauricio-8-

Δημοσίευση από Mauricio-8- »

Διάβαζα μια εφημερίδα σήμερα δε θυμάμαι ποια και έλεγε τι αγχώνεστε ο ΠΑΟΚ και πέρυσι στην αρχή της σεζόν έτσι ήταν.Ναι έτσι ήτανε στο δημιουργικό κομμάτι και μετά ανέβηκε αλλά στο κομμάτι της Άμυνας δεν ήταν έτσι ρε μάγκα δε τρώγαμε γκολ απτά χωριά για την πλάκα! Πέρυσι δεν μπορούσανε να πλησιάσουνε στην περιοχή πλην της Μπενφικας και με αυτήν κλείστηκαμε και φάγαμε 4 γιατί ο Λουτσεσκου το φοβήθηκε.
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

prax έγραψε:
makispaspartou έγραψε:Εμφανίσεις σαν του Άγιαξ έχω δει και με προπονητές όπως ο Δερμιτζάκης, ο Ίβιτς και άλλες.. Διαφορετικά όμως δεδομένα τότε διαφορετικά τώρα. Δύο χρονιές ντάμπλ δεν έχω δει ποτέ.. Και γι αυτό θα έπρεπε να κάνουμε όλες τις χάρες στον Λουτσέσκου..Αυτό που δε λες να καταλάβεις είναι ότι ο Φερέιρα δεν παρέλαβε ομάδα καινουρια.. Καινούριος είναι αυτός και οι ιδέες του. Που μέχρι τώρα δεν έχουν αποδειχθεί και πολύ ευφυείς.. Ας ελπίσουμε για το καλό του ΠΑΟΚ να μας διαψεύσει. Απλά τολμώ να βγάλω πρόωρο συμπέρασμα ότι δε θα πετύχει.. Μακάρι να διαψευστώ γιατί πέρα από όλα θα βλάψει και οικονομικά την ομάδα τυχον απομάκρυνσή του.
Μεγάλο λάθος κανείς, βομβάρδιζε τότε ο Άγιαξ και με δερμι κ με ιβιτς
Με αμπελ έπαιξες μπάλα αδερφέ, έχασαν ευκαιρίες αλλά στα ίσια τους έπαιξες
Σε προκαλώ να δεις τα χαιλαιτς και θα με θυμηθείς ότι η ομάδα φέτος με Άγιαξ έπαιξε αρκετά καλύτερα απ ότι το 2010 και 2016
Και σκέψου ότι ο σημερινός Άγιαξ είναι κατά αρκετά καλύτερα και από του 2010 κ από του 2016
Ναι αλλά μετά από τους αποκλεισμους ήρθαν προκρίσεις στους ομίλους του ουεφα. Το θέμα είναι ότι κανένας μα ΚΑΝΕΝΑΣ από εμάς δεν γνωρίζει αν είναι καλό για την ομάδα το να μείνει ή να φύγει ένας προπονητής. Και ο μεγάλος Σάντος, και ο Ιβιτς, και ο νταμπλούχος Λουτσεσκου, ξεκινώντας είχαν στις πρώτες αγωνιστικές απώλειες και μουρμούρες. Σαφώς εκ του αποτελέσματος, και καλώς υπήρξε στήριξη σε αυτούς. Από την άλλη πλευρά έπρεπε να υπάρχει στήριξη σε πχ Παράσχο, Δερμιτζάκη, Στανογεβιτς ;
Άβαταρ μέλους
Othin

Δημοσίευση από Othin »

Bono. έγραψε:
Othin έγραψε: Έτσι κι εμείς τώρα πλέον καταλαβαίνουμε υποτίθεται το "mentality" του Ρουμάνου, αλλά γελάμε με την "θετική ενέργεια" του Πορτογάλου. Το deja vu τελικά είναι η πιο δύσκολη έννοια για μας.

Δεν ενδιαφερόμαστε σχεδόν ποτέ να βρούμε την ουσία, κρίνουμε κατά κανόνα επιπόλαια και επιφανειακά, παραμυθιαζόμαστε από ηλίθιους αρδ μυαλοπώληδες που εκμεταλλεύονται και κατευθύνουν την οργή μας και κάνουμε και τους ξύπνιους από πάνω.
Είναι κλασσική περίπτωση, το καταφύγιο στην ειρωνεία, στους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς και στην εκλεπτυσμένη απαξίωση, όσων δεν έχουν επιχειρήματα για να αντικρούσουν αντίθετες απόψεις.
Εσύ βέβαια έχασες τα αυγά και τα πασχάλια, μάλλον γιατί δεν καταλαβαίνεις και τι διαβάζεις και ποιό το νόημα ξένων λέξεων.

Μπορεί να μην καταλαβαίνω τις ξένες λέξεις, αλλά από ό,τι βλέπω εσύ μάλλον δεν καταλαβαίνεις τις ελληνικές. Δεν υπάρχει ούτε ειρωνεία ούτε προσβλητικός χαρακτηρισμός παληκάρι μου σε αυτά που παραθέτεις. Έγραψα επικριτικά για καταστάσεις που με ενοχλούν, όπως οι εύκολοι και ατεκμηρίωτοι χαρακτηρισμοί κατά προσώπων και καταστάσεων

Τι σχέση έχει το mentality (η νοοτροπία δλδ στα ελληνικά) που επικαλούνταν συνεχώς ο Ρουμάνος, με τη θετική ενέργεια που είπε ο Αμπελ?
Μία λέξη που είναι ευαγγέλιο στα χείλη όλων των προπονητών που προσπαθούν να χτίσουν ομάδες, συγκρίνεται με κάτι που δεν είναι καν εκλησσιαστική ή προληπτική επίκληση, μάλλον σε μάγισσες και ξεματιάστρες παραπέμπει.

Αυτό εξήγησέ το σε παρακαλώ στον jibbie που λίγο πιο πάνω ισχυρίζεται ότι κανείς δεν είπε προληπτικό τον προπονητή

Διαβάζω δικό σου ποστ σε άλλο τόπικ, επί λέξη. (επί λέξει δλδ στα ελληνικά)

"Κάποιος διαπίστωσε πως φαινόταν ότι θα φάμε γκολ, έχοντας άνω του 70% κατοχή και μηδενικές επισκέψεις αντιπάλου στην περιοχή μας σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο και μέχρι την φάση της ισοφάρισης στο δεύτερο! Τι κληρονομικό χάρισμα είναι αυτό ρε αδερφέ, respect!"

Έχοντας άνω του 70% κατοχή και με 4-5 φορές που πέρασαν τη σέντρα οι Σλοβάκοι, έφαγες 3 γκολ, σε 2 ματς.
Έκπληξη ε?
Μάλλον δεν χρειάζεται το κληρονομικό χάρισμα όταν το ίδιο το έχεις ξαναδεί, στα αμέσως 2 προηγούμενα ματς.

Ατράνταχτη απόδειξη. Καλύτερη και πιο τεκμηριωμένη βέβαια είναι αυτή που έγραψε αμέσως από κάτω ο theodorsalonika, με την οποία συμφωνώ.

Τεσπα φτάνουν τα δεκάρικα αναλύσεων σε όποιους δε θέλουν να καταλάβουν.

Ο χαρακτηρισμός του λόγου σου ως "δεκάρικου" με βρίσκει σύμφωνο, ειλικρινά.

Το παιχνιδάκι πάντως των προσβολών και της ειρωνείας, ξέρω και γω να το παίζω εξ΄ίσου καλά.

Δε νομίζω, αλλά ούτε και με ενδιαφέρει

Όσο κι αν είναι κάτι που το πέρασα μαζί με τις παιδικές ασθένειες και το έχω πλέον βαρεθεί.

Ως άνω

Ειδικά όταν συζητάω με υποτιθέμενους συν οπαδούς μου, που έχουν τη νοητική ηλικία να κατανοήσουν 5 πράγματα.

Θεώρησε λοιπόν ότι είμαστε υποτιθέμενοι συνοπαδοί διαφορετικής νοητικής ηλικίας
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Πολύ μιρλα παιδιά, πάρα πολύ ΜΙΡΛΑ! Με μόλις δύο μήνες στην ομάδα είμαστε έτοιμοι να τον φάμε! Ας θυμηθούμε τα προπερσινα του λουτσου, με εκείνο το αισχος που παρουσίαζε στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Και ας θυμηθούμε και την περσινή αρχή της ομάδας στο πρωτάθλημα. Λαμπάδα στον πριγιο ανάβαμε για τα γκολ που έδιναν βαθμούς κάθε Κυριακή!

Μέγας άθλος το αήττητο πρωτάθλημα! Αλλά αυτό είναι σχεδόν αδυνατο να επαναληφθεί. Και ο φόβος ότι ο γκέι έχει πιάσει τα πάντα και παντου, μας έχει κάνει να μη σκεφτόμαστε λογικά. Φυσιολογικά. Αν μια φορά ο δικός μας προπονητής πρόσφερε άσχημο θέαμα με την ομάδα, δείτε και το υπερθέαμα του αντίστοιχου του, του κόκκινου τέρατος! Πως γλύτωσε την ισοφάριση από τα τυριά.

Δεν ξέρουμε αν θα πετύχει ο Αμπελ στην ομάδα. Κάνεις δεν έχει συμβόλαιο με την επιτυχία. Όμως με βάση το βιογραφικό του, το πολύ όμορφο ποδόσφαιρο που έπαιξε με την Μπράγκα, αξίζει πιστεύω να κάνουμε υπομονή , να δούμε ρε παιδί μου, αν ταιριάζουν τα χνωτα μας
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

joshua έγραψε:Ναι μωρε kat επρεπε να κρατησουμε και τον Στανογεβιτς...Δεν ειναι ο χρονος η πανακεια για ολα τα προβληματα,υπαρχουν και περιπτωσεις που δεν παιρνουν γιατρεια.Στη συγκεκριμενη βεβαια χρονικη στιγμη περα ενος προβληματισμου που δεν αφορα τοσο τις ικανοτητες του προπονητη,δεν βλεπω το λογο να καταφευγουμε στα γνωστα επιχειρηματα.Κανεις δεν σκεφτεται την αποπομπη του Φερειρα.
Ε αφου δε παιζει ρολο ο χρονος ας τους αλλαζουμε καθε μηνα. Καποιον θα πετυχουμε. Πες μου τωρα του οποιους τιτλους κι επιτυχιες ειχαμε τα τελ χρονια με ποιυς το καταφεραμε και ποσο χρονο εκατσαν στο παγκο.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αρα δεν επρεπε να ερθει ο Λουτσεσκου στη θεση του Στανογεβιτς.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”