Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

makispaspartou έγραψε:
Sick Bastard έγραψε: ε...ναι...εγώ θα ήθελα, για ποιό λόγο δηλαδή καλώς παραιτήθηκε;
Θα δεχτώ ότι πραγματικά δεν καταλαβαίνεις και θα σου απαντήσω. Ο Γκουντέλι έκλεισε Σεβίλλη οπότε εκ των πραγμάτων δεν μπορούσαμε να τον πάρουμε. Ο Παλίνια ακούστηκε για Αγγλική ομάδα, η Μπράγκα ζητούσε πολλά λεφτά και εμείς δε θέλαμε να τα δώσουμε. Οι δύο επόμενοι της λίστας ήταν ο Μπράνταριτς και ο Ιμπουλά.. Και οι δύο δόθηκαν δανεικοί τις τελευταίες ώρες των μεταγραφών σε ομάδες που αν μη τι άλλο θα μπορούσε να ανταγωνιστεί ο ΠΑΟΚ. Θεωρείς ότι η διαπραγματευτική ικανότητα του τεχνικού σου διευθυντή δεν ευθύνεται για τη μη επιτυχή υλοποίηση των παραπάνω μεταγραφών?
Μην ξεχνάς ότι τις τελευταίες ώρες των μεταγραφών, που όλοι έλεγαν ότι εμφανίζονται τα λαβράκια, όπως και αυτοί οι δύο που έγραψες, είχε ήδη ληφθεί η απόφαση "τέρμα οι μεταγραφές", που προφανώς δεν ήταν απόφαση του ΤΔ.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Εγώ φίλε μου Αποστόλη ξέρω ότι μου έφερε Εσιτί.. Ας βγουν να μας πουν ότι ήταν η πρώτη επιλογή. Εκεί ναι θα τον παραδεχτώ.
Άβαταρ μέλους
Ettien

Δημοσίευση από Ettien »

joshua έγραψε:Η χειροτερη μεταγραφικη περιοδο μετα απο αυτη της εποχης ΑΑ με την τελευταια προσθηκη να γινεται 22 ΙΟΥΛΙΟΥ!!!
Είσαι λιγο υπερβολικός.

Τότε είχαμε φερει Μακ και Ρατ. :mrgreen:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ettien την Δευ 02 Σεπ 2019, 20:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

joshua έγραψε:Γιατι αδικο εχει?
Με την ιδια λογικη λεγαμε και περυσι μην παθει κατι ο Πριγιο και αναβαμε λαμπαδες.

Προφανως δε θελουμε αλλους τραυματιες, ήδη εχουμε 5!!!

Η ομαδα εχει δυο καλους επιθετικους που σε καποια ματς σιγουρα μπορουν να παιξουν και μονοι τους κορυφη, οχι δυαδα.

Με την ιδια λογικη να λεμε μην παθει κατι ο Εσιτι ή ο Μισιτς.

Καποια στιγμη θα παρουμε και γκολ και απο αλλους παικτες πιστευω. Ουτε οι επιθετικογενεις εδωσαν ακομα ουτε τα μπακ, απο τα στημενα που παιρναμε 2 χρονια τωρα.

Νταξει δε θεωρω οτι θα βλεπουμε ολην τη σεζον αυτο το πραγμα.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

makispaspartou έγραψε:
Sick Bastard έγραψε:
makispaspartou έγραψε:Τι δηλαδή? Καλώς παραιτήθηκε..Θέλει και επεξηγήσεις?
ε...ναι...εγώ θα ήθελα, για ποιό λόγο δηλαδή καλώς παραιτήθηκε;
Θα δεχτώ ότι πραγματικά δεν καταλαβαίνεις και θα σου απαντήσω. Ο Γκουντέλι έκλεισε Σεβίλλη οπότε εκ των πραγμάτων δεν μπορούσαμε να τον πάρουμε. Ο Παλίνια ακούστηκε για Αγγλική ομάδα, η Μπράγκα ζητούσε πολλά λεφτά και εμείς δε θέλαμε να τα δώσουμε. Οι δύο επόμενοι της λίστας ήταν ο Μπράνταριτς και ο Ιμπουλά.. Και οι δύο δόθηκαν δανεικοί τις τελευταίες ώρες των μεταγραφών σε ομάδες που αν μη τι άλλο θα μπορούσε να ανταγωνιστεί ο ΠΑΟΚ. Θεωρείς ότι η διαπραγματευτική ικανότητα του τεχνικού σου διευθυντή δεν ευθύνεται για τη μη επιτυχή υλοποίηση των παραπάνω μεταγραφών? Εκτός κι αν θεωρείς μεγάλη επιτυχία που με 3,5 εκ έκλεισε τον Εσίτι.
Δεν βρίσκω κατ ανάγκην καλύτερους αυτούς τους δύο απ τον Εσίτι.΄
Διαφορετικούς ναι, καλύτερους δεν ξέρω, δεν έχω δηλαδή τη σιγουριά σου.
Όσο δε για τον Μπράνταριτς τα λεφτά που ακούστηκαν ότι ζητούσαν οι Ιταλοί ήταν εκτός τόπου και χρόνου.

Μιας και το φερε η κουβέντα, εγώ θέλω να φύγει, αν είναι να φύγει κάποιος, ο Καρυπίδης. Πάντα είχε μια φάτσα που με εκνεύριζε. Τώρα δε με το κοστούμι είναι σαν λιμοκοντόρος.
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

seaman έγραψε:Αν μη τι άλλο οι μεταγραφές και κυρίως με τη μορφή δανεισμού σήμερα πάνε σύννεφο. Ότι θες βγάζει ο μπαξές. Σε πιάνει λίγο το παράπονο που δεν μπορείς να συμμετέχεις στο πάρτι και κυρίως από δικά σου λάθη.

Ο Κονοπλιάνκα τελικά 3.5 μύρια. Εμείς προλάβαμε και κλείσαμε τους παιχταράδες νωρίς για να μπούμε ομίλους. Πικρίτσα.....

Και ο Κυριακόπουλος, η μόνη ίσως περίπτωση που άξιζε από την ελληνική αγορά, Σασουόλο

Παικταράς ο Κονοπλιάνκα θα ήταν πολύ καλή περίπτωση και με τα 3.5 μύρια αγοράς φαίνεται κελεπούρι αλλά μετά διάβασα ότι η Σαχτάρ τον έκλεισε με ετήσιο μισθό 3 μύρια κάνοντας τον τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη του πρωταθλήματος και δαγκώθηκα .... Μπορούμε λοιπόν να ξε-πικριστούμε :mrgreen: αφού τέτοιο μισθο αποκλείεται να διαθέτουμε σήμερα σε παίκτη.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Πάντως, είναι το φετινό καλοκαίρι ένα εξαιρετικό, σχεδόν σαδιστικά απολαυστικό, μάθημα για όλους αυτούς, που κάθε φορά βάζουν την κασετίτσα για το ότι οι παίχτες (φυσικά αυτοί που οι ίδιοι πιστεύουν ότι πρέπει να αποκτηθούν :lol: ) οφείλουν μια βδομάδα, αφότου έχει λήξει μια αγωνιστική σεζόν, να βρίσκονται ήδη στο ροστερ της ομάδας.

Σούρμε, μπορεί να τραυματιστούν διαδοχικά, μέχρι το Γενάρη, όλοι οι βασικοί μας. Δε γίνεται να μην έχουμε από 3-4 παίχτες στις περισσότερες θέσεις, να έχει να συναλλάζει ο προπονητής.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

wickerman έγραψε:Κι ένας Ramires της Bahia πιτσιρικάς 19 χρονών Βραζιλιάνος χαφ που είχε ακουστεί σε κάποια φάση έκλεισε λέει στη Βασιλεία με πάνω από 6 μύρια(θα φανεί αν αλήθεύει). Θυμάμαι πάντως τις αντιδράσεις όταν είχε ακουστεί ο συγκεκριμένος παίχτης. Φαντάζεστε να ακουγόταν ότι πληρώσαμε 6,5 μύρια για να τον αγοράσουμε; Θα περιμέναμε να αερίζεται ουράνια τόξα και να αφοδεύει μονόκερους(το μάζεψα λίγο).
Αυτός φίλε μου πραγματικά ήταν next big thing.. Γι αυτό και άλλωστε η τιμή του ξέφυγε..
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Αν τα νούμερα που γράφτηκαν δεν είναι τραβηγμένα η καλοκαιρινή μεταγραφική μας περίοδο θα μπορούσε να αποτελέσει παράδειγμα για το πως γίνονται άφαντα 10 εκατομμύρια. Εκτός αν εμφανιστούν κάποια από αυτά αργότερα με μόνο ύποπτο τον Αύγουστο. Από τους υπόλοιπους ντεν περιμένει...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Το ακουσαμε και αυτο, οτι αυτοι που πρεπει να παρουν μαθημα απο αυτη τη μεταγραφικη περιοδο ειναι οι οπαδοι...
renegade

Δημοσίευση από renegade »

sourmenetes έγραψε:
Με την ιδια λογικη λεγαμε και περυσι μην παθει κατι ο Πριγιο και αναβαμε λαμπαδες.

Η ομαδα εχει δυο καλους επιθετικους που σε καποια ματς σιγουρα μπορουν να παιξουν και μονοι τους κορυφη, οχι δυαδα.

Καποια στιγμη θα παρουμε και γκολ και απο αλλους παικτες πιστευω. Ουτε οι επιθετικογενεις εδωσαν ακομα ουτε τα μπακ, απο τα στημενα που παιρναμε 2 χρονια τωρα.

Δεν καταλαβαίνω γιατί σε πείραξε τόσο πολύ η λέξη ανωμαλία.
Ανώμαλο είναι κάθε τι μη φυσιολογικό.
Και αυτό που έγινε φέτος με τις μεταγραφές είναι μη φυσιολογικό.
Είναι λάθος η σύγκριση σου με την περσινή σεζόν.
Πέρσι η ομάδα είχε τρεις παίκτες οι οποίοι μπορούσαν να παίξουν στην επίθεση, αντίθετα φέτος έχει μόνο δύο, όσο κι αν έψαξα δεν έχω βρει ομάδα η οποία να έχει κλείσει ρόστερ με μόλις δύο επιθετικούς.
Δεν μιλάμε για μία θέση οποία μπορείς να κάνεις αλχημείες.
Και ένας τραυματισμός όχι μεγάλος τριών τεσσάρων εβδομάδων είναι κάτι πολύ φυσιολογικό στο ποδόσφαιρο.
Θα κατεβάζεις μετά 18αδα με μόλις έναν στράικερ και θα παρακαλάς να είναι σε καλή κατάσταση, να είναι σε φόρμα, να μην τραυματιστεί, να είναι ψυχολογικά καλά κτλ κτλ κτλ.
προσωπικά δεν κρίνω αν αυτοί που ήρθαν είναι καλοί όχι, αν ταιριάζουν ή όχι... Το μέλλον θα δείξει, αλλά και να μην πιάσει κάποια μεταγραφή είναι φυσιολογικό... Φυσιολογικό δεν είναι όμως να είναι γυμνοί ομάδα σε συγκεκριμένες θέσεις
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

navigator11 έγραψε:Πάντως, είναι το φετινό καλοκαίρι ένα εξαιρετικό, σχεδόν σαδιστικά απολαυστικό, μάθημα για όλους αυτούς, που κάθε φορά βάζουν την κασετίτσα για το ότι οι παίχτες (φυσικά αυτοί που οι ίδιοι πιστεύουν ότι πρέπει να αποκτηθούν :lol: ) οφείλουν μια βδομάδα, αφότου έχει λήξει μια αγωνιστική σεζόν, να βρίσκονται ήδη στο ροστερ της ομάδας.

Σούρμε, μπορεί να τραυματιστούν διαδοχικά, μέχρι το Γενάρη, όλοι οι βασικοί μας. Δε γίνεται να μην έχουμε από 3-4 παίχτες στις περισσότερες θέσεις, να έχει να συναλλάζει ο προπονητής.
Όταν επιστρέψουν όλοι αριθμητικά πόσο θα είναι το ροστερ μας;

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

joshua έγραψε:
obanebane έγραψε:
joshua έγραψε:Οπως φαινεται τουλαχιστον παραμενει στο ροστερ ο Λαμπρου,τωρα αν αυτο ειναι καλο η κακο για τον ιδιο, δεν ξερω.Επειδη παντως αναφερθηκε μια εξυπναδα παραπανω, κανεις δεν γραφει στο συγκεκριμενο τοπικ γιατι πιστευει πραγματικα οτι θα γινει μεταγραφη,απλα καποιοι ειμαστε σκασμενοι με το πως εξελιχθηκε το καλοκαιρι και γραφουμε για να γραφουμε...

Επειδή αναφερεσαι προφανως σε εμενα,καλυτερα να απαντας για λογαριασμο σου,εγω δεν αναφερθηκα σε εσενα,αλλα σε αυτους που ακομα ελπιζουν και το δειχνουν.
Αν δεν αναφερεσαι σε εμενα,καλη καρδια,καλο όμως είναι να γραφεις για ποιον μιλας για να αποφεύγονται οι παρεξηγήσεις.
Απο ποτε μας εγινες εσυ παρεξηγιαρης? Εσυ δεν γραφεις εξυπναδες ,γραφεις ορθα κοφτα αυτο που πιστευεις, ουδεποτε με πειραξε αυτο, αλλα κατι τετοιες εξυπναδες...''Για να συζητάει ακόμα εδώ μέσα κάποιος για μεταγραφές θα πρέπει κάποιος να είναι είτε πολύ '' light headed '' ή '' pre teenage '' για να τον δικαιολογήσουμε τουλάχιστον κάπως... :|

Μην παρεξηγείς Josh,ήμουν σίγουρος ότι αναφερόσουν σε άλλο, απλά είναι πολλά στο μυαλό μου τον τελευταίο καιρό και είμαι τσιτωμενος.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

renegade έγραψε:
sourmenetes έγραψε:

Δεν καταλαβαίνω γιατί σε πείραξε τόσο πολύ η λέξη ανωμαλία.
Ανώμαλο είναι κάθε τι μη φυσιολογικό.
Και αυτό που έγινε φέτος με τις μεταγραφές είναι μη φυσιολογικό.
Είναι λάθος η σύγκριση σου με την περσινή σεζόν.
Πέρσι η ομάδα είχε τρεις παίκτες οι οποίοι μπορούσαν να παίξουν στην επίθεση, αντίθετα φέτος έχει μόνο δύο, όσο κι αν έψαξα δεν έχω βρει ομάδα η οποία να έχει κλείσει ρόστερ με μόλις δύο επιθετικούς.
Δεν μιλάμε για μία θέση οποία μπορείς να κάνεις αλχημείες.
Και ένας τραυματισμός όχι μεγάλος τριών τεσσάρων εβδομάδων είναι κάτι πολύ φυσιολογικό στο ποδόσφαιρο.
Θα κατεβάζεις μετά 18αδα με μόλις έναν στράικερ και θα παρακαλάς να είναι σε καλή κατάσταση, να είναι σε φόρμα, να μην τραυματιστεί, να είναι ψυχολογικά καλά κτλ κτλ κτλ.
προσωπικά δεν κρίνω αν αυτοί που ήρθαν είναι καλοί όχι, αν ταιριάζουν ή όχι... Το μέλλον θα δείξει, αλλά και να μην πιάσει κάποια μεταγραφή είναι φυσιολογικό... Φυσιολογικό δεν είναι όμως να είναι γυμνοί ομάδα σε συγκεκριμένες θέσεις
Ποιος ηταν ο τριτος στραικερ??ο πρωην του βαζελου??ειλικρινα δε μου ερχεται το ονομα του.

Ειναι ο γαιτανιδης σε αυτη τη θεση. Δε λεω οτι καλως μειναμε με 2 βασικα και εναν απο κ19, απλα λεω οτι καποια στιγμη η ομαδα θα αρχισει να παιρνει γκολ και απο αλλους παικτες.

Περυσι πηραμε παρα πολλα γκολ απο αλλους παικτες. φετος δεν εχουν ερθει ακομα αλλα θεωρω οτι θα ερθουν.

Επισης σου εστειλα και αλλου.Δες τα mail soy
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

makispaspartou έγραψε:
wickerman έγραψε:Κι ένας Ramires της Bahia πιτσιρικάς 19 χρονών Βραζιλιάνος χαφ που είχε ακουστεί σε κάποια φάση έκλεισε λέει στη Βασιλεία με πάνω από 6 μύρια(θα φανεί αν αλήθεύει). Θυμάμαι πάντως τις αντιδράσεις όταν είχε ακουστεί ο συγκεκριμένος παίχτης. Φαντάζεστε να ακουγόταν ότι πληρώσαμε 6,5 μύρια για να τον αγοράσουμε; Θα περιμέναμε να αερίζεται ουράνια τόξα και να αφοδεύει μονόκερους(το μάζεψα λίγο).
Αυτός φίλε μου πραγματικά ήταν next big thing.. Γι αυτό και άλλωστε η τιμή του ξέφυγε..
καμια αξια δεν ξεφυγε στο ευρωπαικο ποδοσφαιρο αν μιλαμε για 6 μυρια.Μεταγραφες 6 μυριων ειναι ψωμοτυρι για ρολιστες στα σοβαρα πρωταθληματα.
καποια καλιαρι ζητουσε 7 για τον μπρανταριτς που τελευταια μερα πηγε δανεικος στο χωριο του.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”