PAOK TV & PAOK New Media

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Όσοι έχετε πρόβλημα, βλέπετε τα παιχνίδια:

Ενσύρματα (Με καλώδιο Ethernet συνδεδεμένο στον υπολογιστή).
25
41%
Ασύρματα (Μέσω Wi-fi)
28
46%
Αλλιώς (Από browser τηλεόρασης, κλπ)
8
13%

Σύνολο ψήφων: 61

Άβαταρ μέλους
pilotos

Re: PAOK TV

Δημοσίευση από pilotos »

Σε αυτόν που θέλεις να γίνει ΠΑΟΚ, σε αυτόν που θέλεις να δείξεις ότι πρεσβεύεις πραγματικά κάτι διαφορετικό, μετράει πολύ υπέρ σου το ότι έχεις τον Σπυρόπουλο κι όχι τον θαναηλακη που τοποθέτησε ο gay στον ΟΤΕ πχ.

Όποιος θέλει να νιώσει ΠΑΟΚ, στο γήπεδο κι αν δεν μπορεί υπομονή, ούτε εγώ μπορούσα μέχρι τώρα, θα πάω κάποια στιγμή να ξεσπάσω, ξέρουν οι διπλανοί μου

SM-G965F
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Μόνο Paokmania Web Radio ρε! Και ΠΑΟΚ TV στο mute.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Ζαντός έγραψε:Μόνο Paokmania Web Radio ρε! Και ΠΑΟΚ TV στο mute.
Κάνεις αθέμιτο ανταγωνισμό ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

SM-G965F
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Γι'αυτό το έγραψα με μικρά, μην με την πει κανείς... 8-)
SunAce16

Δημοσίευση από SunAce16 »

pilotos έγραψε:Σε αυτόν που θέλεις να γίνει ΠΑΟΚ, σε αυτόν που θέλεις να δείξεις ότι πρεσβεύεις πραγματικά κάτι διαφορετικό, μετράει πολύ υπέρ σου το ότι έχεις τον Σπυρόπουλο κι όχι τον θαναηλακη που τοποθέτησε ο gay στον ΟΤΕ πχ.

Όποιος θέλει να νιώσει ΠΑΟΚ, στο γήπεδο κι αν δεν μπορεί υπομονή, ούτε εγώ μπορούσα μέχρι τώρα, θα πάω κάποια στιγμή να ξεσπάσω, ξέρουν οι διπλανοί μου

SM-G965F
+
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

pilotos έγραψε:Σε αυτόν που θέλεις να γίνει ΠΑΟΚ, σε αυτόν που θέλεις να δείξεις ότι πρεσβεύεις πραγματικά κάτι διαφορετικό, μετράει πολύ υπέρ σου το ότι έχεις τον Σπυρόπουλο κι όχι τον θαναηλακη που τοποθέτησε ο gay στον ΟΤΕ πχ.

SM-G965F
Σόρυ πιλότε,εδώ θα διαφωνήσουμε
Ο ουδέτερος που θα γίνει ΠΑΟΚ,θα γίνει όταν ακούσει όλα αυτά που πρεσβεύει ο ΠΑΟΚ μέσω της χροιάς του χρώματος και της πύρινης λάβας που έχει μόνο ΠΑΟΚτσήδικο λαρύγγι.
Ο ΠΑΟΚ είναι "συναίσθημα" κι όχι "περιγραφή Μπρυζ-Ντουντελάνζ"

Όποιος θέλει να νιώσει ΠΑΟΚ,μπορεί να νοιώσει παντού ΠΑΟΚ και με ολους τους τρόπους (οπτικά,ηχητικά κτλ),αλλιώς δεν θα είχαμε ΠΑΟΚτσήδες στα μήκη και στα πλάτη αυτού του πλανήτη

Επίσης άλλο Ote tv άλλο Οπεν και άλλο πράγμα τελείως το ΠΑΟΚTV

Προσωπικές απόψεις πάντα :pano:
icue

Δημοσίευση από icue »

Τι θα πει να νιωσει ΠΑΟΚ ρε παιδια; Δηλαδη απο τον σπηκερ περιμενει καποιος να νιωσει ΠΑΟΚ; Τα ουρλιαχτα του Θαναηλακη δηλαδη κανουν καποιον να νιωσει γαυρος; ΠΑΟΚ δεν εγινε κανεις γιατι καποιος ουρλιαζε στα γκολ ή γιατι περιεγραφε με παθος καποιον αγωνα. ΠΑΟΚ εγινε ειτε γιατι ετσι, ειτε γιατι πηγε στο γηπεδο, ειτε γιατι δεν ετρωγε το σανο που ταιζουν με τους τονους τα ΜΜΕ της χωρας.

Και ισα ισα εγω αν ημουν ουδετερος και εβλεπα αυτα τα τρια ματς, μονο καλα λογια θα ειχα να πω. ΠΑΟΚ μπορει να μην γινομουν, αλλα θα εκτιμουσα τη σταση που κρατανε. Σε αντιθεση με περιγραφες αλλων ομαδων που μιλανε για θρυλους, θεους του πολεμου και τετοιες αηδιες που μου προκαλουν εμετο.
Άβαταρ μέλους
kostasAthens

Δημοσίευση από kostasAthens »

Ζαντός έγραψε:Γι'αυτό το έγραψα με μικρά, μην με την πει κανείς... 8-)
Δεν στέλνεις μια πρόταση στην ΠΑΕ να τους κάνεις καμιά μετάδοση?

Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Όλα αυτά σεβαστά, δεν ζήτησε κανείς να τσιρίζει υπέρ του ΠΑΟΚ.

Ίσα ίσα όλοι θέλουμε σταράτα πράγματα, με σεβασμό προς όλους.

Αλλά δεν είναι ανάγκη να είναι βαρετή η περιγραφή.

ΟΚ δεν παίχτηκε καμιά μπαλάρα ως τώρα αλλά μπορεί να δώσει λίγο χρώμα ή λίγο ήχο από κερκίδα.
biriba427

Δημοσίευση από biriba427 »

Mια χαρά ήταν ο Σπυρόπουλος , απλά το ματς ήταν απογοητευτικό. Πολύ καλά τα πήγε στα προηγούμενα παιχνίδια , απλά με τον Νιόνιο δεν είχε και τον κατάλληλο συνομιλητή μιας και ο Κούδας ήταν βαρετός και λιγομίλητος.Εδώ βαρέθηκε ο διαιτητής που περίμενε 2 φορές ένα πεντάλεπτο μέχρι να ακούσει τις αποφάσεις του Var δεν θα βαρεθεί το σπικαζ; Ποιόν θέλετε να βάλουν ; βάλτε poll και ψηφίστε . Προσωπικά αν βάζανε το Κόλκα δεν θα πλήρωνα συνδρομή. Πετάει εκείνες τι υπερβολικές ατάκες κάποιες πετυχημένες και κάποιες τέρμα ανόητες που θα ρίξουν το πρεστίζ του τηλεοπτικού εγχειρήματος . Προτιμώ κάποιον ουδέτερο με εμπειρία στο σπικάζ. Για 1η χρονιά ο Αλέξης καλά το πάει. Πετάει το σχόλιο του όπως πρέπει να κάνει και δεν πουλάει ψεύτικο παοκτσηδιλικι....
Kal4

Δημοσίευση από Kal4 »

Νεα παγκοσμια πρωτοτυπια χτες για το PAOK TV. Μεταδοση αγωνα απο φιλαθλο της αντιπαλης ομαδας :twisted:
Άβαταρ μέλους
Taseos

PAOK TV

Δημοσίευση από Taseos »

Γεια σου ρε kal4 με τη γκρινια σου

Ήρεμα. Το ποστ σου τροποποιήθηκε. Καταλαβαίνεις φαντάζομαι

Μαύρο Χιόνι
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

μας φερνει ο Ιβαν ολοκληρο Σπυροπουλο και τον κοιταζουμε στα δοντια ρε σεις, αν ειναι δυνατον.
Άβαταρ μέλους
constadine

Δημοσίευση από constadine »

35.000 το πακέτο και 15.000 σόλο έγραφαν την Παρασκευή ,γράφτηκε κάτι πόσο ανέβηκε ο αριθμός ;
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Ο Σπυρόπουλος ζητωκραύγασε στο γκολ του νιόνιου ενώ στα δικά μας ακουγόταν εμφανώς αποκαμωμένος. :mrgreen:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”