ΠΑΟΚ - Πανιώνιος 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP ΠΑΟΚ - Πανιώνιος

Πασχαλάκης
2
2%
Matos
3
2%
Varela
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Crespo
2
2%
Γιαννούλης
6
5%
Esiti
2
2%
Misic
21
17%
Λημνιός
1
1%
Jaba
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Swiderski
75
60%
Akpom
4
3%
Ingasson
2
2%
Biseswar
3
2%
Πέλκας
3
2%

Σύνολο ψήφων: 124

Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Re: ΠΑΟΚ - Πανιώνιος 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Rexaris »

Πολύ μέτρια εμφάνιση αλλά και έτσι τον πατούσαμε τον Πανιώνιο. Βαρέθηκα να μας βάζουν γκολ με την πρώτη ευκαιρία αλλά δεν είναι μόνο γκαντεμιά, βλέπω την άμυνα να μην παίζει συννενοημένη όλο και κάποιος αντίπαλος μένει αμαρκάριστος.

Γκολάρα ο Σβιντέρσφκι, μεγάλος επιθετικός, μας έχει ξελασπώσει πολλές φορές.

Νωρίς ακόμη για να βγάλουμε κακό τον προπονητή, και σε καμμία περίπτωση καιρός για να θέλουμε αλλαγή. Πιστεύω η ομάδα θα στρώσει πολύ, ελπίζω μόνο να συνεχίσουν οι νίκες στο μεταξύ ωστε να μην μας στοιχίσει βαθμολογικά.
PAOK LARISSA

Δημοσίευση από PAOK LARISSA »

MVP ο Κάρολος μας ξελασπωσε για ακόμη μια φορά. Για ακόμη ένα παιχνίδι φέτος εντελώς ακίνδυνοι στα στημένα. 15 κόρνερ όλα κακοχτυπημενα όπως και με τους Σλοβάκους..
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Τον Νοεμβρη θα μαστε καλα και θα αρχισουμε να οργωνουμε.
Βλεπω το ιδιο εργο Λουτσε στις αρχες της θητειας του,με την διαφορα οτι θα μαζεψουμε περισσοτερους ποντους,απο οτι εκεινος και θα παιξουμε καλυτερη μπαλα,οταν γυρισουν ολοι οι παικτες.

Εκτος κι αν τον φαμε οι ανυπομονοι(ολοι μας μεσα και διοικηση).
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Το μέλλον άδηλο μεν, τα δείγματα μηνός ... Αυγούστου δεν έχουν πείσει κάποιους δε. Το βέβαιο είναι ότι θα αμφισβητηθεί μέχρις αηδίας και αυτός. Το θέμα είναι να δείξει αρχίδια, να κάνει τη δουλειά του και να κριθεί για αυτήν. Με στοιχειώδη δικαιοσύνη.
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Σωστα Wickerman, 0-0 πρέπει να είχαμε φέρει στη Λειβαδιά τότε που βαρούσαν τα όργανα (μου είχε κολλήσει το 2-2).

Και κάτι που δεν ξέρω αν έχει σχέση με τους προπονητές ή τους γυμναστές (επειδή αναφέρεται αρκετά και περί φυσικής κατάστασης): στην ίδια αποστροφή των δηλώσεων Ακπομ στο PAOK TV μετά τον αγώνα που επικαλέστηκα πριν, ο ΑΚ47 προσθέτει και την λέξη "staff" δίπλα από του Abel (ότι πρέπει οι παίκτες να μάθουν τις τακτικές και το στυλ τους).
Άβαταρ μέλους
Ettien

Δημοσίευση από Ettien »

PAOK LARISSA έγραψε:MVP ο Κάρολος μας ξελασπωσε για ακόμη μια φορά. Για ακόμη ένα παιχνίδι φέτος εντελώς ακίνδυνοι στα στημένα. 15 κόρνερ όλα κακοχτυπημενα όπως και με τους Σλοβάκους..
Οχι ολα. Σημερα βαλαμε κι ενα γκολ απο κορνερ.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Η ομάδα έχει ένα τεράστιο πρόβλημα που κάνει την έλλειψη αφομοιώσεις στα νέα συστήματα και στα νέα θέλω του προπονητή να φαίνονται πολύ πιο μεγάλα.
Η φυσική της κατάσταση είναι τραγική.
Μιλάμε ότι σήμερα σε έναν αγώνα που είχες 75% ποσοστό κατοχής απέναντι στον Πανιώνιο και με έναν ρυθμό παιχνιδιού λες και παίζανε φιλικό οι παλαίμαχοι... Με το σφύριγμα της λήξης οι περισσότεροι παίκτες δεν είχαν κουράγιο να βγουν από τον αγωνιστικό χώρο.

Αν τουλάχιστον η φυσική κατάσταση της ομάδας ήταν σε ανεκτά επίπεδα, η ομάδα και στα ματς με την Σλόβαν και σήμερα θα έπαιρνε πολύ πιο εύκολα τη νίκη.
Όταν δεν μπορείς να πιέσεις τον αντίπαλο, όταν δεν μπορείς να το βάλεις δύσκολα, οταν δεν τον τρέχεις να τον κουράσεις... τότε λογικό είναι στη 1-2 φάσεις που θα σου κάνει θα βρει δίχτυα...γιατί αλλιώς είναι να σουτάρεις με 80 παλμούς και αλλιώς με 130.

Τουλάχιστον ελπίζω το θέμα της φυσικής κατάστασης να είναι μία συνειδητή επιλογή εξαιτίας της ιδιομορφίας που υπάρχει φέτος με τα play off.
Ακόμα και αν δεν συμφωνώ με αυτή την λογική, γιατί ακόμα και 10 πρωταθλήματα να πάρεις αν δεν προχωράς στην Ευρώπη δεν κάνεις τίποτα... Τουλάχιστον μπορώ να καταλάβω ότι είναι μία στρατηγική.
Άβαταρ μέλους
opaloka

Δημοσίευση από opaloka »

Αναμενομενες παιδικες αρρωστιες βγαζει η ομαδα. Μολις μπηκε ο Σεπτεμβρης. Οσοι ειναι να κρινουν ας το κανουν βλεποντας και τις αντιπαλες ομαδες μιας και δεν παιζουν στην Πρεμιερ...
Απο Δεκεμβρη και μετα θα επρεπε να αρχισουν τα οποια σχολια.
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

απο την καλυτερη αμυνα εδω και δυο χρονια, στην αμυνα που στο πρωτο σουτ αντιπαλου τρωει γκολ, με τους ιδιους παιχτες και τον ιδιο τερματοφυλακα, 1 τελικη ο νιονιος 1 γκολ, τι σκ@τα γινεται ενας θεος μονο ξερει

ολοι θυμομαστε πως παιζαμε την χρονια που περασε, η μπαλα κατω, καλη κυκλοφορια και υπομονη να ανοιξει η αντιπαλη αμυνα για να χτυπησουμε

εχω δει και καποια παιχνιδια στης μπραγκα, για να παρω γευση απο αμπελ, η μπαλα κατω, γρηγορη κυκλοφορια, γρηγορο τρανζισιον, πρεσσινγκ ολη την ωρα, διαρκης κινηση απο τους επιθετικους, αλλαγες θεσεων, και αυτο που μου αρεσε το ποσους παιχτες εβαζε μεσα στην αντιπαλη περιοχη πριν γινει η τελικη πασα

και ερχομαστε στον φετινο ΠΑΟΚ, οι παιχτες περσι επαιζαν την μπαλα κατω και την κυκλοφορουσαν σωστα, ο προπονητης φερειρα στην μπραγκα εκανε τα ιδια, και τωρα βλεπουμε να κανει η ομαδα μας 5 λεπτα να περασει με πασες το κεντρο, πολυ αργη αναπτυξη, η ομαδα στατικη χωρις πολλα τρεξιματα, και η μπαλα στον αερα ολη την ωρα! αυτο που με τρελανε στα παιχνιδια με την σλοβαν ηταν οι γιομες, 3 ημιχρονα γιομες και τιποτα, στο 4ο ημιχρονο βαλαμε την μπαλα κατω 5 λεπτα και τους βαλαμε 2 γκολ για την πλακα μας! Παλι σημερα τα ιδια! Ο μονος που προωθουσε την μπαλα σωστα ηταν ο Μισιτς, ο δε Εσιτι δεν γινεται να παιζει σε παιχνιδια απεναντι σε ταμπουρια, ειναι αχρηστος, να τον βαλεις να παιξει στα δυσκολα παιχνιδια που πρεπει να παιξεις και αμυνα ναι αλλα δεν χρειαζεται σε τετοιου ειδους παιχνιδια που η ομαδα θελει να ειναι επιθετικη, ειναι τραγικος στο να προωθει το παιχνιδι γρηγορα και σωστα. Φυσικα ειχαμε τους τραυματισμους στα χαφ, χασαμε 2 μεσα σε ενα παιχνιδι και μειναμε με μισιτς εσιτι, αλλα τα χαφ μας γενικα δεν πατανε καλα

Αφαντοι ο Ζαμπα και ο Λημνιος, και δεν μπορω να καταλαβω ποσο πιο χαλια ειναι στις προπονησεις ο Στοχ και ο Λαμπρου

Φυσικα οπως ειπα για τα τρεξιματα, βλεπω οτι υπαρχει θεμα φυσικης καταστασης, αλλα περιμενω να τους δω μετα απο δυο εβδομαδες, που θα δουλεψουν λιγο πιο ηρεμα με τον αμπελ, τι θα εμφανισουν στο πρωτο δυσκολο εκτος εδρας παιχνιδι που υπαρχει στο προγραμμα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GoMaRoS την Δευ 02 Σεπ 2019, 01:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Pastor_of_Muppets

Δημοσίευση από Pastor_of_Muppets »

Γαμώ το βυζί της χελώνας!!!!!

Έβλεπα τον αγώνα, είχε σε κάποια φάση ο Εσίτι τη μπάλα και γύρναγε γύρω-γύρω από τον εαυτό του σαν το σκύλο μου που κυνηγάει την ουρά του και παρακάτω δε θυμάμαι, τώρα ξύπνησα........
donpablo

Δημοσίευση από donpablo »

Azrael έγραψε:φαση του 2ου γκολ μας υπαρχει ταυτοχρονα και καθαροτατο πεναλτυ πανω στον Ακπομ.Ειμαι περιεργος αν θα δινοταν αν δεν εμπαινε το γκολ του Σφι.
ακριβως ο αμυντικος απο την στιγμη που εχει ανοιχτα τα χερια και μεγαλωνει το σωμα του απαξ και ερθει σε επαφη με τον επιθετικο ειναι πεναλτυ
Άβαταρ μέλους
pxp920

Δημοσίευση από pxp920 »

Είμαι από αυτούς που άντεξαν και είδαν όλα τα λεπτά του μαρτυρίου.

Η ομάδα δεν ξέρω ακριβώς τι γίνεται αλλά δεν βγάζει καθόλου ενέργεια που μεταφράζεται σε ένα τελείως μονότονο στυλ παιχνιδιού σε μια και μόνο ταχύτητα (1η βαριά).

Επίσης σε αυτό το μονότονο τέμπο παίζουμε αποκλειστικά από τα πλαγιά, ο άξονας μας μετά το κέντρο είναι απελπιστικά ανύπαρκτος (έχω αρχίσει να πιστεύω και εγώ πως ο Εσιτι είναι μέρος το προβλήματος διότι είναι τελείως αμυντικά προσηλωμένος και δεν κοιτάει να κάνει επιθετικά runs).

Έβλεπα μόνιμος Λημνιό (κάκιστος έτσι και αλλιώς) να παίρνει τη μπάλα στο πλάι και απλά να έχουν πάει 3-4 παίκτες μέσα στο κουτί περικυκλωμένοι από 8 παίκτες του πανιωνιου και ο Εσιτι να είναι πίσω από τη σεντρα - δλδ άντε να γίνει καμία σέντρα μπας και. Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο.

Βάλε σε όλα αυτά και το γεγονός ότι αμυντικά είμαστε κακοί (μηδέν συγκέντρωση) + καταραμένοι... δεν περνάμε και το καλύτερο φεγγάρι μας.

Να’ναι καλά ο Lannister που έκανε το μαγικό του αλλιώς θα κλαίγαμε ακόμα. Αλήθεια με εκείνο το τραγικό τράβηγμα του Βαρέλα - ορισμός πέναλτυ τι λέει;;

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Σήμερα πέραν του Εσίτι που για μένα δεν πρέπει να περνάει η μπάλα από τα πόδια του γιατί αργεί την ανάπτυξη (!), έμεινα άφωνος με τους Ζαμπά, Λημνιό και Γιαννούλη. Ο Λημνιός δεν πρέπει να έκανε ούτε μία σωστή ενέργεια και μαζί με Ζαμπά πρέπει να πούλησαν όλες τις μπάλες που πήραν (ΟΚ ο Ζαμπά έκανε μία ωραία επέλαση). Ο Γιαννούλης έμεινε στην Πέμπτη και είχε κι αυτός κυρίως λάθη και κακές σέντρες.

Δεν είναι μόνο τα λάθη που έγιναν, αλλά και οι εντελώς απίστευτες επιλογές να τρέχουν πάνω σε 3 και 4 παίκτες χωρίς να ξέρουν τί θέλουν να κάνουν και τελικά να πέφτουν και να χάνουν τη μπάλα. Δεν ξέρω ποιός φταίει, αλλά κάτι γίνεται εντελώς λάθος ή είναι ψυχολογικό (φόβος). Δεν έχω ιδέα. Ο δέ Ζαμπά φαίνεται δυσαρεστημένος, δεν ξέρω με ποιόν, αλλά νομίζω χρειάζεται πολύ πάγκο.
Άβαταρ μέλους
constadine

Δημοσίευση από constadine »

Νομίζω το σχόλιο του Σπυρόπουλου σε ένα κόρνερ τα λέει όλα .
Πάνω κάτω είπε : Ο ΠΑΟΚ δεν είναι όπως πέρσι στα κόρνερ ,που πολλά γίνονταν γκολ .Πέρσι ο καθένας ήξερε το ρόλο του ,ποιος θα το χτυπήσει ,ποιος θα πηδήξει για κεφαλιά ,ποιος θα κάνει σκριν κ.τ.λ
Τώρα είναι θέμα ότι δουλεύει διαφορετικά ο Φερέιρα (και δεν το έχουν εμπεδώσει οι παίκτες ) ή δεν έχει δουλέψει κάποιες λεπτομέρειες .
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Kourdos έγραψε:Σωστα Wickerman, 0-0 πρέπει να είχαμε φέρει στη Λειβαδιά τότε που βαρούσαν τα όργανα (μου είχε κολλήσει το 2-2).

Και κάτι που δεν ξέρω αν έχει σχέση με τους προπονητές ή τους γυμναστές (επειδή αναφέρεται αρκετά και περί φυσικής κατάστασης): στην ίδια αποστροφή των δηλώσεων Ακπομ στο PAOK TV μετά τον αγώνα που επικαλέστηκα πριν, ο ΑΚ47 προσθέτει και την λέξη "staff" δίπλα από του Abel (ότι πρέπει οι παίκτες να μάθουν τις τακτικές και το στυλ τους).
Βασικά τότε υπήρχε μια περίοδος που φέραμε 2-3 Χ μέσα σε χωριά... και η κατάσταση άλλαξε μετά από ένα 2-2 εκτός με (όλως τυχαίως) τον Νιώνιο... Ε στο επόμενο εκτός γύρισε το κουμπί με τη γνωστή συνέχεια.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”