Abel Fernando Moreira Ferreira

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
pilotos

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευση από pilotos »

ioanmits έγραψε:
pilotos έγραψε:
Βλέπω ότι έχει καταλάβει μια χαρά τί φταίει... Το βλέπαμε στα φιλικά τον Ιούνιο και το είδαμε και με Άγιαξ. Αυτό το γρήγορο παιχνίδι από τότε, αγνοείται...
Προς το παρόν βάζει τα πιόνια σε θέσεις που θέλει, αλλά το άλογο πχ αντί να κάνει κίνηση γάμα σαν το σκάκι πάει σαν στρατιωτακι μια κίνηση μπροστά...

SM-G965F
Για να παίξεις γρήγορο παιχνίδι χρειάζεσαι πάικτες γρήγορους που δεν έχεις (δηλαδή σήμερα με τους βραδυκίνητους Εσίτι και Μίσιτς πως να πάιξεις έτσι) και παίκτες με γρήγορη σκέψη που αυτή τη στιγμή είναι τραυματίες...
Καμία ομάδα δεν μπορεί αρχές σεζόν να ανοίξει 100% σε ταχύτητα...
Αν ανοίξει τώρα θα κρεμάσει πριν το χειμώνα.
Η προετοιμασία για αυτό γίνεται, να ανέβουν σταδιακά οι παλμοί.
Δεν ξεκινά η σεζόν και παίζεις 100% τρέξιμο.
Το βασικό πρόβλημα αυτή τη στιγμή είναι στο μυαλό και στην ψυχολογία.
Κι όσο σε πηδάνε την ψυχολογία, ακόμα και με τις μόνιμες πχ διακοπές για... Έλεγχο var, κάπου θα σε σπάσουν....
SM-G965F
kos

Δημοσίευση από kos »

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Πώς τολμάει να μην έχει έτοιμη την ομάδα 1/9? Να φύγει, κανονικά θα έπρεπε ήδη να έχουμε διαφορά ασφαλείας.
Να μείνει όσο θέλει....
Δυστυχώς όμως υπάρχει θέμα. Πριν την Σλόβαν δήλωνε ότι το αμυντικό κομμάτι είναι το εύκολο και ότι το δύσκολο είναι να μάθει η ομάδα να χτίζει επιθέσεις.
Είδε κανείς καμιά ευκολία στην αμυντική λειτουργία της ομάδας?
Εγώ βλέπω να παίζουμε με τέσσερα στόπερ και να είμαστε χωνί.
3ο στόπερ ο Μάτος, στόπερ μπροστά από τα στόπερ ο Εσιτι και κάθε επίθεση είναι γκολ. Και μιλάμε για κόντρα επίθεση σε slow motion.
Να δέσει την άμυνα πριν είναι αργά.
Για γιούργια μπάλα όσα βάλουμε και όσα φάμε μπορούσαμε να φέρουμε τον ακατανομαστο.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

ioanmits έγραψε:
pilotos έγραψε:
Βλέπω ότι έχει καταλάβει μια χαρά τί φταίει... Το βλέπαμε στα φιλικά τον Ιούνιο και το είδαμε και με Άγιαξ. Αυτό το γρήγορο παιχνίδι από τότε, αγνοείται...
Προς το παρόν βάζει τα πιόνια σε θέσεις που θέλει, αλλά το άλογο πχ αντί να κάνει κίνηση γάμα σαν το σκάκι πάει σαν στρατιωτακι μια κίνηση μπροστά...

SM-G965F
Για να παίξεις γρήγορο παιχνίδι χρειάζεσαι πάικτες γρήγορους που δεν έχεις (δηλαδή σήμερα με τους βραδυκίνητους Εσίτι και Μίσιτς πως να πάιξεις έτσι) και παίκτες με γρήγορη σκέψη που αυτή τη στιγμή είναι τραυματίες...
Εν τω μεταξυ ακομη και οι πρώτες επιλογες για το κεντρο, που ηταν δικη του επιθυμία, παλι αργοι ηταν και βαρια κορμια...
τι να πω
Μακαρι να μπορεσει να παιξει την μπαλα που οραματιζεται γτ αλλιώς εμεις θα χασουμε. Αυτος ο,τι και να γινει θα τα παρει τα φραγκα του

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Εγω δεν ειδα καθολου προβλημα στην ταχυτητα να ειναι ο Μισιτς και ο Εσιτι που φυσικα ειναι βαρια σκαρια.

Οχι μονο αυτο αλλα ο Μισιτς ενω δεν ειναι γρηγορος, ειναι απο τους παικτες που κινουντε συνεχεια για να παρουν μπαλα.

Εγω σημερα ειδα εναν Ματος να σερνεται ολο το ματς. Ειδα το Λημνιο να αρχιζει να περπαταει στο Β παλι πριν βγει και με Σλαβια να ειναι πτωμα στο τελος. Ποιος ο Λημνιος που υποτηθετε οτι ειναι ταχηδυναμος και νεος.

Βλεπω παρα πολλους παικτες μας να μη μπορουνε να βγαλουνε ενενηνταλεπτο.
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Είπε οτι πρέπει να ξεχάσουμε εντελώς την περσινή χρονιά και να ξεκινήσουμε από το μηδέν. Έτσι τον συμβούλεψε να κάνει ο Κομπανί και ο Αμπέλ συμφώνησε οπότε και το εφαρμόζει. Αρα, αφού ξεκινήσαμε από το μηδέν, τώρα όπως είναι λογικό, βρισκόμαστε κάπου στο 1 ή 2 :o Μετά τη διακοπή θα ανέβουμε στο 3 και κάπου τον Μάιο θα πιάσουμε το 9-10 :D . Υπάρχει πλάνο που δουλεύει δηλαδή :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Το προβλημα της αμυνας ειναι ξεκαθαρο εχει ανοιξει το κεντρο κ αφηνουν κενα με τα στοπερ ετσι με αργες επιστροφες δημιουργειται το χωνι. Αν ο εσιτι παιξει στο 6 με 2 μπροστα του στο κεντρο κ τον ενα να μοιραζει στα εξτρεμ θα δουμε αλλο ΠΑΟΚ. Και πρεπει η ομαδα να παιζει τον ακπομ παραπανω
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Εν τω μεταξύ, έχει 3 νίκες, 1 ισοπαλία με αγιαξ και 2 ήττες, η μια λόγω του Άγγλου π.γ. και η άλλη λόγω μιας άτυχης στιγμής του Πασχαλακη. Όχι πως η ομάδα θέλγει με την απόδοσή της αλλά κάποιος θα έλεγε πως του πάνε όλα στραβά.

Εγώ επιμένω πως πρέπει να αλλάξει το σύστημα ώστε η ομάδα να γίνει πιο συμπαγής, αλλά αν ήξερα περισσότερα από αυτόν, λογικά θα ήμουν προπονητής.

Ελαφρυντικά έχει πολλά, ευτυχώς η διακοπή θα του δώσει χρόνο.

Θετικό το ότι ακόμα και τώρα που περνάμε δύσκολη περιοδο, έχουμε το 2/2 στο πρωταθλημα. Η αποτυχια στην Ευρώπη δυστυχώς έχει αυξήσει παρά πολύ την πίεση προς το πρόσωπό του. Εύχομαι να δούμε καλές εμφανίσεις και να κερδίσει την εμπιστοσυνη των παικτών.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

μιστερ, μολις μπηκε Σεπτεμβρης κι εχεις δεχτει σχεδον οσα γκολ δεχτηκες περσι σ ολη τη χρονια. και τι εχεις να πεις γι αυτο;
Για το ότι δέχεται εύκολα γκολ η ομάδα:

«Η αλήθεια είναι ότι πιστεύω στις θετικές ενέργειες, νομίζω ότι όταν όλοι ξεκινήσουμε να σκεφτόμαστε θετικά, τότε η μπάλα αντί να μπαίνει μέσα θα βγαίνει έξω. Γιατί το πρώτο σουτ που έγινε στην εστία μας ήταν γκολ».
λιγη σοβαροτητα δε βλαπτει. τον ΠΑΟΚ ανελαβες, νοιωσε.
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

ξεματιασμα :opaokara:
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Είπε κάποια πολύ πετυχημένα πάντως:

1) Μετά από τέτοια χρονιά που έκανε ο ΠΑΟΚ όποιος προπονητής και να ερχότανε ή όποιος και να έμενε θα είχε ένα πολύ δύσκολο έργο... Ξεχάστε στην περσινή χρονιά.... όντως όταν κάνεις τόσα ρεκορ για πρώτη φορά στην ιστορία σου και στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου γενικά ... Δεν μπορείς να απαιτείς μία από τα ίδια κάθε χρόνο να σπάσεις τα περσινά τα ρεκόρ..... Για αυτό την κοπάνησε ο Λουτσέσκου ;)

2) Είπε εμένα επέλεξαν. Τελος . Είμαι ο εκλεκτός. Θα κάνω την δουλειά που ξέρω. Αν αποτύχω τουλάχιστον θα ξέρω ότι έκανα ότι καλύτερο ήξερα και όχι ότι μου ζητούσαν να κάνω.

3) Πήρα ομάδα χωρίς Ολιβερια , Κανιας , Σαχποφ και Μαουρίσιο και Βιερινια κτλ. όλοι οι προπονητές θέλουν καλύτερους παίχτες....

Όχι εγώ τον συμπάθησα γιατί είναι ντόμπρος δεν κρύβεται. Δεν φταίει αυτός αν αποτύχει αλλά αυτός που τον επέλεξε γιατί αυτός τα δίνει όλα, έχει όραμα, πάθος το βλέπεις γυαλίζει το μάτι του αλλά αυτό μπορεί και αυτό ξέρει και αυτούς τους παίχτες έχει κτλ όλα είναι συνδυασμός.

:pano:
Ακόμα και να φύγει εγώ τον πάω σαν χαρακτήρα και σαν άνθρωπο. Μπραβο του. Ο νοών νοεί το.
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

invincible έγραψε:Είπε κάποια πολύ πετυχημένα πάντως:

1) Μετά από τέτοια χρονιά που έκανε ο ΠΑΟΚ όποιος προπονητής και να ερχότανε ή όποιος και να έμενε θα είχε ένα πολύ δύσκολο έργο... Ξεχάστε στην περσινή χρονιά.... όντως όταν κάνεις τόσα ρεκορ για πρώτη φορά στην ιστορία σου και στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου γενικά ... Δεν μπορείς να απαιτείς μία από τα ίδια κάθε χρόνο να σπάσεις τα περσινά τα ρεκόρ..... Για αυτό την κοπάνησε ο Λουτσέσκου ;)

2) Είπε εμένα επέλεξαν. Τελος . Είμαι ο εκλεκτός. Θα κάνω την δουλειά που ξέρω. Αν αποτύχω τουλάχιστον θα ξέρω ότι έκανα ότι καλύτερο ήξερα και όχι ότι μου ζητούσαν να κάνω.

3) Πήρα ομάδα χωρίς Ολιβερια , Κανιας , Σαχποφ και Μαουρίσιο και Βιερινια κτλ. όλοι οι προπονητές θέλουν καλύτερους παίχτες....

Όχι εγώ τον συμπάθησα γιατί είναι ντόμπρος δεν κρύβεται. Δεν φταίει αυτός αν αποτύχει αλλά αυτός που τον επέλεξε γιατί αυτός τα δίνει όλα, έχει όραμα, πάθος το βλέπεις γυαλίζει το μάτι του αλλά αυτό μπορεί και αυτό ξέρει και αυτούς τους παίχτες έχει κτλ όλα είναι συνδυασμός.

:pano:
Ακόμα και να φύγει εγώ τον πάω σαν χαρακτήρα και σαν άνθρωπο. Μπραβο του. Ο νοών νοεί το.
το καλυτερο ποστ εδω κ μερες..
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

jibbie έγραψε:μιστερ, μολις μπηκε Σεπτεμβρης κι εχεις δεχτει σχεδον οσα γκολ δεχτηκες περσι σ ολη τη χρονια. και τι εχεις να πεις γι αυτο;
Για το ότι δέχεται εύκολα γκολ η ομάδα:

«Η αλήθεια είναι ότι πιστεύω στις θετικές ενέργειες, νομίζω ότι όταν όλοι ξεκινήσουμε να σκεφτόμαστε θετικά, τότε η μπάλα αντί να μπαίνει μέσα θα βγαίνει έξω. Γιατί το πρώτο σουτ που έγινε στην εστία μας ήταν γκολ».
λιγη σοβαροτητα δε βλαπτει. τον ΠΑΟΚ ανελαβες, νοιωσε.
Σε λιγο θα εφαρμόσει και ομοιοπαθητικη για να στρωσει την αμυνα και ρεφλεξιολογια!
Περα απο το χαβαλε, θα μου λειψουν τελικά οι ποδοσφαιρικες αναλυσεις του ρουμανου...
ο Φερειρα μεχρι στιγμης ειναι μονιμα οφσαιντ στις δηλωσεις του...
ελπιζω να μην ειναι δειγμα αντιληπτικης ικανοτητας αλλα να οφειλεται σε επικοινωνιακη αδυναμια.
Βεβαια σκεφτειτε να λεει τα ιδια στα αποδυτήρια... δεν κερδιζεις τους παιχτες με τετοιες χαζομαρες περι θετικης ενεργειας και με προσωπικες αναφορες σε παιχτη που εχει φαγωθει να φυγει, λεγοντας πως ειναι ο καλυτερος π εχει προπονησει...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

Βρες τον τρόπο να τους έχεις καβλ μένους και να παίζουν πρώτα για σένα και μετά για αυτούς.
Αν συγκρίνω πάντως το ξεκίνημα του λουτσεσκου με το δικό σου μάλλον λίγο καλύτερα ξεκίνησες
Άβαταρ μέλους
gk.box16

Δημοσίευση από gk.box16 »

pilotos έγραψε:Η Μπαρτσελόνα χτες 2 2 μέσα στην νεοφώτιστη για άλλη μια φορά Οσασούνα...

SM-G965F
Σσσσσσ μην αρχίσουν και γράφουν ότι ο Κριεσμαν είναι παλτό
renegade

Δημοσίευση από renegade »

GI4NNEN4 έγραψε:Είπε οτι πρέπει να ξεχάσουμε εντελώς την περσινή χρονιά και να ξεκινήσουμε από το μηδέν. Έτσι τον συμβούλεψε να κάνει ο Κομπανί και ο Αμπέλ συμφώνησε οπότε και το εφαρμόζει. Αρα, αφού ξεκινήσαμε από το μηδέν, τώρα όπως είναι λογικό, βρισκόμαστε κάπου στο 1 ή 2 :o Μετά τη διακοπή θα ανέβουμε στο 3 και κάπου τον Μάιο θα πιάσουμε το 9-10 :D . Υπάρχει πλάνο που δουλεύει δηλαδή :mrgreen:
Ε αφού τον συμβούλεψε ο κομπανί και αυτός τον άκουσε... Ήθελεστα και παθεστα λένε στο χωριό μου.
Τον βλέπει τώρα που είναι τον vincent
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”