ΠΑΟΚ - Πανιώνιος 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP ΠΑΟΚ - Πανιώνιος

Πασχαλάκης
2
2%
Matos
3
2%
Varela
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Crespo
2
2%
Γιαννούλης
6
5%
Esiti
2
2%
Misic
21
17%
Λημνιός
1
1%
Jaba
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Swiderski
75
60%
Akpom
4
3%
Ingasson
2
2%
Biseswar
3
2%
Πέλκας
3
2%

Σύνολο ψήφων: 124

Άβαταρ μέλους
NIKOS_PAOK04

Re: ΠΑΟΚ - Πανιώνιος 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από NIKOS_PAOK04 »

Για μένα σήμερα η εμφάνιση ήταν χειρότερη από κακή ήταν κάκιστη και πρέπει να δουν τι θα γίνει αλλά νομίζω πως δεν είναι ντεζαβού αλλά ποδοσφαιρική κατάσταση που πρέπει να αποδεχτούμε.
Η Ομάδα και ο προπονητής χρειάζονται χρόνο να «δέσουν» και στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο ότι και να λέμε έχουμε και εμείς δίκαιο γιατί η εικόνα είναι πράγματι κακή αλλά έχουν και αυτοί δίκαιο γιατί χρειάζονται χρόνο ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

joshua έγραψε:
pilotos έγραψε:
anekfrastos έγραψε:Οκ για το δημιουργικό κομμάτι καταλαβαίνω και εν πολλοίς συμφωνώ με την κρατική που γίνεται.
Αμυντικά ας μου εξηγήσει κάποιος, το γεγονός ότι 90' ο νιονιος έκανε μια (1) τελική, δεν είναι θετικό; Ότι η κατοχή ήταν πάλι πανω απο 70% ;
Ότι στα 4 τελευταία ματς είχαμε πολλαπλάσιες (όχι απλώς περισσότερες) τελικές από τον αντίπαλο;
Όλα αυτά είναι αυτονόητα;
Μόνο εγώ δεν τα βλέπω όλα μαύρα;
Ο γαύρος είδε κι έπαθε να νικήσει αστέρα και τυρί και είναι σε παροξυσμό για την υπερομαδα τους κι εμείς αυτομαστιγωνομαστε όσο δεν πάει.
Ισχύει, αλλά ρε αδερφέ λύσε μου πώς γίνεται ότι πάει μέσα να γράφει;;; Πώς στο διάολο γίνεται;

SM-G965F
Να σου πω τι καταλαβαινω.Ειναι τοσο χαμηλο το τεμπο μας και τοσο ανοικτες οι γραμμες μας που ο αντιπαλος εχει συνεχως την αισθηση οτι μπορει και καπως ετσι βγαινει στην αντεπιθεση με ψυχολογια και οχι σκοτωμενος.
Εγώ βλέπω ότι βγαίνουν με 2 μπαλιές στην περιοχή μας όλοι, χωρίς κόπο... Κι όχι μόνο φέτος, αλλά και πέρσι, όταν η ομάδα έκανε κοιλιά, το ίδιο ακριβώς φαινόμενο. Απλά οι νίκες, το σερί και η έκσταση για το πρωτάθλημα τα έκρυψαν αυτά τα φαινόμενα.

SM-G965F
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Έχω θα περιμένω.
Υπομονή εχω.
Απλά τι στο καλό οδηγίες έχει ο εσιτι;
Αφήνει την ομάδα χωρίς μαρκάρισμα μπροστά από τα στόπερ, με αποτέλεσμα το κενό να είναι τεράστιο.
Όλα τα γκολ τα τρώμε λόγω απουσίας μαρκαρίσματος εκεί.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

joshua έγραψε:
pilotos έγραψε:
anekfrastos έγραψε:Οκ για το δημιουργικό κομμάτι καταλαβαίνω και εν πολλοίς συμφωνώ με την κρατική που γίνεται.
Αμυντικά ας μου εξηγήσει κάποιος, το γεγονός ότι 90' ο νιονιος έκανε μια (1) τελική, δεν είναι θετικό; Ότι η κατοχή ήταν πάλι πανω απο 70% ;
Ότι στα 4 τελευταία ματς είχαμε πολλαπλάσιες (όχι απλώς περισσότερες) τελικές από τον αντίπαλο;
Ο γαύρος είδε κι έπαθε να νικήσει αστέρα και τυρί και είναι σε παροξυσμό για την υπερομαδα τους κι εμείς αυτομαστιγωνομαστε όσο δεν πάει.
Ισχύει, αλλά ρε αδερφέ λύσε μου πώς γίνεται ότι πάει μέσα να γράφει;;; Πώς στο διάολο γίνεται;

SM-G965F
Να σου πω τι καταλαβαινω.Ειναι τοσο χαμηλο το τεμπο μας και τοσο ανοικτες οι γραμμες μας που ο αντιπαλος εχει συνεχως την αισθηση οτι μπορει και καπως ετσι βγαινει στην αντεπιθεση με ψυχολογια και οχι σκοτωμενος.
Ανέκφραστε έχουμε μεγάλη ανισορροπία στις γραμμές λόγω αυτού του ανεβάσματος του Γιαννούλη. Επίσης ο Εσιτί ακόμη δεν μπορεί να λειτουργήσει ως κόφτης των δεύτερων επιθέσεων.. Είμαστε πολύ λιγότερο συμπαγείς από πέρυσι..
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Να πούμε επίσης ότι ο Μισιτς για άλλο ένα ματς, ήταν θετικότατος σε πολλά χρόνια σημεία...
Κι ότι επίσης δε θυμάμαι μια θετική ενέργεια του Λημνιου πέρα από ένα κερδισμένο φάουλ.

SM-G965F
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Κυρ 01 Σεπ 2019, 20:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
skalon

Δημοσίευση από skalon »

Θα μπορούσα να συμφωνήσω μαζί σου, αλλά πες μου...
Όταν όλοι βλέπουμε ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να αλλάξει μπαλιά, ότι αρχίζει και κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο. Όταν όλοι βλέπαμε ότι το γκολ ερχότανε. Όταν έβλεπε ότι Λημνιός δεν υπήρχε. Όταν έβλεπε ότι το κέντρο ήταν άδειο. Όταν έβλεπε ότι ο Εσίτι έκανε τη μία λάθος προσπάθεια μετά την άλλη. Όταν, όταν, όταν... τι έκανε για να το αλλάξει? Έδωσε καμία εντολή στην ομάδα? Άλλαξε καθόλου το σύστημα? Έβαλε καμία φωνή μπας και τους ξυπνήσει? Ή περίμενε στωικά το κισμέτ? Λυπάμαι, αλλά χωρίς να θέλω να τον κρίνω από τόσο νωρίς, διακρίνω τεράστιο πρόβλημα στη συνεργασία του με τους παίκτες. Το γιατί δεν το ξέρω, ούτε θα μπω από τώρα στο τρυπάκι να το απαντήσω. Πάντως (όπως έγραψα και κατά τη διάρκεια του αγώνα) μοιάζει σαν οι παίκτες να θέλουν να τον διώξουν και ο ίδιος να έχει αποδεχτεί τη μοίρα του.

Ελπίζω να διαψευστώ.
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

pilotos έγραψε:

SM-G965F
Μεμονωμένα ατομικά λάθη-ολιγωρία σε συνδυασμό με αναμφισβήτητη γκαντεμιά.
Δεν μπορεί να είναι πάντα έτσι.

Gospi σου απάντησα στην 1η πρόταση του ποστ μου. Η ομάδα προφανώς ψάχνεται και γι αυτό έχει ανασφάλεια και κακή ψυχολογία. Αν κάποια στιγμή καταλάβουν καλύτερα οι παίκτες τον προπονητή και ο προπονητής τους παίκτες τα πράγματα θα φτιάξουν. Αυτό βέβαια είναι ένα μεγάλο "αν".
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Εξαλλου δεν μεταφραζονται ολα σε αριθμους...
τ9 να εχει μια τελικη ο νιονιος, δεν σημαινει οτι δεν μας εκλεισε στο τελος και πως δεν καρδιοχτυπουσαμε στο τελος!
Η ομαδα εχει δυο τεραστια προβληματα. Στατικα χαφ αργα και βαρια και τραγικη φυσικη κατασταση...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

anekfrastos έγραψε:
pilotos έγραψε:

SM-G965F
Μεμονωμένα ατομικά λάθη-ολιγωρία σε συνδυασμό με αναμφισβήτητη γκαντεμιά.
Δεν μπορεί να είναι πάντα έτσι.

Gospi σου απάντησα στην 1η πρόταση του ποστ μου. Η ομάδα προφανώς ψάχνεται και γι αυτό έχει ανασφάλεια και κακή ψυχολογία. Αν κάποια στιγμή καταλάβουν καλύτερα οι παίκτες τον προπονητή και ο προπονητής τους παίκτες τα πράγματα θα φτιάξουν. Αυτό βέβαια είναι ένα μεγάλο "αν".
Δεν πήγαινε σε σενα ρε συ [FACE WITH TEARS OF JOY]
απλα δεν εκανα παραθεση το ποστ του pilotou που αναφεροταν στο οτι παραλιγο να ισοφαριστει ο γκευ στο τελος απο τα τυρια!

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
skalon

Δημοσίευση από skalon »

skalon έγραψε:Αντί για τον καλύτερο παίκτη του αγώνα, εγώ θα ψηφίσω τον χειρότερο... ή καλύτερα τον πιο επικίνδυνο (για την ομάδα μας).

Και αυτό γιατί ο χειρότερος ΟΛΩΝ (και των 28) ήταν ο Λημνιός.
Ο πιο επικίνδυνος όμως ήταν, μακράν όλων των άλλων, ο ΕΣΙΤΙ.
Πέραν της "πλάκας", εκτιμώ ότι ο καλύτερος σήμερα ήταν ο Μίσιτς, αλλά ψήφισα Σβιντέρσκι, επειδή για 20 λεπτά έπαιζε τραυματίας, και ακόμα και έτσι πήγαινε δυνατά σε όλες τις φάσεις, βάζοντας έτσι και το γκολ.
Ένα πολύ μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ για τον Πολωνό.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Athens έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
MANIAKOS έγραψε:Ότι παιξτες Μαρκαραν με τα μάτια σουρμε
Κ πιστεύω ότι θέλουν να φάνε τον προπονητή
Και γιατί έπεσε ο μπισεσβαρ κάτω μετά το τέλος του αγώνα;;

Σχεδόν όλο ψοφιοι ηταν
μηπως απο ανακουφιση για το οτι κερδισαμε?
Ηταν πτωματα!

Εγω αυτο ειδα.
Άβαταρ μέλους
constadine

Δημοσίευση από constadine »

Άλλο ένα μέτριο παιχνίδι .
Να δούμε πότε θα ανακάμψουμε .
slowcrow

Δημοσίευση από slowcrow »

Ενταξει παιδια, βλεπω πολλες κηδειες φετος δυστηχως. Μακαρι να κανω λαθος. Τα χαφ μας ειναι τραγικα. Ο Εσιτι δεν ειναι ουτε για να περναει απο εξω. Ειναι υποτιθεται εξαρι που να κοβει επιθεσεις και να κανει παιχνιδι αλλα απο τεχνικη ειναι τραγικος, κανει πολλα λαθη, πολλες λαθος μπαλιες και παιζει τοσο ψηλα που αμα χαθει η μπαλα δεν εχει την ταχυτητα να τρεξει να γυρισει πισω. Ο Μισιτς, ναι εχει ενθουσιασμο και ορεξη, αλλα τι να το κανω, το θεμα ειναι να μπορει να κοντρολαρει το παιχνιδι και να δωσει ρυθμος. Σε καθε ματς μια φορα χανει την μπαλα στην μεσαια γραμμη οταν η ομαδα ειναι ανεβασμενη και τρεχουμε. Δηλαδη σε καθε ματς γινεται αυτο. Ο Φερεειρα καλο τον λεμε, αλλα δεν εχει δειξει τιποτα. Εχουμε φαει γκολ σε ολα τα ματς που εχουμε παιξει. Τα στημενα μας ειναι τραγικα. Σημερα ημασταν τυχεροι που πηγε η μπαλα στον σφιντερσκι συστημενη. Αυτο το πραμα να βαζεις τον Μισιτς να κανει τα στημενα ειναι τρελο. Δεν εχουμε δηλαδη καλυτερο; Μας δουλευεις;

Τεσπα. Ελπιζω να βγω λαθος και η ομαδα να ανακαμψει. Περιμενω διδιμο Μαουρισιο και Αουογκουστο. Μηπως και δουμε προκοπη.

Επισης, περσι βαζαμε πολλα γκολ με τα χαφ μας να ερχονται απο πισω σε κρυφοι κυνηγοι, αλλα απο οτι φαινεται φετος δεν εχουν τετοια οδηγια. Γενικα περιμενα να κρατησουμε καποιες σταθερες αλλα απο οτι φαινεται αυτες διαλυονται. Δεν ξερω τι δουλεια κανει Ο Φερεειρα, αλλα ελπιζω να μην κανει 3 μηνες για να βγει.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Δε μπορεί να μη το βλέπει για τον εσιτι ο κοουτς κ να συνεχίσει να του δίνει εντολές στο 4 4 2 γραμμή στο κέντρο με τον άλλο συμπαίκτη.
Αφού δεν έχει επιστροφές
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Με την σχεδόν σίγουρα υποβιβασμένη ομάδα και να τρέμουμε μέσα στην Τούμπα μέχρι το 96΄, πάει πολύ.
Ομάδα νωθρή, με ανυπαρξία πλάνου ανάπτυξης, αμυντική λειτουργία για υπογλώσσια και κακή φυσική κατάσταση, η οποία ουδόλως δουλεύτηκε προκειμένου να δουλευτεί ένα σύστημα που με τίποτα δεν δένει με την ομάδα.
Αν δεν αλλάξει κάτι δραστικά σε όλους τους τομείς στη διακοπή, φοβάμαι πως στα 3 προσεχή ματς Ατρόμητο εκτός, άρη Τούμπα και αεχ ΟΑΚΑ, δεν θα πάρουμε πάνω από 2 βαθμούς και δαγκάνω τη γλώσσα μου.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”