PAOK TV & PAOK New Media

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Όσοι έχετε πρόβλημα, βλέπετε τα παιχνίδια:

Ενσύρματα (Με καλώδιο Ethernet συνδεδεμένο στον υπολογιστή).
25
41%
Ασύρματα (Μέσω Wi-fi)
28
46%
Αλλιώς (Από browser τηλεόρασης, κλπ)
8
13%
 
Σύνολο ψήφων: 61

Άβαταρ μέλους
jibbie
Δημοσιεύσεις: 6004
Εγγραφή: Τρί 12 Φεβ 2008, 00:41
Τοποθεσία: Hackney,London

Re: PAOK TV

Δημοσίευση από jibbie »

παντως φευγοντας τις προαλλες απο το γηπεδο, ειδα 2-3 καφε στην αγιας μαρινας να χουν το παιχνιδι απο το sportzone. τραγικο.
Άβαταρ μέλους
navigator11
Δημοσιεύσεις: 18975
Εγγραφή: Δευ 25 Μάιος 2009, 09:35

Re: PAOK TV

Δημοσίευση από navigator11 »

Ανταποδίδουν στον ΠΑΟΚ το ότι στην ουσία από αυτόν κρατιούνται στη ζωή.
Άβαταρ μέλους
Τρικυμίας
Δημοσιεύσεις: 854
Εγγραφή: Σάβ 17 Ιαν 2015, 23:24

Re: PAOK TV

Δημοσίευση από Τρικυμίας »

Αν όμως αυξηθεί το χαράτσι για τα πνευματικά δικαιώματα, θα κλαίγονται ότι τους θεωρούν προκαταβολικά κλέφτες.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Δημοσιεύσεις: 54496
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
Τοποθεσία: Κάτω Χώρες

Re: PAOK TV

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

jibbie έγραψε:παντως φευγοντας τις προαλλες απο το γηπεδο, ειδα 2-3 καφε στην αγιας μαρινας να χουν το παιχνιδι απο το sportzone. τραγικο.

Λογικά αλλόθρησκοι τα αφεντικά.

panta έγραψε:
pxp920 έγραψε:Να προσθέσω μερικές κατηγορίες ακόμα: κατοίκων εξωτερικού, πρόσφατα χωρισμένων, αεργων, Πορτογαλοφωνων, υποστηρικτών της ομάδας μπάσκετ, χρηστών Vodafone, εχόντων γάτες ως κάτοικιδια. Δεν ξέρω τι ακριβώς περιμένουν αλλά έχω απηύδησει, είναι απαράδεκτο και ανεπίτρεπτο


Sent from my iPhone using Tapatalk
Συμφωνώ. Δυο γάτες έχω.
[GRINNING FACE WITH SMILING EYES]

Κουράγιο.
Άβαταρ μέλους
invincible
Δημοσιεύσεις: 3145
Εγγραφή: Δευ 03 Ιουν 2019, 15:12

Re: PAOK TV

Δημοσίευση από invincible »

Ναι το βρήκατε... αυτοί που πηδάνε τα κάγκελα και μπαίνουν στην Τουμπα με ντου και πηδάνε απο θύρα σε θύρα κτλ και αυτοί αλλόθρησκοι είναι ?

Αυτοί που στις εκδρομές του εξωτερικού όταν παίζαμε Ευρώπη ... μπαίνανε με ντου και κυνηγούσε ο ξενοδόχος το λεωφορείο γιατί τον έκλεψαν τις τηλεοράσεις από το ξενοδοχείο ...και αυτοί αλλόθρησκοι είναι ?

Αυτοί που κάνανε ντου σε όποια στάση έκανε το λεωφορείο σε μικροπωλητές ... για εκδρομές μέσα Ελλάδα μιλάω...και αυτοί αλλόθρησκοι είναι ?

Αυτοί που δεν πληρώσανε στην ζωή τους φράγκο για τον ΠΑΟΚ και κάποιοι που βγάλανε και λεφτά από τον ΠΑΟΚ πουλώντας τρέλα .... και αυτοί αλλόθρησκοι είναι ?

Πλάκα με κάνετε τόσα χρόνια στον ΠΑΟΚ τούμπα, εκδρομές, Ευρώπη θα μου πείτε ξαφνικά πως λειτουργεί το 40% του κόσμου του ΠΑΟΚ και ότι δεν είναι τζαμπατζής όπου μπορεί.... επειδή εδώ στο φόρουμ η πλειοψηφία είναι νέα γενιά ή ανήκει σε διαφορετικές νοοτροπίες μορφωμένα παιδιά καλλιεργημένα κτλ.. ..

Εγώ 4 στους 10 ΠΑΟΚτσίδες που ξέρω ποτέ δεν πλήρωσαν νοβα ή ΠΑΟΚ TV και σπάνια εισιτήριο και πάνε στο γήπεδο με διαρκείας άλλων που δεν πατάνε... και εφημερίδα τσαμπα από το περίπτερο και μετά την επιστρέφουν....
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Δημοσιεύσεις: 54496
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
Τοποθεσία: Κάτω Χώρες

Re: PAOK TV

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Πού κολλάει το ένα με το άλλο;


Και αυτοί που πάνε στα συσσίτια, αλλόθρησκοι είναι; Κι αυτοί που μπαίνουν σε κληρώσεις κουλτουρόσουπας για τζαμπέ εισιτήρια σε θέατρα, αλλόθρησκοι είναι;

:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
praman
Δημοσιεύσεις: 745
Εγγραφή: Τετ 31 Δεκ 2014, 14:48

Re: PAOK TV

Δημοσίευση από praman »

Μακάρι να πάει καλά το όλο εγχείρημα του PAOK TV και να έχει την πλήρη στήριξη όλων μας. Ως γνωστόν, σημαντικό ρόλο παίζουν οι διαφημίσεις. Αναφέρθηκαν ήδη το εβλογημένο και η vodafone. Είδαμε επίσης έθνος, peugeot, ιεκ παστερ για πρώτη φορά στο PAOK TV.
Άβαταρ μέλους
goran 64
Δημοσιεύσεις: 27004
Εγγραφή: Δευ 05 Οκτ 2015, 15:20
Τοποθεσία: Πόλη του Π.Α.Ο.Κ.!!!!

Re: PAOK TV

Δημοσίευση από goran 64 »

Εκτός των 30.000, που είχαν πουληθεί μέχρι την Πέμπτη, μέσω "πακέτων", μήπως μάθαμε πόσα είναι τα άλλα ppv?
Άβαταρ μέλους
NIKOS_PAOK04
Δημοσιεύσεις: 1083
Εγγραφή: Παρ 28 Μαρ 2014, 13:54

Re: PAOK TV

Δημοσίευση από NIKOS_PAOK04 »

Αν πραγματικά είχαν πουληθεί 30000 μέχρι την Πέμπτη το Βράδυ τότε οι 45-50 χιλιάδες είναι σίγουρες ! Μην ξεχνάτε ένα 20% - 30% μπαίνει την ώρα του Αγώνα -30-60 λεπτών !!!
Δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί αλλά αν τα νούμερα είναι αληθινά ο ΠΑΟΚ σίγουρα στο οικονομικό δεν θα έχει χάσει και πολλά πολλά.
Άβαταρ μέλους
zissos
Δημοσιεύσεις: 2217
Εγγραφή: Κυρ 29 Μάιος 2011, 01:38

Re: PAOK TV

Δημοσίευση από zissos »

Αυτά τα νούμερα είναι της πλάκας και υπάρχουν 2 ενδεχόμενα.
Είτε η πλειοψηφία των Παοκτσήδων βλέπει τα παιχνίδια από πειρατικά λινκ είτε δεν ασχολείται καν να δει τέτοιους αγώνες και βλέπει μόνο τα ντέρμπι και τα ματς με γνωστές ευρωπαικές ομάδες (κοινώς πανηγυτρζήδες).
Με αυτά τα νούμερα το PAOKtv είναι καταδικασμένο να αποτύχει. Κάνοντας 25 και 30 χιλιάδες συνδρομές ακόμα και για ευρωπαικά ματς ή για πρεμιέρα πρωταθλήματος σημαίνει ότι δεν μπορείς να κάνεις τον καμπόσο σε κανέναν και επικροτείς το μπούλινγκ που κάνει η κυβέρνηση μέσω ΕΡΤ και ΝΟΒΑ στην ομάδα με τα εμπάργκο , τα φιλικά χτυπήματα στην πλάτη και τις κούφιες υποσχέσεις για το γηπεδικό.
Εν ολίγοις ο περίλαμπρος και ομοούσιος λαός του ΠΑΟΚ δεν μπορεί να έχει απαιτήσεις να βλέπει την ομάδα του στις τοπ 20 της Ευρώπης από την στιγμή που η στήριξη που παρέχει ο ίδιος δεν είναι ανάλογη. Οι Γερμανικές ομάδες έχουν 40 και 50 χιλιάδες διαρκείας και κάμποσες δεκάδες ή εκατοντάδες χιλιάδες μέλη που πληρώνουν συνδρομή για να είναι μέλη. Εδώ η ομάδα μας δίνει την δυνατότητα να δούμε τα παιχνίδια ακόμα και από το κινητό μας οπουδήποτε και εμείς προτιμούμε μόνο να κράζουμε και να ζητάμε κεφάλια σε κάθε στραβή.
Ο ΠΑΟΚ πλέον δεν είναι ντου στο στρεμπενιώτη, μπουκες με ντου και χαρτόνια με σινεκοντ, οργανωτικά έχει ανέβει ο πήχης σε μεγάλα ύψη. Κάποια στιγμή θα φτάσει και αγωνιστικά εκεί. Δικιά μας δουλειά είναι να φτάσει και οπαδικά.
Άβαταρ μέλους
pilotos
Δημοσιεύσεις: 21733
Εγγραφή: Σάβ 04 Οκτ 2008, 23:42

Re: PAOK TV

Δημοσίευση από pilotos »

Γιατί έχετε νούμερα πχ πόσα άτομα έβλεπαν ΠΑΟΚ από νοβα;
Η νοβα έχει κοντά στους 250-300.000 συνδρομητές. Πόσοι βλέπουν ένα ματς Σουπερλίγκα;

Μην νομίζετε ότι ήταν πολλοί παραπάνω...

SM-G965F
Άβαταρ μέλους
zissos
Δημοσιεύσεις: 2217
Εγγραφή: Κυρ 29 Μάιος 2011, 01:38

Re: PAOK TV

Δημοσίευση από zissos »

Αν είναι έτσι, τουλάχιστον να ξέρουμε τι απαιτήσεις να έχουμε.
Άβαταρ μέλους
pilotos
Δημοσιεύσεις: 21733
Εγγραφή: Σάβ 04 Οκτ 2008, 23:42

Re: PAOK TV

Δημοσίευση από pilotos »

Εμείς δεν έχουμε απαιτήσεις για τα νούμερα και δεν μπορούμε να έχουμε, μόνο ευχή κάνουμε να πάει καλά το εγχείρημα.
Ως οπαδοί ή φίλοι της ομάδας η μόνη απαίτηση που μπορούμε να έχουμε, είναι το τηλεοπτικό προϊόν να είναι καλό και μέχρι στιγμής δείχνει ότι η παραγωγή είναι αντάξια, κανονικών προβολών αγώνων στα ευρωπαϊκά πρότυπα.

SM-G965F
Άβαταρ μέλους
seaman
Δημοσιεύσεις: 9540
Εγγραφή: Δευ 25 Ιούλ 2011, 17:58
Τοποθεσία: Νέα Σμύρνη

Re: PAOK TV

Δημοσίευση από seaman »

Η ευκολία που προσφέρει το Sportzone που το έχουν μάθει και οι πέτρες σε συνδυασμό με την αδυναμία μέχρι στιγμής (και μέχρι νεωτέρας που δεν το βλέπω) δραστικού περιορισμού της πειρατείας, οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια το 5ευρο να το δίνει ένας στενός πυρήνας συνειδητοποιημένων οπαδών. Πόσοι θα μείνουν και πόσο θα αντέξουν και αυτοί όταν οι καφετέριες θα προβάλλουν τζαμπέ ΠΑΟΚ στην υγεία των κορόιδων?
Άβαταρ μέλους
pilotos
Δημοσιεύσεις: 21733
Εγγραφή: Σάβ 04 Οκτ 2008, 23:42

Re: PAOK TV

Δημοσίευση από pilotos »

Εντάξει το sportzone δεν έχει ποιότητα για να δείξεις σε τηλεόραση...
Σαν να βλέπεις ΥΕΝΕΔ σε καθοδικού σωλήνα τηλεόραση δεκαετίας του 80 grundig που την έφερε ο θείος με το τρένο από τη Γερμανία που δούλευε εργάτης στην φάμπρικα

SM-G965F
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”