Πάντως πέρα από το αποτέλεσμα του πουστογαυρου τα άλλα αποτελέσματα ήταν ευνοϊκά για μας στην μάχη για να μπούμε 2ο γκρούπ... Συγκεκριμένα Μπριζ και Δυναμό Ζάγκρεμπ πήραν προβάδισμα για πρόκριση ενώ ανοιχτά είναι τα πράγματα μεταξύ Γιανγκ Μπόις και Γαύρου της Σερβίας μετά το 2-2 στην Ελβετία..
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ευρώπη 2019-2020
- Mitsospaoki4
- Moderator
Re: Ευρώπη 2019-2020
To χερι στο 10 ηταν εξεπαφης και δεν υπαρχει τιποτα με τον ΠΑΟΚ ξεκαθαρο πεναλτι που παντου διατυμπανιζαν ολοι παντου για το νεο κανονισμο

Άλλο ένα χρήσιμο topic που, μετά μεγάλης λύπης μου, πάει άκλαυτο...
Παλεύω ασταμάτητα. Αντιστέκομαι στην αδικία. Οργανώνομαι συνέχεια. Κατακτώ, μόνο τίμια. = Π.Α.Ο.Κ.
Χρηστάρα, ζεις μέσα στην καρδιά μου, ώσπου να ξανανταμώσουμε, στου Παραδείσου τα τσιμέντα....
Ένα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή, για να γυρίσει ο ήλιος, θέλει δουλειά πολλή....
Χρηστάρα, ζεις μέσα στην καρδιά μου, ώσπου να ξανανταμώσουμε, στου Παραδείσου τα τσιμέντα....
Ένα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή, για να γυρίσει ο ήλιος, θέλει δουλειά πολλή....
- Μπαρκαρούτσος
Πφφφφ έχεις δίκιο...
Γαμώ τη μάνα του Pawson.
Γαμώ τη μάνα του Pawson.
ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο ανδρών. Στήριξη σε κάθε ομάδα που φορά το Δικέφαλο.
ΑΣ εκσυγχρονίσου να παίρνουμε εισιτήρια από το ιντερνέτ, φτιάξτε ΜΠΟΥΤΙΚ και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ασχοληθείτε με τον αθλητισμό των ΑμεΑ και τα e-sports!
ΑΣ εκσυγχρονίσου να παίρνουμε εισιτήρια από το ιντερνέτ, φτιάξτε ΜΠΟΥΤΙΚ και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ασχοληθείτε με τον αθλητισμό των ΑμεΑ και τα e-sports!