Μαρία Γκοντζάρεβα

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
teo4giannitsa

Re: Μαρία Γκοντζάρεβα

Δημοσίευση από teo4giannitsa »

Μαράκι σε αγαπώ

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Η γλώσσα του σώματος λέει ότι η Μαρία δεν νιώθει άνετα δίπλα στον ασχημάντρα...
Άβαταρ μέλους
Sekeris

Δημοσίευση από Sekeris »

Το κεφαλι γερνει απ την αντιθετη πλευρα :redcard: :lol:
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Η κόκκινη γόβα είναι τρέλα! Χαχαχαχαχαχαχα
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Maximus έγραψε:Η γλώσσα του σώματος λέει ότι η Μαρία δεν νιώθει άνετα δίπλα στον ασχημάντρα...
+1....
Μπαμ κάνει ότι βρωμάει η μασχάλη του, του τελεμέ..... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Ίσως κόντρα σε όλους, θα τολμήσω σήμερα να πω ότι, για το "θέμα με το ffp", ιδού η πρωταρχική υπαίτιος....
Ποιος Ιβάν, ποιος Γιώργης, ποιος Μάκης, ποιος Μπράνκο και ποιος team manager, ξέρω γω?
Το Μαράκι με φαίνεται ότι τα θαλάσσωσε και απορώ πώς δεν "το παίρνει η μπάλα"...
Να μην τα ρίχνουμε όλα, άκριτα, σε άλλους, σαν τίποτα κομπλεξικοί τραχανάδες, έτσι?
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Το Business Plan που εκανε το Μαρακι, μετρουσε 2.5 αποκλεισμους στην 3ετια; :roll: Μηπως δεν εχουμε θεμα αλλα προσεχουμε για να μην αποκτησουμε; Χαρις στο Μαρακι;
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δεν ξέρω ακριβώς, πώς κάνει τα business plans του ΠΑΟΚ το Μαράκι, για να απαντήσω με ένα ναι ή με ένα όχι...

Ξέρω μόνο ότι, γράφτηκε, πως στον ΣΦ Κέρκυρας, όπου παρακολούθησε ο Ιβάν έναν αγώνα μας, όταν ρωτήθηκε για επιπλέον ενίσχυση της ομάδας, απάντησε ότι "έχουμε θέμα ffp" και τελικά άλλη ενίσχυση, όντως δεν έγινε...

Ξέρω επίσης, ότι στα τριετή business plans, υπάρχουν συγκεκριμένα χρονικά σημεία ενδιάμεσου επανελέγχου τους, ώστε όταν κάτι δεν πάει σύμφωνα με τον σχεδιασμό του πλάνου, να γίνονται ανάλογες διορθωτικές κινήσεις.

Ξέρω ακόμα, ότι στα τέλη του 2018 είχαμε δεδομένο τον 1,5 αποκλεισμό στις 2 χρονιές, αλλά απ τον Γενάρη του 2019, μέχρι τώρα, έχουν ξοδευτεί πάνω από 15 εκατομμύρια ευρώ, για μεταγραφές-αναπληρωματικούς, βάθος ρόστερ και επενδυτικά projects, δίχως όμως να ρθει κάποιος παίχτης που βγάζει μάτια ότι μας ανεβάζει επίπεδο...

Αυτά ξέρω, αυτό το συμπέρασμα βγάζω...Αν (δεν) έχουμε ή (δεν) θα έχουμε "θέμα ffp", ειλικρινά δεν το ξέρω...
Άβαταρ μέλους
riegel

Δημοσίευση από riegel »

τώρα τι ακριβώς συζητάμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια επιχείρηση που λειτουργεί με business plan και τα έξοδα θα πρέπει να μη ξεπερνάνε τα έσοδα κτλ; Αν ήταν έτσι το ρόστερ μας δε θα στοίχιζε τώρα 70 μυρια που λέει το transfermarkt αλλά 20, δε θα είχαμε δει ποτέ πρωτάθλημα και μπορεί στα 2-3 χρόνια να μας είχε χαιρετήσει και ο Σαββιδης όταν εβλεπε ότι η «επιχείρηση» είναι ζημιογόνα.
Οι μόνες διορθωτικές κινήσεις που μπορούν να γίνουν για μια ΠΑΕ της σουπαλιγδ όπου τα προβλεπόμενα έσοδα είναι αστεία, είναι να χώνει λεφτά ο ιδιοκτήτης από την τσέπη του, κάτι το οποίο έκανε και κάνει ο Σαββιδης απλά χωρίς να γνωρίζω πολλες λεπτομέρειες δε μπορείς πάντα να ξεπερνάς έτσι το ffp.
Χόλγκερ Τρίμχολντ

Δημοσίευση από Χόλγκερ Τρίμχολντ »

Σήμερα Παρασκευή 10/10 περπατούσα με την γυναίκα μου στην παλιά παραλία και είδα το Μαράκι. Συνοδευόταν από ένα ψηλό φαλακρό μάλλον ξένο (τώρα φίλος ή μπράβος δεν ξέρω).

Ωραία γυναίκα με όλη την έννοια της λέξης, όχι κοριτσάκι, με πολύ όμορφα μάτια. Έχει "αέρα" και το δείχνει. Είπα να την χαιρετήσω αλλά μετά το ξανασκέφτηκα, μήπως το πάρει στραβά ο άλλος και βρεθώ στην θάλασσα ξαφνικά....
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Να της έλεγες γεια σου Μαρία στα Ρώσικα!
(αν δεν κατσούφιαζε η γυναίκα σου)
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Και εγώ την είδα Αριστοτέλους ανέβαινε προς τα πάνω. Όντως όμορφη γυναίκα. :pano:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Θα πρότεινα στο Μαράκι μας, να ψήσει την λοιπή διοίκηση να βγουν σε διάθεση τα διαρκείας, της επόμενης σεζόν, άμεσα, μπας και πουλήσουμε καμιά 10αριά χιλιαρικάκια, γιατί, αν περιμένει το καλοκαίρι, ούτε τόσα δεν βλέπω...
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Χρονια της πολλα και καλα. Να την χαιρομαστε.
Να την φωτιζει η Παναγια να κανει καλες διαπραγματευσεις και καμια απαραιτητη αγορα παιχτη.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”