Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III

Δημοσίευση από Sick Bastard »

vs40 έγραψε:Φοβερό άρθρο στην κεντρικη απο την admin team, με εκφράζει απόλυτα.

Το εχω πει πολλές φορές, ούτε είναι ντροπη, ας αναλαβει ΤΔ ο Γιώργης και αντιστοιχο ρολο ο Ιβάν. Το να έχεις άλλους να τρώνε το κράξιμο κι εσυ να κάνεις τη δουλειά, μου φαίνεται άδικο και συνάμα γελοίο. Απλα ανέλαβε το ρόλο στα ίσα. Πτυχειο έχει σε business, από ότι έχω ακούσει, άρα καποιες γνώσεις τις έχει. Ας ασχοληθεί σοβαρά, επαγγελματικά, να βγει και ο ΠΑΟΚ οφελημενος. Μυαλά να αλλάξουμε στον τροπο λειτουργίας δεν παίζει, άρα αυτό νομιζω θα είναι το ιδανικό.
Και ποιός θα τρώει τη λέζα με τους αποτυχημένους που θα φέρνει ο Γιωργής;
Ο ίδιος; Εδώ γελάνε.
Άβαταρ μέλους
Mauricio-8-

Δημοσίευση από Mauricio-8- »

Υπάρχουνε αξιόλογοι ελεύθεροι παίκτες το θέμα πλέον είναι αν λόγω μη εσόδων και ffp μας παίρνει να πάρουμε κάποιον έστω εκεί στα χαφ.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

sourmenetes έγραψε:
joshua έγραψε:
gergeo4 έγραψε:ξεφορτωθηκαμε ολα τα "σαπακια"..νομιζω οτι οσοι επρεπε να φυγουν οντως εφυγαν!δυστηχως 2-3 μεταγραφές δεν εγιναν που επρεπε :( :(
Τι ξεφορτώθηκαμε ακριβώς; Ανανέωση τους κάναμε πριν φύγουν η μήπως νομίζουμε πως οι ομάδες τους θα πληρώσουν τα συμβόλαια τους; Να κλαις είναι όχι να χαίρεσαι με αυτή την εξέλιξη.
Κανεις δεν ξερει ποιος ακριβως πληρωνει και ποσα!

Ανανεωση εκανες στον ουαρντα που με καποιες καλες εμφανισεις μπορει να φερει προταση.
Ξέρουμε και δεν ξέρουμε τώρα ακριβή ποσά! Λες κι έχει σημασία. Ο Τζος εδώ χτες σε κάποια φάση, νομίζω (ως προς το χρόνο το νομίζω, όχι αν το έγραψε) ότι μόνο αν είναι λαλάκες εκεί στην ΠΑΕ δε θα πάρουν έναν παίχτη (δεν είμαι σίγουρος αν μιλούσε για 8αρι αλλά πρέπει για 8αρι να ήταν το ξέσπασμα). Επικρατεί ένταση αυτήν την περίοδο. Ακόμα και φεικ νιουζ να βγει από τρουμπα μεριά σε βάρος του ΠΑΟΚ τη δεδομένη στιγμή δεν είμαι βέβαιος ότι δε θα καταποθεί από ορισμένους αμάσητο.
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

Ο Μαουριτσιο δεν είναι ο σουπερ παίκτης που θα σου γυρίσει ένα ματς με τις σουπερ ατομικές του ενέργειες, ντριμπλες, 40αρες πάσες διαβητη και θα τελειώσει τη σεζόν με 10 ασίστ και 10 γκολ.
Είναι όμως μια απίστευτη σταθερά. Παίζει συνέχεια για 6 στα χειρότερα του μέχρι 8 στα καλύτερα. Δε θα παίξει ποτέ για 3-4 ούτε για 9. Όπως πχ οι Ζαμπά, Μπίσεσβαρ, Πασχαλάκης κ.α. Που τη μια μπορούν να διαλύσουν τον αντίπαλο και την άλλη την ίδια τους την ομάδα.

Σε επίπεδο προσόντων (ταχύτητα, τεχνική, πάσα, άμυνα κλπ) είναι όντως μέτριος. Σε επίπεδο συνολικής απόδοσης όμως, η σταθερότητα του και η συγκέντρωση του είναι αξιοθαύμαστη και είναι απαραίτητο να έχεις και τέτοιους παίκτες και όχι μόνο πριμαντονες.

Γι αυτο είναι σημαντικός. Είναι το κέντρο βάρους της ομάδας και κρατάει όλη την ισορροπία. Μπορείς να βασιστεις πανω του.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Σιγά να μην κάτσουμε να αναλύσουμε το αν είναι καλός ή όχι ο Μαουρίσιο. Ο καθένας έχει την άποψή του.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Sick Bastard έγραψε:

Το εχω πει πολλές φορές, ούτε είναι ντροπη, ας αναλαβει ΤΔ ο Γιώργης και αντιστοιχο ρολο ο Ιβάν. Το να έχεις άλλους να τρώνε το κράξιμο κι εσυ να κάνεις τη δουλειά, μου φαίνεται άδικο και συνάμα γελοίο. Απλα ανέλαβε το ρόλο στα ίσα. Πτυχειο έχει σε business, από ότι έχω ακούσει, άρα καποιες γνώσεις τις έχει. Ας ασχοληθεί σοβαρά, επαγγελματικά, να βγει και ο ΠΑΟΚ οφελημενος. Μυαλά να αλλάξουμε στον τροπο λειτουργίας δεν παίζει, άρα αυτό νομιζω θα είναι το ιδανικό.
Ο ίδιος; Εδώ γελάνε.
Με τους περσινούς, υπερεπιτυχημένους, που έφερε, εκτός αν τις παρεμβάσεις τις ξεκίνησε από φέτος τον Μάιο, και σήκωσε η ομάδα αήττητο πρωτάθλημα και πρώτο νταμπλ σε 93 χρόνια ύπαρξης, γιατί δε βγήκε να διεκδικήσει μερίδιο του θριάμβου; Πάνω στην τούρλα του πανηγυριού θα του έλεγε κανένας τίποτα;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Τίποτε ευχάριστο και σήμερα.
Το μόνο καλό είναι ότι η Ferrari έκανε το 1-2 στα δοκιμαστικά και το πουλέν μου (Leclerc) ξεκινάει αύριο από την pole position. Άντε να δούμε!
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

navigator11 έγραψε:
Sick Bastard έγραψε:

Ο ίδιος; Εδώ γελάνε.
Με τους περσινούς, υπερεπιτυχημένους, που έφερε, εκτός αν τις παρεμβάσεις τις ξεκίνησε από φέτος τον Μάιο, και σήκωσε η ομάδα αήττητο πρωτάθλημα και πρώτο νταμπλ σε 93 χρόνια ύπαρξης, γιατί δε βγήκε να διεκδικήσει μερίδιο του θριάμβου; Πάνω στην τούρλα του πανηγυριού θα του έλεγε κανένας τίποτα;
Μα εγώ δεν λέω ότι αυτός φέρνει τους παίχτες...
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Τίποτε ευχάριστο και σήμερα.
Το μόνο καλό είναι ότι η Ferrari έκανε το 1-2 στα δοκιμαστικά και το πουλέν μου (Leclerc) ξεκινάει αύριο από την pole position. Άντε να δούμε!
τα ξεχναω ολα τωρα.μ'εφτιαξες.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

markos4 έγραψε:Επειδή πολλοί γράφουν για επιστροφή του Μαουριτσιο στην ομάδα.
Προφανώς και έχουν ξεχάσει λόγο πολύμηνης αποχής από τους αγωνιστικούς χώρους,
τις εμφανίσεις του πριν τραυματιστεί....
Ας δεν βαριέστε ρίξτε μια ματιά στο τοπίκ του να δείτε τι έχει γραφτεί...

Ένας ακόμα μέτριος παιχτης στο ροστερ μας ειναι ,με την διαφορά ότι αμείβεται 5 φορές παραπάνω απ ότι θα έπρεπε...

Σιγά να μην αμείβεται και 12 ρε πατριώτη, οκ πες ότι ο παιχτης δεν κάνει κατά τη γνώμη σου αλλά όταν τόσοι σου λένε το αντίθετο, κράτα και μια πισινή.
Δε γίνεται να υποτιμάμε έτσι τους παίχτες μας,ειδικά τον Μαου που είναι παικταράς,να πω ότι το έλεγες για τον Μουλεν η τον Μαντουρο οκ,αλλά εδώ μιλάμε για ότι καλύτερο υπάρχει στα χαφ στη χώρα.
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Παιδιά η αλήθεια είναι ότι ο Μαουρίτσιο πριν τον τραυματισμό του ήταν πολύ ντεφορμέ. Το παράπονο μας ήταν, στο ότι ενώ τον θεωρουσαμε το καλύτερο μας χαφ, έκανε μια ματσάρα κάθε 4 παιχνίδια,και στα υπόλοιπα ήταν εξαφανισμένος.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Μαουριτσιο ασταθεστατος, την μια σου παιζει για 8 υην αλλη για 6, εχει καλα στοιχεια, βοηθαει στην αναπτυξη της ομαδας, εχει ομως ενα πανακριβο συμβολαιο που δεν το αξιζει και επιστρεφει μετα αποσοβαρο τραυματισμο...
πιστευω οτι στο τελος της χρονιας θα μας αποχαιρετησει...(δυσκολα θα βρει ρυθμο)
Άβαταρ μέλους
kostasAthens

Δημοσίευση από kostasAthens »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Τίποτε ευχάριστο και σήμερα.
Τώρα ferari και καλό δεν το λες είναι σαν να λες ότι κέρδισε ο γαυρος

Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
donpablo

Δημοσίευση από donpablo »

να δω ποιους αλλους θα απαξιωσουμε εδω μεσα ..........βιερινια ερχεται η σειρα σου
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Γενικά παιχταράς είναι ο Μαουριτσιο. Αλλά ειδικά σε σύγκριση με τα υπόλοιπα χαφ που έχουμε εμένα μου φαίνεται Rakitic. Με Μαουριτσιο μπορεί να μην λύνετε το πρόβλημα της ταχύτητας στο κέντρο αλλά σε μυαλό και τεχνική ανεβαίνουμε πολλά επίπεδα.

Στάλθηκε από το SNE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”