Εγω την ανανεωση για ενα ακομα χρονο του συμβολαιου και ξανα μανα δανεισμος δεν το θεωρω ξεφορτωμα. Μαλλον αναβολη του.gergeo4 έγραψε:ξεφορτωθηκαμε ολα τα "σαπακια"..νομιζω οτι οσοι επρεπε να φυγουν οντως εφυγαν!δυστηχως 2-3 μεταγραφές δεν εγιναν που επρεπε![]()
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III
που ειναι ο φορ φιλαρακι.....σταματα τα σπαμMauricio-8- έγραψε:Αυτό που με χαλάει ποιο πολύ δεν είναι ότι δεν κάναμε μεταγραφές αλλά ότι κατά ουσία δεν αντικατασταθηκαν οι παίκτες που φύγαν με ισάξιους η καλύτερους,δλδ η ομάδα αποδυναμωθηκε κατά ουσία! Μεγάλες επιστροφές είναι οι επιστροφές των Μαουρισιο Βιερηνια οι οποίοι να ευχόμαστε να γυρίσουνε και να ναι έτοιμοι σε καλή κατάσταση για να ενισχύσουνε την ομάδα αλλιώς κλαφτα...! Έχουμε ένα ματς τη βδομάδα κάτι λιγότερο από Κατάκτηση Νταμπλ για μένα θα είναι αποτυχία.Απο αυτούς που ήρθανε τώρα Καλός αλλά απειρος ο Ντάγκλας σε καμία περίπτωση δεν γίνεται να παίξει Βασικός τουλάχιστον ακόμη.Οποτε δε θεωρείται μεταγραφή βασικού και ας έδωσαν 3 εκ λάθος μεταγραφή την θεωρώ.Εσιτι είναι το 6αρι που πάντα έψαχνε ο ΠΑΟΚ είναι καλός είναι για βασικός αλλά σίγουρα για τον ΠΑΟΚ που παίζει με 2 8αρια δεν κάνει γιατί είναι καθαρός κόφτης.Στοχ ναι τον πήραμε για Βασικό αλλά για κάποιον λόγο δεν ξέρω το γιατί δεν παίζει φυσική κατάσταση η κάτι άλλο θα δείξει.Σοαρες τον πήραμε για αλλαγή.Οποτε κατά ουσία ο ΠΑΟΚ το Κάλοκαιρι του 2019 από μεταγραφές πήρε μόνο τον Εσιτι ένα 6αρι δλδ και άλλαξε όλο του το σύστημα σε 4 4 2!ενα πράγμα έχω να πω με καθαρό μυαλό και όχι βιαστικά! Να μας φιλάει ο Θεός να αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού του ο Φερευρα.Αν δεν αλλάξουμε προσέγγιση μην περίμενε να πάρουμε Πρωτάθλημα δεν έχουμε τους παίκτες για αυτό το επιθετικό 4-4-2 και αυτό θα δείτε ότι όταν ο ΠΑΟΚ και αν ξαναγυρίσει στο 4-2-3-1 θα αλλάξει όλη η εικόνα.Εκει που πονάει η ομάδα είναι στο κεντρο κανένας πλην του Μαουρισιο δεν κρατάει μπάλα! Ο Θεός μαζί μας για Φετος.
Φοβερό άρθρο στην κεντρικη απο την admin team, με εκφράζει απόλυτα.
Το εχω πει πολλές φορές, ούτε είναι ντροπη, ας αναλαβει ΤΔ ο Γιώργης και αντιστοιχο ρολο ο Ιβάν. Το να έχεις άλλους να τρώνε το κράξιμο κι εσυ να κάνεις τη δουλειά, μου φαίνεται άδικο και συνάμα γελοίο. Απλα ανέλαβε το ρόλο στα ίσα. Πτυχειο έχει σε business, από ότι έχω ακούσει, άρα καποιες γνώσεις τις έχει. Ας ασχοληθεί σοβαρά, επαγγελματικά, να βγει και ο ΠΑΟΚ οφελημενος. Μυαλά να αλλάξουμε στον τροπο λειτουργίας δεν παίζει, άρα αυτό νομιζω θα είναι το ιδανικό.
Μεταγραφικα, περιμενα κατι τελευταία στιγμη, αλλά χωρίς Ευρωπη, και με την επιστροφη Μαουριτσιο, νομιζω οτι θα ηταν τζαμπα σπατάλη. Εγιναν τελευταία στιγμη δανεισμοι. Λογικα το 50% των συμβολαιων θα το πληρωνει ο ΠΑΟΚ. Θεωρω αργα αυτά τα αντανακλαστικα. Επισης, η ομαδα για τους μηνες του καλοκαιριού πληρωνε εξολοκληρου τους παίκτες που "καταφερε" να δανείσει. Αν ειχαν νορμαλ συμβολαια κα οχι Κινέζικα, θα ηταν πολυ ευκολος ενας δανεισμός.
Το εχω πει πολλές φορές, ούτε είναι ντροπη, ας αναλαβει ΤΔ ο Γιώργης και αντιστοιχο ρολο ο Ιβάν. Το να έχεις άλλους να τρώνε το κράξιμο κι εσυ να κάνεις τη δουλειά, μου φαίνεται άδικο και συνάμα γελοίο. Απλα ανέλαβε το ρόλο στα ίσα. Πτυχειο έχει σε business, από ότι έχω ακούσει, άρα καποιες γνώσεις τις έχει. Ας ασχοληθεί σοβαρά, επαγγελματικά, να βγει και ο ΠΑΟΚ οφελημενος. Μυαλά να αλλάξουμε στον τροπο λειτουργίας δεν παίζει, άρα αυτό νομιζω θα είναι το ιδανικό.
Μεταγραφικα, περιμενα κατι τελευταία στιγμη, αλλά χωρίς Ευρωπη, και με την επιστροφη Μαουριτσιο, νομιζω οτι θα ηταν τζαμπα σπατάλη. Εγιναν τελευταία στιγμη δανεισμοι. Λογικα το 50% των συμβολαιων θα το πληρωνει ο ΠΑΟΚ. Θεωρω αργα αυτά τα αντανακλαστικα. Επισης, η ομαδα για τους μηνες του καλοκαιριού πληρωνε εξολοκληρου τους παίκτες που "καταφερε" να δανείσει. Αν ειχαν νορμαλ συμβολαια κα οχι Κινέζικα, θα ηταν πολυ ευκολος ενας δανεισμός.
- theodorosstefan
Ευτυχώς μέσα από όλο το ανακάτεμα θα πάρουν χρόνο να δείξουν Γιαννούλης και Λαμπρου
Επειδή πολλοί γράφουν για επιστροφή του Μαουριτσιο στην ομάδα.
Προφανώς και έχουν ξεχάσει λόγο πολύμηνης αποχής από τους αγωνιστικούς χώρους,
τις εμφανίσεις του πριν τραυματιστεί....
Ας δεν βαριέστε ρίξτε μια ματιά στο τοπίκ του να δείτε τι έχει γραφτεί...
Ένας ακόμα μέτριος παιχτης στο ροστερ μας ειναι ,με την διαφορά ότι αμείβεται 5 φορές παραπάνω απ ότι θα έπρεπε...
Προφανώς και έχουν ξεχάσει λόγο πολύμηνης αποχής από τους αγωνιστικούς χώρους,
τις εμφανίσεις του πριν τραυματιστεί....
Ας δεν βαριέστε ρίξτε μια ματιά στο τοπίκ του να δείτε τι έχει γραφτεί...
Ένας ακόμα μέτριος παιχτης στο ροστερ μας ειναι ,με την διαφορά ότι αμείβεται 5 φορές παραπάνω απ ότι θα έπρεπε...
Οκ, ας βγάλουμε αμπαλο και τον πιο ποιοτικό χαφ του ελληνικού πρωταθλήματος.
- Mauricio-8-
Ο Μαουρισιο είναι το καλύτερο χαφ που έχει η ομάδα αυτή τη στιγμή 2 επίπεδα πάνω από τα υπόλοιπα μας χαφ σε όλα! Και δεν ξέρω αν θα ξαναβρουμε άλλο τέτοιο χαφ.Μολις τραυματιστηκε πέρυσι έκατσε ολη η ομάδα!Εγώ περιμένω και τον Λάμπρου και τον πιστεύω πολύ!
Το έχουμε ξανασυζητησει στο παρελθόν... Έχουμε διαφορετικές απόψεις...Napoli4 έγραψε:Οκ, ας βγάλουμε αμπαλο και τον πιο ποιοτικό χαφ του ελληνικού πρωταθλήματος.
Για μένα είναι ένας παίχτης Max 500.000.
Μπορείς σε παρακαλώ να κοστολογήσεις Κάτσε και Εσίτι. Απλά για να καταλάβω τι εννοείς.markos4 έγραψε:Το έχουμε ξανασυζητησει στο παρελθόν... Έχουμε διαφορετικές απόψεις...Napoli4 έγραψε:Οκ, ας βγάλουμε αμπαλο και τον πιο ποιοτικό χαφ του ελληνικού πρωταθλήματος.
Για μένα είναι ένας παίχτης Max 500.000.
Εννοώ ότι το 1.5 που παίρνει είναι πολλά γι αυτά που έχει προσφέρει.
Υπάρχει και ο αντίλογος βέβαια που λέει παίχτες απο Ρωσία έρχονται υπερκοστολογημενοι...
Το θέμα μας όμως είναι άλλο.. Είτε παίρνει 10 είτε 100 για μένα είναι ένας μέτριος παίχτης που δεν κάνει την διαφορά.. Μην περιμένετε θαύματα και ειδικά τώρα που έρχεται από τραυματισμό.
Υπάρχει και ο αντίλογος βέβαια που λέει παίχτες απο Ρωσία έρχονται υπερκοστολογημενοι...
Το θέμα μας όμως είναι άλλο.. Είτε παίρνει 10 είτε 100 για μένα είναι ένας μέτριος παίχτης που δεν κάνει την διαφορά.. Μην περιμένετε θαύματα και ειδικά τώρα που έρχεται από τραυματισμό.
- theodorosstefan
Δεν κουράστηκατε ρε να υποτιμάτε τους παίκτες μας??? Ο γκευ πήρε δανεικό έναν αμφιβόλου αξίας να καλύψει το κενό του φορτούνη... Και είναι και στους ομίλους...
- sourmenetes
- Moderator
Κανεις δεν ξερει ποιος ακριβως πληρωνει και ποσα!joshua έγραψε:Τι ξεφορτώθηκαμε ακριβώς; Ανανέωση τους κάναμε πριν φύγουν η μήπως νομίζουμε πως οι ομάδες τους θα πληρώσουν τα συμβόλαια τους; Να κλαις είναι όχι να χαίρεσαι με αυτή την εξέλιξη.gergeo4 έγραψε:ξεφορτωθηκαμε ολα τα "σαπακια"..νομιζω οτι οσοι επρεπε να φυγουν οντως εφυγαν!δυστηχως 2-3 μεταγραφές δεν εγιναν που επρεπε![]()
Ανανεωση εκανες στον ουαρντα που με καποιες καλες εμφανισεις μπορει να φερει προταση.
Ακόμη πολλοί οπαδοί ομάδων (όχι μόνο της δικής μας) δεν έχουν καταλάβει την αλλαγή στο σκηνικό στην παγκόσμια αγορά και συγκρίνουν με αξίες που λαμβάναμε από παίκτες την εποχή του Σάντος. Η διαφορά είναι τεράστια, γιατί απλά ο Π.Γκάρσία σήμερα θα είχε προσφορά 2.5εκ από είτε Αραβία είτε Κίνα, και δε θα ερχότανε στο ελληνικό πρωτάθλημα. Τότε δεν υπήρχαν αυτά, και η Ρωσία/ Ουκρανία μόλις έμπαιναν στο παιχνίδι των υψηλών συμβολαίων. Αντίστοιχα το επιχείρημα των γαύρων για Ριβάλντο και Τζιοβάνι είναι πολύ αστείο, όταν η εφορία ήταν τότε 21%. Δηλαδή οι παίκτες αυτοί κοστίζαν ετησίως λιγότερο από τον Χατσερίντι. Σήμερα, όταν ο Πρίγιοβιτς πήρε στην Αραβία 5.3εκ/έτος, πόσα θα έπαιρνε ο Ριβάλντο; Εγώ λέω τουλάχιστον 8εκ/έτος. Άρα ποιο το κίνητρό του να έρθει στην Ελλάδα; Επίσης θα μπορεί να επιλέξει Τουρκία, Ρωσία, ή ακόμη ακόμη Βραζιλία, που τα τελευταία χρόνια έχει τη δυνατότητα να πληρώνει μεγάλα συμβόλαια.
Ο Μαουρίτσιο την εποχή του Σάντος θα αμοίβονταν με 500Κ περίπου, ταβάνι 700Κ. Σήμερα αυτό το ποσό είναι τουλάχιστον το διπλό λόγω αυτής της παραμόρφωσης της αγοράς. Αυτή είναι η απάντησή μου στον markos4. Ο Κοντρέρας τότε, αρχηγός εθνικής Χιλής αμοίβονταν στον ΠΑΟΚ με 600Κ, και βέβαια επέλεξε τον ΠΑΟΚ λόγω του κολλητού του, και συμπαίκτη, Βρύζα. Ακόμη και ο Κοντρέρας, πιστεύω ότι με τα σημερινά δεδομένα, δεν θα μπορούσε να αποκτηθεί από τον ΠΑΟΚ, και θα είχε ένα κασέ σε Αραβία περίπου στα 2-3εκ/έτος (καθαρά).
Ο Μαουρίτσιο την εποχή του Σάντος θα αμοίβονταν με 500Κ περίπου, ταβάνι 700Κ. Σήμερα αυτό το ποσό είναι τουλάχιστον το διπλό λόγω αυτής της παραμόρφωσης της αγοράς. Αυτή είναι η απάντησή μου στον markos4. Ο Κοντρέρας τότε, αρχηγός εθνικής Χιλής αμοίβονταν στον ΠΑΟΚ με 600Κ, και βέβαια επέλεξε τον ΠΑΟΚ λόγω του κολλητού του, και συμπαίκτη, Βρύζα. Ακόμη και ο Κοντρέρας, πιστεύω ότι με τα σημερινά δεδομένα, δεν θα μπορούσε να αποκτηθεί από τον ΠΑΟΚ, και θα είχε ένα κασέ σε Αραβία περίπου στα 2-3εκ/έτος (καθαρά).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Σάβ 31 Αύγ 2019, 23:05, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- navigator11
Δεν πειράζει ρε. Εδώ έχουν γραφτεί άλλα κι άλλα τις τελευταίες μέρες. Τώρα για αυτό θα κάτσουμε να πιαστούμε; Τι τρελένσαι; Μέτριος; Μέτριος; Αμπαλος; Άμπαλος. Βαρίδι; Βαρίδι.Napoli4 έγραψε:Οκ, ας βγάλουμε αμπαλο και τον πιο ποιοτικό χαφ του ελληνικού πρωταθλήματος.