Mario Branco

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Re: Mario Branco

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Είμαστε σίγουροι πως έφυγε;
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Εγώ θέλω να ξέρω γιατί έδιωξαν τον Μιχελ, τον πιο επιτυχημένο τδ επί ημερών Σαββίδη.
Από τις δηλώσεις του εγώ καταλαβαίνω πως του άρεσε να δουλεύει στον ΠΑΟΚ.

Για τον Μπρανκο, πιστεύω είναι σίγουρο αφού το έγραψε ο Τσακαλεας στο έθνος.
Άβαταρ μέλους
theodorosstefan

Δημοσίευση από theodorosstefan »

Εγώ πιστεύω και από τα λεγόμενα του Μιχελ μάλλον γυρίζει...
Άβαταρ μέλους
skalon

Δημοσίευση από skalon »

Εγώ μάλλον είμαι από άλλο πλανήτη...

Λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο ΠΑΟΚ χρειαζόταν και άλλες μεταγραφές για να περάσει τους Σλοβάκους. Δηλαδή με αυτούς που έπαιξαν και με αυτούς που δεν έπαιξαν, δεν μπορούσε (εύκολο) ή δεν έπρεπε (πάλι εύκολα) να τους περάσει?

Γιατί κατηγορούμε τον Μπράνκο συγκεκριμένα?
Επειδή δεν πούλησε τον Πασχαλάκη για να φέρει τον Νόιερ? (τον καλύτερο έλληνα τερματοφύλακα των 2 τελευταίων χρόνων)
Επειδή δεν υπέγραψε τον Κοεντράο? (που θα έπαιρνε ένα σκασμό λεφτά και θα άφηνε στον πάγκο τον πιο σταθερό παίκτη των 5 πρώτων αγώνων -το μεγαλύτερο ελληνικό ταλέντο της ομάδας- και θα μπέρδευε τα πράγματα μετά την επιστροφή του Βιερίνια)
Επειδή ανανέωσε το Βαρέλα? (συγνώμη, ξέχασα... δεν τον ανανέωσε αυτός)
Επειδή δεν αγόρασε ακόμα έναν χαφ? (Βέρνμπλουμ, Μαουρίσιο, Εσίτι, Καντουρί, Μίσιτς, Αουγκούστο και Κάτσε πληρώνει μόνον η ομάδα -για 2 θέσεις-)
Επειδή "αστόχησε" στην αγορά του Στοχ? (έμπειρο εξτρέμ, σχετικά φθηνό που να μην καπελώνει τα 3 μεγάλα πρότζεκτ μας -Ζαμπά, Λημνιό, Λάμπρου- δεν θέλαμε? Και πάλι, τελικά ποιος τον έφερε αυτόν ξέρουμε?)
Επειδή δεν πήρε χαμπάρι ότι έφευγε ο Λουτσέσκου? (Το ξαναέγραψα τις μέρες εκείνες... Η όλη αίσθηση που μου άφησε η ιστορία είναι ότι τον Λουτσέσκου τον έδιωξε ο Ιβάν. 1ο: Διαβάστε την τελευταία δήλωση του Λουτσέσκου, όταν αρχές Μαΐου πήγε Ρουμανία. 2ο: Κανένας Φερέιρα, κανένας προπονητής, κανένας παίκτης δεν κλείνει μέσα σε 1 μέρα... 3ο: Η ίδια η Μπράγκα βρήκε προπονητή την επόμενη μέρα. Ε, αυτά δεν γίνονται...)

Χωρίς να θέλω να τον υπερασπιστώ, οι μόνοι που ξέρουν τι έγινε και γιατί έγινε, είναι οι άμεσα εμπλεκόμενοι. Δεν τον θεωρώ αποτυχημένο, δεν νομίζω ότι αυτός φταίει για την φετινή αποτυχία, δεν ξέρω σε τι καταστάσεις δούλευε και δεν ξέρω τι συμφωνίες είχε κάνει με τον Ιβάν.

Ξέρω μόνον ότι πριν από μερικά χρόνια σχεδόν όλοι μας φωνάζαμε τον Άρνεσεν, πριν από λίγο καιρό σχεδόν όλοι μας τα χώναμε στον Μίχελ και μέχρι πριν από λίγους μήνες σχεδόν όλοι μας λέγαμε ότι ο Λουτσέσκου ήταν λίγος για τον ΠΑΟΚ που ονειρευόμασταν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος skalon την Σάβ 31 Αύγ 2019, 20:14, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

τι ειπε ρε παιδια ο σκιας και το χασα;

ας τους κρατησουμε και τους 2, ο ενας ν αγοραζει, ο αλλος να πουλαει :evil:
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Napoli4 έγραψε:Εγώ θέλω να ξέρω γιατί έδιωξαν τον Μιχελ, τον πιο επιτυχημένο τδ επί ημερών Σαββίδη.
Από τις δηλώσεις του εγώ καταλαβαίνω πως του άρεσε να δουλεύει στον ΠΑΟΚ.

Για τον Μπρανκο, πιστεύω είναι σίγουρο αφού το έγραψε ο Τσακαλεας στο έθνος.
Τον εχει,δεν τον διώξανε.μέχρι χθες ο Μιχαήλ ήταν ακόμα στο ρόλο του Σαββίδη
Απλά τον απότραβήξανε από τεχνικό διευθυντή γιατί θέλανε να δοκιμάσουν και το στυλ του vs.
Αγορές ελπιδοφόρων ποδοσφαιριστών οι οποίοι αύριο θα πουληθούν σε διπλάσια ή τριπλάσια τιμή.
Η αντίρρησή του michael σε όλο αυτό το ζήτημα ήταν ότι για να πετύχει αυτό το εγχείρημα θα έπρεπε η ομάδα να δίνει για αγορά πολλά περισσότερα από αυτά που μπορεί.

Αυτό που δήλωσε ο σλοβάκος την προηγούμενη εβδομάδα ηταν ότι περιμένει το Σαββίδη για να ξεκαθαρίσει αν υπάρχει η χρυσή τομή για να συνεχιστεί η συνεργασία τους
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Μάλιστα, μακάρι να γυρίσει θα πω εγώ, αφού πιστεύω πως το περσινό νταμπλ πιστώνεται σε μεγάλο ποσοστό σε αυτόν. Ο κορμός που έχουμε, χτίστηκε επί ημερών του.

Όσο για τον Μπρανκο, συνολικά δεν μου άρεσαν οι κινήσεις του στις προσθήκες. Ίσως οι παίκτες που πήρε να βγουν παικταράδες σε βάθος χρόνου, αλλά δεν ήταν αυτό που χρειαζόταν στην παρούσα φάση. Παρολαυτα , δεν ξέρω αν πρέπει να πέφτουμε από τα σύννεφα αφού στο βιογραφικό του ο ΠΑΟΚ είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην οποία δούλεψε, και το ιστορικο του δείχνει έναν μάστερ στις πωλήσεις, αλλά όχι στις αγορές. Στις πωλήσεις πάντως πιστεύω το πρόσημο είναι θετικό.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

kos έγραψε:Αν διαιρέσεις τα 3,5 εκ αγοράς του Εσιτι δια τα χρόνια του συμβολαίου του και προσθέσεις το συμβόλαιο του, ο εσιτι είναι πιο ακριβός από τον Μάτος και τον μπισε που ήρθαν ελεύθεροι.
Δεν σε ακολουθεί τα επόμενα χρόνια μόνο το wage budget αλλά και τα transfer fees που καταβάλεις.
Φυσικά δεν χτίζεις ομάδα μόνο με ελεύθερους. Απλά λέω...
Δεν ειναι το ιδιο. Γιατι αγοραζεις παικτη/μετοχή σε καλη ηλικία. Άρα ειτε θα τον πουλησεις, ειτε θα τον ανανεωσεις. Επισης αντιπροβαλεις τις πιο πετυχημενες μεταγραφης ελεύθερων στον ΠΑΟΚ της 7ετιας. Ο ΠΑΟΚ μεχρι τωρα απεδειξε ότι πουλαει πιο ακριβά παίκτες που αγορασε σε καλη ηλικία. Αν ομως απλα, κανει μια ανανέωση, αυτο σημαίνει οτι τα transfer fees διαιρουνται δια του συνολικου χρονου του παικτη στον ΠΑΟΚ, δηλαδή 7ετη πχ. Επίσης, μπορει ένας 23χρονος, να μεινει 10 χρόνια στον ΠΑΟΚ. Εγω δεν το βλεπω υπο το πρισμα του ffp, γιατί δε θα έπρεπε να ηταν θεμα αν γινονταν σωστή διαχείριση. Αρα 3εκ αγοράς για παίκτη που τελικά μένει στον ΠΑΟΚ για 6 ετη (αντι πώλησης), σημαινει οτι επιβαρύνει το πραγματικό μπατζετ κατά (3εκ * 0.55)/6= 275Κ ανά έτος (on top of his current wage). Οταν αγοραζεις παίκτη, στοχευεις σε συμβόλαιο των 500Κ, σε παικτη που εκανες καλο σκαουτινγκ και περιμενεις σοβαρή εξέλιξη. Άρα συνολικά ο ποδοσφαιριστης ειναι περιπου στα 800Κ, η ταρίφα του ΠΑΟΚ. Ομως παιρνεις παίκτη σε καλή ηλικία, με μεταπωλητή αξια, δυναμικη εξελιξη, και οχι ενα παλτο που θα κατσει στο συμβαιο του ενδεχομένως. Αυτο το ρισκο μειώνεται. Οι αγορές δε γίνονται για να πετάει κανείς τα ζεστα του χρήματα. Θελει ΠΟΛΥ σοβαρό σκαουτινγκ. Ειδικά στα ταλέντα. Ο παίκτης θα πρέπει να ταιριαζει πληρως στα πλάνα τηςομαδας, του κουτς, στη φιλοσοφία κλπ, περα απο την ποιότητα. Δηλαδή δεν πρέπει να αγοραζεις υπο πανικό. Επιπροσθετα, μια αγορα παικτη χαμηλού μισθού, σε περιπτωση που βγει μετριότητα, μπορεί ευκολα να φυγει δανεικός και να παρει ξανα τα πανω του. Δεν το σκέφτεσαι οταν σου πληρωνουν ολοκληρο ή το 75% του συμβολαίου. Εκει που κολλας ειναι οταν τσονταρεις τα μισά ή και παραπανω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Σάβ 31 Αύγ 2019, 21:27, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Και ποιος σου λέει εσένα ότι ο 23χρονος παίκτης που αγόρασες και τον έκανε συμβόλαιο τέσσερα κατοστάρικα, μετά από τρία χρόνια όταν θα θέλεις να τον ανανέωσης δεν θα σου ζητάει 800?

Όσο σκέφτομαι τα εγκλήματα που έκανε ο μπράνκο δεν μπορώ να ηρεμήσω.
Δηλαδή θα κατέβουμε σεζόν με μόλις 2 striker.
Δεν ξέρω άμα έχει ξαναγίνει.
Δηλαδή αν πάθει κάποιος από τους δυο καμία θλαση και μείνει για κανέναν μήνα έξω ( όπου για φέτος κάτι μου λέει ότι θα έχουμε αρκετούτσικες θλάσεις),θα βγάζεις αποστολή για ένα μήνα με μόλις έναν επιθετικό στη 18άδα.
Ωραία πράγματα.

Αμ το άλλο που το πας
Είμαστε η μοναδική ομάδα στον κόσμο που το μεγαλύτερο ποσό για αγορά παίκτη το έχει δώσει για κεντρικό αμυντικό. Και πέρα από αυτό για κεντρικό αμυντικό ο οποίος είναι αναπληρωματικος.

Από πού να το πιάσεις και από πού να το αφήσεις
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Οταν θα ζηταει 800Κ, τοτε θα κοστιζει 800 + 275 για εκεινο το χρονικό διάστημα . Αυτο εγραψα. Προφανως τον ανανεώνεις, γιατι αξιζει. Κερδιζεις σε δεσιμο ομαδας, αποδυτηρια και αποφυγη ενος στοιχήματος, δηλαδή νεας μεταγραφής.

Στα υπολοιπα που γράφεις συμφωνώ απόλυτα. Μα ειδικα η aggresive φιλοσοφια των αγορών θέλει στόχευση. Παικτη που περισσεύει, ειναι δυνατον να τον αγορασεις 4εκ;
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Γιατί τον Ινγκασπν τον εφερε ο Μπρανκο? Σοβαρα το πιστευετε αυτο?
4 μυρια απο την Ροστοφ...
τεσπα ας μην το αναλυσουμε το θεμα περαιτερω...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Κάποιοι λέτε για Michel...

Αυτός μπορεί να θέλει να γυρίσει (δεν ξέρω πού το είδατε)...
Οι...υπάλληλοι της ΠΑΕ τον θέλουν; Όλοι; ΟΛΟΙ-ΟΛΟΙ...;

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Sportime λέει για Βρύζα υποψήφιο αντικαταστάτη. Κάντε κάνα αστείο...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Κακός σύμβουλος ο πανικός, αλλά και το ρεπορτΑΡΔ του σπορταϊμιού είναι σκέτος χρησμός της Πυθίας, ένα πράμα...Προσωπικά εκτιμώ ότι γράφουν τέτοιες παπαριές, γιατί ξέρουν πόσο εύκολα πέφτουμε σε εσωστρέφεια...

Ελπίζω, φυσικά, ούτε καν να περνάει απ το μυαλό του Βάνια αυτό, περί επιστροφής Ζησάκου, ως ΤΔ, γιατί αυτός θα είναι ένας τρόπος να γίνουμε ιδανικοί αυτόχειρες, συναινώντας στην φετινή επιστροφή στην κανονικότητα!!!!
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Έχει ανακοινωθεί η αποδοχή της παραίτησης του;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”